2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
annem de aynı şeyi söylüyor ben hiç hissetmedim hamileliğimi 2 çocuğumda da diyor takma diyor.ama o ultrasonda tekrar kalp atışını duyana kadar bana rahat yok çok teşekkür ederim yine de içime biraz ferahlık geldi.

Kafana takıp yersiz sıkıntı yapma. Güzel şeyler düşünüp güzel şeyler yaşayalım inş. Kötüyü çağırmayalım. Benimde ikinci bebeğim. Ilkte hiç sıkıntı yapmadım. Bunda meraktan çatlıyorum.

Canım bende dün yazdım ama kimse panşklemesin die belirttim kabızlık bende hemoroid yaptı ki buda bir belirti canım inşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır

Kızlar kabızlık sorunu bende çok ciddiyim size tavsiye vereyim aç karnına süt balı burda arkadaş söyledi o yumuşatıyoyumuşatır

Ben bir yandan iş yerinde bardağıma 2 kayısı ve 1 incir kurusu koyup sıcak suda bekletiyorum sonra suyu içip kayısı ve inciri yiyorum tavsiye ederim

Kızlar benim minik bir Karnım çıktı ama kimse anlamıyor zayıflık ve bol giyiniyorum

Sizde durumlar nasıl
Ya benimde karnım çıktı. Ama bu kadar çabuk çıkması anlamsız. Daha 2 aylık. Çabuk kilo aldım ayrıca. Yeme konusunda durduramıyorum kendimi. Içim dışım tatlı oldu

canım kızlar annelerine çekermiş. benim annemde de hiç belirti yokmus bende de yok. bak senin annende öyleymiş. ama aynı şekilde bende senin gibi çok tedirgindim. hiçbir belirti kalmamıştı. hatta kesin ters giden birsey var diyerek çarşamba günü doktoruma gittim. ve herşey çok yolundaydı hatta bebeğim bir gün önde bile gidiyor. ve doktorum dediki strese devam etme edersen dengeyi alt üst edersin ve bebegin rahat beslenemez damarlar büzüşür dedi.ayrıca neden bitti bu belirtiler dedim. artık vücudun hormona alışmış dedi. sen de stres yapma hiç seninde benim gibi alışmıs demek ki vucudun artık.

Ya benimde karnım çıktı. Ama bu kadar çabuk çıkması anlamsız. Daha 2 aylık. Çabuk kilo aldım ayrıca. Yeme konusunda durduramıyorum kendimi. Içim dışım tatlı oldu

Kizlar benim de oyle gibidi. Doktorum imkansiz gaz o gobegin dedi
Sanirim dorduncu ayda belli oluck gobisler...

QUOTE="gebizli_82, post: 37677953, member: 636246"]kızlar midem çok kötü, su içsem bile çıkartıyorum[/QUOTE]
Cok kotuysen bence serum taktir cnm.vucut sıvısı z kalmasin

İyi akşamlar mesajını yeni gördüm. Bende normalde senin gibiyim ilaç konusunda. En son ne zaman antibiyotik kullandığımı bilmiyorum mesela. Yaşadığın sağlık sorunlarını bilmiyordum. Ne yazık ki bazı şeyleri acı bir şekilde tecrübe etmişsin. Çok üzgünüm seni kırdığım için. Dediğim gibi bilmeden yazmıştım. İnşallah sağlıkla, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın...

Benimde en büyük sıkıntım maalesef gaz Akşamları inanılmaz şişiyorum. Sabahları ballı süt içiyorum. Bundan dolayı kabızlık sorunum yok diye düşünüyorum. Bir ara tiksindiğim için içememiştim, kabızlık sorunum oldu o ara.

nasıl rahatlattı yazdıklarınız içimi.. umarım benim de endişelerim boşunadır normalde zaten çok evhamlı bir insanım hamilelikten mi neden daha bir tuhaf oldum

:) Oda guzel cnm hayirlisi olsun rusta dami oyle onda adet olmasi lazim
Rus takvimine göre de kız çıktı, hayırlısı bakalım :)
Bide ikili testten bahsetmişsin ya, çevremde kaç kişi varsa hepsi yaptırma dedi, kafam karıştı.. O testler amerika için hazırlanmış, onlarında kafa yapısı bizimkinden küçük olduğu için Türklerde sadece %40 doğru sonuç veriyormuş. Ki bebeğe dair olumsuz bişey çıkarsa da hiçbir tedavisi yokmuş, sadece öğrenmiş Olcaz, hamilelik süreci de boşuna üzülcez. Çevremde okadar kişi var ki benimkisine kafası büyük zihinsel engelli dediler. Ama aldırmadım, sapasağlam doğdu diyen.. Kafam çok karıştı, yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

ben yaptırmayı düşünüyorum bütün testleri.

Evet olcumler anlik yapiliyor ve degerler ultrasonda farkli cikabiliyorbide kan aliyolar asil olan kan zaten o temizse sıkıntı yok. Bende ense kalinligi var dediler kana baktilar temiz cikti oglum sapasağlam masallah zaten dr da dedi onemli olan kan .ikili test onemli benve yapilmasi lazim hele detayli ultrason yani uclu test kesinlikle olmali cunku covugun beyninde su toplamasi olabiliyo ve anne karninda ilac tedavisi vs uygulanabiliyorr.allah korusun yanide bende gene yaptiricam

canım protestan ı kanama olunca vermiyomu düşük tehlikesine karşı? Coraspini nie verdi? Çok soru sordum dimi :) benim iki kere kahve leke geldi, doktor dediki kese sağlam tehlike yok, büyük ihtimal öğürüyorum, o ara çok zorlandığım için gelmiş leke..

bende yaptırmayı düşünüyorum. hatta benim doktorum ikili testin çok önemli oldugunu söyliyor. çünkü en dogru sonucu veren oymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…