2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim allah sana bagislasin yavrunu masallah onaaaa. Bak iste ne güzel doğdu artik sutun şifa olur ona. Öpüyorum siziiiiiii

hadi gözün aydın cnm hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün oğluşunun iyi olmasına çok sevindim demek sarışın ha ne güzel bende öyle bişe bekliyorum benimkini:):)

günaydın annişler bugün erken uyandık kahvaltı hazırlıyorum yumurtayı haşlarken bi kızlara bakayım dedim ay rüyamda oğluşumu gördüm bir sürü bebeği yan yana dizmişlerdi bende bakıyorum benimki nerde diye sonra işte ordaaa diyorum gidiyorum yanına yatıyorum kokusunu içime çekiyorum üstünde de mavi tulum var senin tulumunu yerim ben diye seviyodum o kadar güzel bi bebekti ki sanki gerçek gibiydi ya bian hiç uyanmak istemedim

Günaydın arkadaşlae sabah yürüyüşüne çıktım kahvaltıda yapar eve dönerim.ya çalışırken bu ladar erken kalkmıyordum
Dun gece yatarken bende sozde gec kalkarim diyodum yedide actim gozlerimi uyuyamadim daha. Zaten wc ye gitmekten hep bolunuyo uykum. Azsonra baslarim oram buram agriyo demeye

Ben iki kere dogumumu gordum bebeimi pek animsayamiyorum. Biri normal dogumdu digerinde sezaryene aliyolardi. Ruyamda ikisinide yasamis oldum

Gunaydin kizkar ne guzel patir patir dogumlar basladi darısı hayirlisiyla bizlerin basina dun aksam kontroke gidicek arkadastan ses cikmadi ins hayirli haberlerle doner bebisleride gormeye basladik ruyamizda vaktinde gelen yok her an her sey olabilir modundayimbide bi ot konusunda cok kararsiz kaldim ya ama hepniz aliyosunuz okudugum kadariyla

Ne mutlu canım ya.Güle güle büyütün analı babalı.Allah bağışlasın.Maşalllahh

Gunaydin guzek anneler iyi haftasonlari gerci izinli olunca hergun ayni yeni dogum yapan bayanlara hayirli olsun Allah anali babali buyutsun yavrularinizi darisi bizim basimiza size bisey sorucam 2gundur acayip burnun tikalu burnumdan nefes alamiyorun burnum tikali oldugu icin agzim acik uyuyirum bogazlarimsa sismis bu yuzden by tikaniklik normalmiki burun etleri sisiyirmus ya sonlara dogru sizdede varmi boyle seyler

şimdi kalktım ilk haberini okudum çok sevindim. ele gelince bol bol mıncırırsın. duygulandım

Canım allah anali babalı büyütsün İnş darısı bizim.başımıza her geçen gün heyecanim artıyor özlüyorum bebegimi doya.doya op kokla rabbim sizi ayirmasin

Hadi ya Tüh. O zaman ben kocamı doğuma girmeye ikna edeyim de o ayırmasın gözünü çocuktan. Ay bende de saçma bi korku var böyle. dizilerde, haberlerde göre göre bebişim başka bebişle karışırsa die bi endişe oluştu.

Canim Allah anali babali buyutsun oyy yerim ben onu mis gibi kokuyodur simdi Allah bagislasin melegini canim

Azönce takvimde 25 mayısı işaretleyip "bugünden sonra gelebilirsin yavrucum" yazdım. O gün 37. Hafta bitiyor 38 başlıyor. 9 gün daha sabretsin istiyorum. Hayırlısı bakalım dinlicek mi annesini kuzum.

Caniimm gozunuz aydinn Allah size bagislasin guzel yawrunu. Dogum yapanlari okuyunca heyecan we duygu yogunlugu yasiyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…