2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın güzeller. Herkes iyi inşallah. Ben yine uykusuzum. Bugün temizliğimiz var, halılar yıkamaya gidiyor. Perdeler yıkanacak camlar,koltuklar silinecek detaylı toz alınacak :) bizim kız da erkenci
Gunaydin hayirli kandiller benim 1gaftadir suren badana temizlik dun bitti bugun bir ohh diyecem insallah

Gunaydin hayirli kandiller benim 1gaftadir suren badana temizlik dun bitti bugun bir ohh diyecem insallah
Gözün aydın canım :) inşallah bugünden sonra bende ohh diyeceğim. Rahat rahat kızımı beklerim artık dicemde, haftasonu memlekete gideceğiz. Hiç istemiyor canım.

Rüyamda birşeyler gördüm karışıktı tam anlayamadım. Ama doktorum burda yoktu falan. Doğum mu yapıyordum, yoksa başka birşey mi hatırlamıyorum. Sadece doktorun olmadığı var aklımda. Bu hafta da doktorumuz yok, şehir dışında.

Kızım inşallah bu akşam gelmezse, haftayı bekler. Memlekette doğurmak istemiyorum...

Herkesin kandili mübarek olsun. Rabbim bu kandilde, dertli olanlara devasını, hasta olanlara şifasını, borçlu olanlara da edasını versin inşallah.
Problemli hamilelik geçiren arkadaşlarım da rahata ersin ve herkes sağlıcakla çocuklarına kavuşsun hayırlısıyla.

Amin.

Allah ruyani hayirlara cikarsin doguma yakin karisik ruyalar gormek normalmis sen merak etme kizin en uygun zamanda gelecektir Allahin izniyle

Mya34 oy maş. doğumlar oldukça kalanlarda heves artıyor.

günaydın anneler. ben anladım ki yürüyüp gezip yorulunca ölü gb yatıyorum. dün gene bir koltukta uyuma ben ki çıkmıyor yani erken yatayım, tv başında uyuyakalayım. tabi az önce de uyandım :)
acaba üşenmesem kahvaltılık almak için fırına markete mi uğraşsam diyorum ağrı var omzumda bile ama bilemedim.

Günaydın canım. Maşallah ne güzel uyumuşsun, bende 4 saatlik uykuylayım.
Dün kocişe kızdım normalde 1,5gibi uyurdum uyuyamadım 3e kadar falan hatta daha fazla belki de. Bugün de temizlik yapacağız annemle. :) ağzına tatlı birsey at hurma gibi çık al istediğini hem için açılır sabah yuruyusu olur bi nevi :)

gaz bekliyordum geldi :) çok az günün var ya temizlikte incitme kendini. bugün temizlikte çok kaptırırsan yarın fln bir müjde beklerim ben :)

gaz bekliyordum geldi :) çok az günün var ya temizlikte incitme kendini. bugün temizlikte çok kaptırırsan yarın fln bir müjde beklerim ben :)
hayırlısı bakalım canım. Annem de var ben çok ağır is yapmam sanırım. bir an önce hazır olsun da ev. Kızımın ne zaman gelecegi belli olmaz :) bekledigin gazı aldığına göre aç oturma hadi bakalım. :) tatlı bi şey at ağzına ama açlıktan sekerin falan düşmesin Allah korusun :)

Canım inşallah öyledir. Ama ben epiduralden de korkuyorum çünkü benim migrenim var. Epidural migreni artırırmış diye duydum daha doktorumla konuşmadım ama
o şehir efsanesi canım, epiduralin olası yan etkilerinin hepsi geçici.

Kızlar günaydınn hepinizin kandili mübarek olsun öncelikle hayırlı kandiller diliyorum hepinize , bugün çok uykusuzum 2 en fazla 3 saatlik uykuyla duruyorum sağa dön sola dön uyuyamadım bi türlü kızım o kadar hareketliydi ki yatırmadı beni karnımın alt taraflarında ve vajinaya doğru bi ağrım vardı , çok uykusuzum çooooookk

Herkese gün aydınlar hayırlı kandiller.belki de çoğumuzun yalniz olan son kandili bidahakine miniklerle elacacagiz Rabbim zorda olanlarin yardımcısı olsun,dualarimizi kabul etsin inş.
Burada okudugumdan psikolojik olarak midir nedir,bu sabah da ben afedersiniz ishal ağrısı gibi ağrıyla uyandım karnında.birkaç gündür ishale benzer bi durumda var ama bugün ağrılı var. Allah hayra çıkarsın.
Fatma ana eli otumuda sipariş verdim dun kargoya verilmiş bugün gelir belki.o gelmeden bisey olmasın hem daha önümuzde büyüklerimiz varken bize düşmez dimi kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…