- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.201
Oh ne kadar güzel, çok mutlu oldum senin adına. Evladın iyi sen iyisin çok şükür. Bol bol emişin artıkOglusumun teyzeleriiii:))
Biz cok iyiyiz Allahima sukurler olsun. Saat 4 gibi cikisimiz yapilacak ins hastaneden oglumla evimize gidicez. Dun 6 da suyum geldi bugun eve gidicez ruya gibi hala inanamiyorum. Bebegim emdi karni doydu ananesinin kucaginda gazini cikariyor:)) bende o arada sizi haberdar edeyim dedim.
Bide unutmadan ne yapin edin Fatma anamizin eli otunu mutlaka bulun. Bana soylemislerdi pek inanmamistim ama annemin arkadasi getirmisti. Anneme suyum geldi deyince o telasta hemen kaynatti termosa koydu yolda giderken ictim. Hastaneye 6:15 de giris yaptik 7 de oglumu kucagima aldim hemde sancisiz sadece cok hafif bacaklarimda adet sancisi gbi kasilmalar hissettim. Benden bu kadar eve gidince detayli dogum hikayemi paylasacagim
iyi bari hantallık yapıyor çünkü..gebelik, doğum, bebekle ilgili şeyler ne kadar okunursa araştırılsa da sanırım deneyim kazanmak gibi olmuyordur..benm ilk gebeliğim inşallah ileride kardeş getirebilirsek dünyaya onda daha tecrübeli oluruz :)
KıZlar günaydın 3 gündürhaatadeyim canım çıktı 14.5.2015 saat : 12 de oğluma Rabb'inin iNiyle kucağıma alıcam dua edin kıZlar
Oglusumun teyzeleriiii:))
Biz cok iyiyiz Allahima sukurler olsun. Saat 4 gibi cikisimiz yapilacak ins hastaneden oglumla evimize gidicez. Dun 6 da suyum geldi bugun eve gidicez ruya gibi hala inanamiyorum. Bebegim emdi karni doydu ananesinin kucaginda gazini cikariyor:)) bende o arada sizi haberdar edeyim dedim.
Bide unutmadan ne yapin edin Fatma anamizin eli otunu mutlaka bulun. Bana soylemislerdi pek inanmamistim ama annemin arkadasi getirmisti. Anneme suyum geldi deyince o telasta hemen kaynatti termosa koydu yolda giderken ictim. Hastaneye 6:15 de giris yaptik 7 de oglumu kucagima aldim hemde sancisiz sadece cok hafif bacaklarimda adet sancisi gbi kasilmalar hissettim. Benden bu kadar eve gidince detayli dogum hikayemi paylasacagim
Güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah,kızımız artık iyi istediği zaman gelebilir.Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.Merhaba arkadaşlar.
Ben geldim kontrolden.
Nst ye girdim ultrasona girdim.
Sancım çıkmadı şükür, bebek hareketleri de iyi. 2600 45 cm olmuş kızım.
İlk doğumum bu haftalarda olduğu için artık her an bekleyebiliriz, gelişimini tamamlamış sıkıntı olmaz dedi.
Doğum için kan pıhtılaşma, kan değerlerim açısından 5 tüp kan verdim. Son tahliller bunlar dedi.
Her ihtimale karşı her hamileyi son dönemde kardiyolojiye yönlendiriyorum dedi.
Haftaya cumaya hem kalp hemde tekrar kendi doktorumda son kontrolüm var.
Kızım baş aşağı doğum pozisyonunda ama doğum kanalına girmemiş, 2. doğum olduğu için doğum anında da kanala girermiş.
Allah nasip ederse yine normal doğum yapacağım.
Suyumuz gayet iyi.
İlk doğumla 2. doğum arasında fark oluyor mu dedim, evet daha hızlı olmasını bekliyoruz dedi.
Ben ilkinde zaten 3-4 saatte doğum yaptım, duş almama gelmeme yetişmeme izin verir inş. dedim.
Ne güzel işte sancında fazla olmuyor, geldiğinde direk doğuma alırız inş. seni dedi.
Duş alacak kadar zamanın her şekilde olur merak etme dedi.
Bizden haberler bu kadar.
Yine ilk kızımdaki gibi fazla kilolu olmayacak gibi, ama ben kiloya takmıyorum sağlıklı olsun yeter.
Kızlar Günaydın..
@Begummgull annecik doğum yapmış çok tebrik ediyorum.. Allah bütün bebek bekleyenlere öyle kolay doğumlar nasip eylesin inşallah..
Benim iştahım çok kapandı ya saatlerce bişey yemesem aklıma yemek yemek gelmiyo zorla yiyorum resmen benim gibi olan var mı aranızda? Bi de 2 canlı olucam...
tuzu azalttım iyice yemeklere çok az serpiştiriyorum..ama iş yerinde ayaklarımı falan uzatamamak da şişliğe sebep oluyo sanırım..İnş. canım.
Tuzu azalt bakalım ödemlerin de azalacak mı?
Bnm annemde gidecek adanaya, o yokken bisey olur diye korkuyorumBu haftasonu doğmasında.
Annem cuma öğleden sonra adanaya gidecek düğün var, pazartesi dönecek nasip olursa.
Annem yanımda olsun istiyorum.
Benim de baskı var, çok sık idrara çıkıom, yürürken aşağıma batma oluyor karnımı alttan tutarak yürümek zorunda hissediom sanki çıkıvercek bebişim gibime geliyorbana yürüme dedi dr canım ki ben hiç kollamadım kendimi, hemen hergün market, pazar, mağaza gezen biriyim ama artık gezmicem. Bi ev içinde dolandığımla yetinicem çünkü sancı başlarsa açılma olurmuş hemencik doğarmış Sen de yürüyorsan azalt bak haftalarımız aynı gibi. Daha erken doğum için.
Güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah,kızımız artık iyi istediği zaman gelebilir.Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.
Allah bize de öyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah , çok sevindim senin ve oğlunun iyi olduğuna maşallah sizeOglusumun teyzeleriiii:))
ECD75 Canim benim dr um da kardiolaga yonlendirdi 9da gidicem
Benim kalp atislarim cogu zaman 100 u gecer diye baktirmistim 5. ayimda iyi cikmisti
Ama simdi dogum icin yine kardiologa gorunmem lazimmis
adet düzensizliği, adet kanamalarında azalma, rahim ağzında yara oluşması, birde spirali hçıkartınca hemen hamile kalamayabiliyormuşsun, vücudunda bıraktığı etkilerin yok olması bir seneyi bulabiliyormuş, ki bende iki sene kullandım, sonra çıkardıktan sonra 15 ay hamile kalamadımNe zararini gordun canim peki
Kızlar kendiniz için tahmini bir doğum tarihiniz var mı?
Ben Allah nasip ederse nedense en geç 25 mayısa kadar doğar diye düşünüyorum.
Bende 15 haziran gibi doğar diyorum ama hayırlısı
toplamda da 11 kilo aldım.
Sizler?
Ben 6 kilo aldım şu ana kadar
Ben o kadar diyorum da ben kalıyormuşum 40a kadarkafayı yerim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?