2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar bir de bir sorum olacak , doktorum rahmin ters dönmüş bu yüzden karından göremiyorum diyerek vajinal ultrasonla bakmıştı bebeğime. peki ben her gittiğimde böyle mi olacak? yoksa artık görünür mü ?

hoş geldin canım allah sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah. benimki 15-20 gün demişti keşke hep öyle çağırsa ultrason fotoğraflarına bakıyorum bıdığın
hoşbulduum:)amiiin inşallah benm daha öncede düşüğm var.ondan tedirgnm.ya ultrason fotosu 7haftalıkkendi bişey belli değilkidayanamayıp gitcem sanıırm:)

Hoşgeldin cnn rabbim kucağına almayi nasip etsin[/QUOTE]
hoşbulduum teşekkür ederim herkesin inşallah:)

Aaaa bak sen deyince aklima geldi benimde asil amacim kalp atasinida kayda almakti gecen 2 gittigimizdede dinletti bu sefer nie dinletmediki acep bizde hic sormadik ne de olsa hareket ediyor die sanirim aklimiza gelemedi evet insanin eli ayagina karisiyor hatta doktorun dediklerini bile unutuyorum soracaklarimida unutuyorum bana mide yanmasi ve eksimesi icin ilac yazicakti yoldayken aklima geldi bu sefer oda unuttu bizde

h

hosgeldın 2 hafta sonra 12 cı haftan ıkılı test yaptırınca tekrar bı gorunursun doktoruna artık 9ay gormeye alıssa ıyı olur
evt bu ay sonu o testten yapılacakmış ilaçlarm değişecekmiş falan.test için kan mı alıyorlar .çok relax ya herşey yolunda yapacak bişey yok 1ay sonra seni görmek istiyorum artık dedi en son bel ağrısıyla gitmştm

TE="denizkizi_esra, post: 37686106, member: 614121"]Selam annisler oncelikle herkese guzel bir haftasonu diliyorum... biz kontrolden geldik bebesimizi gorduk bas parmagimiz kadar olmus o kdr hareketliki masallah ultrason resmini doktorumuz zor cekti allahim artik gercek icimde bir canli var ve artik onu gordum artik bir bebek o allahim sukurler olsun bebek haliyle ellerini ayaklarini gordum ilk defa bu kadar belirgin bir sekilde cok etkilendim rabbim hepinize taddirsin cok guzel bir duygu...2 hafta sonra ikili testimizi yaptircaz insallah ondada bir sorun cikmaz... bu arada zencefilin hic bir zarari yokmus dusuk yapma gibi hatta cok faydali dedi doktorumuz mide bulantisi icin aklinizda bulunsun [/QUOTE]
Maşallah bebise

insan büyüleniyo sanki görünce

bu arada benm bulantılarm kusmalarım vardı arkadşlar..3gündr rahatm çok şükür yemek bile yapıp yiyebiliyorm artık .seviniyorum ama endişede etmiyor değilimböyle geçmesi normalmiki

Allahtan okula giden kızım var da, günler geçmeye başladı sanki. Günler geçmiyor diyordum da, hafta bitmiş : )

Kızlar bugün kan testimi verdim, gebelikten önce TSH 5,84 tü ve ben o aralar bir bitki var onu içmeye başlamıştım, bugün testte Tsh 3 çıktı. Gözlerime inanamadım. Hormon ilaçları almadan düşmüş değerlerim. Çok şükür

bu arada benm bulantılarm kusmalarım vardı arkadşlar..3gündr rahatm çok şükür yemek bile yapıp yiyebiliyorm artık .seviniyorum ama endişede etmiyor değilimböyle geçmesi normalmiki
Normal canim benmde yeme duzenim biraz iyilessede koku hassasiyeti bi anlik mide bulantisi hissi veriyor bi anda kuscak gibi oluyorum sonra baska seyler getirip gecmesini sagliyorum yada hemen burnumu kapatip kokusuz bi yere geciyorum

kan alıyorlar ama aynı gun ultrasona gırmen de gerekıyor ,benım de oyle en son 7 cı haftamda gozukdum doktoruma b de 12 hafta cagırdı.Doktorun haklı genelde kanama falan olmayınca 3 aya kadar yapacak bı seylerı yok bekleyecegız ınsallah hakkımızda hayırlsı

mrb canim..bende de bi ikigundur sendeki sorun var..midem cok kotu...yanma var sanki..nasil gececek bilmiyorum
ben de her zaman var..kış geçimi sonbahar ve ilkbaharda bende daha fazla oluyor
yediklerimize çok dikkat etmek gerek..baharatlı yağlı kızarma vs. geç yemek yeme..geceleri çok kötü oluyorum..
hamillikten öncede var hamilelikte daha fazlalaşıyor maalesef
ilk hamileliğimde son ayda felaketti bebeğin bacakları mideme ağırlık yapınca
hepsi geçip gidiyor..Allah başka dertler vermesin..anne olmak kolay değil..

Bende de bulanti yanma hazimsizlik var... Ağzımda birde kötü bir tat :) ama az kaldı kizlar 3.ayı da dolduracagiz nasipse

aman da aman minnakını görmek bize de nasip olsun inşallahh benim şu anda 7+1. 12. haftada gitmeyi düşünüyorum. hem ikili test, şansımız da varsa belki cinsiyetini tahmin eder doktor hanımcık.

Benim mide bulantilarim cok kotu. Her gun yediklerimi cikarmaya basladim. Doktorumdan ilaç istedim metpamid i gunde 3kez kullanabilirsin dedi. Kullanan var mi? Yoksa ortalikta ac geziyorum yedigim 2lokmayida cikariyorum bide ustume su bile icemiyorum.

Allah sifa versin, yediklerini cikarmandan korkma cunku cocuk suan senden beslenmiyor ama su icmek cok onemliymis ona dikkat et. Bende surekli bulanti yanma sorunu yasiyorum cok berbat bir durum insallah en kisa zamanda atlatiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…