- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.221
dün Ocak başında dikilirken karnım çok sertleşti rahatsız etti. oturunca biraz rahatladı kalkınca gene oldu. karnım kaskatı zaten acıyor bir de bebiş ittirip durdu sıkışmış rahatsız olmuş gibi.geldim geçmiş okudum...
şükür ki herkes iyi , doğuran olmamış
ben dün akşam ilk defa yalancı sancı çektim sanırım...
kasıklarım adet olmadan önce nasıl ağrıyorsa öyle ağırdı , 10 dakika sürdü... bacaklarıma indi ağrı sonra geçti gitti elhamdülillah...
yani bilemiyorum neydi yaşadığım ama bence yalancı sancıydı
karnım da kasıldı baya dün akşam öncesinde... aklıma başka bişey gelmedi...
bide yürüyüse çıktım dün kaskatı kesildi karnım... zor yürdüm eve geldim...
var mı bu durumu yaşayan , yani yürüyüş yapamayacak mıyız ?
dün Ocak başında dikilirken karnım çok sertleşti rahatsız etti. oturunca biraz rahatladı kalkınca gene oldu. karnım kaskatı zaten acıyor bir de bebiş ittirip durdu sıkışmış rahatsız olmuş gibi.
bugün daha iyiyim ütü yaptım biraz ama daha çok iş var :)
geldim geçmiş okudum...
şükür ki herkes iyi , doğuran olmamış
ben dün akşam ilk defa yalancı sancı çektim sanırım...
kasıklarım adet olmadan önce nasıl ağrıyorsa öyle ağırdı , 10 dakika sürdü... bacaklarıma indi ağrı sonra geçti gitti elhamdülillah...
yani bilemiyorum neydi yaşadığım ama bence yalancı sancıydı
karnım da kasıldı baya dün akşam öncesinde... aklıma başka bişey gelmedi...
bide yürüyüse çıktım dün kaskatı kesildi karnım... zor yürdüm eve geldim...
var mı bu durumu yaşayan , yani yürüyüş yapamayacak mıyız ?
Hmm o kadar gezdiğimde bende cok yorulurdum :)) ama karnim hiç kaskatı kesilmemisti.. dün yavaş tempoda yürüyüş yaptık yarım saat sürdü daha başında kasildim, kasilmis karinla yürüdüm , eve gelince ise karnim kasilip durdu:)dun kocisle gezelim diye ciktik 10 dk sonra hemen karnim kasildi sanci girmeye basladi. Sonra belim agridi zorla yürüdüm yine. Epey gezdik. Aksam bacak, bel pert olmuştu artik. Ama biz 3.5 saat falan gezdik
evet ya 38 de doğurmak istiyorum inşallah uzatmaları oynamam
Sagol canim, insallah burda yapmak istiyorum doğumu. Maddi olarak zorlamazsa bizi.Çok şükür bugün tam 36 haftalık olduk. yarın 37 den gün almaya başlayacağız. Şafak 28 diyor ama bakalım ne zaman gelecek benim 2. prenses.
Pofidik doktor kontrolün iyi geçmiş memnun kalmışsın senin adına sevindim insanın doktoruna güvenmesi çok önemli.
Annen geldi mi?
Hmm o kadar gezdiğimde bende cok yorulurdum :)) ama karnim hiç kaskatı kesilmemisti.. dün yavaş tempoda yürüyüş yaptık yarım saat sürdü daha başında kasildim, kasilmis karinla yürüdüm , eve gelince ise karnim kasilip durdu:)
Valla gezemeyecegiz artık:))
Ohhh cook sevindim senin adına , bitmiş her şey sukur :)Ben neler yaptım.
Evimin işinin %85 ini bitirdim az bir işim kaldı.
Beden temizliğimi de bitirdim, doğum anında üstünden geçerim nasip olursa.
Market alışverişimi yaptım.
Birde sadece 30 dakika bekleterek, ağzıma ve burnuma maske takarak saçlarımı boyattım beyazlarım kapandı güzel oldu, kendime geldim.
Sagol canim, insallah burda yapmak istiyorum doğumu. Maddi olarak zorlamazsa bizi.
Annem de bu gece geliyor inşallah canim saat 22.30 gibi.
Teşekkür ederim canimm:)Canım seninde doğum gününmüş kaçırdım.
Geç bir kutlama olsa da doğum günün kutlu olsun.
Yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve huzur getirsin inş.
Ohhh cook sevindim senin adına , bitmiş her şey sukur :)
Bizim daha pencerelr, tüller ,mutfak ve banyo bekliyor :)
Saçlarını da güle güle kullan canim..:)
32 de gittim kontrole bi sonraki randevum 36. haftada bu arada kordon dolanırsaECD75 in dediği gibi kalp atışları hızlanır vs. bişe olursa ama ben anlamzsam nasıl olacak evham mı yapıyorum ki yine de aklıma çok yakılıyo
Teşekkür ederim canimm:)
Düşünmen yeter...
Ya yanlış yazmışım..karnim semsert kesildi yürüyüş yaparken evde sonrasında ise bir taraf sürekli dağ gibi kalktı..bir kaç saniye durdu indi... bu kasilma olmuyor mu?.
Canim bende de oluyor hep o sertlesmeler agrili ve duzenli olmadikca dogum kasilmalari degildirTeşekkür ederim canimm:)
Düşünmen yeter...
Ya yanlış yazmışım..karnim semsert kesildi yürüyüş yaparken evde sonrasında ise bir taraf sürekli dağ gibi kalktı..bir kaç saniye durdu indi... bu kasilma olmuyor mu?.
Dogum ucretini konusamadim canim. Haftaya gittigimde insallah konusmayi düşünüyorum.Oh gözün aydın canım artık yarın sende başlarsın büyük hazırlıklara.
Doğum ücreti ne kadar ki?
Bu arada doğum tarihini de değiştirmişsin. :)
Oh canim ne guzel islerin cogunu bitirmissinValla canım aynısını senin haftalarında yaşamaya başladım ve doktorum o an utrasonda baktı ve ablacım bu rahim dedi, o kadar büyüdü işte dedi.
Sertleşmesi de gayet normal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?