- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.381
inşallah şu günlerde geçmiyo ki anasını satim merak ediyorum nasıl bişe çıkıcak ortaya:):)
Ay canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. Küveze konuldu mu bebişin canım, bide kaç kilo doğdu? Doğum tarihlerimiz aynı da, benim bebişin de erken gelme ihtimali yüksekmiş merakla beklicem cevabını. Allah sizi bi ömür ayırmasın yavrunlaCanimm esmam benim bebis erkenden geldi 15.05.2015 dogumlu oldu kuzum.darisi sana insaAllah
Hayirli olsun canimm, bende hastane icin kendi giyceklerimi hazirlamadim, yikamadim bile. Cantaya nezaman koysakkiCanım kızımın eksikleri vardı son siparişi dün civil'den verdim .. Emzik , hastane çıkışı , ter bezi , ağız mendili , elbise askısı , hastane çantası , molfix yenidoğan bez , birde aptamil yenidoğan aldım canım gelince hemen hazırlıcam ertelemiycem çünkü artık rahat etmek istiyorum bekledikçe stres oluyorum
Oy kiyamam ya, oyle dusunjnce aglayasim geliyoBide hastaneden cikana kadar en az 200gr weriyomus bebeklerin geneli
Dogumuda mi kolaylastiriyo diyolardi yanlis hatirlamiyosamramazanda yediğimizden ben bugün ebeye de sordum süte çok faydası var dedi.
bu aradanehir nilll @kelebekcik34 artık verin siparişi kızlar daha kargo filan gelecek.Her an tetikteyiz zaten doğum diye ben bugün verdim.Birkaç güne gelir herhalde.
ramazanda yediğimizden ben bugün ebeye de sordum süte çok faydası var dedi.
bu aradanehir nilll @kelebekcik34 artık verin siparişi kızlar daha kargo filan gelecek.Her an tetikteyiz zaten doğum diye ben bugün verdim.Birkaç güne gelir herhalde.
Yengemle konustum bugun o iswecte dogum yapmisti(normaldogum) 4100gr dogmus 800gr vermis yegenim bi gecede uc gece hastanede tutmuslar ertesi gun cikmasi gerekirken. Allah tan kilosu guzelmis bzimkiler icin tehlikeli olabilir korkuyomCanım vücudunda şişlik oluyor bebişin onlar gidiyor o yüzden veriyorlar , ama düzenli emzirirsek 15 gün içerinde alıyorlarmış kaybettiği kiloyu
Gayet hoş canim kullanisli. Ben aldimda hazirlamadim daha. Bide kac tane almamiz lazim yanimiza doktora sorsak miCanım lohusa pijamanı falan aldın mı peki ? Ben bunu alıcam ne diyorsunEki Görüntüle 1528698
hepsi gayet sağlıklı elhamdüliillah canım... :)Ayyyy bu doğum yapan annislerin bebisleri nnasil kizlar baya erken gelenler oolmuş inş ssagliklidirlar
Bugün bir sezeryanımız daha vardı haber gelmedi mi?Doğum yapan annelerimiz
No Annemiz BDT Haftası DT Bebeğimiz 1 @maral26 05.06.2015 30 25.03.2015 Musab Hamza 2 @ElaBilge16 12.06.2015 34 28.04.2015 ikiz erkek 3 @Begummgull 01.06.2015 37 05.05.2015 Erkek 4 @Mya34 06.06.2015 37 14.05.2015 Ömer Buğra 5 @9661 14.06.2015 36 15.05.2015 Kız No Annemiz BDT Haftası DT Bebeğimiz
Canım benimki 13 eylül haziranın 6 sından sonra hangi gün istersem o haftaSat 15 eylül olup sezeryan taarihi alan var mi? Yada 15 eylüle yakın olan
indirdim ben de bakayımHanımlar cok güzel bi pdf dosyası buldum net te. Doğum eylemini kolaylaştıran taktikler veriyo. Buraya ekleyemedim ama google a " açılmayı artıran pilates hareketleri" yazdım ve acibademhemsirelik.com a ait bi pdf bağlantısı çıktı karşıma cok güzel bilgiler var içinde tavsiye ederim.
gelmedi daha canım...Bugün bir sezeryanımız daha vardı haber gelmedi mi?
ben de bugün suyum fln gelirse duş alınca giyeceğim kıyafetleri çamaşırı falan bir torbaya koydum. malum telaşede rahatsız kıyafet giyip bir de o yüzden rahatsızlık duymayayım dedim.Canım kızımın eksikleri vardı son siparişi dün civil'den verdim .. Emzik , hastane çıkışı , ter bezi , ağız mendili , elbise askısı , hastane çantası , molfix yenidoğan bez , birde aptamil yenidoğan aldım canım gelince hemen hazırlıcam ertelemiycem çünkü artık rahat etmek istiyorum bekledikçe stres oluyorum
ben de versem iyi olacak. internete girip sipariş geçeceğim niye üşeniyorsamramazanda yediğimizden ben bugün ebeye de sordum süte çok faydası var dedi.
benim dr um alt getir fazladan dedi 3-4 alt olsun dedi. bende aldığım takıma uyumlu 2 alt aldım 7.5 tl ye görünce.Gayet hoş canim kullanisli. Ben aldimda hazirlamadim daha. Bide kac tane almamiz lazim yanimiza doktora sorsak mi
bende düşünmüştüm giyeceğim kıyafeti...ben de bugün suyum fln gelirse duş alınca giyeceğim kıyafetleri çamaşırı falan bir torbaya koydum. malum telaşede rahatsız kıyafet giyip bir de o yüzden rahatsızlık duymayayım dedim.
hamile eşortmanı alt koydum rahat rahat mis. çoraba kadar koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?