2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben evlendim evleneli kullanıyorum 5 6 aydır ki eskiden beri var genetik önceki bebeğimi kaybettiğmde doktor kullan dedi şimdi gittiğim hastahaneden ayrılmış başka doktor da böle dedi ben halsizlik hat safhada

mrb kızlar bulantı kusma sorunum pek yok ama mide yanması ve reflü beni öldürecek ne yiyeceğimi şaşırdım var mı böyle sorun yaşayan önerisi olan.

nasıl rahatlattı yazdıklarınız içimi.. umarım benim de endişelerim boşunadır normalde zaten çok evhamlı bir insanım hamilelikten mi neden daha bir tuhaf oldum

ben de 10 haftalığım ve benim de doğru düzgün belirtim olmadı kusma bulantı falan ve bebeğimde gayet sağlıklı son günlerde sadece mide yanması ve reflü sorunum var okadar. herkezde belirtiler olacak diye bi şey yok vücut yapımızla alakalı bi durum bu.

Kızlar benim bebeğimin gelişimine göre 10. haftada falan olmam gerekiyor fakat bana ilk beta hcg dışındyapilcakn ne idrar hiç bir tahlil yapılmadı henüz...
Cnm bende dr daha bir kere kese gormeye gittim dr kalp atisindan sonra testler yapilcak dedi.bu cuma gidecektim gidemedim pazartesi kan vercex iste testler yapilcak dr sor istersen

oğlumda hiç bir belirti yaşamadım çok rahattım sadece yemek yaparken yağ kokusu rahatsız ediyordu o kadar ama bunda öyle değil midem bulanıyor ama hiç kusmadım sabah otobüse binmek bir işkence resmen birde utanıyorum millet bana bakacak tiskinicek diye sonra geçiyor bu seferde midem yanmaya başlıyor kussam rahatlayacakmışım gibi hissediyorum ama otobüstede kusamam ayıp ne yapacağımı şaşırdım valla birde göbek meselesi var konuşmuşsunuz artık hiç bir pantolonumun düğmesini kapatamıyorum sabah kalktığımda bir şey yok ama bir şey yediğim anda şişip kalıyorum hiç kilo almadım daha ama bu göbek neyin nesi anlamadım... :)

Cnm bende dr daha bir kere kese gormeye gittim dr kalp atisindan sonra testler yapilcak dedi.bu cuma gidecektim gidemedim pazartesi kan vercex iste testler yapilcak dr sor istersen

bende önümüzdeki perşembe gidicem bir daha doktora kalp atışını falan gördük bundan önce başka bir doktora gitmiştim o da kalbi atıyo demişti ama dinletmediği ve göstermediği için emin olamamıştım. bu doktora ikinci gidişim olacak bakalım belki bu hafta bişeyler yapar. yapmazsa da sorarım öyleyse

aynen canım sabah birşey yok akşam yatarken kocaman bir göbek. şaşıyorum kalıyorum valla. bir de ne yesem gaz yapıyor ondan da şişkinlik oluyor

kızlaaar tüm sayfaları okuyamadm.tebrik ederiim sizlerii benide aranıza alııın:)tecrübesiz bir anne adayıyım kafamda deli sorulardoktora gtmemek için zor tutuyorm kendmi merak ediyorum tekrar tekrar görmk istiyorum ama doktorm artık 1ay sonra gel dedi beni görmk istemiyr zannmca

canim kanama yok ama dusuk tehlikesi icin verdi coraspin de kani sulandirmak icinmis pihtilasma olmasin diye tatlim . bende hapsurursam bicak saplaniyo sanki uykudan uyandim gece . masallah iyi ne gizel kese saglammis. banada kese duzgin dediydi dr.

