- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.881
annem de aynı şeyi söylüyor ben hiç hissetmedim hamileliğimi 2 çocuğumda da diyor takma diyor.ama o ultrasonda tekrar kalp atışını duyana kadar bana rahat yokBence o kadar düşünüp stres yapma Allah korusun hiç bişeyin yokken stresten zarar verirsin. annem kız kardeşime hamileyken böyleymiş hiç bir belirtisi yokmuş hiç bilmemiş hamile olduğunu. Çok öyle hiç bilmeyen. Her yazılana kulak asma Dr un sağlıklı diyorsa sağlıklıdır değil mi?
Kafana takıp yersiz sıkıntı yapma. Güzel şeyler düşünüp güzel şeyler yaşayalım inş. Kötüyü çağırmayalım. Benimde ikinci bebeğim. Ilkte hiç sıkıntı yapmadım. Bunda meraktan çatlıyorum.annem de aynı şeyi söylüyor ben hiç hissetmedim hamileliğimi 2 çocuğumda da diyor takma diyor.ama o ultrasonda tekrar kalp atışını duyana kadar bana rahat yokçok teşekkür ederim yine de içime biraz ferahlık geldi.
Canım bende dün yazdım ama kimse panşklemesin die belirttim kabızlık bende hemoroid yaptı ki buda bir belirti canım inşallah hepimizin bebeği sağlıklıdırBenimde ne bulantım ne de başka bir belirtim yokdün birisi yazmış burda belirtisi olmayanlar dikkat etsin doktorları bişey yoksa korkun muhakkak gelin demiş yani bizler zaten endişeliyiz burda böyle şeyler yazmak bence hoş değil evet herkes sorularına cevap arıyor ama o şekilde değilde farklı söyleneblir bilmiyorum ama bir çok kişide belirti yaşamamış gayet sağlıklı geçirmiş ben herkesin bünyesinin farklı olduğunu düşünüyorum bu arada kabızlık bende had safhada 3 günde bir çıkıyorum hiç bir şey fayda etmiyor napıcam bilmiyorum yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım meraktayım ve korkuyorum ...
Ya benimde karnım çıktı. Ama bu kadar çabuk çıkması anlamsız. Daha 2 aylık. Çabuk kilo aldım ayrıca. Yeme konusunda durduramıyorum kendimi. Içim dışım tatlı olduKızlar benim minik bir Karnım çıktı ama kimse anlamıyor zayıflık ve bol giyiniyorum
Sizde durumlar nasıl
canım kızlar annelerine çekermiş. benim annemde de hiç belirti yokmus bende de yok. bak senin annende öyleymiş. ama aynı şekilde bende senin gibi çok tedirgindim. hiçbir belirti kalmamıştı. hatta kesin ters giden birsey var diyerek çarşamba günü doktoruma gittim. ve herşey çok yolundaydı hatta bebeğim bir gün önde bile gidiyor. ve doktorum dediki strese devam etme edersen dengeyi alt üst edersin ve bebegin rahat beslenemez damarlar büzüşür dedi.ayrıca neden bitti bu belirtiler dedim. artık vücudun hormona alışmış dedi. sen de stres yapma hiç seninde benim gibi alışmıs demek ki vucudun artık.annem de aynı şeyi söylüyor ben hiç hissetmedim hamileliğimi 2 çocuğumda da diyor takma diyor.ama o ultrasonda tekrar kalp atışını duyana kadar bana rahat yokçok teşekkür ederim yine de içime biraz ferahlık geldi.
Ya benimde karnım çıktı. Ama bu kadar çabuk çıkması anlamsız. Daha 2 aylık. Çabuk kilo aldım ayrıca. Yeme konusunda durduramıyorum kendimi. Içim dışım tatlı oldu
İyi akşamlar mesajını yeni gördüm. Bende normalde senin gibiyim ilaç konusunda. En son ne zaman antibiyotik kullandığımı bilmiyorum mesela. Yaşadığın sağlık sorunlarını bilmiyordum. Ne yazık ki bazı şeyleri acı bir şekilde tecrübe etmişsin. Çok üzgünüm seni kırdığım için. Dediğim gibi bilmeden yazmıştım. İnşallah sağlıkla, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın...Aynen moon83, bu farklı bi şey ve biliyorum ki, her annede de bu duygular yok.
Yukarıdaki mesaja üzüldüm biraz, hani beni tanımayan biri belki düşünebilir böyle, ama ben kesinlikle bencilce davranan biri değilim. Doktorlar yüzünden çok talihsiz olaylar yaşadığım için arada kalmışlık vardı, tekrar duygu sömürüsü yapıp beni kandırıyorlar mı diye düşünmedim değil. Malesef ilk bebeğimde çok acılar yaşamıştım doktor hataları yüzünden, ondandı bu tedirginliğim. Ama gel gör ki söz konusu evlat olunca yine katlanıyorum, deniyorum, Allaha dayanıp denileni yapıcam bakalım.
