2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canimm esmam benim bebis erkenden geldi 15.05.2015 dogumlu oldu kuzum.darisi sana insaAllah
Ay canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. Küveze konuldu mu bebişin canım, bide kaç kilo doğdu? Doğum tarihlerimiz aynı da, benim bebişin de erken gelme ihtimali yüksekmiş merakla beklicem cevabını. Allah sizi bi ömür ayırmasın yavrunla

Hayirli olsun canimm, bende hastane icin kendi giyceklerimi hazirlamadim, yikamadim bile. Cantaya nezaman koysakki

Dogumuda mi kolaylastiriyo diyolardi yanlis hatirlamiyosam

Aynen vallahi canım doğru diyorsun tembellikten ölücem sanırımm bu gidişle en yakın zamanda vericem siparişi alıcaklarım bitsinde kurtulayım bende

Canım vücudunda şişlik oluyor bebişin onlar gidiyor o yüzden veriyorlar , ama düzenli emzirirsek 15 gün içerinde alıyorlarmış kaybettiği kiloyu
Yengemle konustum bugun o iswecte dogum yapmisti(normaldogum) 4100gr dogmus 800gr vermis yegenim bi gecede uc gece hastanede tutmuslar ertesi gun cikmasi gerekirken. Allah tan kilosu guzelmis bzimkiler icin tehlikeli olabilir korkuyom

indirdim ben de bakayım

ben de bugün suyum fln gelirse duş alınca giyeceğim kıyafetleri çamaşırı falan bir torbaya koydum. malum telaşede rahatsız kıyafet giyip bir de o yüzden rahatsızlık duymayayım dedim.
hamile eşortmanı alt koydum rahat rahat mis. çoraba kadar koydum.

ben de versem iyi olacak. internete girip sipariş geçeceğim niye üşeniyorsam

Kızlar kızlarrr 36+0 hamileyim bebegim 2740 gram az geldi bana biraz sizin bebekleriniz ne kadar soylermisiniz bu arada cinsiyet kiz

bende düşünmüştüm giyeceğim kıyafeti...
elbise bana en mantıklı gelmişti , alttan kontrol edecekler açılmayı vs. diye...
çünkü bilemedim hastaneye gidince o mavi hastane kıyafetini ne zaman giydirecekler
eşofman olunca zorlanır mıyız ki diye düşündüm ??...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…