- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.161
Benim bebiş 34+3 te şuan canım. O yüzden korktum. Dr da 37 yi görsek iyi olur dedi. Hayırlısını diliyorum her zaman için bakalım kısmet ne zamana. Ben elimden geldiğince az yürüyüp geciktirmeye çalışıcam doğumu.
Benim yağlarım da var canımbenim de bedenim aynı gb göbek benden bağımsız. ama yağ kütlesi de yok gb. çocuk şişko ztn suyum vs de çok herhalde. ark ım normal doğumdan eve geldiğinde tartıda - 10 kg görmüş. doğumda çoğu gidecek kg lardan almışımdır umarım. az kaldı yakında sonucu göreceğiz. ztn doğurayım ya şu belim doğrulsun diye bekliyorum. spor yapmayı özledim. oturmaktan kaslarım ermiştir
farklı sanırım bende vajina da oluyor sonra yumurtalıkların orası. üşütmüşüm de adet olacakmışım gibi. hem eli kolu hem ayağıyla itekliyor. sığmıyor mu acaba. ay işlerim bitsin de gelsin bebişKasıkta batma deil bu canım adet sancısı gibi deil, vajinada baskı sonucu olan bi batma. Alttan bi çubukla dürtüyolar gibi bi his.
farklı sanırım bende vajina da oluyor sonra yumurtalıkların orası. üşütmüşüm de adet olacakmışım gibi. hem eli kolu hem ayağıyla itekliyor. sığmıyor mu acaba. ay işlerim bitsin de gelsin bebişhangi işe yeter kalan gücüm diye düşünyorum
Senin bebişim kilosu kaç canım. Benimki 2.500 çıktı bugün. Ne zamana 3.000 olur acaba. Ben 3.200 doğmuşum, oğlumda bu civarda olsa iyi.Sen elinden geleni yap canım.
Ama doğarsada Allahın izni ile sıkıntı yaşamaz canım.
Bizde bugün 35+2 yiz, doktorum bu saatten sonra doğarsa sıkıntı yaşamaz dedi.
Senin bebişim kilosu kaç canım. Benimki 2.500 çıktı bugün. Ne zamana 3.000 olur acaba. Ben 3.200 doğmuşum, oğlumda bu civarda olsa iyi.
Senin bebişim kilosu kaç canım. Benimki 2.500 çıktı bugün. Ne zamana 3.000 olur acaba. Ben 3.200 doğmuşum, oğlumda bu civarda olsa iyi.
İşler bi şekilde olur canım. Sen kendini yorma. Annemi ayın 15inden sonra çağırıcam. Perdeler yıkancak, dip köşe temizlencek. Ben bi süpürüyom bikaç günde bir. Ama 6. ayda bebişin eşyaları yıkama ütülemesini bitirmiştim neyseki. Eksik bi alıncakta kalmadı şükür. Hep erken doğar die hissediyordum zaten.farklı sanırım bende vajina da oluyor sonra yumurtalıkların orası. üşütmüşüm de adet olacakmışım gibi. hem eli kolu hem ayağıyla itekliyor. sığmıyor mu acaba. ay işlerim bitsin de gelsin bebişhangi işe yeter kalan gücüm diye düşünyorum
az önce kuruma 20 günlük bebek geldi 3800 doğmuş ama nedense minicik gözüktü gözümee maşllah bi saçları var ayyy simsiyahhh...baklım bizimkier nsıl olcak:) sağlıkla inş.
aynen katılıyorum benim kızımda 36+5 de 2930 doğdu ama gayet sağlıklıydı. neküvöz gördük ne başka bişey bin şükür rabbime. bir ayı dolduğunda 4250 olmuştu bile:)Kiloya takma canım, ilk kızım 2,310 gram doğdu.
Çokta sağlıklıydı.
1 saat oksijen vereceğiz dediler, 10 dak sonra bu canavar gibi deyip getirdiler.
Aynı doktorum şimdi 2,500 olmasını bekledi. 2500 den sonra sorun olmaz dedi.
Kizlar ayiptir aormasi dogum sonrasi nasil bi dogum kontrol yöntemi izleyecdksiniz. Erken ama aklima cok takiliyor. Hap igne falan direkt süte geciyormus. Hangisi en mantiklisi tecrubeli anneler ozEllikle...
Bi de süt korur diyolar dogrumu kiiii???
İşler bi şekilde olur canım. Sen kendini yorma. Annemi ayın 15inden sonra çağırıcam. Perdeler yıkancak, dip köşe temizlencek. Ben bi süpürüyom bikaç günde bir. Ama 6. ayda bebişin eşyaları yıkama ütülemesini bitirmiştim neyseki. Eksik bi alıncakta kalmadı şükür. Hep erken doğar die hissediyordum zaten.
biz sanırım büyüklere alıştığımızdan gözümüze o kadar çok küçük geldiler:) arkadaşım dio ki ikinciye doğuma giderken ilk oğlum için ağlaya ağlaya gittim o daha çok küçük diye 2 buçuk yaşındaymış oğlu. sonra doğumdan çıkıp eve bi gittim eşime ddim ki bizim oğlan kocaman olmuş:) halbu ki aradan bir gün geçmiş.:)Bizde bugün hastanede gördük canım, o kadarminik geldi ki gözüme 45 günlükmüş, simsiyah ve uzun saçları vardı.
Hatta kızım dediki bana öğretmenim kara böcüğümsün sen benim diyor.
Bunu görse ne der dedi.
Her dr farklı yorum yapıyor. Benimki de olumsuz konuşmadı ama 37. haftadan önceki doğumlar erken sayılıyor dedi. O zamana beklerse iyi olur dedi. Kilosu bu haftada olması gerektiği kadar yani iyi dedi. Şimdi doğsa biraz küvezde bekler muhtemelen dedi. İşte ben de küvezden korkuyom. Emziremem die. Hayırlısı Allah'tan.Kiloya takma canım, ilk kızım 2,310 gram doğdu.
Çokta sağlıklıydı.
1 saat oksijen vereceğiz dediler, 10 dak sonra bu canavar gibi deyip getirdiler.
Aynı doktorum şimdi 2,500 olmasını bekledi. 2500 den sonra sorun olmaz dedi.
biz sanırım büyüklere alıştığımızdan gözümüze o kadar çok küçük geldiler:) arkadaşım dio ki ikinciye doğuma giderken ilk oğlum için ağlaya ağlaya gittim o daha çok küçük diye 2 buçuk yaşındaymış oğlu. sonra doğumdan çıkıp eve bi gittim eşime ddim ki bizim oğlan kocaman olmuş:) halbu ki aradan bir gün geçmiş.:)
Her dr farklı yorum yapıyor. Benimki de olumsuz konuşmadı ama 37. haftadan önceki doğumlar erken sayılıyor dedi. O zamana beklerse iyi olur dedi. Kilosu bu haftada olması gerektiği kadar yani iyi dedi. Şimdi doğsa biraz küvezde bekler muhtemelen dedi. İşte ben de küvezden korkuyom. Emziremem die. Hayırlısı Allah'tan.
aynen katılıyorum benim kızımda 36+5 de 2930 doğdu ama gayet sağlıklıydı. neküvöz gördük ne başka bişey bin şükür rabbime. bir ayı dolduğunda 4250 olmuştu bile:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?