- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.241
Beni de haftaya çağırdı kontrole. Nst ile sıkı takip etcekmiş bundan sonra. bugün ilk kez girdim nstye. Hiç sancı çıkmadı çok şükür.Of korku basti benide. Benimde kafa tam oralardaydi. beni ondan mi erken cagirdi acaba. 10 gun sonra gel dedi. Seni duydugumdan beri ayaga kalkmaya korkuyorum. Birde bugün azcik yürüdüm canim sıkıldı diye. Cuma gelsede neyin ne oldugunu sorsam iyice. Benim bebekte zayif zaten . 33+1 de 2005 gramdi
36 yı geçsem rahatlıycam biraz. zaten hep erken dogurucam diyordum öyle olucak sanırım. bende uzanıyorum. ben geçen hafta girmiştim nstye bende de çıkmamıştı sancı. inşallah cıkmaz gene.Beni de haftaya çağırdı kontrole. Nst ile sıkı takip etcekmiş bundan sonra. bugün ilk kez girdim nstye. Hiç sancı çıkmadı çok şükür.
İnan ben de evin içinde bile ufacık adımlarla yürüyom, hemen oturuyom. Hatta uzancam şimdi
gelirim oraya haaaeeeee sayfayı açan biri olduğuna göre kapatan biri de illaki olacak.
Aslında kim açtıysa o kapatsa dermişim ve sirrieyvan dan fırçayı yermişim.
Hahah yarın pijamaları yıkayıp çantaya koyucam en azından onlar hazır olsunpofuduk18 bana bak daha çantan hazır değil,diye diye doğuracaksın bir iki güne bak demedi deme :)))
ay bende aynsını dedim ya15mayısa kadar sıkın kendinizi kızlar alalım 300tl leri
al al , hazırla çantayı kuzucum...Hahah yarın pijamaları yıkayıp çantaya koyucam en azından onlar hazır olsunkocayı da ikna edebilirsem ebebeğe goturup son eksikleri de alırım emzik,biberon, gogus pedi vs. Bi de burun aspiratörü :)
sağ ol kuzum..canım ismi sevgi çiçeğim miş
ben düşünüyorummHayırlı zamanda doğsun canım.
Anlaşılan kimse 40. haftaları beklemeyi düşünmüyor. Bende dahil. :)
Psikolojik olarak ağrım başladı36 yı geçsem rahatlıycam biraz. zaten hep erken dogurucam diyordum öyle olucak sanırım. bende uzanıyorum. ben geçen hafta girmiştim nstye bende de çıkmamıştı sancı. inşallah cıkmaz gene.
Tecrübeli anneye bir soru: doğum sancısını nasıl anlarız? Benim şuan kasıklarımda ve belimde bir sızı var. Adet ağrısı gibi hem de idrara sıkışmışım gibi ama wcye gittim bişey gelmedi.Bende temizlik değil de yemek yapmayı hiiiiç sevmiyorum.
Ne pişirsem diye düşünmek beni yoruyor.
Tecrübeli anneye bir soru: doğum sancısını nasıl anlarız? Benim şuan kasıklarımda ve belimde bir sızı var. Adet ağrısı gibi hem de idrara sıkışmışım gibi ama wcye gittim bişey gelmedi.
Tamam canım saol. Peki sancılanınca bebeğin hareketlerinde azalma yada artma olur mu?Benim çok nadir ince bir ağrı girmişti kasıklara birde bağırsaklarımı bozmuşum gibi gurultu geliyordu karnımdan.panik yapma ama kendini iyi dinle ve doktorunu ara istersen geçmezse
valla o sancı denen şeyi ben de çok merak ediyorum.Psikolojik olarak ağrım başladıKasıklarımda ve belimde adet ağrısı gibi. Uzanıyorum ama geçmiyor 1 saattir. ara ara hafifleyip artıyor. Sancı deildir dimi bu. Şaka gibi doğururmuşum bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?