2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
dün Ocak başında dikilirken karnım çok sertleşti rahatsız etti. oturunca biraz rahatladı kalkınca gene oldu. karnım kaskatı zaten acıyor bir de bebiş ittirip durdu sıkışmış rahatsız olmuş gibi.
bugün daha iyiyim ütü yaptım biraz ama daha çok iş var :)

Ben neler yaptım.

Evimin işinin %85 ini bitirdim az bir işim kaldı.

Beden temizliğimi de bitirdim, doğum anında üstünden geçerim nasip olursa.

Market alışverişimi yaptım.

Birde sadece 30 dakika bekleterek, ağzıma ve burnuma maske takarak saçlarımı boyattım beyazlarım kapandı güzel oldu, kendime geldim.

Ne kadar iş yaparsan yap çok bereketli asla bitmiyor.

Benimde yatak odası perdem yıkanacak, halılarım serilecek sadece yinede şöyle bir üstünden geçerek heryeri yaparım muhtemelen.

Çünkü yeni halıları sererken toz olur.

Çok şükür bugün tam 36 haftalık olduk. yarın 37 den gün almaya başlayacağız. Şafak 28 diyor ama bakalım ne zaman gelecek benim 2. prenses.

Pofidik doktor kontrolün iyi geçmiş memnun kalmışsın senin adına sevindim insanın doktoruna güvenmesi çok önemli.

Annen geldi mi?

Canım seninde doğum gününmüş kaçırdım.

Geç bir kutlama olsa da doğum günün kutlu olsun.

Yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve huzur getirsin inş.

dun kocisle gezelim diye ciktik 10 dk sonra hemen karnim kasildi sanci girmeye basladi. Sonra belim agridi zorla yürüdüm yine. Epey gezdik. Aksam bacak, bel pert olmuştu artik. Ama biz 3.5 saat falan gezdik
Hmm o kadar gezdiğimde bende cok yorulurdum :)) ama karnim hiç kaskatı kesilmemisti.. dün yavaş tempoda yürüyüş yaptık yarım saat sürdü daha başında kasildim, kasilmis karinla yürüdüm , eve gelince ise karnim kasilip durdu:)

Valla gezemeyecegiz artık:))

evet ya 38 de doğurmak istiyorum inşallah uzatmaları oynamam

Benim bir arkadaşın bebeğinin kalp atışları hızlandı 38+2 de 2 ay önce sadece suni sancı vererek doğumu başlattılar ve normal doğum yaptı canım.

Ama 1 gün sürdü çünkü bebek doğum pozisyonunda ama kanalda değildi kanala inmesi için sancıyı çok az dozlarda vermişler.

Sagol canim, insallah burda yapmak istiyorum doğumu. Maddi olarak zorlamazsa bizi.
Annem de bu gece geliyor inşallah canim saat 22.30 gibi.

Canım benimde karnım sertleşiyor ara ara ama kasılma değil o dedi doktorum.

Bol bol yürü dedi, işlerini kendini yormadan kendin yapmaya çalış bol hareket normal doğumları kolaylaştırır dedi.

Bence çok zorlanmazsan devam et yürüyüşe.

Ohhh cook sevindim senin adına , bitmiş her şey sukur :)
Bizim daha pencerelr, tüller ,mutfak ve banyo bekliyor :)
Saçlarını da güle güle kullan canim..:)

Sagol canim, insallah burda yapmak istiyorum doğumu. Maddi olarak zorlamazsa bizi.
Annem de bu gece geliyor inşallah canim saat 22.30 gibi.

Oh gözün aydın canım artık yarın sende başlarsın büyük hazırlıklara.

Doğum ücreti ne kadar ki?

Bu arada doğum tarihini de değiştirmişsin. :)

32 de gittim kontrole bi sonraki randevum 36. haftada bu arada kordon dolanırsa ECD75 in dediği gibi kalp atışları hızlanır vs. bişe olursa ama ben anlamzsam nasıl olacak evham mı yapıyorum ki yine de aklıma çok takılıyo

Canım seninde doğum gününmüş kaçırdım.

Geç bir kutlama olsa da doğum günün kutlu olsun.

Yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve huzur getirsin inş.
Teşekkür ederim canimm:)
Düşünmen yeter...

Ya yanlış yazmışım..karnim semsert kesildi yürüyüş yaparken evde sonrasında ise bir taraf sürekli dağ gibi kalktı..bir kaç saniye durdu indi... bu kasilma olmuyor mu?.

Ohhh cook sevindim senin adına , bitmiş her şey sukur :)
Bizim daha pencerelr, tüller ,mutfak ve banyo bekliyor :)
Saçlarını da güle güle kullan canim..:)

Benim sadece yatak odası perdem kaldı canım onu da yarın halletmeyi düşünüyorum en zorları dolap içleri, dolap altlar, duvarlar bitti şükür.

Saçlarım içinde kendi rengine boyattım ama inş. doktorum anlamaz. Çünkü boyatma demişti.

Bende netten araştırdım birçok dr. izin vermiş normalde 1 saat bekletiyorlar kuaförüme söyledim ben ücretini yinede ödeyeceğim ama sen 30 dk. beklet tutmazsa da şansıma dedim (önceden hep röfle kullanırdım, bebek planlayınca tek renge dönmüştüm 2 kere boyattım sonra hamile kaldım ve akanlar, kendi saçım, diplerim birde beyazlar eklenince kötü duruyordu) şimdi tek renk ohhh ne güzel.

Sen hep en kötüsünü düşünüyorsun canım. İçini rahat tut veren rabbim korurda elbet.

Ama randevu aranı imkanın varsa 1 hafta kısalt derim.

Benim doktorum 31 haftadan beri haftada 1 çağırıyor (gerçi gecce nin dediği gibi erken doğum sabıkam var) kızım bu haftamda yani dün doğmuştu, bunda şimdilik tık yok. Bakalım bu ne zaman gelmeye karar verecek.

Valla canım aynısını senin haftalarında yaşamaya başladım ve doktorum o an utrasonda baktı ve ablacım bu rahim dedi, o kadar büyüdü işte dedi.

Sertleşmesi de gayet normal dedi.

Canim bende de oluyor hep o sertlesmeler agrili ve duzenli olmadikca dogum kasilmalari degildir
Drum da normal oldugunu soyledi:)

Oh gözün aydın canım artık yarın sende başlarsın büyük hazırlıklara.

Doğum ücreti ne kadar ki?

Bu arada doğum tarihini de değiştirmişsin. :)
Dogum ucretini konusamadim canim. Haftaya gittigimde insallah konusmayi düşünüyorum.
Çantami hazirladim, bir kac eksik var insallah onlari da tamamlayacagim.
Halilar yikamaya gidecek camlari koltuklari sileriz detayli toz aliriz yeterli bence :))
Gittigim doktor verdi o tarihi canim :) benimde hosuma gitti tabi. 3 haftadan az kalmis durumda su an :))

Valla canım aynısını senin haftalarında yaşamaya başladım ve doktorum o an utrasonda baktı ve ablacım bu rahim dedi, o kadar büyüdü işte dedi.

Sertleşmesi de gayet normal dedi.
Oh canim ne guzel islerin cogunu bitirmissin
Benim bi cantam kaldi onu da hazirlasam
Sonra da oglusun uyku takimini falan halledirim
Kaldi bebisi beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…