- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.101
Sut korumuyo, ablamin cocugu 1yasinda ve 6.5 aylik hamile. Yani bes ay sonra pitt hamile kaldi ikizlere. Kuzenimde oyle oldu. Eslerimiz korunsun bence. Tabi spiral falan dusunen warsa o ayri ama en sagliklisi kocisin korunmasiKizlar ayiptir aormasi dogum sonrasi nasil bi dogum kontrol yöntemi izleyecdksiniz. Erken ama aklima cok takiliyor. Hap igne falan direkt süte geciyormus. Hangisi en mantiklisi tecrubeli anneler ozEllikle...
Bi de süt korur diyolar dogrumu kiiii???
Sut korumuyo, ablamin cocugu 1yasinda ve 6.5 aylik hamile. Yani bes ay sonra pitt hamile kaldi ikizlere. Kuzenimde oyle oldu. Eslerimiz korunsun bence. Tabi spiral falan dusunen warsa o ayri ama en sagliklisi kocisin korunmasi
Allah korusun gıızz:)) klasik yonteme guvenmeyind diyosu bnm Doktorsanırım ben hap iğne falan kullanmam neme lazım süte geçer klasik korunma yöntemi olurbuarada süt kesinlikle korumaz kazaya kurban gitme yani
mesane pedi kanamayı tutuyor yani yanlış anlamadıysam. çünkü bakınca o idrar kaçıranlar içinmiş boşa mı aldım diye düşündüm.Bisey kullanmaya pek vaktimiz olmadi:))
Bebege 2 takim hastane cikisi koymustuk simdilik bitanesini kullandik. Bebek bezi islak mendil emzik agiz mendili.
Kendim icinde 2 takim pijama corap camasir havlu. Mesane pedini burda hastaneden veriyorlar eve cikinca lazim olacak
ben her an sancım gelecek diye bekliyorum. haftaya doğururum ben diye düşünüyorumKızlar kendiniz için tahmini bir doğum tarihiniz var mı?
Ben Allah nasip ederse nedense en geç 25 mayısa kadar doğar diye düşünüyorum.
Kızlar kendiniz için tahmini bir doğum tarihiniz var mı?
Ben Allah nasip ederse nedense en geç 25 mayısa kadar doğar diye düşünüyorum.
O kesikten ben de korkuyorum. Yurtdisinda yapmiyorlarmis dokuyu bozmamak adina. Bizde ise kolaycacik cikiversin diye cart cart hemenmesane pedi kanamayı tutuyor yani yanlış anlamadıysam. çünkü bakınca o idrar kaçıranlar içinmiş boşa mı aldım diye düşündüm.
benim de çantama koyacaklar hazır o zaman. pijama da rahat giyiliyor mu yoksa gecelik Lazım olacak mı. bir de kesik falan attılar mı. ondan korkuyorum yaw
ben her an sancım gelecek diye bekliyorum. haftaya doğururum ben diye düşünüyorumama işte çocuğun keyfi ne zaman gelmek ister onu bilmiyorum. eşim de duyabileceği kadar dursun gelişimini tamamlasın diyor. ben de 4 kg yu geçerse normal doğuma cesaret edemem diyorum :)
mesane pedi kanamayı tutuyor yani yanlış anlamadıysam. çünkü bakınca o idrar kaçıranlar içinmiş boşa mı aldım diye düşündüm.
benim de çantama koyacaklar hazır o zaman. pijama da rahat giyiliyor mu yoksa gecelik Lazım olacak mı. bir de kesik falan attılar mı. ondan korkuyorum yaw
ben her an sancım gelecek diye bekliyorum. haftaya doğururum ben diye düşünüyorumama işte çocuğun keyfi ne zaman gelmek ister onu bilmiyorum. eşim de duyabileceği kadar dursun gelişimini tamamlasın diyor. ben de 4 kg yu geçerse normal doğuma cesaret edemem diyorum :)
Ay cnm korkma lutfen ben sadece tesbirli olalim cok gecikmeywlim hastaneye diye dedım mmmoy ne gzl ya inşallah hepimizin doğumu böyle kolay olur. bende çantaya ne koyacağım diye düşünüp duruyordum. sen ne kullandın. bir de normal ya doğumun çocuk gece yanında mı kalıyor sıkıntı yoksa?
maş. sıkıntısız ne gzl. bakalım bende yarın ne çıkacak. psikolojik mi yoksa artık Karnımda taşımak zor olduğundan mı ne doğmasını istiyorum. hem fazla kg almadan doğum sancım gelirse sıkıntısız doğururum diye düşünüyorum.
hemen bakacağım ben de ayrıca ufak bir termos lazım :)
süt korkmuyorum onu biliyorum da hap kullanması sakıncalı mı ki ben hap düşünüyorum.
korkuttun
Canim mayis ayi icinde kurtuluruz hayirliyisiyla bir avazda ins.