Kızlar benim bebeğimin gelişimine göre 10. haftada falan olmam gerekiyor fakat bana ilk beta hcg dışında ne kan ne idrar hiç bir tahlil yapılmadı henüz...
kalp sesını duyduktan sonra doktorlar ıstıyor kan ve ıdrar tahlilinı ama ,sen yene de bır doktoruna sor rubella sarılık kızarımcık bunlara karsı bagısıklıgın var mı ona bakıyorlar

h
hosgeldın 2 hafta sonra 12 cı haftan ıkılı test yaptırınca tekrar bı gorunursun doktoruna artık 9ay gormeye alıssa ıyı olur

Selam annisler oncelikle herkese guzel bir haftasonu diliyorum... biz kontrolden geldik bebesimizi gorduk bas parmagimiz kadar olmus o kdr hareketliki masallah ultrason resmini doktorumuz zor cekti allahim artik gercek icimde bir canli var ve artik onu gordum artik bir bebek o allahim sukurler olsun bebek haliyle ellerini ayaklarini gordum ilk defa bu kadar belirgin bir sekilde cok etkilendim rabbim hepinize taddirsin cok guzel bir duygu...2 hafta sonra ikili testimizi yaptircaz insallah ondada bir sorun cikmaz... bu arada zencefilin hic bir zarari yokmus dusuk yapma gibi hatta cok faydali dedi doktorumuz mide bulantisi icin aklinizda bulunsun

TE="evrem_evrem11, post: 37685377, member: 535259"]kızlaaar tüm sayfaları okuyamadm.tebrik ederiim sizlerii benide aranıza alııın:)tecrübesiz bir anne adayıyım kafamda deli sorulardoktora gtmemek için zor tutuyorm kendmi merak ediyorum tekrar tekrar görmk istiyorum ama doktorm artık 1ay sonra gel dedi beni görmk istemiyr zannmca[/QUOTE]
Hoşgeldin cnn rabbim kucağına almayi nasip etsin

maasallah subhanallah canım benim allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ben de perşembe görücem bakalım ne kadar büyümüş bıdık

hoş geldin canım allah sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah. benimki 15-20 gün demişti keşke hep öyle çağırsa ultrason fotoğraflarına bakıyorum bıdığın

maasallah subhanallah canım benim allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ben de perşembe görücem bakalım ne kadar büyümüş bıdık
Saol cnm allah razi olsun gunlermiz ayni sayilir sende gorursun eminim esim videoya cekti sizde cekin telefonla o ani olumsuzlestirin

Saol cnm allah razi olsun gunlermiz ayni sayilir sende gorursun eminim esim videoya cekti sizde cekin telefonla o ani olumsuzlestirin

biz eşimle öyle bir halde oluyoruz ki ona bakmaktan ikimizin de aklına gelmiyor. ilk kalbini duyacağımız zaman ses kaydına alırız falan demiştim bi baktım eşim suratında kocaman gülümsemeyle dalmış gitmiş allahım büyük adam gibi atıyor kalbi ya diyodu derken gördük cıktıık hiç aklımıza gelmedi ona bakmaktan

dun doktordaydim bide hftaya cuma kan idrar sonuclarim icin gidecem. hafta ici bide devlet hastanesine gorunurum ozaman baska doktora. benim doktor hersey yolunda diyor cunku iki dusuk yasadim diye pimpirikleniyorum
Gerci olacagin onune gecilmez ama sen yinede dinlen o zaman bol bol progestan verdiyse onu kullan oda dusugu engelliyor ve doktorun hersey yolunda dediyse icini rahat tut o zmn

dun doktordaydim bide hftaya cuma kan idrar sonuclarim icin gidecem. hafta ici bide devlet hastanesine gorunurum ozaman baska doktora. benim doktor hersey yolunda diyor cunku iki dusuk yasadim diye pimpirikleniyorum
mrb , günlerimiz çok yakınmış, dün kalp atışlarını duydunmu?

ayy hadi gözün aydın cnm benim oğlanda karnımın içinde zıpladığını görmüştüm perşembe kont gittiğimde bebiş çok rahat yatıyordu doktora bu zıplamayacakmı dedim dur annesi daha fasülye kadar biraz daha büyüsün buda zıplar dedi şimdi 2 haftanın geçmesini bekliyorum hem 2li test yaptıracağım hemde zıplıyormu bakacağım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…