- 27 Ağustos 2012
- 933
- 435
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.081
Spirali adet doneminde takiyorlarmis bildigim kadariyla once adet gormemiz lazim tekrar. Zarari olmaz dimi kizlarO ignelerde adette duzensiLik yapiyomus. Spiral mantikli da dogumdan hemen sonra mi takarlarki
Uyumak istiyorumyarın da sabahın köründe süt gelecek. heelppzzz...
ufak havlu alacağım ben. kalan kısmı seninle aynı sanırım.Kızlar doğum yapan olmuş maşallah subhanallah Allah ım hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Bizim de odamız, çantamız hazır şükürler olsun kızımı bekleme moduna geçtim artık.
Çantaya koyduklarım,
3 tane 5li hastane çıkışı
3 tane iç zıbın
2 tane patikli alt
1 tane tulum
2 tane çorap
1 tane yelek
20 tane bez
Biberon
Pişik kremi
Islak mendil
Kendim için
2 tane pijama takımı
2 tane emzirme atleti
4 tane külot
2 tane çorap
Terlik taç
1 paket gece pedi
Islak mendil
Havlu peçete
Göğüs pedi
Göğüs kremi
sizce eksik bişey var mı?
Ah kesintisiz uykularim... nasil ozledim misil misil uyumayi. En az bi 2 yil daha yok misil misil uykudün sabah, sabaha kadar çok güzel yatıyorum demiştim, dün gece dişim çok fena ağrıdı, galiba 3 gibi anca uykuya dalabildim.
ufak havlu alacağım ben. kalan kısmı seninle aynı sanırım.
ne bileyim lazım olur rulo havluyla sürekli rahat olur mu bilemedim. bazı özel hastanelerde de çocuğu yıkıyorlarmış. çocuğu yıkatmayı düşünüyorsanız çocuğa da havlu lazım olur sanırım.canım havluyu ne için düşündün?
Normal dogum olursa hasta bezi gerekiyor dedi eltim obur pedler tutmuyormus..Kızlar doğum yapan olmuş maşallah subhanallah Allah ım hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Bizim de odamız, çantamız hazır şükürler olsun kızımı bekleme moduna geçtim artık.
Çantaya koyduklarım,
3 tane 5li hastane çıkışı
2 tane penye battaniye
3 tane iç zıbın
2 tane patikli alt
1 tane tulum
2 tane çorap
1 tane yelek
20 tane bez
Biberon
Pişik kremi
Islak mendil
Kendim için
2 tane pijama takımı
2 tane emzirme atleti
4 tane külot
2 tane çorap
Terlik taç
1 paket gece pedi
Islak mendil
Havlu peçete
Göğüs pedi
Göğüs kremi
sizce eksik bişey var mı?
Bisey kullanmaya pek vaktimiz olmadi:))oy ne gzl ya inşallah hepimizin doğumu böyle kolay olur. bende çantaya ne koyacağım diye düşünüp duruyordum. sen ne kullandın. bir de normal ya doğumun çocuk gece yanında mı kalıyor sıkıntı yoksa?
maş. sıkıntısız ne gzl. bakalım bende yarın ne çıkacak. psikolojik mi yoksa artık Karnımda taşımak zor olduğundan mı ne doğmasını istiyorum. hem fazla kg almadan doğum sancım gelirse sıkıntısız doğururum diye düşünüyorum.
hemen bakacağım ben de ayrıca ufak bir termos lazım :)
süt korkmuyorum onu biliyorum da hap kullanması sakıncalı mı ki ben hap düşünüyorum.
korkuttun
sanırım tarif ettiğin şey varis. ayaklarını yükseğe kaldır uzan .!.:nasıl anlatsam bacak ve özel bölge arasında:/
zaten genelde sola yatıyorum ama sola yatınca bile ağrı yapıyordu meğer kabaran yermişBende evdeyim yorulunca mı oluşuyor varis?
söylediklerini uygulayım umarım geçer feci görünüyor
Herkese iyi gunler kızlar yaklaştıkca zaman ben gerilme ye başladım ve cok agresifim sizdede vsrmi
Gözün aydin canim güzel haberlerle gelmissin maşallah :)
Masallah canim
Guzel haberlerine sevindim:)
Bisey kullanmaya pek vaktimiz olmadi:))
Bebege 2 takim hastane cikisi koymustuk simdilik bitanesini kullandik. Bebek bezi islak mendil emzik agiz mendili.
Kendim icinde 2 takim pijama corap camasir havlu. Mesane pedini burda hastaneden veriyorlar eve cikinca lazim olacak
Amin cnm gelisimini tamamlamis iste güzel bi surpriz yapar annesine insss:)
Bu arada duş falan demişsin cnm. Bak ablamin ikinci dogumu okadar hizli olduki anlatamam. Su geldi hastaneye apar topar kostukkk. Kardeşim yatis işlemleri icin asagi kata imza atmaya gitti. Imza atip yukari cikana kadarr ablam dogurmustu bile. Bi de teyzem ucuncu cocukta. Suyu gelmis kocasi araba alip gelene kadar bebek evde geldi sukur bisi olmadi ama:))
Korkutmak icin degil kesinlikle ama bence evde oyalanmamak en dogrusu tatlim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?