2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oh ne kadar güzel, çok mutlu oldum senin adına. Evladın iyi sen iyisin çok şükür. Bol bol emişin artık

İnş. canım.

Tuzu azalt bakalım ödemlerin de azalacak mı?

canım gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ne güzel bir haber :) içim açıldı..sen iyisin bebek iyi :) Rabbim hepimize böyle doğumlar nasip etsin..

Güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah,kızımız artık iyi istediği zaman gelebilir.Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.

Canım bende 4-5 gündür öyleyim hiç mi hiç yemek yemek istemiyorum kızıma Kıyamadığımdan yiyorum bi iki lokma bişey

ya benim haftam senden geride ama bu belirtiler bende de var. acaba benimde mi yürümem tehlikeli en son gittiğimde doktor bi şey dememişti.

Güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah,kızımız artık iyi istediği zaman gelebilir.Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.

Evet ya şükür iyi haberlerle geldik canım.

Bakalım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inş.

ECD75 Canim benim dr um da kardiolaga yonlendirdi 9da gidicem
Benim kalp atislarim cogu zaman 100 u gecer diye baktirmistim 5. ayimda iyi cikmisti
Ama simdi dogum icin yine kardiologa gorunmem lazimmis

Allah bize de öyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah , çok sevindim senin ve oğlunun iyi olduğuna maşallah size

ECD75 Canim benim dr um da kardiolaga yonlendirdi 9da gidicem
Benim kalp atislarim cogu zaman 100 u gecer diye baktirmistim 5. ayimda iyi cikmisti
Ama simdi dogum icin yine kardiologa gorunmem lazimmis

Ben ilk kez gideceğim canım.

Doktorum bütün hamileleri gönderiyorum dedi.

Ama yinede merak edip sizlere sormak istedim.

Demek tek ben değilmişim, sevindim.

Ne zararini gordun canim peki
adet düzensizliği, adet kanamalarında azalma, rahim ağzında yara oluşması, birde spirali hçıkartınca hemen hamile kalamayabiliyormuşsun, vücudunda bıraktığı etkilerin yok olması bir seneyi bulabiliyormuş, ki bende iki sene kullandım, sonra çıkardıktan sonra 15 ay hamile kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…