2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bebeğimin kalp atışlarını geçen hafta duyduk çok şükür. Bi de dün tekrar usg ye girdim daha 8 haftalık olmama ve bebeğin organları bile oluşmamışken hareketlerini gördük. Aranızda bebeği böyle hareketli olan varmı :)

Bende de gaz olayı çok var bu yüzden akşam ları bir kupa Rezene içiyorum çok iyi geliyor Doktorum Metsil diye çiğneme tableti verdi ama Rezene daha iyi geldi bana
Zaten Bebeğin gazlı olmaması için son bir ay kala hamilelerin Rezene içmesi önerilir aklınızda bulunsun. Doğumdan sonra da içmeye devam ediliyor malum annedeki gaz bebeğe de geçiyor. Ben ilkinde içmiştim ondan kalan bayaa stok rezenem var :)))

Çok üzüldüm canım yaa. Allah sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı bir bebek haberi alırız umarım senden

Ne diym canım afiyet olsun valla :)

Shekerkiz çok üzüldüm umarım daha sağlıklı bir hamilelikle müjdeli haberini verirsin bize.allaha emanet ol.

Benim canım sürekli tatlı istiyor Şerbetli tatlı yiyip duruyorum durum vahim.bu teori doğruysa erkek bizimki ama rüyamda kız gördüm
Ay herkes ruya gördün mu diyor.ne zaman gorulur bu rüya:) tatlı 4 aydır yasakkrize girmemek için gizliden bitter yiyorum az az..beni tatlı kazanına atsalar doymam.

Eşime hastaneye çikolata çiçek getir diyorum.kırar kirar yerim:):)

Ben normalde de coooook severim tatlıyı.. Rabbim hayırlı sini versin öncelikle. Sağlıklı olsunlar da..tatlıyı deli gibi seviyosun ama yasak: (

canım ben 1 hafta önce falan gördüm rüyamda çok net kızdı ultrasonda görüyordum. Senin şekerin falan mı var yiyemiyosun tatlı? Doktor bana da yeme dedi aslında çünkü biraz kilolu hamile kaldim

canım genetik testi mi yaptırdınız bunu öğrenebilmek için? öncesinde düşük yaşadın mı ? bizim ailede de bu sorun var. acaba bende de varmı die düşündüm ama doktor gerek yok dedi. zaten burda öözel bi yerde yaılıyo, o da 1000 tl dedi, siz nerde yaptırdınız? çok kafama takılan bi konu bu

Ben göbekten kendim vuruyorum.Acımıyor arkadaşlar korkmayın.

off çok pahalıymıs canım ya. evet genetik yapılıyor ben şifada yaptırmıştım 80 kusur vermiştim. bu testi iki düşükten sonra falan yapıyolar genellikle ama yalan söyleyebilirsin yani kimse bilemez düşük yapıp yapmadıgını. birde ben bugün tekrar kan testi yaptırdım doktor pıhtılaşmaya bakçaktı. hemogram da şu anki pıhtılaşma çıkıyor sanırım. çünkü doktorum sonuca göre igne vericekti. en azından onu yaptırabilrsin kontrol amaçlı.

O yapılmıştı canım, demekki bişi yok ki doktor bişi söylemedi.. Hayırlısı bakalım, yaptırmıcam galiba..

Sabır diliyorum canım sana ve her şeyin hayatta her şeyin hayırlısını diliyorum senin için. Dua et, Allah en güzellerini nasibedecektir sana

benim tek düşüğüm olmama ragmen dr. test yaptı protein s eksikliği varmış ama sınırda olmasına ragmen yınede kulln dedi..pozitif düşünmen önmli ikinci gebelikte kullandım aynı iğne 9 ay boyunca hatta doğumdan sonrada..çok şükür oğlum sağlıklı..bu sfer çok panik yapmamaya çalışıyorum..illaki bebeğe geçiyor çünki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…