2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canimm esmam benim bebis erkenden geldi 15.05.2015 dogumlu oldu kuzum.darisi sana insaAllah
aaaaa , ablaaammm , çok şaşırdım çok sevindiiiimmmm....
maaşAllah güzel kızına...
kilosu nasıl peki ? her şeyi iyi di mi maaşAllah...
doğum hikayeni de yaz ilgili başlığa olur mu ablam ...
Rabbim 3 kızını da sana bağışlasın...sağlıkla büyüt ablacım

Gunde bi bardak sut iciyorum.insallah ise yarar aktivya yemeye calisiyorum onun faydasi olur mu acep doktora sormayi unutuyorum

aslında 2 bardak içsen daha iyi ben 2 bardak ara öğünlerde 2 tane cevizle birlikte içiyorum akşam içmiyorum midem kötü oluyo çünkü bide 2 kase yoğurt yiyorum öğle ve akşam muzda 1 tane yiyorum günde bu şekil

arkadaşlar doğum esnasında sancı esnasında okuyacak olduğunuz dua esma var mı?
benden herkes dua istiyor inşallah tek tek aklıma gelir.

İnş aklıma gelirse İnşirah suresi.şimdiden okumaya calsyorum.birde "Rabbi yessir Vela tuassir rabbi telmim bil hayr "
Duası."Rabbim kolaylaştır zorlastirma".ayetel kursu.

Ayy benimde boyle yapmam lazim iste kiziyorum kendime

midem bulana bulana zorla bunları yiyip içiyorum hergün aynı şeyler aynı saatte gına geldi artık mesela süt içmediğim an psikolojikmen düşünüyorum acaba aç mı kaldı diye öf sıkıldım artık aynı şeylerden doğsunda bian önce hiç birini görmek istemiyorum sende zorla kendini biraz napıcan sana muhtaç şimdi

napalım başa gelen çekilir onların sağlığı yerinde olsunda biz çekeriz acıyı sancıyı annelik iştekız ağlicam yaa

Ne ağlaması kıııızz deliiiiiyice duygusallaştın sen acılar sancılar biticek inş. hayırlısıyla bi gelsinlerde öper koklar seversin miniğini az kaldı az annesi

Ayyyy bu doğum yapan annislerin bebisleri nnasil kizlar baya erken gelenler oolmuş inş ssagliklidirlar

Ne ağlaması kıııızz deliiiiiyice duygusallaştın sen acılar sancılar biticek inş. hayırlısıyla bi gelsinlerde öper koklar seversin miniğini az kaldı az annesi

inşallah şu günlerde geçmiyo ki anasını satim merak ediyorum nasıl bişe çıkıcak ortaya:):)

Oy kiyamam ya, oyle dusunjnce aglayasim geliyoBide hastaneden cikana kadar en az 200gr weriyomus bebeklerin geneli

Ayy bir an öyle hayal ettim dee mükemmel olurdu valla bu kandil gecesinde bol bol dua edelim gönlümüzde ki gibi bir doğum nasip etsin allah

Hanımlar cok güzel bi pdf dosyası buldum net te. Doğum eylemini kolaylaştıran taktikler veriyo. Buraya ekleyemedim ama google a " açılmayı artıran pilates hareketleri" yazdım ve acibademhemsirelik.com a ait bi pdf bağlantısı çıktı karşıma cok güzel bilgiler var içinde tavsiye ederim.

Ewweet cagirmalilar zaten zaman gecmiyo artik sanki buarada sen bebeinin kiyafetlerini hazirladin mi, seninkide hazir deildi galiba

Canım kızımın eksikleri vardı son siparişi dün civil'den verdim .. Emzik , hastane çıkışı , ter bezi , ağız mendili , elbise askısı , hastane çantası , molfix yenidoğan bez , birde aptamil yenidoğan aldım canım gelince hemen hazırlıcam ertelemiycem çünkü artık rahat etmek istiyorum bekledikçe stres oluyorum

Kizlar bide dediginiz hurmalar meywe olandan mi yoksa bagdattan gelen ramazanda yedigimiz mi aklim karisti
ramazanda yediğimizden ben bugün ebeye de sordum süte çok faydası var dedi.
bu arada nehir nilll @kelebekcik34 artık verin siparişi kızlar daha kargo filan gelecek.Her an tetikteyiz zaten doğum diye ben bugün verdim.Birkaç güne gelir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…