Allah hepimizi, yavrularımızı, ailelerimizi korusun, sağlık sorunlarıyla imtahan etmesin.
Saol canım okudum hepsini :)http://www.bayanlardunyasi.com/760/Hamilelikte-Yenmemesi-Gereken-Besinler
Kizlar burda baya faydali bilgiler var...
Ayrica asiri kacmamak kaydi ile kimyon yenebilir diyor...
Mide ve gaz sorununa care oluyor kimyon...
ALLAH cumlemizin gebeligini kolaylastirsin inşaallah...:)
nasıl rahatlattı yazdıklarınız içimi.. umarım benim de endişelerim boşunadır normalde zaten çok evhamlı bir insanım hamilelikten mi neden daha bir tuhaf oldumcanım kızlar annelerine çekermiş. benim annemde de hiç belirti yokmus bende de yok. bak senin annende öyleymiş. ama aynı şekilde bende senin gibi çok tedirgindim. hiçbir belirti kalmamıştı. hatta kesin ters giden birsey var diyerek çarşamba günü doktoruma gittim. ve herşey çok yolundaydı hatta bebeğim bir gün önde bile gidiyor. ve doktorum dediki strese devam etme edersen dengeyi alt üst edersin ve bebegin rahat beslenemez damarlar büzüşür dedi.ayrıca neden bitti bu belirtiler dedim. artık vücudun hormona alışmış dedi. sen de stres yapma hiç seninde benim gibi alışmıs demek ki vucudun artık.
Rus takvimine göre de kız çıktı, hayırlısı bakalım :):) Oda guzel cnm hayirlisi olsun rusta dami oyle onda adet olmasi lazim
ben yaptırmayı düşünüyorum bütün testleri.Rus takvimine göre de kız çıktı, hayırlısı bakalım :)
Bide ikili testten bahsetmişsin ya, çevremde kaç kişi varsa hepsi yaptırma dedi, kafam karıştı.. O testler amerika için hazırlanmış, onlarında kafa yapısı bizimkinden küçük olduğu için Türklerde sadece %40 doğru sonuç veriyormuş. Ki bebeğe dair olumsuz bişey çıkarsa da hiçbir tedavisi yokmuş, sadece öğrenmiş Olcaz, hamilelik süreci de boşuna üzülcez. Çevremde okadar kişi var ki benimkisine kafası büyük zihinsel engelli dediler. Ama aldırmadım, sapasağlam doğdu diyen.. Kafam çok karıştı, yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Evet olcumler anlik yapiliyor ve degerler ultrasonda farkli cikabiliyorbide kan aliyolar asil olan kan zaten o temizse sıkıntı yok. Bende ense kalinligi var dediler kana baktilar temiz cikti oglum sapasağlam masallah zaten dr da dedi onemli olan kan .ikili test onemli benve yapilmasi lazim hele detayli ultrason yani uclu test kesinlikle olmali cunku covugun beyninde su toplamasi olabiliyo ve anne karninda ilac tedavisi vs uygulanabiliyorr.allah korusun yanide bende gene yaptiricamRus takvimine göre de kız çıktı, hayırlısı bakalım :)
Bide ikili testten bahsetmişsin ya, çevremde kaç kişi varsa hepsi yaptırma dedi, kafam karıştı.. O testler amerika için hazırlanmış, onlarında kafa yapısı bizimkinden küçük olduğu için Türklerde sadece %40 doğru sonuç veriyormuş. Ki bebeğe dair olumsuz bişey çıkarsa da hiçbir tedavisi yokmuş, sadece öğrenmiş Olcaz, hamilelik süreci de boşuna üzülcez. Çevremde okadar kişi var ki benimkisine kafası büyük zihinsel engelli dediler. Ama aldırmadım, sapasağlam doğdu diyen.. Kafam çok karıştı, yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
canım protestan ı kanama olunca vermiyomu düşük tehlikesine karşı? Coraspini nie verdi? Çok soru sordum dimi :) benim iki kere kahve leke geldi, doktor dediki kese sağlam tehlike yok, büyük ihtimal öğürüyorum, o ara çok zorlandığım için gelmiş leke..ayy ozlenmez mi canim bi dogsunda yicem onu benide 3 aylik olunca cagirdi.
betaya artik bakmiyo canim kalp atisi oldugu icin brnim demir kalsiyum degerleri gecirdigim bir hastalik felan varmi hepatit tiroid sekker falan onlara bakildi . progestan coraspin ve folbiol kullaniyorum cnm 3. ay multivitamin vercekmis. bemde bulanti ilaci istedim
bende yaptırmayı düşünüyorum. hatta benim doktorum ikili testin çok önemli oldugunu söyliyor. çünkü en dogru sonucu veren oymuşRus takvimine göre de kız çıktı, hayırlısı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?