- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.221
Düşünsene seninle ikimiz kalıyormuşuz.
herkes çatır çatır doğururken beklemek de zor olur valla. Ha bugün ha yarın her an tetikte ama bişi yok falan. Ay inşallah olmaz
herkes çatır çatır doğururken beklemek de zor olur valla. Ha bugün ha yarın her an tetikte ama bişi yok falan. Ay inşallah olmaz
ayy ne güzel 11 kg, 7 kg total olması :) benim doktorum da toplamda 12 kg almamız için etmediğini bırakmadı ama ben maalesef 15 kg aldım şu an itibariyle :))
ne güzel az almışsın 9 la tamamlarsın herhalde.
Senin ne işlerin var canım.
banada en zor süpürme geliyor belimi çok kötü ağrıtıyorİşler bi şekilde olur canım. Sen kendini yorma. Annemi ayın 15inden sonra çağırıcam. Perdeler yıkancak, dip köşe temizlencek. Ben bi süpürüyom bikaç günde bir. Ama 6. ayda bebişin eşyaları yıkama ütülemesini bitirmiştim neyseki. Eksik bi alıncakta kalmadı şükür. Hep erken doğar die hissediyordum zaten.
Yaaaa. Seni baya kotu etkilemiş cnm bnm bi akrabada spiral kaymis yukarlara doktor bulamiyordu. Neyse hakkimizda hayrlisi bakalimmadet düzensizliği, adet kanamalarında azalma, rahim ağzında yara oluşması, birde spirali hçıkartınca hemen hamile kalamayabiliyormuşsun, vücudunda bıraktığı etkilerin yok olması bir seneyi bulabiliyormuş, ki bende iki sene kullandım, sonra çıkardıktan sonra 15 ay hamile kalamadım
yani zararı çok ben artık pek taktırma taraftarı değilim. bi de kayabiliyor, o zaman spiralli hamile kalınıyo ve bi tanıdığın 2 buçuk aylıkken bebeğin kalbine batmıştı, kürtaj olmuştu..dediğin gibi hakkımızda hayırlısı....Yaaaa. Seni baya kotu etkilemiş cnm bnm bi akrabada spiral kaymis yukarlara doktor bulamiyordu. Neyse hakkimizda hayrlisi bakalimm
canım yeni girebildim kusura bakma..tabi, doktorumuzun dediğine göre son 2-3 hafta kalana kadar değişirmiş konumu.takip ediyorum hareketlerinden şu an tam olarak paralel yatıyor. karnımın sağında kafası, solunda ayakları duruyor. bakalım inşallah başını aşağıya verir sonunda :)
Söylemedi serviks uzunluğunu canım ama ultrasonu koyduğu yer resmen genital bölgemdiyok yürümemeye çalışıyorum bende canım. bri tek işe gidiyorum. eşim bırakıyor eşim alıyor ordanda. benim serviks de 3.00 ölçüldü. senin kaç. aynı şeyleri hissediyoruz benimde karnımı tutasım geliyor. cuma doktora gidicem tekrar ayrıntılı sorayım bende.
oyyy yaaa ne kadar duygulandımBen dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
kaçırdığın yok kuzum , bu 3. oldu :) listeyi de eklerim şimdi :)Kacinci dogum oldu begumgulle beraber , kacirdigim varmi acaba cnm :)
Hayirli olsun cnm senin adina sevindim. Ne guzel dua almissin demekki tek avazda dogurmussun rabbim bizede nasip etsin :)
Merhaba canım.
Benimde aksine (maşallah deyim de nazar değmesin) 2-3 gündür mide yanmalarım geçti.
Yediklerimden mi, bebek aşağı indiğinden mi anlamış değilim.
ne kadar güzel şikayetlerinin geçmesine çok sevindim...Ne güzel yazmışsın canım.
Bu mucizeleri bize yaşatan rabbim isteseydi ağrısız sızısız da doğum yapmamızı nasip ederdi.
Eğer bu şekilde uygun gördüyse eminim vardır bilmediğimiz bir sebebi.
Canım evham yapmayın benden dolayı. Bişey olsa söylerdi doktorun mutlaka. Artık son ayda dikkat etmemiz şart aslında. Çok yürümemek bolbol dinlenmek gerek ama ben yerimde duramayan biriyim. Artık frenlicem kendimi.ya benim haftam senden geride ama bu belirtiler bende de var. acaba benimde mi yürümem tehlikeli en son gittiğimde doktor bi şey dememişti.
buraya mı yazmış tatlım ?bi de arkadaşlar bu sabah siteye ilk girdiğimde doğumu haziranda olan annelerden biride doğum yapmıştı, 35 haftalık. ama bebek küvezdeymiş, benden başka gören varmı.. ben arkadaşı forumda gördüğümü hatırlamıyorum ama belki siz tanıyorsunuzdur.
Aynen canım ben 38' De gelsin istiyorumHayırlı zamanda doğsun canım.
Anlaşılan kimse 40. haftaları beklemeyi düşünmüyor. Bende dahil. :)
haziran annelerine yazmamış, başlık açmıştı, bebeğim küvezde ne kadar kalabilir gibi bi şey yazmıştı...buraya mı yazmış tatlım ?
merak ettim kimmiş acaba
Of korku basti benide. Benimde kafa tam oralardaydi. beni ondan mi erken cagirdi acaba. 10 gun sonra gel dedi. Seni duydugumdan beri ayaga kalkmaya korkuyorum. Birde bugün azcik yürüdüm canim sıkıldı diye. Cuma gelsede neyin ne oldugunu sorsam iyice. Benim bebekte zayif zaten . 33+1 de 2005 gramdiSöylemedi serviks uzunluğunu canım ama ultrasonu koyduğu yer resmen genital bölgemdiNormalde bu haftada şuranda olması gerek die daha üste koydu önce ultrasonu, sonra bebeğin başının yerleştiği yere koydu. Arada 3 parmak kadar mesafe var gibi geldi bana
canım ismi sevgi çiçeğim mişburaya mı yazmış tatlım ?
merak ettim kimmiş acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?