- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.141
Ins canim da temizligin sonu gelmez bosver onu sen:)
Emin değilim canım ama 15-20 heralde :) gönlümden geçen hazırlıklarımı tamamladıktan sonra hemencik gelmesi :)Mesela 15-20 arası mı?
20-25 arası mı gibi.
sağol cnm. evet bende 2 dir gittiğimde en küçük göbüşlü benim:) halbuki sadece göbekten aldım. 9 kg da göbeğimde:) rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inş. benim dr mde hiç kg sormaz hiç kg muhabbeti etmedik belki bana gerek görmedi belki de takmıo kg meselesini bilemiyorummaşallah canım.
Nst de yanımdaki hamile arkadaş 34+6 ben 35+2 idik.
Göbeği söylemesi ayıp benimkinin 2 katı idi. Maşallah 27 kilo aldım dedi. Şok oldum.
Onun doktoru başka bir doktor dedim sen bi benim doktora görünsene 10 kiloya çok diyor bana.
Yok dedi benim doktorum birşey demiyor.
Emin değilim canım ama 15-20 heralde :) gönlümden geçen hazırlıklarımı tamamladıktan sonra hemencik gelmesi :)
adet agrısı gibi bi ağrı var sanki kasıklarımda hayırdır inşallah üşüdüm mü acaba
Bizim eski doktor 23nisanda öyle yapmıştı. 2mayıstakinde de ameliyat demişler ama bence onu da birleştirdi cuma cumartesi pazar olarak.İnş. 18-19 Mayısta doğmaz.
Bakarsın haftasonu tatili ile birleştirip doktorlar tatile gitmek isterler.
sağol cnm. evet bende 2 dir gittiğimde en küçük göbüşlü benim:) halbuki sadece göbekten aldım. 9 kg da göbeğimde:) rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inş. benim dr mde hiç kg sormaz hiç kg muhabbeti etmedik belki bana gerek görmedi belki de takmıo kg meselesini bilemiyorum
B
Bizim eski doktor 23nisanda öyle yapmıştı. 2mayıstakinde de ameliyat demişler ama bence onu da birleştirdi cuma cumartesi pazar olarak.
Benim daha nerede doğuracağım belli değil valla kafam çok karışık. Bu cumartesinden sonra netleşecek inşallah
Benim de baskı var, çok sık idrara çıkıom, yürürken aşağıma batma oluyor karnımı alttan tutarak yürümek zorunda hissediom sanki çıkıvercek bebişim gibime geliyorbenimde gecen hafta dogum kanalındaydı ama sancı çıkmamıştı canım. ama hiç uyarmadı beni doktor ya. 10 gün sona gel dedi sadece. erken dogum yapabilrmiyiz yani biz şimdi. sen neler hissediyorsun benim vajinamda garip birseyler oluyor gibi, baskı var, idrar kaçırıyorum sürekli, hemen yoruluyorum ve çok zor yürüyorum.
Ay kaç gündür bağırsaklarım deli gibi. Çok aşırı gaz var ağrıyor, ishal oldum sanıyorum ama sadece gaz var. Sabah kalktığımda da yana döndüm altıma bi sancı girdi bıçak batar gibi aynı sonra geçti. Benim kız gelecek mi yakında acaba :))Allah allah, valla benim doğum eylemimde ishal olacağım gibi karnımın ağrıması ile başlamıştı.
Aha ishal oluyorum diye arka arkaya 5 dak. ara ile 3 kere wc ye gittim, 3. de suyum nişanım geldi.
ben de 20 aldım sanırım çocuk 2900 dü en son.maşallah canım.
Nst de yanımdaki hamile arkadaş 34+6 ben 35+2 idik.
Göbeği söylemesi ayıp benimkinin 2 katı idi. Maşallah 27 kilo aldım dedi. Şok oldum.
Onun doktoru başka bir doktor dedim sen bi benim doktora görünsene 10 kiloya çok diyor bana.
Yok dedi benim doktorum birşey demiyor.
