- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.261
Ay deme canim oyle ya. Stresten arkandanda ben gelirim artık dogururum :). Ama devam ederse doktorunu bilgilendir. Benim Kasiklarimda sanci oluyor hep ama ben gaz sancisi diye düşünüyorum seninde oyle birsey olabilirmiPsikolojik olarak ağrım başladıKasıklarımda ve belimde adet ağrısı gibi. Uzanıyorum ama geçmiyor 1 saattir. ara ara hafifleyip artıyor. Sancı deildir dimi bu. Şaka gibi doğururmuşum bide
Iste vajinamda olan bir türlü tatif edemedigim sey bu . ayakta kalinca oluyor ara ara Surekli degil.Bugün yakin bir arkadaşım ile bulmuştum,yeni doğum yapti,sancisi vajinasina basınç seklinde gelmiş,sanki içerden birşey ittiriyor gibi.git gide şiddeti artmis basınç in aklinizda olsun kizlar sanci her zaman ağrıyla gelmiyor demek ki kişiden kişiye de değişiyor anladigim..bakalum bizimkiler nasip olacak..
Cnm yat dinlen bence bekle biraz daha gecmezse git bence mutlaka acile falan baksinlar sancimi değil mi.onunda saat 11 gibi başlamış,gece 3te artinca gitmişler,açılma 2-3cm mis.takip et bakalim..Iste vajinamda olan bir türlü tatif edemedigim sey bu . ayakta kalinca oluyor ara ara Surekli degil.
canım benim sabah adet ağrısı gibi ağrım olmuştu , bi de bitkinliğim vardı, öylen suyum geldi, öğleden sonra doğum yatım...Tecrübeli anneye bir soru: doğum sancısını nasıl anlarız? Benim şuan kasıklarımda ve belimde bir sızı var. Adet ağrısı gibi hem de idrara sıkışmışım gibi ama wcye gittim bişey gelmedi.
Su anda yok canim. Dun oldu baya. Bugün genelde dinlendim rahattim o yüzden. Ama yarin sabahtan aksama kadar okulda olucam .korktum bak simdi en iyisi gitmiykm yarin.cuma Kontrolum var ogrenirim neler olduğunuCnm yat dinlen bence bekle biraz daha gecmezse git bence mutlaka acile falan baksinlar sancimi değil mi.onunda saat 11 gibi başlamış,gece 3te artinca gitmişler,açılma 2-3cm mis.takip et bakalim..
Yok zaten azalma olmuştu çünkü 39 haftada doğum yapmıştım yeri az kalmıştı.sancımı depilmi bende anlamamıştım ama hissediyosun yaaa.gece olmasına rağmen 1 2 saat oyalanıp öyle gitmiştim hastaneye:))eğer için rahat değilse git bi hastaneye baksınlar.Tamam canım saol. Peki sancılanınca bebeğin hareketlerinde azalma yada artma olur mu?
al al , hazırla çantayı kuzucum...
bende pıjamaları koymamıştım henüz...
tülbentleri yanına koydum ütü basıp doğru çantaya :)))
@Begummgull 1 ay önce doğurunca telaş ettim :)))
Gaz sancısı deil canım. Uzanmıştım kalktım gezindim evin içinde biraz iyi geldi. Şimdi de bebiş sağ karnıma toplaşıyor sivriltiyor orayı ve kaskatı oluyor. Bu durum 30. Haftadan beri ara ara olsn bişey gerçi. Ağrım azaldı neysekiAy deme canim oyle ya. Stresten arkandanda ben gelirim artık dogururum :). Ama devam ederse doktorunu bilgilendir. Benim Kasiklarimda sanci oluyor hep ama ben gaz sancisi diye düşünüyorum seninde oyle birsey olabilirmi
Oy maşallah ne çabuk olmuş. Benim gönlümden gecen de böyle çabuk ve kolay bi doğum ama şuan biraz erken die korkuyom. Ağrım hafifledi kalkıp gezinince.canım benim sabah adet ağrısı gibi ağrım olmuştu , bi de bitkinliğim vardı, öylen suyum geldi, öğleden sonra doğum yatım...
Cnm ayni anlattigin sey bndede var gece kalktığımda wcye karnin tassssss. Hatta gun icindede cok oluyo.Kizlar geceleri ve sabah kalkinca karninizda kasılmalar oluyor mu? Benim her wcye kalkisimda karnim tas gibi.sabahta ayni ancak biraz yürüyünce duzeliyor.bebekte az oynuyor o süreçte bi zarari varmidir ki uzun zamandır böyle.gün içinde birşey yok...sizdede oluyormu?
Aslında hastaneye gitmeye korkuyom ben şuanYok zaten azalma olmuştu çünkü 39 haftada doğum yapmıştım yeri az kalmıştı.sancımı depilmi bende anlamamıştım ama hissediyosun yaaa.gece olmasına rağmen 1 2 saat oyalanıp öyle gitmiştim hastaneye:))eğer için rahat değilse git bi hastaneye baksınlar.
Hissetmez miyim. Sanki kafa atıyor orama ve idrarımı kaçırcakmışım gibi bi his oluyor ama vajinada oluyor, sanki içinden çıkıvericek gibi.Bebek hareket ettikce vajinamda birseyler hissediyorum normal mi sizce kizlar.@010712 sen hissediyormusun canim
canım bende yanlış hatırlamıyorsam, doğum sancısı olunca bebeğin hareketleri çok azalmıştı...Aslında hastaneye gitmeye korkuyom ben şuanYa doğurturlarsa die. Benim oğlanın yeri çok daha ondan taklalar atıo rahatlıkla herhalde. Bi saat önce iyice coşmuştu da o yüzden sordum sana canım. Şimdi de ayağını bastırıyor sağ karnıma, sipsivri oldu karnım, acıtıyor da yaramaz
24-36 aymı, yoksa cm mi? lcw de cm yazıyo genelde bebek kıyafetlerinin etiketlerinde....Kizlar ebebek'e gittim. Hic bi indirim yok. Aksine daha pahali. Yine de aldık bisiler. Göğüs pedi, 2 tane emzik, bi tane biberon, tirnak seti, tarak seti, deterjan, burun aspiratoru, banyo sabunu. Sanirim bu kadardi. Lcwdan da 2 tane tshrt aldm iki tane alt iki tane de citcitli body Altlari yanlislikla 24-36ay almisim
Ay yaziyor canim Malesef :)) neyse degistiririm lcwde cok problem degil :)24-36 aymı, yoksa cm mi? lcw de cm yazıyo genelde bebek kıyafetlerinin etiketlerinde....
Valla canım ben pek anlayamıyorumbaşının falan nerde olduğunu , bakalım bekliyoruz döner inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?