- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.061
Hadi yaKiyafetler pahali canim sen bebek arabasi mi sormustun ? Sadece kiyafet var :)
Canim bide otu nerden bulabiliriz onun hakkindada bilgi werirmisin. Kimisi diyo dogima bir ay kala icilsin kimiside diyo sanci basladiginda. Kime inanik bilemedim. Bide aktarlarda bulunuyor muOglusumun teyzeleriiii:))
Biz cok iyiyiz Allahima sukurler olsun. Saat 4 gibi cikisimiz yapilacak ins hastaneden oglumla evimize gidicez. Dun 6 da suyum geldi bugun eve gidicez ruya gibi hala inanamiyorum. Bebegim emdi karni doydu ananesinin kucaginda gazini cikariyor:)) bende o arada sizi haberdar edeyim dedim.
Bide unutmadan ne yapin edin Fatma anamizin eli otunu mutlaka bulun. Bana soylemislerdi pek inanmamistim ama annemin arkadasi getirmisti. Anneme suyum geldi deyince o telasta hemen kaynatti termosa koydu yolda giderken ictim. Hastaneye 6:15 de giris yaptik 7 de oglumu kucagima aldim hemde sancisiz sadece cok hafif bacaklarimda adet sancisi gbi kasilmalar hissettim. Benden bu kadar eve gidince detayli dogum hikayemi paylasacagim
Öyle canim biseyi almasan en ucuz olur almak isteyince yok. Herseyde ayniHadi yaarabasini begenmistim. Ebebekte hep indirim, kampanya olur. Ben bisey begendim ya hic indirim yok piiifff
Hmm ne güzel haberler bunlar:)) rabbim hakkinda hayrliaini versin cnm bnmMerhaba arkadaşlar.
Ben geldim kontrolden.
Nst ye girdim ultrasona girdim.
Sancım çıkmadı şükür, bebek hareketleri de iyi. 2600 45 cm olmuş kızım.
İlk doğumum bu haftalarda olduğu için artık her an bekleyebiliriz, gelişimini tamamlamış sıkıntı olmaz dedi.
Doğum için kan pıhtılaşma, kan değerlerim açısından 5 tüp kan verdim. Son tahliller bunlar dedi.
Her ihtimale karşı her hamileyi son dönemde kardiyolojiye yönlendiriyorum dedi.
Haftaya cumaya hem kalp hemde tekrar kendi doktorumda son kontrolüm var.
Kızım baş aşağı doğum pozisyonunda ama doğum kanalına girmemiş, 2. doğum olduğu için doğum anında da kanala girermiş.
Allah nasip ederse yine normal doğum yapacağım.
Suyumuz gayet iyi.
İlk doğumla 2. doğum arasında fark oluyor mu dedim, evet daha hızlı olmasını bekliyoruz dedi.
Ben ilkinde zaten 3-4 saatte doğum yaptım, duş almama gelmeme yetişmeme izin verir inş. dedim.
Ne güzel işte sancında fazla olmuyor, geldiğinde direk doğuma alırız inş. seni dedi.
Duş alacak kadar zamanın her şekilde olur merak etme dedi.
Bizden haberler bu kadar.
Yine ilk kızımdaki gibi fazla kilolu olmayacak gibi, ama ben kiloya takmıyorum sağlıklı olsun yeter.
Hmm ne güzel haberler bunlar:)) rabbim hakkinda hayrliaini versin cnm bnm
Gözün aydin canim güzel haberlerle gelmissin maşallah :)Merhaba arkadaşlar.
Ben geldim kontrolden.
İlk doğumum bu haftalarda olduğu için artık her an bekleyebiliriz, gelişimini tamamlamış sıkıntı olmaz dedi.
Doğum için kan pıhtılaşma, kan değerlerim açısından 5 tüp kan verdim. Son tahliller bunlar dedi.
Kızım baş aşağı doğum pozisyonunda ama doğum kanalına girmemiş, 2. doğum olduğu için doğum anında da kanala girermiş.
Suyumuz gayet iyi.
İlk doğumla 2. doğum arasında fark oluyor mu dedim, evet daha hızlı olmasını bekliyoruz dedi.
Ben ilkinde zaten 3-4 saatte doğum yaptım, duş almama gelmeme yetişmeme izin verir inş. dedim.
Ne güzel işte sancında fazla olmuyor, geldiğinde direk doğuma alırız inş. seni dedi.
Yine ilk kızımdaki gibi fazla kilolu olmayacak gibi, ama ben kiloya takmıyorum sağlıklı olsun yeter.
Canim aylik olan geciyormus 3 aylik olan gecmiyormus süte. Ben spiral düşünüyorum açıkçası.Kizlar ayiptir aormasi dogum sonrasi nasil bi dogum kontrol yöntemi izleyecdksiniz. Erken ama aklima cok takiliyor. Hap igne falan direkt süte geciyormus. Hangisi en mantiklisi tecrubeli anneler ozEllikle...
Bi de süt korur diyolar dogrumu kiiii???
Amin cnm gelisimini tamamlamis iste güzel bi surpriz yapar annesine insss:)Aminnn canım cümlemizin.