Ay kaç gündür bağırsaklarım deli gibi. Çok aşırı gaz var ağrıyor, ishal oldum sanıyorum ama sadece gaz var. Sabah kalktığımda da yana döndüm altıma bi sancı girdi bıçak batar gibi aynı sonra geçti. Benim kız gelecek mi yakında acaba :))
ben de 20 aldım sanırım çocuk 2900 dü en son.
bünyeden bünyeye farkediyor sanırım. ben vertigodan dan dolayı baş dönmesi falan oluyor. işten erken ayrıldım evde geçti. hatta hareketli getiremedim yürüyüşe fln çıkamadım. ama çok sağlıklı kg aldım bademler cevizli sütler vs vs derken şiştim
ama bizim sülalede kuzenler hep 30 kg fln almış ve hepsi vermiş kg yu. umarım bende de kg kalmaz. gebelikte hareketim çok kısıtlandı bnm. Dr da ağrı vs sebep oluyorsa dinlen dedi. yat yat ta tek başıma evde kg almamak mucize olurdu.
inşallah geldiği gibi gider kilolar
Benim bebiş 34+3 te şuan canım. O yüzden korktum. Dr da 37 yi görsek iyi olur dedi. Hayırlısını diliyorum her zaman için bakalım kısmet ne zamana. Ben elimden geldiğince az yürüyüp geciktirmeye çalışıcam doğumu.Canım bak dünkü arkadaşımızda 36. haftada doğum yaptı bebeği gayet sağlıklı.
Bende ilk kızımı 35+6 de dünyaya getirdim küveze vs. girmedi.
Hayırlısını dile.
Benim bebeğimde baş aşağı pozisyonda ama kanala girmemiş henüz.
Aynı been :) otura otura buyuttum gobeğimi. Benim çevremdekiler de az aldın diyor ama ben 20kg aldım. Onlar 30falan almış o yüzden ben az geliyorum gozlerine :) boydan da kurtarıyorum :) karnım da çok aşırı büyük değil o yüzden dikkat çekmiyorum :)eşimin arkadaşlarından biri 6aylık mıydı senin dedi hatta geçenlerde. Dedim doğurucam ne 6ayıben de 20 aldım sanırım çocuk 2900 dü en son.
bünyeden bünyeye farkediyor sanırım. ben vertigodan dan dolayı baş dönmesi falan oluyor. işten erken ayrıldım evde geçti. hatta hareketli getiremedim yürüyüşe fln çıkamadım. ama çok sağlıklı kg aldım bademler cevizli sütler vs vs derken şiştim
ama bizim sülalede kuzenler hep 30 kg fln almış ve hepsi vermiş kg yu. umarım bende de kg kalmaz. gebelikte hareketim çok kısıtlandı bnm. Dr da ağrı vs sebep oluyorsa dinlen dedi. yat yat ta tek başıma evde kg almamak mucize olurdu.
inşallah geldiği gibi gider kilolar
Şu ağrı akşama kadar geçmezse bi giderim acilden canım.Ben o belirtilerden 3 saat sonra doğum yaptım canım.
Ama kişiden kişiye değişir.
Doktora erken gitme durumun yok mu?
Kasıkta batma deil bu canım adet sancısı gibi deil, vajinada baskı sonucu olan bi batma. Alttan bi çubukla dürtüyolar gibi bi his.o batma acaba bnm de merak ettiğim iğne gb adet sancısı gb olan batmalar mı acaba
benim de bedenim aynı gb göbek benden bağımsız. ama yağ kütlesi de yok gb. çocuk şişko ztn suyum vs de çok herhalde. ark ım normal doğumdan eve geldiğinde tartıda - 10 kg görmüş. doğumda çoğu gidecek kg lardan almışımdır umarım. az kaldı yakında sonucu göreceğiz. ztn doğurayım ya şu belim doğrulsun diye bekliyorum. spor yapmayı özledim. oturmaktan kaslarım ermiştirAynı been :) otura otura buyuttum gobeğimi. Benim çevremdekiler de az aldın diyor ama ben 20kg aldım. Onlar 30falan almış o yüzden ben az geliyorum gozlerine :) boydan da kurtarıyorum :) karnım da çok aşırı büyük değil o yüzden dikkat çekmiyorum :)eşimin arkadaşlarından biri 6aylık mıydı senin dedi hatta geçenlerde. Dedim doğurucam ne 6ayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?