- 21 Haziran 2013
- 286
- 350
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.181
Herkese gün aydınlar hayırlı kandiller.belki de çoğumuzun yalniz olan son kandili bidahakine miniklerle elacacagizRabbim zorda olanlarin yardımcısı olsun,dualarimizi kabul etsin inş.
Burada okudugumdan psikolojik olarak midir nedir,bu sabah da ben afedersiniz ishal ağrısı gibi ağrıyla uyandım karnında.birkaç gündür ishale benzer bi durumda var ama bugün ağrılı var. Allah hayra çıkarsın.
Fatma ana eli otumuda sipariş verdim dun kargoya verilmiş bugün gelir belki.o gelmeden bisey olmasın hem daha önümuzde büyüklerimiz varken bize düşmez dimi kızım benim
Canim bu ot ne ise yariyo. Cok cahilimBen bunu yazarken kargom kapidaymis o da geldi...bu bi işaret olmasın
Canim bu ot ne ise yariyo. Cok cahilim
Internetemten baktim simdi. Fiyati ne kadar, nerden aldiniz acabaBen bunu yazarken kargom kapidaymis o da geldi...bu bi işaret olmasın
Internetemten baktim simdi. Fiyati ne kadar, nerden aldiniz acaba
canım küçük almışsın galiba, boyutu nedir? 2 litrelik termosa sığar mı? Yanımda hastaneye götürüp doğum sonrası hemen çıkarttırmak istiyorum daOnlinehelal diye bi siteden aldım.aktarlarda falan yok zaten dolaştım.arabistandan gelen bi bitki.varsa yakinzamanda umreye gidecek yakınlarının getirirler.15 tlye aldım+5 kargo.beklenen sonuca ulasma umidine deger.
Mrb kızlar, napıosunuz? Dün akşam bana da sancı girdi sonunda ama ne olduğunu anlayabilmiş değilim hala, hem yukarı kaburgalarımı sıkıştırdı hemde vakıana doğru vurdu ama çok şiddetliydi çok canım yandı, bide sürekli deil ama çok sıktı 1-2 dk ya bir.. Bide gaz sancım vardı galiba onla birleşti, çok panik olduk daha çok erken die. Sonra uyumaya çalıştıkça geçti şükürama belimden vuran bi ağrı deildi, sanki içten Et'im bükülüyor gibiydi.. Belki de bebeğim döndü, tersti çünkü.. O an ilk aklıma gelen Fatma ana eli otunu hala almamış olduğumdu :)) geçen sordum da arada kaynadı galiba, var mı alan? Büyük mü küçük mü aldınız? Farkeder mi ki? Bgn sipariş vereyim
amin canım inşallah. Tüm dularımız kabul olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı. hayırlı kandiller herkese...Herkesin kandili mübarek olsun. Rabbim bu kandilde, dertli olanlara devasını, hasta olanlara şifasını, borçlu olanlara da edasını versin inşallah.
Problemli hamilelik geçiren arkadaşlarım da rahata ersin ve herkes sağlıcakla çocuklarına kavuşsun hayırlısıyla.
Amin.
oyy maşallah yavruya çok tatlı. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahÖmer buğram saat 13.30 dünyaya gözlerini açtı 3 360 gram olarak kızlar seviyoruz sizi tekaçrar yazarız öptüm sizi
canım küçük almışsın galiba, boyutu nedir? 2 litrelik termosa sığar mı? Yanımda hastaneye götürüp doğum sonrası hemen çıkarttırmak istiyorum da
Allah razı olsun canım yaa :)) ölçüden daha açıklayıcı oldu bu resim :)) bu termosa anca sığar bende küçük alayım bari. Ama ben çok inanıyorum ya, çok kolay doğum yapcaz inş Allah'ın izniyleAvcuma sığıyor.bende ole mutfakta acikta bikenara kavanoza koymayı düşünüyorum ki unutmayim yanımda da gotureyim.resmettim açıklayıcı olmazsa olceyim
umarım hersey yolunda gider canım iyi düşünelim hersey güzel olur inşallahbizimde yarin dr.kontrolumuz var. bana da drum previadan dolayi plesebtanin kolayca ayrilip ayrilmayaciginin ameliyat aninda belli olacagini soylemisti.yapisiklik.gozukmedigini ancak yapisik oksa bile bicakla siyirir giibi siyirma yaoilacagini kanamanin durmamasi halinde rahmin alinacagini soylemisti.ama sanirim rahim.alinma olasiligi dusuk.umarim oyle biseu olmaz.bi nnm ilk hamileleligim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?