Şimdilik erken doğum bulgusu yok, ama bünye ilk doğum zamanını algılarsa bu haftalarda doğabilir dedi.
Bakalım beklemedeyiz artık.
İnş. hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız.
O ignelerde adette duzensiLik yapiyomus. Spiral mantikli da dogumdan hemen sonra mi takarlarkiCanim aylik olan geciyormus 3 aylik olan gecmiyormus süte. Ben spiral düşünüyorum açıkçası.
Kizlar ayiptir aormasi dogum sonrasi nasil bi dogum kontrol yöntemi izleyecdksiniz. Erken ama aklima cok takiliyor. Hap igne falan direkt süte geciyormus. Hangisi en mantiklisi tecrubeli anneler ozEllikle...
İşte bende ondan korkuyorun çünkü jilet yapıyorum sirekli takip.bir de yapması çok zor oluyorBeni biara Acil muayeneye almislar hic de alttan kontrol etmezdi. Ay yanimdaki yqrdimci kiza diorum ne haldeyim of puff . Ki ohooooo dio biz neler görüyoruz bu neki falan hicc takma dedi. Sanirim bnde o an tüylerin derdinde olmam:))
hamilelikte de hormonlar dan benim guyler acayip hızlı cikiyorr basa çıkamıyorum egilip bugulemiyorum ay zaten yatiyorum oyle acayip hareketler Cok zor benim icin ama cok hizlilar anlatamam
gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :)Oglusumun teyzeleriiii:))
Biz cok iyiyiz Allahima sukurler olsun. Saat 4 gibi cikisimiz yapilacak ins hastaneden oglumla evimize gidicez. Dun 6 da suyum geldi bugun eve gidicez ruya gibi hala inanamiyorum. Bebegim emdi karni doydu ananesinin kucaginda gazini cikariyor:)) bende o arada sizi haberdar edeyim dedim.
Bide unutmadan ne yapin edin Fatma anamizin eli otunu mutlaka bulun. Bana soylemislerdi pek inanmamistim ama annemin arkadasi getirmisti. Anneme suyum geldi deyince o telasta hemen kaynatti termosa koydu yolda giderken ictim. Hastaneye 6:15 de giris yaptik 7 de oglumu kucagima aldim hemde sancisiz sadece cok hafif bacaklarimda adet sancisi gbi kasilmalar hissettim. Benden bu kadar eve gidince detayli dogum hikayemi paylasacagim
Masallah canimMerhaba arkadaşlar.
Ben geldim kontrolden.
Suyumuz gayet iyi.
Oglusumun teyzeleriiii:))
Bide unutmadan cantanizi hazirlayin daha zaman var diye beklemeyin. Bana kalsa bende bekleyecektim ama annemin israrlarina dayanamayip pazar gunu eksikleri tamamlayip hazirlamistik. Allahin isi iste 2 gun sonra dogurdum:)
Merhaba arkadaşlar.
Ben geldim kontrolden.
Suyumuz gayet iyi.
hemen bakacağım ben de ayrıca ufak bir termos lazım :)https://www.onlinehelal.com/urunler/meryem-ana-eli-otu-buyuk-boy/1374/
Kizlar bu sitede var o ottan ama güvenilir midir bilemiyorum.
süt korkmuyorum onu biliyorum da hap kullanması sakıncalı mı ki ben hap düşünüyorum.Kizlar ayiptir aormasi dogum sonrasi nasil bi dogum kontrol yöntemi izleyecdksiniz. Erken ama aklima cok takiliyor. Hap igne falan direkt süte geciyormus. Hangisi en mantiklisi tecrubeli anneler ozEllikle...
korkuttunAmin cnm gelisimini tamamlamis iste güzel bi surpriz yapar annesine insss:)
Bu arada duş falan demişsin cnm. Bak ablamin ikinci dogumu okadar hizli olduki anlatamam. Su geldi hastaneye apar topar kostukkk. Kardeşim yatis işlemleri icin asagi kata imza atmaya gitti. Imza atip yukari cikana kadarr ablam dogurmustu bile. Bi de teyzem ucuncu cocukta. Suyu gelmis kocasi araba alip gelene kadar bebek evde geldi sukur bisi olmadi ama:))
Korkutmak icin degil kesinlikle ama bence evde oyalanmamak en dogrusu tatlim:)
Yok canim adeti bekliyorlarmis sanırım.O ignelerde adette duzensiLik yapiyomus. Spiral mantikli da dogumdan hemen sonra mi takarlarki
Benim hamile olduğum günden bu yana iştahım yok ki ben bayılırdım yemek yemeğe.Şimdi ise kabus bebeğimn kilosu normal ama ben hiç kilo almadım tam tersine zayıfladım.Kızlar Günaydın..
@Begummgull annecik doğum yapmış çok tebrik ediyorum.. Allah bütün bebek bekleyenlere öyle kolay doğumlar nasip eylesin inşallah..
Benim iştahım çok kapandı ya saatlerce bişey yemesem aklıma yemek yemek gelmiyo zorla yiyorum resmen benim gibi olan var mı aranızda? Bi de 2 canlı olucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?