- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.361
aaaaa , ablaaammm , çok şaşırdım çok sevindiiiimmmm....Canimm esmam benim bebis erkenden geldi 15.05.2015 dogumlu oldu kuzum.darisi sana insaAllah
Gunde bi bardak sut iciyorum.insallah ise yarar aktivya yemeye calisiyorum onun faydasi olur mu acep doktora sormayi unutuyorum
Ewweet cagirmalilar zaten zaman gecmiyo artik sankiBence artık haftada bir çağırırlar biziçağırsınlarr yaa kuzucukları özlüyossss
Ayy benimde boyle yapmam lazim iste kiziyorum kendimeaslında 2 bardak içsen daha iyi ben 2 bardak ara öğünlerde 2 tane cevizle birlikte içiyorum akşam içmiyorum midem kötü oluyo çünkü bide 2 kase yoğurt yiyorum öğle ve akşam muzda 1 tane yiyorum günde bu şekil
arkadaşlar doğum esnasında sancı esnasında okuyacak olduğunuz dua esma var mı?
benden herkes dua istiyor inşallah tek tek aklıma gelir.
| No | Annemiz | BDT | Haftası | DT | Bebeğimiz |
| 1 |
| 05.06.2015 | 30 | 25.03.2015 | Musab Hamza |
| 2 |
| 12.06.2015 | 34 | 28.04.2015 | ikiz erkek |
| 3 | B Begummgull | 01.06.2015 | 37 | 05.05.2015 | Erkek |
| 4 |
| 06.06.2015 | 37 | 14.05.2015 | Ömer Buğra |
| 5 |
| 14.06.2015 | 36 | 15.05.2015 | Kız |
| No | Annemiz | BDT | Haftası | DT | Bebeğimiz |
Ayy benimde boyle yapmam lazim iste kiziyorum kendime
napalım başa gelen çekilir onların sağlığı yerinde olsunda biz çekeriz acıyı sancıyı annelik iştekız ağlicam yaa
Ne ağlaması kıııızz deliiiiiyice duygusallaştın sen acılar sancılar biticek inş. hayırlısıyla bi gelsinlerde öper koklar seversin miniğini az kaldı az annesi
Oy kiyamam ya, oyle dusunjnce aglayasim geliyomidem bulana bulana zorla bunları yiyip içiyorum hergün aynı şeyler aynı saatte gına geldi artık mesela süt içmediğim an psikolojikmen düşünüyorum acaba aç mı kaldı diye öf sıkıldım artık aynı şeylerden doğsunda bian önce hiç birini görmek istemiyorum sende zorla kendini biraz napıcan sana muhtaç şimdi
evettt düşünsene 37 38 haftalık kilosu boyu yerinde sancın tutuyo ama azcık hastaneye gidiyosun açılman 5 6 cm olmuş bile 1 doz suni sancı veriyolar yarım saat içinde 10 cm le doğumhaneye alıyolar böyle bi dünya yok ama biliyorum
Ayy bir an öyle hayal ettim dee mükemmel olurdu vallabu kandil gecesinde bol bol dua edelim gönlümüzde ki gibi bir doğum nasip etsin allah
benide haberdar et merak ederim bak
Benim en son sag gogusumun altindaydi kafasi normal mi dedim ewet dedi doktor, bakalim bu sefer neremde prensiminsallah yedigimiz ictigimiz ise yariyodur.
Bende hala siparis wermedim ottan, hep erteliom bakalim nezaman soylicem
Ewweet cagirmalilar zaten zaman gecmiyo artik sankibuarada sen bebeinin kiyafetlerini hazirladin mi, seninkide hazir deildi galiba
ramazanda yediğimizden ben bugün ebeye de sordum süte çok faydası var dedi.Kizlar bide dediginiz hurmalar meywe olandan mi yoksa bagdattan gelen ramazanda yedigimiz mi aklim karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?