- 7 Eylül 2014
- 68
- 52
- 18
- 45
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.241
benim gibi tatlıdan nefret etmeye başlayan var mı aranızda.
Zaten Bebeğin gazlı olmaması için son bir ay kala hamilelerin Rezene içmesi önerilir aklınızda bulunsun. Doğumdan sonra da içmeye devam ediliyor malum annedeki gaz bebeğe de geçiyor. Ben ilkinde içmiştim ondan kalan bayaa stok rezenem var :)))Bende de gaz olayı çok var bu yüzden akşam ları bir kupa Rezene içiyorum çok iyi geliyor Doktorum Metsil diye çiğneme tableti verdi ama Rezene daha iyi geldi bana
Çok üzüldüm canım yaa. Allah sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı bir bebek haberi alırız umarım sendenHepinize hayırlı sağlıklı gebelik ler diliyorum kızlar Rabbim sağlıkla kucağıniza versin inşallah bebislerinizi. Biz bu maratonu bitirmek zorunda kaldık dun gece kürtaj oldum kalbi durmuş melegimin 2 hafta önce. Rabbim kimseye gostermesin inşallah. .Hepinize hayırlı akşamlar
Yok valla ben oglumda eksi yedim tatlı dan tiksindimne dersiniz acaba eksi ayse tatli hakki olayi gercek midir :)
Ne diym canım afiyet olsun valla :)Kis ben kendim rezil oldum zaten bes kilo ne demek utaniyorum valla. Ama benim makarnam yok hamur isim yok ekmek tatli falan yok Yani bunlari hic yemedim hamilelikte.. Miktari fazla kaciriyorum gecen bi kalip peynir on bes dakka icinde yok oldu. Yuh yanii
Ben sağlık ocağında hemogram tahlili yaptırdım canım hastanede yaptırdığım testlerden ayrı olarak yani kan değeri hemogram tahlilde cikiyorcanım bu değer nerede yazıyor bende kan tahlili yaptırdım dr a gittiğimde götürücem bakalım.
Benim canım sürekli tatlı istiyor Şerbetli tatlı yiyip duruyorum durum vahim.bu teori doğruysa erkek bizimki ama rüyamda kız gördümne dersiniz acaba eksi ayse tatli hakki olayi gercek midir :)
Ay herkes ruya gördün mu diyor.ne zaman gorulur bu rüya:) tatlı 4 aydır yasakBenim canım sürekli tatlı istiyor Şerbetli tatlı yiyip duruyorum durum vahim.bu teori doğruysa erkek bizimki ama rüyamda kız gördüm
canım ben 1 hafta önce falan gördüm rüyamdaAy herkes ruya gördün mu diyor.ne zaman gorulur bu rüya:) tatlı 4 aydır yasakkrize girmemek için gizliden bitter yiyorum az az..beni tatlı kazanına atsalar doymam.
Eşime hastaneye çikolata çiçek getir diyorum.kırar kirar yerim:):)
Ben normalde de coooook severim tatlıyı.. Rabbim hayırlı sini versin öncelikle. Sağlıklı olsunlar da..tatlıyı deli gibi seviyosun ama yasak: (
canım genetik testi mi yaptırdınız bunu öğrenebilmek için? öncesinde düşük yaşadın mı ? bizim ailede de bu sorun var. acaba bende de varmı die düşündüm ama doktor gerek yok dedi. zaten burda öözel bi yerde yaılıyo, o da 1000 tl dedi, siz nerde yaptırdınız? çok kafama takılan bi konu bubende 4000 lik kullanıyorum cnm ıkı gende heterozigot benım.
ama göbek gerılmeye başlıyor yavaştan mecbur bacağa geçicez yakında. koldan daha az acır gıbı gelıyor bana ama onu da tek başımıza vuramayız.
Bende kullanıyorum.4.000 lik göbekten bir de corasprin içiyorum.4000 lik cnm göbekten başladık biz kol ve bacak daha çok acıtıyormuş...
