- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.201
Canim ikimizde birbirimizden rahatiz Allah sonumuzu hayir etsin
ben molfix düşünüyorumKızlar hangi marka bebek bezi kullanmayı düşünüyorsunuz?
Magnezyum kullaniyo musun canim. Erken dogum riskinde warsa durma ara doktoru. Yalniz misin ewde
kızlar herkes çocuğunun rahatını sağlığını düşünür kimse küçümen popoda bırakın pişik görmeyi ufacık kızarıklığa dahil tahammül edemez. bez konusu herkesin kendi tercihi. ben kızımda hiç pişik yaşamadım bezden dolayı, üstelik canbebe kullandım. bi kez kakası çıktı diye eşim prima alıp gelince mecburen denedim. felaket pişik oldu üstelik kakası da çıkmaya devam etti. meğer bebekle alakalıymış. kuzumun olduğu pişikte cabası oldu. önemli olan neyle başlanırsa onunla devam etmek. ayrıca bizim kendimizce hassasiyetimizde bebeğimizin sağlığı zaten. primanın içeriğindeki sıvının yahudi firma tarafından bilinçli konulduğu ve ilerde üreme de sıkıntı yaşanacağı konuşulmuştu. gündeme gelmişti yıllar önce. halende söylenir. herkesin kendi fikri. neden molfixe geçtiğim ise daha fazla yerde satılıyor olması a 101 lerde bile var.:)
yanlış anlamayın lütfen kimsenin kafasını karıştırmak kimseyi düşüncesinden çevirmek için yazmadım. sadece bunlar benim bez tercihimin sebepleri. prima alanı da kullananıda yargılamam asla. ama ben kendimce kullanmama kararı aldım ilerde pişmanlık yaşamamak ya da acaba dememek adına.ya ben kararsız kaldım böyle deyince
Bildigim kadariyla acilma olmasi gerekiyo rahimde, yani cocuk girmis olmasi geriyo kanala suni sanci wermeleri icin. Acilmasi az olanlara uyguluyolarmiskızlar bişe sorsam olur mu mesela 38. haftada suni sancı alsak bebek normal doğar mı yani o an doğum kanalına girer mi
Canim agrin uzun surmus doktorunu bi arasan iyi olur. Ben cok yoruldugumda oluyo uzan ayagini yuksek yere koy ama doktorunu ara
Cok sukur onemli bisey degil gibi soylemis. Buyusun minik kuslarimizDr um kasılma yoksa bunun bebeğin büyümesinden kaynaklanan ağrılar olduğunu söyledi.
Ay haftaya bana yapacaklar o zamanMuayene oldum şimdi nst sıra bekliyorum.çatı muayenesini sordum doktora 38.haftada yapıyoruz dedi.
Bende de alt bolgede var canim dunden beri gecmedi dun temizlik yapmistim cok yoruldum bgn de okula gittim dinlenemedim senin haftan da ileri normaldir artik sanirin yine de dikkat etKızlar sabah 8 den beri sağ kasığımda bacağıma vuran bi ağrı ve tam alt bölgemde bi ağrı var geçmek bilmiyo.sizdede böyle bi ağrı var mı?
Hayırdır biran önce doğurmayamı karar verdinkızlar bişe sorsam olur mu mesela 38. haftada suni sancı alsak bebek normal doğar mı yani o an doğum kanalına girer mi
cnm benim annem ve temizlikci ablalar yapti annem.onceden yastik yorganlari havalandirdi.gardrobun icini cekmecelerin icini temizledi.bugunde evde dolap namina ne varsa icleri dokulup silindi( gumusluk,konsol,koridorda ki kocaman portmanto.kutuphane,tv unitesi,havlu deterjan dolabi,mutfak dolaplari)icindeki bircok sey yikandi yerlestirildi.camlar silindi.oturma oda koltugum silindi.petekler ve avizeler silindi.banyo tuvalet duvarlari davdahil yikandi.kapilar silindi.koltuk kirlentleri sokuldu yikandi yastik.icleri havalandirildi.balkonlar yikandi halilar yikanmaya gitti.mutfak dolabindaki hersey yikandi dolaplar silindi yerlestirildi.perde tul fon hepsi yikandi.ayyy yazarken yoruldum valla :)) bu kadar isi ben bir ayda yapamazdim
dun kocisle gezelim diye ciktik 10 dk sonra hemen karnim kasildi sanci girmeye basladi. Sonra belim agridi zorla yürüdüm yine. Epey gezdik. Aksam bacak, bel pert olmuştu artik. Ama biz 3.5 saat falan gezdikgeldim geçmiş okudum...
şükür ki herkes iyi , doğuran olmamış
ben dün akşam ilk defa yalancı sancı çektim sanırım...
kasıklarım adet olmadan önce nasıl ağrıyorsa öyle ağırdı , 10 dakika sürdü... bacaklarıma indi ağrı sonra geçti gitti elhamdülillah...
yani bilemiyorum neydi yaşadığım ama bence yalancı sancıydı
karnım da kasıldı baya dün akşam öncesinde... aklıma başka bişey gelmedi...
bide yürüyüse çıktım dün kaskatı kesildi karnım... zor yürdüm eve geldim...
var mı bu durumu yaşayan , yani yürüyüş yapamayacak mıyız ?
evet aynı zamanda doğacaklar oğluşlarbenimde sat 20 eylül ve erkek ne kadar tesadüf belki aynı gün de doğurruz
Hayırdır biran önce doğurmayamı karar verdinyok canım açılmanınnbaşlaması gerek suni sancı için.açılmayı ve doğumu hızlandırmak amacı ile veriliyor.sabırlı ol yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?