2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canim kanama yok ama dusuk tehlikesi icin verdi coraspin de kani sulandirmak icinmis pihtilasma olmasin diye tatlim . bende hapsurursam bicak saplaniyo sanki uykudan uyandim gece . masallah iyi ne gizel kese saglammis. banada kese duzgin dediydi dr.
Maşallah canım bgn dediğinin aynısı bana da oldu, yatakta hapşurunca bıçaklandım sandım, ama anında geçti.. Bulantılarım çok fazla, kusmalarımda başladı.. İnş 3 ayda geçer, anneme çektiysem 9 ay sürer oyyy :)

aman da aman minnakını görmek bize de nasip olsun inşallahh benim şu anda 7+1. 12. haftada gitmeyi düşünüyorum. hem ikili test, şansımız da varsa belki cinsiyetini tahmin eder doktor hanımcık.
Tsk ederizz tatlimm amin insallahh o gunleride goruruz evet cok minnak ama artik bebek kelimesinin hakkini veriyor ins sizlerdende tez vakitte bu haberleri almak istiyorumki sevinclerimiz artsin ve bende artik kiz yada erkek her ne ise cinsiyetini ogrenmek istiyorum bu hafta doktor bisey demedi bende sormak istemedim 12.haftaya ikili test icin gittigimizde mutlaka sorucam ama

Normal canim benmde yeme duzenim biraz iyilessede koku hassasiyeti bi anlik mide bulantisi hissi veriyor bi anda kuscak gibi oluyorum sonra baska seyler getirip gecmesini sagliyorum yada hemen burnumu kapatip kokusuz bi yere geciyorum
dayanamayıp pztsiye randevu aldım.bebişi görmek istiyoruuuum.içim rahat etmiyor sankii.deli gibi oldum ya en son ekimn 30nda gitmiştm

merhabalar kızlar...
geçen hafta kendi dr umözelde olduğu için başka bi dr a ilaç yazdırmam gerekiyordu.. ilaç yazan dr çok kötü şeyler söylemişti hatta yetmemiş detaylı ultrasona göndermiş birde orada tüm kötü olasılıkları sıralamışlardı kesenin şekli bozuk kanama alanı çok bebeğin her an kalbi durabilirdi
neyse ki bu hafta gittiğimde herkesi şoka soktu benim minik barbunyam :)
kesenin şekli tamamen düzelmiş kanama alanlaarı yok olmuş...
inşallah sonuna kadar böyle gider.. allah hepimizin yardımcısı olsun

hmm bu ay sonu inşallah o test.ama dayanamayıp pztside gitcem başka bi doktora:)en son gördğmde ben anlamadım nasıl bişey olduğunu ama artık bebek görünümündeymiş harekete başlamış falan haftalık değişimlerde okudm.o yüzdeen çoook merak ediyoruum

bu doktorlar hasta psikolojisinden anlamıyrlar yaazamana bırak içinde sakla o olasılıkları haftaya tekrar gel dikkat et falan de yahu.maşallah canm inşallah hep sağlıklı güzel şekide devam eder hamileliğin..allah birdaha öyle stresler yaşatmasın

inşallah cnm bnde çok kızdım ilacım öyle ucuz bi ilaç olsa elden alıcam ama claxane iğne 80 tl 10 tanesi yada rapor almak zorunda olmasam iş için hiç gitmicem de mecbur işte gidiyorum hala o doktorlara ara ara inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeişlerimizi

Iyi Akşamlar kızlar acayip bi bel ağrım vardı. Ve yeşil akıntım. Bıgün tekrar doktora gittim. Dr Iltihap olabileceğini söyledi. Test aldı sonucu bekliyorum çok korkuyorum çocuğuma bişey olacak diye.

Iyi Akşamlar kızlar acayip bi bel ağrım vardı. Ve yeşil akıntım. Bıgün tekrar doktora gittim. Dr Iltihap olabileceğini söyledi. Test aldı sonucu bekliyorum çok korkuyorum çocuğuma bişey olacak diye.
Allah korusun ayaklarini sicak tut.bisey olmaz allahin izniyle

Herkese iyi akşamlar öncelikle. Benim gaz sorunum gece tavan yaptı maalesef, gaz sancıları çektim dün gece. Yarım yamalak uykuyla geçirdim geceyi. Birde kimseye eşime ses çıkarmıyorum, çok panik biri. Eşim sabaha karşı uyandı, ilgilendi sağolsun. Bulantı, ateş basması ve ishalde olunca acile gitmeye karar verdik. Evimize yakın bir özel hastane var. Onları aradık ama acilden hasta almadıklarını söylediler, çok saçma geldi bana. Acilde doktor kadın doğuma çıkman gerek bebek iyi mi baksınlar deyince çok tırstım Doktor ultrasonda dinletti kalp atışlarını. Çok normal, boyu da tam 8+6 günlük dedi ve rahatladım Serum taktılar ama serumu takar takmaz ter boşalmaya başladı vücudumdan kusmaya başladım. Çıkarttırdık serumu tabi. Gaz sorunum devam ediyor İnşallah en kısa zamanda biter bu sorun...

