2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Beni de haftaya çağırdı kontrole. Nst ile sıkı takip etcekmiş bundan sonra. bugün ilk kez girdim nstye. Hiç sancı çıkmadı çok şükür.
İnan ben de evin içinde bile ufacık adımlarla yürüyom, hemen oturuyom. Hatta uzancam şimdi

36 yı geçsem rahatlıycam biraz. zaten hep erken dogurucam diyordum öyle olucak sanırım. bende uzanıyorum. ben geçen hafta girmiştim nstye bende de çıkmamıştı sancı. inşallah cıkmaz gene.

Doğum yapan annelerimiz
[TABLE="class: grid, width: 524, align: center"]
[TR]
[TH]Annemiz[/TH]
[TH]BDT[/TH]
[TH]DT[/TH]
[TH]Haftası[/TH]
[TH]Bebeğin İsmi[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] maral26 [/TD]
[TD]05,06,2015[/TD]
[TD]25.03.2015[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Musab Hamza [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ElaBilge16 [/TD]
[TD]12.06.2015[/TD]
[TD]28.04.2015[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] B Begummgull [/TD]
[TD]01.06.2015[/TD]
[TD]05.05.2015[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]

[/TABLE]

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri.808996/

pofuduk18 bana bak daha çantan hazır değil,diye diye doğuracaksın bir iki güne bak demedi deme :)))
Hahah yarın pijamaları yıkayıp çantaya koyucam en azından onlar hazır olsun kocayı da ikna edebilirsem ebebeğe goturup son eksikleri de alırım emzik,biberon, gogus pedi vs. Bi de burun aspiratörü :)

Hahah yarın pijamaları yıkayıp çantaya koyucam en azından onlar hazır olsun kocayı da ikna edebilirsem ebebeğe goturup son eksikleri de alırım emzik,biberon, gogus pedi vs. Bi de burun aspiratörü :)
al al , hazırla çantayı kuzucum...
bende pıjamaları koymamıştım henüz...
tülbentleri yanına koydum ütü basıp doğru çantaya :)))

B Begummgull 1 ay önce doğurunca telaş ettim :)))

36 yı geçsem rahatlıycam biraz. zaten hep erken dogurucam diyordum öyle olucak sanırım. bende uzanıyorum. ben geçen hafta girmiştim nstye bende de çıkmamıştı sancı. inşallah cıkmaz gene.
Psikolojik olarak ağrım başladı Kasıklarımda ve belimde adet ağrısı gibi. Uzanıyorum ama geçmiyor 1 saattir. ara ara hafifleyip artıyor. Sancı deildir dimi bu. Şaka gibi doğururmuşum bide

Bende temizlik değil de yemek yapmayı hiiiiç sevmiyorum.

Ne pişirsem diye düşünmek beni yoruyor.
Tecrübeli anneye bir soru: doğum sancısını nasıl anlarız? Benim şuan kasıklarımda ve belimde bir sızı var. Adet ağrısı gibi hem de idrara sıkışmışım gibi ama wcye gittim bişey gelmedi.

Benim çok nadir ince bir ağrı girmişti kasıklara birde bağırsaklarımı bozmuşum gibi gurultu geliyordu karnımdan.panik yapma ama kendini iyi dinle ve doktorunu ara istersen geçmezse
Tecrübeli anneye bir soru: doğum sancısını nasıl anlarız? Benim şuan kasıklarımda ve belimde bir sızı var. Adet ağrısı gibi hem de idrara sıkışmışım gibi ama wcye gittim bişey gelmedi.

Benim çok nadir ince bir ağrı girmişti kasıklara birde bağırsaklarımı bozmuşum gibi gurultu geliyordu karnımdan.panik yapma ama kendini iyi dinle ve doktorunu ara istersen geçmezse
Tamam canım saol. Peki sancılanınca bebeğin hareketlerinde azalma yada artma olur mu?

Psikolojik olarak ağrım başladı Kasıklarımda ve belimde adet ağrısı gibi. Uzanıyorum ama geçmiyor 1 saattir. ara ara hafifleyip artıyor. Sancı deildir dimi bu. Şaka gibi doğururmuşum bide
valla o sancı denen şeyi ben de çok merak ediyorum.

Bugün yakin bir arkadaşım ile bulmuştum,yeni doğum yapti,sancisi vajinasina basınç seklinde gelmiş,sanki içerden birşey ittiriyor gibi.git gide şiddeti artmis basınç in aklinizda olsun kizlar sanci her zaman ağrıyla gelmiyor demek ki kişiden kişiye de değişiyor anladigim..bakalum bizimkiler nasip olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…