2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Sen elinden geleni yap canım.

Ama doğarsada Allahın izni ile sıkıntı yaşamaz canım.

Bizde bugün 35+2 yiz, doktorum bu saatten sonra doğarsa sıkıntı yaşamaz dedi.

Benim yağlarım da var canım emzirerek zayıflama niyetindeyim azcık da dikkatli beslenebilirsem güzel olur :) benim kız 1ay önce 2150grdı kaç oldu bilmiyorum 3olmuştur heralde

Kasıkta batma deil bu canım adet sancısı gibi deil, vajinada baskı sonucu olan bi batma. Alttan bi çubukla dürtüyolar gibi bi his.
farklı sanırım bende vajina da oluyor sonra yumurtalıkların orası. üşütmüşüm de adet olacakmışım gibi. hem eli kolu hem ayağıyla itekliyor. sığmıyor mu acaba. ay işlerim bitsin de gelsin bebiş hangi işe yeter kalan gücüm diye düşünyorum

Senin ne işlerin var canım.

Sen elinden geleni yap canım.

Ama doğarsada Allahın izni ile sıkıntı yaşamaz canım.

Bizde bugün 35+2 yiz, doktorum bu saatten sonra doğarsa sıkıntı yaşamaz dedi.
Senin bebişim kilosu kaç canım. Benimki 2.500 çıktı bugün. Ne zamana 3.000 olur acaba. Ben 3.200 doğmuşum, oğlumda bu civarda olsa iyi.

Senin bebişim kilosu kaç canım. Benimki 2.500 çıktı bugün. Ne zamana 3.000 olur acaba. Ben 3.200 doğmuşum, oğlumda bu civarda olsa iyi.

Bugün kontrolüm vardı canım.

2,600 45 cm.

300 gram fazla yada eksik olabilirmiş.

Sonuçta ölçümlerle hareket ediyoruz dedi.

Kiloya takma canım, ilk kızım 2,310 gram doğdu.

Çokta sağlıklıydı.

1 saat oksijen vereceğiz dediler, 10 dak sonra bu canavar gibi deyip getirdiler.

Aynı doktorum şimdi 2,500 olmasını bekledi. 2500 den sonra sorun olmaz dedi.

Bu haftasonu doğmasında.

Annem cuma öğleden sonra adanaya gidecek düğün var, pazartesi dönecek nasip olursa.

Annem yanımda olsun istiyorum.

İşler bi şekilde olur canım. Sen kendini yorma. Annemi ayın 15inden sonra çağırıcam. Perdeler yıkancak, dip köşe temizlencek. Ben bi süpürüyom bikaç günde bir. Ama 6. ayda bebişin eşyaları yıkama ütülemesini bitirmiştim neyseki. Eksik bi alıncakta kalmadı şükür. Hep erken doğar die hissediyordum zaten.

az önce kuruma 20 günlük bebek geldi 3800 doğmuş ama nedense minicik gözüktü gözümee maşllah bi saçları var ayyy simsiyahhh...baklım bizimkier nsıl olcak:) sağlıkla inş.

Bizde bugün hastanede gördük canım, o kadarminik geldi ki gözüme 45 günlükmüş, simsiyah ve uzun saçları vardı.

Hatta kızım dediki bana öğretmenim kara böcüğümsün sen benim diyor.

Bunu görse ne der dedi.

aynen katılıyorum benim kızımda 36+5 de 2930 doğdu ama gayet sağlıklıydı. neküvöz gördük ne başka bişey bin şükür rabbime. bir ayı dolduğunda 4250 olmuştu bile:)

canım süt korumuyo, o mantıkla korunmayanlar genelde hemen hamile kalıyo, buna çevremde çok şahit oldum.
ben kızımdan sonra spral taktırmıştım, ama çok zararını gördüm. bu doğumdan sonra prezervatif kullamayı düşünüyoruz..

Seninde fazla bir işin kalmamış sayılır.

İnsan aklının evde de kalmasını istemiyor, gelince işim olmasın ki yavrularımla vakit geçireyim.

Gerçi annem 10 gün falan bende kalacak.

Evlerimizde çok yakın yürüyerek 3-5 dak.

Müsait olduğu her zaman gelir yardımıma, ama ben göbeği düşene kadar altını değiştirmekte zorlanıyorum zarar veriririm diye korkuyorum.

Göbek bakımını vs. annem yapıyor.

biz sanırım büyüklere alıştığımızdan gözümüze o kadar çok küçük geldiler:) arkadaşım dio ki ikinciye doğuma giderken ilk oğlum için ağlaya ağlaya gittim o daha çok küçük diye 2 buçuk yaşındaymış oğlu. sonra doğumdan çıkıp eve bi gittim eşime ddim ki bizim oğlan kocaman olmuş:) halbu ki aradan bir gün geçmiş.:)

Her dr farklı yorum yapıyor. Benimki de olumsuz konuşmadı ama 37. haftadan önceki doğumlar erken sayılıyor dedi. O zamana beklerse iyi olur dedi. Kilosu bu haftada olması gerektiği kadar yani iyi dedi. Şimdi doğsa biraz küvezde bekler muhtemelen dedi. İşte ben de küvezden korkuyom. Emziremem die. Hayırlısı Allah'tan.

Haha.

Bakalım bizim ilkler ne yapacaklar.

Benim kızım 7 yaş 4 aylık.

Büyüdü bayağı, çokta merakla ve hevesle bekliyor, artık doğsun istiyor kıskanmayacak gibi ama zaman ne gösterir bilemiyorum.

İnş. gerek kalmaz canım.

Doktorlar en kötüyü de söylemek istiyorlar ki sürpriz olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…