- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.901
İyice kafam karıştı.. Mesela arkadaşlardan birine doktoru demişki, 1000 de 1 daumlu olabilir demiş, ve çıkmış, başka birine yüzde 50 demiş, yani risk çokmuş ama sağlıklı doğmuş.. Yine de doktora sorcam bakalım, sorun olduğunda tedavi yok derse hiç baktırmıcam..Evet olcumler anlik yapiliyor ve degerler ultrasonda farkli cikabiliyorbide kan aliyolar asil olan kan zaten o temizse sıkıntı yok. Bende ense kalinligi var dediler kana baktilar temiz cikti oglum sapasağlam masallah zaten dr da dedi onemli olan kan .ikili test onemli benve yapilmasi lazim hele detayli ultrason yani uclu test kesinlikle olmali cunku covugun beyninde su toplamasi olabiliyo ve anne karninda ilac tedavisi vs uygulanabiliyorr.allah korusun yanide bende gene yaptiricam
Benimki çine göre de rusa göre de erkek çıkıyor, çok heyecanlıyım çoook. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin cnm herkeseAlintidir http://www.hamilelikte.com/rus-takvimi-cinsiyet-hesaplama/ kızlar bi bakin bakalim ne cikiyor benim ki buna gore kiz:)cine gore erkek
Ay aynısı, büyük kızımın ultrason resimlerini çıkardım arşivden : ) kesenin tam solundaydı. Bu gebelikteyse aynı haftalarda sağa yapışık. Bakalım artık ne olacak, hayırlısı olsunbenim ultrasyon kağıdında sağda, çin ve rus takviminde ise erkek , bakalım merakla bekliyoruz :)
Allah gonlune gore versin cnmUmmuHureyraversinost: 37679984 .!.:Ay
Ay aynısı, büyük kızımın ultrason resimlerini çıkardım arşivden : ) kesenin tam solundaydı. Bu gebelikteyse aynı haftalarda sağa yapışık. Bakalım artık ne olacak, hayırlısı olsun
Ikili testte ensede bizide korkutmuslardi kan sonucu cikana kadar rahat edemedik bir hafta hayatımda ki en zor gunlerdi kan temiz cikmisti rahatladı k.ikili dönem i yaklasti stres basladi bende rabbim saglik sihat versin meleklerimize.gene Yaptiririm icim icimiyer yyaptirmazsam.yaptircam benazranaz52 .!.:Benim kızımda risk çıkmıştı. Sonra hastane hastane gezdim. Özel bi lavaratuvar da tekrar yaptırdım.temiz çıktı. O zaman dünya benim oldu. 6 yıl önce bir daha hamile kalırsam ikili test yaptırmıcam demiştim. Ama şuan yine kafam çok karışık. Yapsan ayrı yapmasan ayrı offff
Kanada da yaşıyoruz ama geçici inşallah 2 sene sonra evimize döneceğiz. Ilk doğumumda burda oldu iyi ki de burda olmuş diyorum çünkü sonuna kadar normal Doğumu destekliyorlar. Ben 40+ 6 da oğlum kakasını yapmasına rağmen normal Yaptım çok şükür :):)Aslinda en guzeli fazla ultrasona girmemekde biz dayanamiyoz iki uc hafta bir giriyoruz.nerede yasiyorsunuz
Kuru erik ve Kayısı diyecek doktorlar faydada ediyor :)) ilaç yok verirlerse de alma derim ama mümkün mertebe su iç sıvı şeyler tüket. Bu arada bütün kızlara özellikle ilk hamileliklerini yaşayanlar sakın ıkınarak zorlamayın işin ucunda hemoroid olmak varBenimde ne bulantım ne de başka bir belirtim yokdün birisi yazmış burda belirtisi olmayanlar dikkat etsin doktorları bişey yoksa korkun muhakkak gelin demiş yani bizler zaten endişeliyiz burda böyle şeyler yazmak bence hoş değil evet herkes sorularına cevap arıyor ama o şekilde değilde farklı söyleneblir bilmiyorum ama bir çok kişide belirti yaşamamış gayet sağlıklı geçirmiş ben herkesin bünyesinin farklı olduğunu düşünüyorum bu arada kabızlık bende had safhada 3 günde bir çıkıyorum hiç bir şey fayda etmiyor napıcam bilmiyorum yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım meraktayım ve korkuyorum ...
Ilkinde Çin bildi Erkekti :) ikincisine de kız diyor bakalım bekle Allah bekleAlintidir http://www.hamilelikte.com/rus-takvimi-cinsiyet-hesaplama/ kızlar bi bakin bakalim ne cikiyor benim ki buna gore kiz:)cine gore erkek
Imkanin varsa doktora gorun cnm tuhaf bi durum gibime geldi cozemedim telas yapma ama doktora gitmeyide ihmal etme bncekizlaaaar benim 4.5.haftamda kahve lekelerim geliyodu 6.hafta gecti. bu hafta iki kere ultrasona girdim kalp atimini duyduk hersey gayet normal ama bazen akinti pedimde afedersiniz ama sumuksu akinti oluyorya ondan minik bi et renginde parca olmus oluyor bu neyki bilen varmi. doktor kirmizi kan gelmedikce korkma dedi.
Kuru erik ve Kayısı diyecek doktorlar faydada ediyor :)) ilaç yok verirlerse de alma derim ama mümkün mertebe su iç sıvı şeyler tüket. Bu arada bütün kızlara özellikle ilk hamileliklerini yaşayanlar sakın ıkınarak zorlamayın işin ucunda hemoroid olmak var
Canım dün birkaç sayfa öncesine yazdım bende senin gibi şurup içtim 2 gün içtim fayda etmedi bir şekilde geçirmeye çalışıyorum bu kabızlık bebebk alakalı sabırlı olcaz inşallahkayısıda da yedim incirde ama yok fayda etmiyor şurup verdi doktorum içiyorum ama gaz çıkartırıyor sadecedemir ilacı da kullanıyorum oda zorluyor ıkınmamak mümkün değil hemoroid kaçınılmaz görünüyor ((
Canım dün birkaç sayfa öncesine yazdım bende senin gibi şurup içtim 2 gün içtim fayda etmedi bir şekilde geçirmeye çalışıyorum bu kabızlık bebebk alakalı sabırlı olcaz inşallah
Bu arada benim demirim çok düşüktür ama doktor bana ilk 3 ay içme dedi belki bu uykulu halim ondan
dun doktordaydim bide hftaya cuma kan idrar sonuclarim icin gidecem. hafta ici bide devlet hastanesine gorunurum ozaman baska doktora. benim doktor hersey yolunda diyor cunku iki dusuk yasadim diye pimpirikleniyorumImkanin varsa doktora gorun cnm tuhaf bi durum gibime geldi cozemedim telas yapma ama doktora gitmeyide ihmal etme bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?