- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.921
Ben evlendim evleneli kullanıyorum 5 6 aydır ki eskiden beri var genetik önceki bebeğimi kaybettiğmde doktor kullan dedi şimdi gittiğim hastahaneden ayrılmış başka doktor da böle dedi ben halsizlik hat safhadabenim kabızlık problemim çocukluktan beri var bağırsaklarım tembel sanırım ,,tabi gebelikte de artınca çok zor olmaya başladı şurup bağırsak çalıştırıcı diyor bakalım 4-5 gündür kullanıyorum belki işe yarar diye umut ediyorum
demir eksikliğimde çoktan beri var zaten normalde bile kullanılması gerekiyor ki bebeğinde ihtiyacı var halsizlik uyku hali baş dönmesi bile yapar
nasıl rahatlattı yazdıklarınız içimi.. umarım benim de endişelerim boşunadır normalde zaten çok evhamlı bir insanım hamilelikten mi neden daha bir tuhaf oldum
Cnm bende dr daha bir kere kese gormeye gittim dr kalp atisindan sonra testler yapilcak dedi.bu cuma gidecektim gidemedim pazartesi kan vercex iste testler yapilcak dr sor istersenKızlar benim bebeğimin gelişimine göre 10. haftada falan olmam gerekiyor fakat bana ilk beta hcg dışındyapilcakn ne idrar hiç bir tahlil yapılmadı henüz...
Cnm bende dr daha bir kere kese gormeye gittim dr kalp atisindan sonra testler yapilcak dedi.bu cuma gidecektim gidemedim pazartesi kan vercex iste testler yapilcak dr sor istersen
oğlumda hiç bir belirti yaşamadım çok rahattım sadece yemek yaparken yağ kokusu rahatsız ediyordu o kadar ama bunda öyle değil midem bulanıyor ama hiç kusmadım sabah otobüse binmek bir işkence resmen birde utanıyorum millet bana bakacak tiskinicek diye sonra geçiyor bu seferde midem yanmaya başlıyor kussam rahatlayacakmışım gibi hissediyorum ama otobüstede kusamam ayıp ne yapacağımı şaşırdım valla birde göbek meselesi var konuşmuşsunuz artık hiç bir pantolonumun düğmesini kapatamıyorum sabah kalktığımda bir şey yok ama bir şey yediğim anda şişip kalıyorum hiç kilo almadım daha ama bu göbek neyin nesi anlamadım... :)
canim kanama yok ama dusuk tehlikesi icin verdi coraspin de kani sulandirmak icinmis pihtilasma olmasin diye tatlim . bende hapsurursam bicak saplaniyo sanki uykudan uyandim gece . masallah iyi ne gizel kese saglammis. banada kese duzgin dediydi dr.canım protestan ı kanama olunca vermiyomu düşük tehlikesine karşı? Coraspini nie verdi? Çok soru sordum dimi :) benim iki kere kahve leke geldi, doktor dediki kese sağlam tehlike yok, büyük ihtimal öğürüyorum, o ara çok zorlandığım için gelmiş leke..
kalp sesını duyduktan sonra doktorlar ıstıyor kan ve ıdrar tahlilinı ama ,sen yene de bır doktoruna sor rubella sarılık kızarımcık bunlara karsı bagısıklıgın var mı ona bakıyorlarKızlar benim bebeğimin gelişimine göre 10. haftada falan olmam gerekiyor fakat bana ilk beta hcg dışında ne kan ne idrar hiç bir tahlil yapılmadı henüz...
hosgeldın 2 hafta sonra 12 cı haftan ıkılı test yaptırınca tekrar bı gorunursun doktoruna artık 9ay gormeye alıssa ıyı olurkızlaaar tüm sayfaları okuyamadm.tebrik ederiim sizlerii benide aranıza alııın:)tecrübesiz bir anne adayıyım kafamda deli sorulardoktora gtmemek için zor tutuyorm kendmi merak ediyorum tekrar tekrar görmk istiyorum ama doktorm artık 1ay sonra gel dedi beni görmk istemiyr zannmca
Selam annisler oncelikle herkese guzel bir haftasonu diliyorum... biz kontrolden geldik bebesimizi gorduk bas parmagimiz kadar olmus o kdr hareketliki masallah ultrason resmini doktorumuz zor cekti allahim artik gercek icimde bir canli var ve artik onu gordum artik bir bebek o allahim sukurler olsun bebek haliyle ellerini ayaklarini gordum ilk defa bu kadar belirgin bir sekilde cok etkilendimrabbim hepinize taddirsin cok guzel bir duygu...2 hafta sonra ikili testimizi yaptircaz insallah ondada bir sorun cikmaz... bu arada zencefilin hic bir zarari yokmus dusuk yapma gibi hatta cok faydali dedi doktorumuz mide bulantisi icin aklinizda bulunsun
kızlaaar tüm sayfaları okuyamadm.tebrik ederiim sizlerii benide aranıza alııın:)tecrübesiz bir anne adayıyım kafamda deli sorulardoktora gtmemek için zor tutuyorm kendmi merak ediyorum tekrar tekrar görmk istiyorum ama doktorm artık 1ay sonra gel dedi beni görmk istemiyr zannmca
Saol cnm allah razi olsun gunlermiz ayni sayilir sende gorursun eminim esim videoya cekti sizde cekin telefonla o ani olumsuzlestirinmaasallah subhanallah canım benimallah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ben de perşembe görücem bakalım ne kadar büyümüş bıdık
Saol cnm allah razi olsun gunlermiz ayni sayilir sende gorursun eminim esim videoya cekti sizde cekin telefonla o ani olumsuzlestirin
Gerci olacagin onune gecilmez ama sen yinede dinlen o zaman bol bol progestan verdiyse onu kullan oda dusugu engelliyor ve doktorun hersey yolunda dediyse icini rahat tut o zmndun doktordaydim bide hftaya cuma kan idrar sonuclarim icin gidecem. hafta ici bide devlet hastanesine gorunurum ozaman baska doktora. benim doktor hersey yolunda diyor cunku iki dusuk yasadim diye pimpirikleniyorum
mrb , günlerimiz çok yakınmış, dün kalp atışlarını duydunmu?dun doktordaydim bide hftaya cuma kan idrar sonuclarim icin gidecem. hafta ici bide devlet hastanesine gorunurum ozaman baska doktora. benim doktor hersey yolunda diyor cunku iki dusuk yasadim diye pimpirikleniyorum
ayy hadi gözün aydın cnm benim oğlanda karnımın içinde zıpladığını görmüştüm perşembe kont gittiğimde bebiş çok rahat yatıyordu doktora bu zıplamayacakmı dedim dur annesi daha fasülye kadar biraz daha büyüsün buda zıplar dedi şimdi 2 haftanın geçmesini bekliyorum hem 2li test yaptıracağım hemde zıplıyormu bakacağım :)))Selam annisler oncelikle herkese guzel bir haftasonu diliyorum... biz kontrolden geldik bebesimizi gorduk bas parmagimiz kadar olmus o kdr hareketliki masallah ultrason resmini doktorumuz zor cekti allahim artik gercek icimde bir canli var ve artik onu gordum artik bir bebek o allahim sukurler olsun bebek haliyle ellerini ayaklarini gordum ilk defa bu kadar belirgin bir sekilde cok etkilendimrabbim hepinize taddirsin cok guzel bir duygu...2 hafta sonra ikili testimizi yaptircaz insallah ondada bir sorun cikmaz... bu arada zencefilin hic bir zarari yokmus dusuk yapma gibi hatta cok faydali dedi doktorumuz mide bulantisi icin aklinizda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?