2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım çok üzüldüm vardır bundada bir hayır diyebiliyorum sadece rabbim en kısa zamanda nasip etsin tekrar.
inşallah ama biraz toparlamaya ihtiyacım var sanki genel anestezi altında yapılmadı kürtaj maalesef sadece rahim biraz uyusturuldu ama hissettim hep kötü oldum ama şimdi iyiyim elhamdulillah.

tabi ne demek anlatayım bulantim yoktu baştan beri bebek canliyken de yoktu zaten. Goguslerim hic inmedi aksine aciyordu hep pazar günü kahverengi leke geldi göğüslerim gergin ve acıyor olunca bir aksilik olmadığını düşünüyordum ama bu gebeligi öğrendiğim den beri içimde bir şey var sanki dusurecegim diye hissediyordum.hmm bir de o sık idrara cikmadigim icin hep şüpheli yaklastim gebeligime nihayet aklıma gelen başıma geldi. Çok şükür ki daha buyumeden gitti yoksa harekeyini hissetsem daha çok uzulurdum.sadece kızıma açıklamak biraz zor oldu kardeşim diye karnımi öpüyordu hep.atlatirim bunu da da inşallah herşey bizim için hayatta.saglikla kalın inşallah. ..

shekerkiz canım çok üzüldüm yani ne desem bilemiyorum bu kayıplar insanı mahvediyor çok çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki sağlıkla gelsin ve hep seninle olsun canım benim.Hayırlısı böyleymiş.

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olmanı nasip eylesin..

canım bu değer nerede yazıyor bende kan tahlili yaptırdım dr a gittiğimde götürücem bakalım.

canım seni anlıyorum çok şükür bir evladın daha var rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşallah.

detaylı bilgilendirmen için teşekkür ederim canım.

Rabbim kızına sağlık versin inşallah.

En kısa zamanda Allah sağlıkla hayırla yeni bir melek yollar inş. sana

benimde kan değerim 10 civarı çıktı 3 ay dolduktan sonra ilaca başlarız dedi doktor. oğlumda daha düşüktü değerlerim ve öylede devam etti malesef ve kansızlıktan dolayıda doğumdan sonra 5 gün hastanede kalmıştım ama çok şükür takviyeye gerek kalmamıştı.

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olmanı nasip eylesin..
Rabbim sizin bebislerinize hayırlı ömür versin inşallah. Çok teşekkür ederim desteginiz icin :*

Rabbim sizin bebislerinize hayırlı ömür versin inşallah. Çok teşekkür ederim desteginiz icin :*

Allah razı olsun canım Rabbim sana eşine ve kızına inşalah yakında alacağımız haberle bebeğine sağlıklı ve hayırlı upuzun ömür versin inşallah..

sen de lekelenme vardı dimi yanlış mı hatırlıyorum yoksa.
Yok lekenme ilk kez pazar günü geldi öncesinde olmadı hiç bende.
Allah razı olsun canım Rabbim sana eşine ve kızına inşalah yakında alacağımız haberle bebeğine sağlıklı ve hayırlı upuzun ömür versin inşallah..
Amin Allah razı olsun artık başka şeyler konuşulsun ben ayrılıyorum artık burdan sağlıklı mutlu bebisli kalın inşallah hepinize tekrar teşekkür ederim desteginiz için. ..

benim ilk bebeğim kalp atışı duyuldu, sonraki hafta duyulmadı kürtaj oldum ilk gebelik olduğu için doktor fazla ilgilenmedi,2.gebeliğimde beta hcg değerleri düzenli artmıyordu kalp atışını hiç duyamadık doktor yine ilgilenmedi bende doktoru değiştirdim baya ilgili bir doktor hiç olumsuz konuşup moral bozmuyor,bence kan pıhtılaşması var sende ama yinede araştıralım dedi bir sürü testler yaptırdık bende de protein c ve s de farklılıklar vardı hamile kalınca iğnelere başlicaz dedi ve çok şükür rabbime yeniden hamileyim bu sefer herşey çok güzel gidiyor,kalp atışını da duyduk iğnelere başladık cnm tabi içimde o korkular kaldı sürekli düşünüyorum acaba yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye sonra hemen atıyorum kafamdan o kötü düşünceleri bebeğimi kucağıma aldığım anın hayalini kuruyorum

pıhtılaşma testlerini yaptır ilk kayıp mı belki iğne kullanmak zorunda kalabilirsin benim gibi.

benim gibi tatlıdan nefret etmeye başlayan var mı aranızda.

Benn nefret ediyorummm ki normaldeeee hergunnnn nutella kasiklardim biterdi yani :)

Canim cok gecmis olsn cok uzuldum...
Hep disunuyorumki allahm onu hissetmeden olsn ne olcaksa yani nasibi kismeti yoksa hissetmeden alsn onu benden.
Allahim daha nice cocuklar nasip eder insallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…