2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ben normal doğumda hasta bezi götürmüştüm, bebek için aldıkların yeterli hatta fazla bile bence ama hastaneden çıkarırken, sadece penye battaniyeye sarmak yeterli olurmu bilemiyorum. ben bi de hazır örgü battaniyem vardı onuda koydum..

Benim annem başka şehirde. 6 saatlik yol. Gelince 40ım dolana kadar benle kalıcak. Kayınvalidem de arabayla 15-20 dk mesafede. Hamileliği yalnız geçiriom. Zor oldu ama bugüne geldim şükür. En zor gelen yemek yapmak. Şimdi yine düşünüom ne pişirsem oyy...

Haha.

Bakalım bizim ilkler ne yapacaklar.

Benim kızım 7 yaş 4 aylık.

Büyüdü bayağı, çokta merakla ve hevesle bekliyor, artık doğsun istiyor kıskanmayacak gibi ama zaman ne gösterir bilemiyorum.
ooo maşllh cnm seninki büyükmüş. benim kızım mayıs 16 gelirse tam iki buçuk yaşında olcak teyzesi. minnak kuzum benim:)

Canım benim de bebiş ters duruyor 31+5' de 1700 gram ' dı Günlerimiz aynı seninle doktorun döner dedi mi sana da
canım yeni girebildim kusura bakma..tabi, doktorumuzun dediğine göre son 2-3 hafta kalana kadar değişirmiş konumu.takip ediyorum hareketlerinden şu an tam olarak paralel yatıyor. karnımın sağında kafası, solunda ayakları duruyor. bakalım inşallah başını aşağıya verir sonunda :)

İdrar kaçırdığından emin misin canım?

Su vs. değil değil mi?
yok canım değildir diye düşünüyorum çünkü bayadır böyle. en son geçen hafta doktordaydım farkederdi herhalde. çünkü ben bayadır kaçırıyorum istemsiz olarak.

Bende temizlik değil de yemek yapmayı hiiiiç sevmiyorum.

Ne pişirsem diye düşünmek beni yoruyor.

Benimde okuduğum ve okuduğumdan anladığım herkese verileceği.

Çünkü annenin hesabına diyor.

Belki babalar başvuru yapabilir ama para yine de anneye yatacakmış.

yok yürümemeye çalışıyorum bende canım. bri tek işe gidiyorum. eşim bırakıyor eşim alıyor ordanda. benim serviks de 3.00 ölçüldü. senin kaç. aynı şeyleri hissediyoruz benimde karnımı tutasım geliyor. cuma doktora gidicem tekrar ayrıntılı sorayım bende.

bu kilo işi biraz da yapı meselesi bence..mesela bende ödem de oluyor, çok değil ama o da ağır basıyor sanırım..sizler de de ödem oluyor mu?

İlk hamileliğimde vardı canım ama şükür şimdi yok.
iyi bari hantallık yapıyor çünkü..gebelik, doğum, bebekle ilgili şeyler ne kadar okunursa araştırılsa da sanırım deneyim kazanmak gibi olmuyordur..benm ilk gebeliğim inşallah ileride kardeş getirebilirsek dünyaya onda daha tecrübeli oluruz :)

bende şükür o yok bide ödemin şişliğini çekemem az hareket ve az su içiyosan o yüzden ödem olmuştur
evet yaa az hareket az su..başlarda çok planlı programlı gidiyordum. günde 3 lt ye kadar su içiyordum, akşam işten çıktıktan sonra eşimle 1 saat yürüyorduk kış olmasına rağmen...şimdi yürüyüş yapamadığım gibi suyu da 1,5 lt zor içiyorum... Allahtan az kaldı da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…