2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar herkes çocuğunun rahatını sağlığını düşünür kimse küçümen popoda bırakın pişik görmeyi ufacık kızarıklığa dahil tahammül edemez. bez konusu herkesin kendi tercihi. ben kızımda hiç pişik yaşamadım bezden dolayı, üstelik canbebe kullandım. bi kez kakası çıktı diye eşim prima alıp gelince mecburen denedim. felaket pişik oldu üstelik kakası da çıkmaya devam etti. meğer bebekle alakalıymış. kuzumun olduğu pişikte cabası oldu. önemli olan neyle başlanırsa onunla devam etmek. ayrıca bizim kendimizce hassasiyetimizde bebeğimizin sağlığı zaten. primanın içeriğindeki sıvının yahudi firma tarafından bilinçli konulduğu ve ilerde üreme de sıkıntı yaşanacağı konuşulmuştu. gündeme gelmişti yıllar önce. halende söylenir. herkesin kendi fikri. neden molfixe geçtiğim ise daha fazla yerde satılıyor olması a 101 lerde bile var.:)

ya ben kararsız kaldım böyle deyince

ya ben kararsız kaldım böyle deyince
yanlış anlamayın lütfen kimsenin kafasını karıştırmak kimseyi düşüncesinden çevirmek için yazmadım. sadece bunlar benim bez tercihimin sebepleri. prima alanı da kullananıda yargılamam asla. ama ben kendimce kullanmama kararı aldım ilerde pişmanlık yaşamamak ya da acaba dememek adına.

kızlar bişe sorsam olur mu mesela 38. haftada suni sancı alsak bebek normal doğar mı yani o an doğum kanalına girer mi

Kızlar sabah 8 den beri sağ kasığımda bacağıma vuran bi ağrı ve tam alt bölgemde bi ağrı var geçmek bilmiyo.sizdede böyle bi ağrı var mı?
Bende de alt bolgede var canim dunden beri gecmedi dun temizlik yapmistim cok yoruldum bgn de okula gittim dinlenemedim senin haftan da ileri normaldir artik sanirin yine de dikkat et

geldim geçmiş okudum...
şükür ki herkes iyi , doğuran olmamış

ben dün akşam ilk defa yalancı sancı çektim sanırım...
kasıklarım adet olmadan önce nasıl ağrıyorsa öyle ağırdı , 10 dakika sürdü... bacaklarıma indi ağrı sonra geçti gitti elhamdülillah...

yani bilemiyorum neydi yaşadığım ama bence yalancı sancıydı
karnım da kasıldı baya dün akşam öncesinde... aklıma başka bişey gelmedi...
bide yürüyüse çıktım dün kaskatı kesildi karnım... zor yürdüm eve geldim...
var mı bu durumu yaşayan , yani yürüyüş yapamayacak mıyız ?

kızlar bişe sorsam olur mu mesela 38. haftada suni sancı alsak bebek normal doğar mı yani o an doğum kanalına girer mi
Hayırdır biran önce doğurmayamı karar verdinyok canım açılmanınnbaşlaması gerek suni sancı için.açılmayı ve doğumu hızlandırmak amacı ile veriliyor.sabırlı ol yani

gerçekten ne kadar çok şey var diil mi yapılacak, çok yorulmuşlardır..ben de tek başıma yapamam hepsini tabiki..en azından gardrobumu şifonyerimi tv ünite dolaplarımı yapmaya başlayacağım bu hafta gerisini annem teyzem kızlarla tamamlarım..saol canım fikir verdiğin için

dun kocisle gezelim diye ciktik 10 dk sonra hemen karnim kasildi sanci girmeye basladi. Sonra belim agridi zorla yürüdüm yine. Epey gezdik. Aksam bacak, bel pert olmuştu artik. Ama biz 3.5 saat falan gezdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…