Annem ruyasinda gormus 25inden sonra diyor da annem ruyalari aklindqkileri aktarmak icin bir arac gibi goruyor o nedenle pek ciddiye alamiyorum
bana da 20si sonrasi gibi geliyor bakalim su aralar hic doguracakmisim gibi gelmiyor su bir hafta rahatim oyle hissediyorum.
Yaa heralde en uygunu spiral. Ama annemde teyzelerim de spiralle hamile kaldilarSpirali adet doneminde takiyorlarmis bildigim kadariyla once adet gormemiz lazim tekrar. Zarari olmaz dimi kizlar
ütü yaptım azıcık
tabi bayağı azıcık daha var. yavaş yavaş yapacağım artık bu hafta bitiririm inşallah.
doğumda risk azaldıkça daha rahat kafayla iş yapıyorum sancıyı tetikler doğurur gelirim
kolay doğum haberi duymak bayağı rahatlatıyor beni. kedim senede 4 kere yavruluyordu. katlanılmaz acılar verse yapmazdı değil mi
gunaydın, bugun benımde kontrolum var :) ama ılk defa hıc gıtmek ıstemıyorum bundan oncekınde sancı cıkmıstı bugun yıne sancı cıkarsa artık tutusurum ben :)
Kızlar ilk kez nstye bağlandım bugün ve hiç sancı çıkmadı ama benim oğlan doğuma epey hazırmış, kanala girmiş kafası çok aşağı inmiş. Dr sancım da olsa bugün yarın doğabilir dedigünaydın
of o kdr ara çok ya. ben üç haftadır haftada bir gidiyorum. benim de yarın 16 da kontrolüm. nst de sanci çıkacak mı çok merak ediyorum. bu hafta değişik şeyler hissediyorum ama ne olduğunu anlamıyorum
gunaydın, bugun benımde kontrolum var :) ama ılk defa hıc gıtmek ıstemıyorum bundan oncekınde sancı cıkmıstı bugun yıne sancı cıkarsa artık tutusurum ben :)
Kızlar ilk kez nstye bağlandım bugün ve hiç sancı çıkmadı ama benim oğlan doğuma epey hazırmış, kanala girmiş kafası çok aşağı inmiş. Dr sancım da olsa bugün yarın doğabilir dedigünaydın
of o kdr ara çok ya. ben üç haftadır haftada bir gidiyorum. benim de yarın 16 da kontrolüm. nst de sanci çıkacak mı çok merak ediyorum. bu hafta değişik şeyler hissediyorum ama ne olduğunu anlamıyorum
Kızlar ilk kez nstye bağlandım bugün ve hiç sancı çıkmadı ama benim oğlan doğuma epey hazırmış, kanala girmiş kafası çok aşağı inmiş. Dr sancım da olsa bugün yarın doğabilir dediÇok tırstım. 37. haftayı bi görsek iyi olur dedi ve artık yürüyüş yapmamamı söyledi.
Zaten anlamıştım ben yürüyünce batıyordu aşağıma oyy oyy artık yan gelip yatcam korktum valla daha en az 3 hafta dursun bebişim karnımda yoksa küveze alırlar die korkuyom.
Insallah sana da boyle kolayi nasip olur cnm. Sanki icimden 4. Anne sen olacakmissin gibi geliyorMaşallah ne güzel doğumlar yapmışlar öyle.
İlk doğumumda suyum nişanım geldi duş alıp hemen gittim.
Bunda da inş. nasip olur.
Oyalanmam canım, zaten oyalanmaya da korkarım.
Yaaa doktorum dediki eain korunmaaina guveenmeyin oluyor desi. Bi arkadasim da ole hamile kalmisti. Hay ben bu isin icineee tobeeeeSut korumuyo, ablamin cocugu 1yasinda ve 6.5 aylik hamile. Yani bes ay sonra pitt hamile kaldi ikizlere. Kuzenimde oyle oldu. Eslerimiz korunsun bence. Tabi spiral falan dusunen warsa o ayri ama en sagliklisi kocisin korunmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?