- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.961
Maşallah canımcanim kanama yok ama dusuk tehlikesi icin verdi coraspin de kani sulandirmak icinmis pihtilasma olmasin diye tatlim . bende hapsurursam bicak saplaniyo sanki uykudan uyandim gece . masallah iyi ne gizel kese saglammis. banada kese duzgin dediydi dr.
Tsk ederizz tatlimm amin insallahh o gunleride goruruz evet cok minnak ama artik bebek kelimesinin hakkini veriyoraman da aman minnakını görmek bize de nasip olsun inşallahhbenim şu anda 7+1. 12. haftada gitmeyi düşünüyorum. hem ikili test, şansımız da varsa belki cinsiyetini tahmin eder doktor hanımcık.
dayanamayıp pztsiye randevu aldım.Normal canim benmde yeme duzenim biraz iyilessede koku hassasiyeti bi anlik mide bulantisi hissi veriyor bi anda kuscak gibi oluyorum sonra baska seyler getirip gecmesini sagliyorum yada hemen burnumu kapatip kokusuz bi yere geciyorum
hmm bu ay sonu inşallah o test.ama dayanamayıp pztside gitcem başka bi doktora:)en son gördğmde ben anlamadım nasıl bişey olduğunu ama artık bebek görünümündeymiş harekete başlamış falan haftalık değişimlerde okudm.o yüzdeen çoook merak ediyoruumkan alıyorlar ama aynı gun ultrasona gırmen de gerekıyor ,benım de oyle en son 7 cı haftamda gozukdum doktoruma b de 12 hafta cagırdı.Doktorun haklı genelde kanama falan olmayınca 3 aya kadar yapacak bı seylerı yok bekleyecegız ınsallah hakkımızda hayırlsı
bu doktorlar hasta psikolojisinden anlamıyrlar yaamerhabalar kızlar...
geçen hafta kendi dr umözelde olduğu için başka bi dr a ilaç yazdırmam gerekiyordu.. ilaç yazan dr çok kötü şeyler söylemişti hatta yetmemiş detaylı ultrasona göndermiş birde orada tüm kötü olasılıkları sıralamışlardı kesenin şekli bozuk kanama alanı çok bebeğin her an kalbi durabilirdi
neyse ki bu hafta gittiğimde herkesi şoka soktu benim minik barbunyam :)
kesenin şekli tamamen düzelmiş kanama alanlaarı yok olmuş...
inşallah sonuna kadar böyle gider.. allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah cnm bnde çok kızdım ilacım öyle ucuz bi ilaç olsa elden alıcam ama claxane iğne 80 tl 10 tanesi yada rapor almak zorunda olmasam iş için hiç gitmicem de mecbur işte gidiyorum hala o doktorlara ara ara inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeişlerimizibu doktorlar hasta psikolojisinden anlamıyrlar yaazamana bırak içinde sakla o olasılıkları haftaya tekrar gel dikkat et falan de yahu.maşallah canm inşallah hep sağlıklı güzel şekide devam eder hamileliğin..allah birdaha öyle stresler yaşatmasın
Allah korusun ayaklarini sicak tut.bisey olmaz allahin izniyleIyi Akşamlar kızlar acayip bi bel ağrım vardı. Ve yeşil akıntım. Bıgün tekrar doktora gittim. Dr Iltihap olabileceğini söyledi. Test aldı sonucu bekliyorum çok korkuyorum çocuğuma bişey olacak diye.
Derdin tek gaz olsun canım çocuğumuz için katlanmanız lazım. Bak ne güzel sağlıklı.Herkese iyi akşamlar öncelikle. Benim gaz sorunum gece tavan yaptı maalesef, gaz sancıları çektim dün gece. Yarım yamalak uykuyla geçirdim geceyi. Birde kimseye eşime ses çıkarmıyorum, çok panik biri. Eşim sabaha karşı uyandı, ilgilendi sağolsun. Bulantı, ateş basması ve ishalde olunca acile gitmeye karar verdik. Evimize yakın bir özel hastane var. Onları aradık ama acilden hasta almadıklarını söylediler, çok saçma geldi bana. Acilde doktor kadın doğuma çıkman gerek bebek iyi mi baksınlar deyince çok tırstımDoktor ultrasonda dinletti kalp atışlarını. Çok normal, boyu da tam 8+6 günlük dedi ve rahatladım Serum taktılar ama serumu takar takmaz ter boşalmaya başladı vücudumdan kusmaya başladım. Çıkarttırdık serumu tabi. Gaz sorunum devam ediyor İnşallah en kısa zamanda biter bu sorun...
Evet canım en büyük tesellim o oldu. Kalbini dinledim çok şükür...Derdin tek gaz olsun canım çocuğumuz için katlanmanız lazım. Bak ne güzel sağlıklı.
Hımm bağırsaklarında zaten sorun varsa ilaç desteği alabilirsin onu bilmiyordum. Hamilelikte mümkün mertebe ilaç kullanılmasına karşıyım da ki ne baş ağrılarım oldu parol almadım sonuçta az da olsa bebeğe gidiyor kimyasal.benim kabızlık problemim çocukluktan beri var bağırsaklarım tembel sanırım ,,tabi gebelikte de artınca çok zor olmaya başladı şurup bağırsak çalıştırıcı diyor bakalım 4-5 gündür kullanıyorum belki işe yarar diye umut ediyorum
demir eksikliğimde çoktan beri var zaten normalde bile kullanılması gerekiyor ki bebeğinde ihtiyacı var halsizlik uyku hali baş dönmesi bile yapar
soğuk süt :)) fazla değil çay bardağı kadar Yudum Yudum iç. Bazen de soda içiyordum ben seninki erken başlamış bayaa saçlı olacak sanırsammrb kızlar bulantı kusma sorunum pek yok ama mide yanması ve reflü beni öldürecek ne yiyeceğimi şaşırdım var mı böyle sorun yaşayan önerisi olan.
Arkadaşlar bir de bir sorum olacak , doktorum rahmin ters dönmüş bu yüzden karından göremiyorum diyerek vajinal ultrasonla bakmıştı bebeğime. peki ben her gittiğimde böyle mi olacak? yoksa artık görünür mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?