2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende nobetciyim bu gece pofudukcum suyun gelince kesin anlarsin merak etme cunku akinti gibi degil yogun bi sekilde geliyor dogum suyu

Boyle duydukça su gelmesi olayını bide ona kafa görüyorum dışarda olursam naparim o halde ıslak ıslak,yatio olursam yatağı nasıl kurutur temizlerim sonrasında, ayakta olursa bide ev batacak ...vs vs sacmaliyomuyum ne

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben cok iyiyim oğlum şuan kucağımda emzirdim cennet kokulum spinal derlerse yapın kızlar asla yazılan gibi degil cok rahat atlattım cennet kokulum beni emiyoruz ve uyuyor Rabbim hepimize tattırsın sizi cok öptük teyzelerimiz hakkınızı helal edin kızlar cok güzel günler geçirdik üzüldük sevindik

Oy oy maşallah.gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün inşallah.bilirim o duyguyu nefesini bile kontrol etcen daha.darısı bizim başımıza inşallah.bol bol kokla bebişini bizim için:)

Kucağına almışsin minigini ☺darısı başımıza

Gozunaydin cnm masallah supanallah cok tatli oglusun rabbim hayirlisiyla bizlerede nasip etsin insallah...

Maşallah size :) Darısı başımıza..

canım allah analı babalı büyütsün.Sağlıkla mutlulukla bir ömür nasip etsin.Maşallah

Masallah Allah anali babali buyutsun bizde bi hayirlisiyla gorseydik o gunliri pazartesi nasipse doktorum gun verecek bana sezeryan icin

Hayırlı uğurlu olsun cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün tarif edilemez bi duygu yaşamak gerek değil mi darısı bizlere olsun inşallah

Ömer buğram saat 13.30 dünyaya gözlerini açtı 3 360 gram olarak kızlar seviyoruz sizi tekaçrar yazarız öptüm sizi

Ayy canım bu tombik nasıl tatlı bişey maşallah , subhanallah Gözünaydın allah esirgesin yavrunu , darısıı biz hamişlere

hanimlar gecenin bu saatinde bisey sorcaktim size bizim uxun yillardir baktigimiz muabbet kusumus var evde bebek dogunca sizce zarari olurmu

bizimde yarin dr.kontrolumuz var. bana da drum previadan dolayi plesebtanin kolayca ayrilip ayrilmayaciginin ameliyat aninda belli olacagini soylemisti.yapisiklik.gozukmedigini ancak yapisik oksa bile bicakla siyirir giibi siyirma yaoilacagini kanamanin durmamasi halinde rahmin alinacagini soylemisti.ama sanirim rahim.alinma olasiligi dusuk.umarim oyle biseu olmaz.bi nnm ilk hamileleligim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…