2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sut korumuyo, ablamin cocugu 1yasinda ve 6.5 aylik hamile. Yani bes ay sonra pitt hamile kaldi ikizlere. Kuzenimde oyle oldu. Eslerimiz korunsun bence. Tabi spiral falan dusunen warsa o ayri ama en sagliklisi kocisin korunmasi

Sut korumuyo, ablamin cocugu 1yasinda ve 6.5 aylik hamile. Yani bes ay sonra pitt hamile kaldi ikizlere. Kuzenimde oyle oldu. Eslerimiz korunsun bence. Tabi spiral falan dusunen warsa o ayri ama en sagliklisi kocisin korunmasi

Süt korumuyor arkadaşlar.

Ben kızım 56 günlükken ilk adetimi olmuştum.

Süt koruyor diye korunmasam şimdi belkide ikinci çocuğum çoktan doğmuştu.

Sana katılıyorum.

Ben kızımdan sonra ilaçla korundum, sonra eşim 2 sene Hakkari ye şark görevine gitti, zaten 2-3 ayda bir 5-10 gün gördüm onda da pre.... ile korunduk.

Korunmayı bıraktım, ilk ay hasta oldum 2. ay bu kızıma hamile kaldım.

mesane pedi kanamayı tutuyor yani yanlış anlamadıysam. çünkü bakınca o idrar kaçıranlar içinmiş boşa mı aldım diye düşündüm.
benim de çantama koyacaklar hazır o zaman. pijama da rahat giyiliyor mu yoksa gecelik Lazım olacak mı. bir de kesik falan attılar mı. ondan korkuyorum yaw

Kızlar kendiniz için tahmini bir doğum tarihiniz var mı?

Ben Allah nasip ederse nedense en geç 25 mayısa kadar doğar diye düşünüyorum.
ben her an sancım gelecek diye bekliyorum. haftaya doğururum ben diye düşünüyorum ama işte çocuğun keyfi ne zaman gelmek ister onu bilmiyorum. eşim de duyabileceği kadar dursun gelişimini tamamlasın diyor. ben de 4 kg yu geçerse normal doğuma cesaret edemem diyorum :)

Kızlar kendiniz için tahmini bir doğum tarihiniz var mı?

Ben Allah nasip ederse nedense en geç 25 mayısa kadar doğar diye düşünüyorum.

Canim mayis ayi icinde kurtuluruz hayirliyisiyla bir avazda ins.

Annem ruyasinda gormus 25inden sonra diyor da annem ruyalari aklindqkileri aktarmak icin bir arac gibi goruyor o nedenle pek ciddiye alamiyorum

bana da 20si sonrasi gibi geliyor bakalim su aralar hic doguracakmisim gibi gelmiyor su bir hafta rahatim oyle hissediyorum.

ütü yaptım azıcık
tabi bayağı azıcık daha var. yavaş yavaş yapacağım artık bu hafta bitiririm inşallah.
doğumda risk azaldıkça daha rahat kafayla iş yapıyorum sancıyı tetikler doğurur gelirim

kolay doğum haberi duymak bayağı rahatlatıyor beni. kedim senede 4 kere yavruluyordu. katlanılmaz acılar verse yapmazdı değil mi

O kesikten ben de korkuyorum. Yurtdisinda yapmiyorlarmis dokuyu bozmamak adina. Bizde ise kolaycacik cikiversin diye cart cart hemen

Haftaya mı? Kızzz ne yaptın sen.

Ay cnm korkma lutfen ben sadece tesbirli olalim cok gecikmeywlim hastaneye diye dedım mmm

Hahahaha annenin rüyaları da güzelmiş.

Valla kızlar bende bu ara bir gariplik var, aylardır çektiğim kabızlık problemim yok oldu.

Mide yanmalarım geçti.

Doğum belirtilerinde var bunlar ama bakalım.

Daha ev olarak hazır değilim gelmesin, 15 inden sonra gelsin.

Katlanılmaz acısı yok canım merak etme.

Veren Allah bir kolaylıkta veriyor bak dünkü arkadaşımız rüyamda görsem inanmazdım yazmış ama yaşadı ve gördü.

gunaydın, bugun benımde kontrolum var :) ama ılk defa hıc gıtmek ıstemıyorum bundan oncekınde sancı cıkmıstı bugun yıne sancı cıkarsa artık tutusurum ben :)
Kızlar ilk kez nstye bağlandım bugün ve hiç sancı çıkmadı ama benim oğlan doğuma epey hazırmış, kanala girmiş kafası çok aşağı inmiş. Dr sancım da olsa bugün yarın doğabilir dedi Çok tırstım. 37. haftayı bi görsek iyi olur dedi ve artık yürüyüş yapmamamı söyledi.
Zaten anlamıştım ben yürüyünce batıyordu aşağıma oyy oyy artık yan gelip yatcam korktum valla daha en az 3 hafta dursun bebişim karnımda yoksa küveze alırlar die korkuyom.

gunaydın, bugun benımde kontrolum var :) ama ılk defa hıc gıtmek ıstemıyorum bundan oncekınde sancı cıkmıstı bugun yıne sancı cıkarsa artık tutusurum ben :)
Kızlar ilk kez nstye bağlandım bugün ve hiç sancı çıkmadı ama benim oğlan doğuma epey hazırmış, kanala girmiş kafası çok aşağı inmiş. Dr sancım da olsa bugün yarın doğabilir dedi Çok tırstım. 37. haftayı bi görsek iyi olur dedi ve artık yürüyüş yapmamamı söyledi.
Zaten anlamıştım ben yürüyünce batıyordu aşağıma oyy oyy artık yan gelip yatcam korktum valla daha en az 3 hafta dursun bebişim karnımda yoksa küveze alırlar die korkuyom.

Canım bak dünkü arkadaşımızda 36. haftada doğum yaptı bebeği gayet sağlıklı.

Bende ilk kızımı 35+6 de dünyaya getirdim küveze vs. girmedi.

Hayırlısını dile.

Benim bebeğimde baş aşağı pozisyonda ama kanala girmemiş henüz.

J
Maşallah ne güzel doğumlar yapmışlar öyle.

İlk doğumumda suyum nişanım geldi duş alıp hemen gittim.

Bunda da inş. nasip olur.

Oyalanmam canım, zaten oyalanmaya da korkarım.
Insallah sana da boyle kolayi nasip olur cnm. Sanki icimden 4. Anne sen olacakmissin gibi geliyor

sizden önce ben doğurimde görün sizayy yok ya daha çok küçük miniğim içimden hep 36. hafta yada 37 geçiyo ama bakalım

Yaaa doktorum dediki eain korunmaaina guveenmeyin oluyor desi. Bi arkadasim da ole hamile kalmisti. Hay ben bu isin icineee tobeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…