Derdin tek gaz olsun canım çocuğumuz için katlanmanız lazım. Bak ne güzel sağlıklı.

Hımm bağırsaklarında zaten sorun varsa ilaç desteği alabilirsin onu bilmiyordum. Hamilelikte mümkün mertebe ilaç kullanılmasına karşıyım da ki ne baş ağrılarım oldu parol almadım sonuçta az da olsa bebeğe gidiyor kimyasal.
Demir kullanımı da Kabızlık yapıyor diye Hatırlıyorum. Doğru mu?

mrb kızlar bulantı kusma sorunum pek yok ama mide yanması ve reflü beni öldürecek ne yiyeceğimi şaşırdım var mı böyle sorun yaşayan önerisi olan.
soğuk süt :)) fazla değil çay bardağı kadar Yudum Yudum iç. Bazen de soda içiyordum ben seninki erken başlamış bayaa saçlı olacak sanırsam

risi_sinope, post: 37688719, member: 623721"]Herkese iyi akşamlar öncelikle. Benim gaz sorunum gece tavan yaptı maalesef, gaz sancıları çektim dün gece. Yarım yamalak uykuyla geçirdim geceyi. Birde kimseye eşime ses çıkarmıyorum, çok panik biri. Eşim sabaha karşı uyandı, ilgilendi sağolsun. Bulantı, ateş basması ve ishalde olunca acile gitmeye karar verdik. Evimize yakın bir özel hastane var. Onları aradık ama acilden hasta almadıklarını söylediler, çok saçma geldi bana. Acilde doktor kadın doğuma çıkman gerek bebek iyi mi baksınlar deyince çok tırstım Doktor ultrasonda dinletti kalp atışlarını. Çok normal, boyu da tam 8+6 günlük dedi ve rahatladım Serum taktılar ama serumu takar takmaz ter boşalmaya başladı vücudumdan kusmaya başladım. Çıkarttırdık serumu tabi. Gaz sorunum devam ediyor İnşallah en kısa zamanda biter bu sorun...[/QUOTE]
Gecmis olsun maşallah bebeginede.

Oğluma hamileyken 12. Haftaya kadar Türkiye'de idim. şimdiki Kanada da ve prosedür bu kısımda aynıydı. Tam tarihi bulabilmek ve daha iyi görüntülemek için alttan ultrasonla bakıldı ama ilk muayene de sonrası normal işliyor seninki de öyledir :)

mrb sincaph bende 8. haftaya giricem ama hala mide bulantım yok ara ara var sizlerde bulantı ne durumda. yoksa daha erken mi ?

ızlar selam bizde bugün kalp atışlarımızı dinlemeye gittik sabah çok endişeiydim daha önceden iki bebek kaybım vardı birinin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ikincisi 5 haftalıkken düşük olmuştu o yüzden çok stressliydim dualar ede ede yattım muayene koltuğuna doktor baktı ve süprizzzzz ikiz bebiş var dedi eşimle şok olduk :) kalp atışlarını duyamadık sanırım doktorumun aleti eski ses vermiyormuş ama kalp atışlarını gösterdi gayet sağlıklılar iki kesede de bebek var kalp atışı var dedi o an çok rahatladık :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)))

UOTE="Spongebob, post: 37690320, member: 75409"]ızlar selam bizde bugün kalp atışlarımızı dinlemeye gittik sabah çok endişeiydim daha önceden iki bebek kaybım vardı birinin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ikincisi 5 haftalıkken düşük olmuştu o yüzden çok stressliydim dualar ede ede yattım muayene koltuğuna doktor baktı ve süprizzzzz ikiz bebiş var dedi eşimle şok olduk :) kalp atışlarını duyamadık sanırım doktorumun aleti eski ses vermiyormuş ama kalp atışlarını gösterdi gayet sağlıklılar iki kesede de bebek var kalp atışı var dedi o an çok rahatladık :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :))) [/QUOTEay super haber maşallah ikizlere rabbim korusun meleklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…