- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.221
inşallah ama biraz toparlamaya ihtiyacım var sanki genel anestezi altında yapılmadı kürtaj maalesef sadece rahim biraz uyusturuldu ama hissettim hep kötü oldum ama şimdi iyiyim elhamdulillah.canım çok üzüldüm vardır bundada bir hayır diyebiliyorum sadece rabbim en kısa zamanda nasip etsin tekrar.
tabi ne demek anlatayım bulantim yoktu baştan beri bebek canliyken de yoktu zaten. Goguslerim hic inmedi aksine aciyordu hep pazar günü kahverengi leke geldi göğüslerim gergin ve acıyor olunca bir aksilik olmadığını düşünüyordum ama bu gebeligi öğrendiğim den beri içimde bir şey var sanki dusurecegim diye hissediyordum.hmm bir de o sık idrara cikmadigim icin hep şüpheli yaklastim gebeligime nihayet aklıma gelen başıma geldi. Çok şükür ki daha buyumeden gitti yoksa harekeyini hissetsem daha çok uzulurdum.sadece kızıma açıklamak biraz zor oldu kardeşim diye karnımi öpüyordu hep.atlatirim bunu da da inşallah herşey bizim için hayatta.saglikla kalın inşallah. ..Offffff çok üzüldüm. Benimde ilk hamileliğim 9+2 günlükken sonlandırılmak zorunda kalmıştı ve 3. ay tekrar hamile kaldım şimdi 7 yaşında bir prensesim var. Lütfen sende çok üzülme gör bak biz doğum yapmadan sağlıklı bir hamilelik haberi alacağız senden.
Hiç bir belirti vermemişmiydi canım, bu sürede kanaman olmadı mı, var olan bulantıların geçti mi? göğüslerindeki şişlik indi mi?
Kusura bakma çok sordum ama bende şuan bile ya karnımda kalbi dursa nasıl anlarım diye endişeleniyorum, gerçi doktor kalbi dursa bulantın kesilir, göğüslerin söner var olan bütün belirtilerin yok olur dedi ama gelde anla.
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelik ler diliyorum kızlar Rabbim sağlıkla kucağıniza versin inşallah bebislerinizi. Biz bu maratonu bitirmek zorunda kaldık dun gece kürtaj oldum kalbi durmuş melegimin 2 hafta önce. Rabbim kimseye gostermesin inşallah. .Hepinize hayırlı akşamlar
Merhaba sevgili annelerkan değeriniz nasıl benim 11.1 cikti. Referans aralığı en düşük 12 olmalı. Doktor çok düşük değil ama normalin altında dedi önemli olan doğuma kadar bu değeri korumak dedi ama nasıl olacak bilmiyorum hiç
canım seni anlıyorum çok şükür bir evladın daha var rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşallah.inşallah ama biraz toparlamaya ihtiyacım var sanki genel anestezi altında yapılmadı kürtaj maalesef sadece rahim biraz uyusturuldu ama hissettim hep kötü oldum ama şimdi iyiyim elhamdulillah.
tabi ne demek anlatayım bulantim yoktu baştan beri bebek canliyken de yoktu zaten. Goguslerim hic inmedi aksine aciyordu hep pazar günü kahverengi leke geldi göğüslerim gergin ve acıyor olunca bir aksilik olmadığını düşünüyordum ama bu gebeligi öğrendiğim den beri içimde bir şey var sanki dusurecegim diye hissediyordum.hmm bir de o sık idrara cikmadigim icin hep şüpheli yaklastim gebeligime nihayet aklıma gelen başıma geldi. Çok şükür ki daha buyumeden gitti yoksa harekeyini hissetsem daha çok uzulurdum.sadece kızıma açıklamak biraz zor oldu kardeşim diye karnımi öpüyordu hep.atlatirim bunu da da inşallah herşey bizim için hayatta.saglikla kalın inşallah. ..
inşallah ama biraz toparlamaya ihtiyacım var sanki genel anestezi altında yapılmadı kürtaj maalesef sadece rahim biraz uyusturuldu ama hissettim hep kötü oldum ama şimdi iyiyim elhamdulillah.
