2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
herkes çatır çatır doğururken beklemek de zor olur valla. Ha bugün ha yarın her an tetikte ama bişi yok falan. Ay inşallah olmaz

eeeee sayfayı açan biri olduğuna göre kapatan biri de illaki olacak.

Aslında kim açtıysa o kapatsa dermişim ve sirrieyvan dan fırçayı yermişim.

ayy ne güzel 11 kg, 7 kg total olması :) benim doktorum da toplamda 12 kg almamız için etmediğini bırakmadı ama ben maalesef 15 kg aldım şu an itibariyle :))

ne güzel az almışsın 9 la tamamlarsın herhalde.

Canlar biliyorsunuz ben midemden çok sıkıntı yaşadım hala da yedıklerime dikkat edıyorum sanırım bundan dolayı böyle az kilo aldım pıtırcığım iyi olsun da razıyım çektiklerime çekeceklerime Rabbime şükürler olsun kucaklarımıza hayırlı sağlıklı aldığımız günleri görelim inşallah

Senin ne işlerin var canım.

esasında bebekten çok evin işleri var. kışlıkları kaldırdım. yazlıkları üzülüyorum durup durup. kendi kıyafetlerimden ne gidebilirim diye bakınıyorum. atletler iyi bile kaldıracağım sanırım. kadir Çöpdemir gibi göbeğim çıkıyor en son çocuğun kıyafetleri ütüleyeceğim.

banada en zor süpürme geliyor belimi çok kötü ağrıtıyor

Yaaaa. Seni baya kotu etkilemiş cnm bnm bi akrabada spiral kaymis yukarlara doktor bulamiyordu. Neyse hakkimizda hayrlisi bakalimm

Yaaaa. Seni baya kotu etkilemiş cnm bnm bi akrabada spiral kaymis yukarlara doktor bulamiyordu. Neyse hakkimizda hayrlisi bakalimm
yani zararı çok ben artık pek taktırma taraftarı değilim. bi de kayabiliyor, o zaman spiralli hamile kalınıyo ve bi tanıdığın 2 buçuk aylıkken bebeğin kalbine batmıştı, kürtaj olmuştu..dediğin gibi hakkımızda hayırlısı....

Valla canım ben pek anlayamıyorum başının falan nerde olduğunu , bakalım bekliyoruz döner inşallah canım

Söylemedi serviks uzunluğunu canım ama ultrasonu koyduğu yer resmen genital bölgemdi Normalde bu haftada şuranda olması gerek die daha üste koydu önce ultrasonu, sonra bebeğin başının yerleştiği yere koydu. Arada 3 parmak kadar mesafe var gibi geldi bana

oyyy yaaa ne kadar duygulandım
maaşAllah barekAllah size...
hem doğumun çok kolay olmasına çoook sevindim hem tosuncuğun iyi olmasına...
demek 3.annemiz sen oldun
Rabbim hayırlı evlat eylesin , sağlıkla sıhhatle büyüt kuzuyu tatlımmm

hayırlı olsun kuzum ,ismi ne oldu oğlanın , listeyi güncelleyeceğim de o yüzden soruyorum

bi de arkadaşlar bu sabah siteye ilk girdiğimde doğumu haziranda olan annelerden biride doğum yapmıştı, 35 haftalık. ama bebek küvezdeymiş, benden başka gören varmı.. ben arkadaşı forumda gördüğümü hatırlamıyorum ama belki siz tanıyorsunuzdur.

Merhaba canım.

Benimde aksine (maşallah deyim de nazar değmesin) 2-3 gündür mide yanmalarım geçti.

Yediklerimden mi, bebek aşağı indiğinden mi anlamış değilim.

ne kadar güzel şikayetlerinin geçmesine çok sevindim...
benimkiler arttı ne hikmetse , bebiş aşağı ineceğine yukarı mı tırmanıyor ki

evet canım aynen öyle...
dün bu muhabbetin üzerine B Begummgull ün kolaylıkla doğum yapması ise tevafuk oldu :)

ya benim haftam senden geride ama bu belirtiler bende de var. acaba benimde mi yürümem tehlikeli en son gittiğimde doktor bi şey dememişti.
Canım evham yapmayın benden dolayı. Bişey olsa söylerdi doktorun mutlaka. Artık son ayda dikkat etmemiz şart aslında. Çok yürümemek bolbol dinlenmek gerek ama ben yerimde duramayan biriyim. Artık frenlicem kendimi.

buraya mı yazmış tatlım ?
merak ettim kimmiş acaba

Of korku basti benide. Benimde kafa tam oralardaydi. beni ondan mi erken cagirdi acaba. 10 gun sonra gel dedi. Seni duydugumdan beri ayaga kalkmaya korkuyorum. Birde bugün azcik yürüdüm canim sıkıldı diye. Cuma gelsede neyin ne oldugunu sorsam iyice. Benim bebekte zayif zaten . 33+1 de 2005 gramdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…