2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayy benimde muza alerjim war. Muz yiyemiyorum kasarda aklima gelirse sabah bi dilim yiyorum ve kilon cok dedi doktor. Ben aliyorum minnakim alamiyomus. Ekmevi falan kestim ete agirlik werdim bakalim nolcak. Buarada omega3 kullaniyomusunuz

etten olabilir bak biraz ara ver süte yoğurda ağırlık ver onlar kilo aldırıyomuş bebeğe omega da hiç kullanmadım daha bu aya kadar

Ayy hiç sorma canım bazen uykularım kaçıyor benim düşünmekten perşembe günüde benim kontrol var günlerimiz aynı sayılır canım bakalım minnaklarımız ne kadar kilo almış ve dönmüş mü çok merak ediyorumm haberleşelimm

İşte benimde tam olarak düşüncem bu valla tatlım gelsinler minnaklarımız 36'dan sonra

evettt düşünsene 37 38 haftalık kilosu boyu yerinde sancın tutuyo ama azcık hastaneye gidiyosun açılman 5 6 cm olmuş bile 1 doz suni sancı veriyolar yarım saat içinde 10 cm le doğumhaneye alıyolar böyle bi dünya yok ama biliyorum

benide haberdar et merak ederim bak

Bence artık haftada bir çağırırlar bizi çağırsınlarr yaa kuzucukları özlüyossss

Termosa koyarsan açılamaz ki canım , doğuma gitmeden hemen sürahiye sıcak su koy sen hazırlıklarını bitirene kadar açılır sonrada suyunu al yanına termosa koy iç

Benim en son sag gogusumun altindaydi kafasi normal mi dedim ewet dedi doktor, bakalim bu sefer neremde prensim insallah yedigimiz ictigimiz ise yariyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…