- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.121
J
Insallah sana da boyle kolayi nasip olur cnm. Sanki icimden 4. Anne sen olacakmissin gibi geliyor
9 kilo almışım bu sabah itibariyle. son 1 ayım bakalım kaçla kapatıcam:) bebek de 2900 buarada maşallah.
Icimden nedense 5 haziran geciyor yaaa:))Kızlar kendiniz için tahmini bir doğum tarihiniz var mı?
Ben Allah nasip ederse nedense en geç 25 mayısa kadar doğar diye düşünüyorum.
Kan sonuçlarım da çıkmış,
Kanım yine düşük 10.
Ama şükür kanama pıhtılaşmam vs. iyi.
gebelik. org da dr hastaya göre hareket edebiliyor demiş. hasta ve hasta yakını sabırsızlık gösterirse dr da acele ediyor hatta sezeryana alabiliyormuş. biz bekleriz diyip çok bağrınmazsak tam açılmayı beklerler herhalde inşallah.O kesikten ben de korkuyorum. Yurtdisinda yapmiyorlarmis dokuyu bozmamak adina. Bizde ise kolaycacik cikiversin diye cart cart hemen
Haftaya mı? Kızzz ne yaptın sen.
Hahahaha annenin rüyaları da güzelmiş.
Valla kızlar bende bu ara bir gariplik var, aylardır çektiğim kabızlık problemim yok oldu.
Mide yanmalarım geçti.
Doğum belirtilerinde var bunlar ama bakalım.
Daha ev olarak hazır değilim gelmesin, 15 inden sonra gelsin.
o batma acaba bnm de merak ettiğim iğne gb adet sancısı gb olan batmalar mı acabaKızlar ilk kez nstye bağlandım bugün ve hiç sancı çıkmadı ama benim oğlan doğuma epey hazırmış, kanala girmiş kafası çok aşağı inmiş. Dr sancım da olsa bugün yarın doğabilir dediÇok tırstım. 37. haftayı bi görsek iyi olur dedi ve artık yürüyüş yapmamamı söyledi.
Zaten anlamıştım ben yürüyünce batıyordu aşağıma oyy oyy artık yan gelip yatcam korktum valla daha en az 3 hafta dursun bebişim karnımda yoksa küveze alırlar die korkuyom.
Bugün doktorum da doğumların % 30 u 36-37 de %50 si de 38. haftada başlar dedi.
35+2 yiz bizde.
benimde gecen hafta dogum kanalındaydı ama sancı çıkmamıştı canım. ama hiç uyarmadı beni doktor ya. 10 gün sona gel dedi sadece. erken dogum yapabilrmiyiz yani biz şimdi. sen neler hissediyorsun benim vajinamda garip birseyler oluyor gibi, baskı var, idrar kaçırıyorum sürekli, hemen yoruluyorum ve çok zor yürüyorum.Kızlar ilk kez nstye bağlandım bugün ve hiç sancı çıkmadı ama benim oğlan doğuma epey hazırmış, kanala girmiş kafası çok aşağı inmiş. Dr sancım da olsa bugün yarın doğabilir dediÇok tırstım. 37. haftayı bi görsek iyi olur dedi ve artık yürüyüş yapmamamı söyledi.
Zaten anlamıştım ben yürüyünce batıyordu aşağıma oyy oyy artık yan gelip yatcam korktum valla daha en az 3 hafta dursun bebişim karnımda yoksa küveze alırlar die korkuyom.
gebelik. org da dr hastaya göre hareket edebiliyor demiş. hasta ve hasta yakını sabırsızlık gösterirse dr da acele ediyor hatta sezeryana alabiliyormuş. biz bekleriz diyip çok bağrınmazsak tam açılmayı beklerler herhalde inşallah.
iri bebek ya ondan dolayı çok kg lu olmadan normal doğum olsun istiyorum. irileştikçe gözüm korkuyor.
ben de evi hazırlayayım öyle gelsin istiyorum bu hafta işlerim bitse gzl olacak :)
o batma acaba bnm de merak ettiğim iğne gb adet sancısı gb olan batmalar mı acaba
işte haftaya niyeti bozdum ben
toplamda da 11 kilo aldım.
Sizler?
benimde gecen hafta dogum kanalındaydı ama sancı çıkmamıştı canım. ama hiç uyarmadı beni doktor ya. 10 gün sona gel dedi sadece. erken dogum yapabilrmiyiz yani biz şimdi. sen neler hissediyorsun benim vajinamda garip birseyler oluyor gibi, baskı var, idrar kaçırıyorum sürekli, hemen yoruluyorum ve çok zor yürüyorum.
bende 14 kilo aldım çok şükür dikkat ediyorum son 2 aydır kilo almadım aynı kilodayım ama ben zayıf hamile kaldım boyum 173 kilom 50 idi şimdi normal kiloma geldim yani zaten zayıflar çabuk kilo alırmış bide önce aradaki farkı kapatıp normal kiloya gelirmiş ama kilo alımım durdu gibi bilmiyorum bundan sonra ne olur da inşallah en fazla 1 kilo alarak doğum yaparım toplamda 15 olur onu da 1 içinde verrim zaten ben ki 35 kilo vermiş adamım:):):):)nu da hemen verrim
Bende mayis bitmeden gelir diye düşünüyorum :)Kızlar kendiniz için tahmini bir doğum tarihiniz var mı?
Ben Allah nasip ederse nedense en geç 25 mayısa kadar doğar diye düşünüyorum.
Icimden nedense 5 haziran geciyor yaaa:))
Ins canim da temizligin sonu gelmez bosver onu sen:)Ay deme öyle haftaya haftasonunu beklesin en azından canım.
Valla doktorumda bugün hiçbir belirti yok ama ilk doğum zamanı tetikleyebilir dedi.
Yarın oturma odası, sonraki gün yatak odası, cumartesi pazar (her ayın 15 inde yaptığımız büyük market alışverişini aradan çıkartmayı düşünüyorum).
Pazartesi de banyoyu temizleyip yeni halılarımı serip salı da kendi bedenimi temizleme gibi planım var.
İnş. uyar.
Bende mayis bitmeden gelir diye düşünüyorum :)
Bende mayis bitmeden gelir diye düşünüyorum :)
13 kg:)toplamda da 11 kilo aldım.
Sizler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?