2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ben bunu yazarken kargom kapidaymis o da geldi...bu bi işaret olmasın

Eklentiler

• IMG_20150515_100404.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar artık neredeyse her gun yeni bir bebişimiz gelmeye başladı, her sabah yeni bir heyecan ile açıyorum forumu. Bizim daha vaktımız var diyorum halbuki hiç bellı olmaz haziranın ilk haftası satı olan annelere öncelik dilşyoruz tabiki hayırlı kandiller kızlar

Canim bu ot ne ise yariyo. Cok cahilim

Burada birkaç arkadaş kullanmış faydalı olduğunu onlardan duydum.nette az bakındim ise yaramadı diyen yok.bende bulunsun madem dedim.dogumbasladgnda bu otu suya koymuşlar inanılan o ki (bu ot suda açılıyor) bu ot acildikca rahimde aciliyormus ve kolay doğum oluyormuş. Doğum bitiminde de hemen sudan çıkarmak gerekmiş ki rahim kendini o kapandikca hemen toplasin.denemekte fayda var zarar yok dedim aldım bakalim

Mrb kızlar, napıosunuz? Dün akşam bana da sancı girdi sonunda ama ne olduğunu anlayabilmiş değilim hala, hem yukarı kaburgalarımı sıkıştırdı hemde vakıana doğru vurdu ama çok şiddetliydi çok canım yandı, bide sürekli deil ama çok sıktı 1-2 dk ya bir.. Bide gaz sancım vardı galiba onla birleşti, çok panik olduk daha çok erken die. Sonra uyumaya çalıştıkça geçti şükür ama belimden vuran bi ağrı deildi, sanki içten Et'im bükülüyor gibiydi.. Belki de bebeğim döndü, tersti çünkü.. O an ilk aklıma gelen Fatma ana eli otunu hala almamış olduğumdu :)) geçen sordum da arada kaynadı galiba, var mı alan? Büyük mü küçük mü aldınız? Farkeder mi ki? Bgn sipariş vereyim

Onlinehelal diye bi siteden aldım.aktarlarda falan yok zaten dolaştım.arabistandan gelen bi bitki.varsa yakinzamanda umreye gidecek yakınlarının getirirler.15 tlye aldım+5 kargo.beklenen sonuca ulasma umidine deger.
canım küçük almışsın galiba, boyutu nedir? 2 litrelik termosa sığar mı? Yanımda hastaneye götürüp doğum sonrası hemen çıkarttırmak istiyorum da

Valla ot ayni ot dedim nefarkeder küçük büyük diye düşünüp küçük aldım ben

uykusuzum, yorgunum ve saat 18:00 e kadar çalışıyorum bugün.
benim gibi çalışan herkese kolay gelsin, evde oturanlar da bol bol yatsın dinlensin

amin canım inşallah. Tüm dularımız kabul olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı. hayırlı kandiller herkese...

canım küçük almışsın galiba, boyutu nedir? 2 litrelik termosa sığar mı? Yanımda hastaneye götürüp doğum sonrası hemen çıkarttırmak istiyorum da

Avcuma sığıyor.bende ole mutfakta acikta bikenara kavanoza koymayı düşünüyorum ki unutmayim yanımda da gotureyim.resmettim açıklayıcı olmazsa olceyim

Eklentiler

• IMG_20150515_102553.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 122
Avcuma sığıyor.bende ole mutfakta acikta bikenara kavanoza koymayı düşünüyorum ki unutmayim yanımda da gotureyim.resmettim açıklayıcı olmazsa olceyim
Allah razı olsun canım yaa :)) ölçüden daha açıklayıcı oldu bu resim :)) bu termosa anca sığar bende küçük alayım bari. Ama ben çok inanıyorum ya, çok kolay doğum yapcaz inş Allah'ın izniyle

Hayırlı kandiller günaydınlar hanımlarr.nasılsınız bugün.ben iyiyim valla hiç doğurmıcakmış gibiyim hattabugünde bir sezeryan vardı dimi yablış hatırlamıyorum.@denizkızıesra doğum yapacak sanırım.allah yardımcısı olsun bebişler geldikçe form şenleniyor ne güzel

umarım hersey yolunda gider canım iyi düşünelim hersey güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…