tabi ne demek anlatayım bulantim yoktu baştan beri bebek canliyken de yoktu zaten. Goguslerim hic inmedi aksine aciyordu hep pazar günü kahverengi leke geldi göğüslerim gergin ve acıyor olunca bir aksilik olmadığını düşünüyordum ama bu gebeligi öğrendiğim den beri içimde bir şey var sanki dusurecegim diye hissediyordum.hmm bir de o sık idrara cikmadigim icin hep şüpheli yaklastim gebeligime nihayet aklıma gelen başıma geldi. Çok şükür ki daha buyumeden gitti yoksa harekeyini hissetsem daha çok uzulurdum.sadece kızıma açıklamak biraz zor oldu kardeşim diye karnımi öpüyordu hep.atlatirim bunu da da inşallah herşey bizim için hayatta.saglikla kalın inşallah. ..
hmm o kadar kötü olduğunu bilmiyordum Allah yardımcın olsun canım, inşallah en kısa zamanda geçer..
shekerkiz canım çok üzüldüm yani ne desem bilemiyorum bu kayıplar insanı mahvediyor çok çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki sağlıkla gelsin ve hep seninle olsun canım benim.Hayırlısı böyleymiş.
Rabbim sizin bebislerinize hayırlı ömür versin inşallah. Çok teşekkür ederim desteginiz icin :*Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olmanı nasip eylesin..
Rabbim sizin bebislerinize hayırlı ömür versin inşallah. Çok teşekkür ederim desteginiz icin :*
Rabbim sizin bebislerinize hayırlı ömür versin inşallah. Çok teşekkür ederim desteginiz icin :*
Yok lekenme ilk kez pazar günü geldi öncesinde olmadı hiç bende.sen de lekelenme vardı dimi yanlış mı hatırlıyorum yoksa.
Amin Allah razı olsun artık başka şeyler konuşulsun ben ayrılıyorum artık burdan sağlıklı mutlu bebisli kalın inşallah hepinize tekrar teşekkür ederim desteginiz için. ..Allah razı olsun canım Rabbim sana eşine ve kızına inşalah yakında alacağımız haberle bebeğine sağlıklı ve hayırlı upuzun ömür versin inşallah..
bende aynı dozu kullanıyorum..şimdilik bacaktan yapıyorum ama şimdiden morardı neden bilmiyorum..halbuki daha önceden deneyimim var kolaylıkla göbekten yapıyordum şimdi cesaret edemiyorum..eşimde önceki hamilelğimde yapıyordu ama unutmuş tekrara öğrenince koldan yapacak sonraları...
senin daha önce düşük yaşamışmıydın?sorun neydi bnm ki protein s eksiklşği ama çok düşük değil aslında daha önce düşük yaşadığım için tekrara iğne vurulmama gerektiğini söyledi dr.ben yinede çok gerekli olmadığını düşünsemde risk almamak için yine vuruluyorum..Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
Yok lekenme ilk kez pazar günü geldi öncesinde olmadı hiç bende.
Amin Allah razı olsun artık başka şeyler konuşulsun ben ayrılıyorum artık burdan sağlıklı mutlu bebisli kalın inşallah hepinize tekrar teşekkür ederim desteginiz için. ..
ben varım tatlıyı cok sevmeme ragmen hem debenim gibi tatlıdan nefret etmeye başlayan var mı aranızda.
bende bende oyleyim. tursuyu boyle seker gibi eritebilirim agzimda. ohh missben varım tatlıyı cok sevmeme ragmen hem de
benim gibi tatlıdan nefret etmeye başlayan var mı aranızda.
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelik ler diliyorum kızlar Rabbim sağlıkla kucağıniza versin inşallah bebislerinizi. Biz bu maratonu bitirmek zorunda kaldık dun gece kürtaj oldum kalbi durmuş melegimin 2 hafta önce. Rabbim kimseye gostermesin inşallah. .Hepinize hayırlı akşamlar
Nefret degil benimki eksi istiyor canim baklavaya limon sikip yiyesim var:)benim gibi tatlıdan nefret etmeye başlayan var mı aranızda.
bende bende oyleyim. tursuyu boyle seker gibi eritebilirim agzimda. ohh miss
Ben varimbenim gibi tatlıdan nefret etmeye başlayan var mı aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?