2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim bide otu nerden bulabiliriz onun hakkindada bilgi werirmisin. Kimisi diyo dogima bir ay kala icilsin kimiside diyo sanci basladiginda. Kime inanik bilemedim. Bide aktarlarda bulunuyor mu

Merhaba arkadaşlar.

Ben geldim kontrolden.

Nst ye girdim ultrasona girdim.

Sancım çıkmadı şükür, bebek hareketleri de iyi. 2600 45 cm olmuş kızım.

İlk doğumum bu haftalarda olduğu için artık her an bekleyebiliriz, gelişimini tamamlamış sıkıntı olmaz dedi.

Doğum için kan pıhtılaşma, kan değerlerim açısından 5 tüp kan verdim. Son tahliller bunlar dedi.

Her ihtimale karşı her hamileyi son dönemde kardiyolojiye yönlendiriyorum dedi.

Haftaya cumaya hem kalp hemde tekrar kendi doktorumda son kontrolüm var.

Kızım baş aşağı doğum pozisyonunda ama doğum kanalına girmemiş, 2. doğum olduğu için doğum anında da kanala girermiş.

Allah nasip ederse yine normal doğum yapacağım.

Suyumuz gayet iyi.

İlk doğumla 2. doğum arasında fark oluyor mu dedim, evet daha hızlı olmasını bekliyoruz dedi.

Ben ilkinde zaten 3-4 saatte doğum yaptım, duş almama gelmeme yetişmeme izin verir inş. dedim.

Ne güzel işte sancında fazla olmuyor, geldiğinde direk doğuma alırız inş. seni dedi.

Duş alacak kadar zamanın her şekilde olur merak etme dedi.

Bizden haberler bu kadar.

Yine ilk kızımdaki gibi fazla kilolu olmayacak gibi, ama ben kiloya takmıyorum sağlıklı olsun yeter.

Hmm ne güzel haberler bunlar:)) rabbim hakkinda hayrliaini versin cnm bnm

Hmm ne güzel haberler bunlar:)) rabbim hakkinda hayrliaini versin cnm bnm

Aminnn canım cümlemizin.

Şimdilik erken doğum bulgusu yok, ama bünye ilk doğum zamanını algılarsa bu haftalarda doğabilir dedi.

Bakalım beklemedeyiz artık.

İnş. hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız.

Kizlar ayiptir aormasi dogum sonrasi nasil bi dogum kontrol yöntemi izleyecdksiniz. Erken ama aklima cok takiliyor. Hap igne falan direkt süte geciyormus. Hangisi en mantiklisi tecrubeli anneler ozEllikle...

Bi de süt korur diyolar dogrumu kiiii???

Gözün aydin canim güzel haberlerle gelmissin maşallah :)

Canim aylik olan geciyormus 3 aylik olan gecmiyormus süte. Ben spiral düşünüyorum açıkçası.

Amin cnm gelisimini tamamlamis iste güzel bi surpriz yapar annesine insss:)

Bu arada duş falan demişsin cnm. Bak ablamin ikinci dogumu okadar hizli olduki anlatamam. Su geldi hastaneye apar topar kostukkk. Kardeşim yatis işlemleri icin asagi kata imza atmaya gitti. Imza atip yukari cikana kadarr ablam dogurmustu bile. Bi de teyzem ucuncu cocukta. Suyu gelmis kocasi araba alip gelene kadar bebek evde geldi sukur bisi olmadi ama:))

Korkutmak icin degil kesinlikle ama bence evde oyalanmamak en dogrusu tatlim:)

sanırım ben hap iğne falan kullanmam neme lazım süte geçer klasik korunma yöntemi olur buarada süt kesinlikle korumaz kazaya kurban gitme yani

Bugun modum dusuk kizlar. Uyku sorunu bende de var gun icinde bazen nasil uykum geliyor yatağa yatiyorum yok kaciyor uykum.

kizlar burasi oyle sicak ki dondurma gibi eriyebilirim her an.

İşte bende ondan korkuyorun çünkü jilet yapıyorum sirekli takip.bir de yapması çok zor oluyor

gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

Masallah canim
Guzel haberlerine sevindim:)

oy ne gzl ya inşallah hepimizin doğumu böyle kolay olur. bende çantaya ne koyacağım diye düşünüp duruyordum. sen ne kullandın. bir de normal ya doğumun çocuk gece yanında mı kalıyor sıkıntı yoksa?

Bide unutmadan cantanizi hazirlayin daha zaman var diye beklemeyin. Bana kalsa bende bekleyecektim ama annemin israrlarina dayanamayip pazar gunu eksikleri tamamlayip hazirlamistik. Allahin isi iste 2 gun sonra dogurdum:)

maş. sıkıntısız ne gzl. bakalım bende yarın ne çıkacak. psikolojik mi yoksa artık Karnımda taşımak zor olduğundan mı ne doğmasını istiyorum. hem fazla kg almadan doğum sancım gelirse sıkıntısız doğururum diye düşünüyorum.

https://www.onlinehelal.com/urunler/meryem-ana-eli-otu-buyuk-boy/1374/

Kizlar bu sitede var o ottan ama güvenilir midir bilemiyorum.
hemen bakacağım ben de ayrıca ufak bir termos lazım :)

süt korkmuyorum onu biliyorum da hap kullanması sakıncalı mı ki ben hap düşünüyorum.

korkuttun

Benim hamile olduğum günden bu yana iştahım yok ki ben bayılırdım yemek yemeğe.Şimdi ise kabus bebeğimn kilosu normal ama ben hiç kilo almadım tam tersine zayıfladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…