Ben göbekten kendim vuruyorum.Acımıyor arkadaşlar korkmayın.bende 4000 lik kullanıyorum cnm ıkı gende heterozigot benım.
ama göbek gerılmeye başlıyor yavaştan mecbur bacağa geçicez yakında. koldan daha az acır gıbı gelıyor bana ama onu da tek başımıza vuramayız.
off çok pahalıymıs canım ya. evet genetik yapılıyor ben şifada yaptırmıştım 80 kusur vermiştim. bu testi iki düşükten sonra falan yapıyolar genellikle ama yalan söyleyebilirsin yani kimse bilemez düşük yapıp yapmadıgını. birde ben bugün tekrar kan testi yaptırdım doktor pıhtılaşmaya bakçaktı. hemogram da şu anki pıhtılaşma çıkıyor sanırım. çünkü doktorum sonuca göre igne vericekti. en azından onu yaptırabilrsin kontrol amaçlı.canım genetik testi mi yaptırdınız bunu öğrenebilmek için? öncesinde düşük yaşadın mı ? bizim ailede de bu sorun var. acaba bende de varmı die düşündüm ama doktor gerek yok dedi. zaten burda öözel bi yerde yaılıyo, o da 1000 tl dedi, siz nerde yaptırdınız? çok kafama takılan bi konu bu
O yapılmıştı canım, demekki bişi yok ki doktor bişi söylemedi.. Hayırlısı bakalım, yaptırmıcam galiba..off çok pahalıymıs canım ya. evet genetik yapılıyor ben şifada yaptırmıştım 80 kusur vermiştim. bu testi iki düşükten sonra falan yapıyolar genellikle ama yalan söyleyebilirsin yani kimse bilemez düşük yapıp yapmadıgını. birde ben bugün tekrar kan testi yaptırdım doktor pıhtılaşmaya bakçaktı. hemogram da şu anki pıhtılaşma çıkıyor sanırım. çünkü doktorum sonuca göre igne vericekti. en azından onu yaptırabilrsin kontrol amaçlı.
Sabır diliyorum canım sana ve her şeyin hayatta her şeyin hayırlısını diliyorum senin için. Dua et, Allah en güzellerini nasibedecektir sanaHepinize hayırlı sağlıklı gebelik ler diliyorum kızlar Rabbim sağlıkla kucağıniza versin inşallah bebislerinizi. Biz bu maratonu bitirmek zorunda kaldık dun gece kürtaj oldum kalbi durmuş melegimin 2 hafta önce. Rabbim kimseye gostermesin inşallah. .Hepinize hayırlı akşamlar
benim tek düşüğüm olmama ragmen dr. test yaptı protein s eksikliği varmış ama sınırda olmasına ragmen yınede kulln dedi..pozitif düşünmen önmli ikinci gebelikte kullandım aynı iğne 9 ay boyunca hatta doğumdan sonrada..çok şükür oğlum sağlıklı..bu sfer çok panik yapmamaya çalışıyorum..illaki bebeğe geçiyor çünki..benim ilk bebeğim kalp atışı duyuldu, sonraki hafta duyulmadı kürtaj oldum ilk gebelik olduğu için doktor fazla ilgilenmedi,2.gebeliğimde beta hcg değerleri düzenli artmıyordu kalp atışını hiç duyamadık doktor yine ilgilenmedi bende doktoru değiştirdim baya ilgili bir doktor hiç olumsuz konuşup moral bozmuyor,bence kan pıhtılaşması var sende ama yinede araştıralım dedi bir sürü testler yaptırdık bende de protein c ve s de farklılıklar vardı hamile kalınca iğnelere başlicaz dedi ve çok şükür rabbime yeniden hamileyim bu sefer herşey çok güzel gidiyor,kalp atışını da duyduk iğnelere başladık cnm tabi içimde o korkular kaldı sürekli düşünüyorum acaba yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye sonra hemen atıyorum kafamdan o kötü düşünceleri bebeğimi kucağıma aldığım anın hayalini kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?