2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İyice kafam karıştı.. Mesela arkadaşlardan birine doktoru demişki, 1000 de 1 daumlu olabilir demiş, ve çıkmış, başka birine yüzde 50 demiş, yani risk çokmuş ama sağlıklı doğmuş.. Yine de doktora sorcam bakalım, sorun olduğunda tedavi yok derse hiç baktırmıcam..

Tabi cnm testler bizim isteğimiz ile yapılıyor .ikili test temiz cikarsa zaten detayli ultrasaona giriyorsun okadar. Herkes kendi bilir allah korusun yavrularimizi

Ay
benim ultrasyon kağıdında sağda, çin ve rus takviminde ise erkek , bakalım merakla bekliyoruz :)
Ay aynısı, büyük kızımın ultrason resimlerini çıkardım arşivden : ) kesenin tam solundaydı. Bu gebelikteyse aynı haftalarda sağa yapışık. Bakalım artık ne olacak, hayırlısı olsun

UmmuHureyraversinost: 37679984 .!.:
Ay

Ay aynısı, büyük kızımın ultrason resimlerini çıkardım arşivden : ) kesenin tam solundaydı. Bu gebelikteyse aynı haftalarda sağa yapışık. Bakalım artık ne olacak, hayırlısı olsun
Allah gonlune gore versin cnm

Benim kızımda risk çıkmıştı. Sonra hastane hastane gezdim. Özel bi lavaratuvar da tekrar yaptırdım.temiz çıktı. O zaman dünya benim oldu. 6 yıl önce bir daha hamile kalırsam ikili test yaptırmıcam demiştim. Ama şuan yine kafam çok karışık. Yapsan ayrı yapmasan ayrı offff

Ikili testte ensede bizide korkutmuslardi kan sonucu cikana kadar rahat edemedik bir hafta hayatımda ki en zor gunlerdi kan temiz cikmisti rahatladı k.ikili dönem i yaklasti stres basladi bende rabbim saglik sihat versin meleklerimize.gene Yaptiririm icim icimiyer yyaptirmazsam.yaptircam ben

Aslinda en guzeli fazla ultrasona girmemekde biz dayanamiyoz iki uc hafta bir giriyoruz.nerede yasiyorsunuz
Kanada da yaşıyoruz ama geçici inşallah 2 sene sonra evimize döneceğiz. Ilk doğumumda burda oldu iyi ki de burda olmuş diyorum çünkü sonuna kadar normal Doğumu destekliyorlar. Ben 40+ 6 da oğlum kakasını yapmasına rağmen normal Yaptım çok şükür :):)

Kuru erik ve Kayısı diyecek doktorlar faydada ediyor :)) ilaç yok verirlerse de alma derim ama mümkün mertebe su iç sıvı şeyler tüket. Bu arada bütün kızlara özellikle ilk hamileliklerini yaşayanlar sakın ıkınarak zorlamayın işin ucunda hemoroid olmak var

kizlaaaar benim 4.5.haftamda kahve lekelerim geliyodu 6.hafta gecti. bu hafta iki kere ultrasona girdim kalp atimini duyduk hersey gayet normal ama bazen akinti pedimde afedersiniz ama sumuksu akinti oluyorya ondan minik bi et renginde parca olmus oluyor bu neyki bilen varmi. doktor kirmizi kan gelmedikce korkma dedi.

Imkanin varsa doktora gorun cnm tuhaf bi durum gibime geldi cozemedim telas yapma ama doktora gitmeyide ihmal etme bnce

kayısıda da yedim incirde ama yok fayda etmiyor şurup verdi doktorum içiyorum ama gaz çıkartırıyor sadece demir ilacı da kullanıyorum oda zorluyor ıkınmamak mümkün değil hemoroid kaçınılmaz görünüyor ((

Canım dün birkaç sayfa öncesine yazdım bende senin gibi şurup içtim 2 gün içtim fayda etmedi bir şekilde geçirmeye çalışıyorum bu kabızlık bebebk alakalı sabırlı olcaz inşallah

Bu arada benim demirim çok düşüktür ama doktor bana ilk 3 ay içme dedi belki bu uykulu halim ondan

benim kabızlık problemim çocukluktan beri var bağırsaklarım tembel sanırım ,,tabi gebelikte de artınca çok zor olmaya başladı şurup bağırsak çalıştırıcı diyor bakalım 4-5 gündür kullanıyorum belki işe yarar diye umut ediyorum

demir eksikliğimde çoktan beri var zaten normalde bile kullanılması gerekiyor ki bebeğinde ihtiyacı var halsizlik uyku hali baş dönmesi bile yapar

Selamlar guzel bir haftasonu gecirmeniz dileğiyle

Kabızlık bendede var .sıkıntılı durum ama ikinmayin kizlar iyi degil .bol su kuru kayisi hosafi zeytinyagi icebilen icse faydali ben icemiyorum.duzelcez inşallah

TE="sincaph, post: 37681905, member: 519448"]Kanada da yaşıyoruz ama geçici inşallah 2 sene sonra evimize döneceğiz. Ilk doğumumda burda oldu iyi ki de burda olmuş diyorum çünkü sonuna kadar normal Doğumu destekliyorlar. Ben 40+ 6 da oğlum kakasını yapmasına rağmen normal Yaptım çok şükür :):)[/QUOTE]
Maşallah ya ne güzel normal dogumu desteklemesi ve gunun baya gecmis.benim dr hep normal dogum dedi oylede oldu ben 38 haftada dogurdum evde aniden suyum geldi kısmet bakalım ben yine normal istiyorum

Imkanin varsa doktora gorun cnm tuhaf bi durum gibime geldi cozemedim telas yapma ama doktora gitmeyide ihmal etme bnce
dun doktordaydim bide hftaya cuma kan idrar sonuclarim icin gidecem. hafta ici bide devlet hastanesine gorunurum ozaman baska doktora. benim doktor hersey yolunda diyor cunku iki dusuk yasadim diye pimpirikleniyorum

Kızlar benim bebeğimin gelişimine göre 10. haftada falan olmam gerekiyor fakat bana ilk beta hcg dışında ne kan ne idrar hiç bir tahlil yapılmadı henüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…