- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.421
bu nerden canım hangi site?Canım lohusa pijamanı falan aldın mı peki ? Ben bunu alıcam ne diyorsunEki Görüntüle 1528698
Canim allah sana bagislasin yavrunu masallah onaaaa. Bak iste ne güzel doğdu artik sutun şifa olur ona. Öpüyorum siziiiiiiiKizlar ben dogurdum dun 2 bucukta. Minicik cok tatli sarisin tam ruyamda gordugumun aynisi, 2505gr bi oglum oldu. Sevmeye kiyamiyorum cok guzel bir duygu. Aglayarak girdim doguma cok duygulandim heyecanlandim. Epidural sezeryan oldum. Alt tarafimi uyusturdular bilincim acikti esim yanimdaydi bebegimin ilk sesine sahit oldum. Dogum boyunca heyecandan hep agladim istemsiz bi sekilde. Bebegimin sagligi yerinde cok sukur kuvezlik durumu yok denildi yanima cikardilar daha dogum olayina adapte olamadigi icin ememedi nefes alis verisleri duzelsin die solunumu taktilar.Sagligi iyi cok sukur. Hersey yolunda. Dualariniz icin Allah razi olsun bnde sizler icin dua ettim bol bol.
Hayir canim normal dogum 36 hafta 3 kg dogdu melegim
Kizlar ben dogurdum dun 2 bucukta. Minicik cok tatli sarisin tam ruyamda gordugumun aynisi, 2505gr bi oglum oldu. Sevmeye kiyamiyorum cok guzel bir duygu. Aglayarak girdim doguma cok duygulandim heyecanlandim. Epidural sezeryan oldum. Alt tarafimi uyusturdular bilincim acikti esim yanimdaydi bebegimin ilk sesine sahit oldum. Dogum boyunca heyecandan hep agladim istemsiz bi sekilde. Bebegimin sagligi yerinde cok sukur kuvezlik durumu yok denildi yanima cikardilar daha dogum olayina adapte olamadigi icin ememedi nefes alis verisleri duzelsin die solunumu taktilar.Sagligi iyi cok sukur. Hersey yolunda. Dualariniz icin Allah razi olsun bnde sizler icin dua ettim bol bol.
Dun gece yatarken bende sozde gec kalkarim diyodum yedide actim gozlerimi uyuyamadim daha. Zaten wc ye gitmekten hep bolunuyo uykum. Azsonra baslarim oram buram agriyo demeyeGünaydın arkadaşlae sabah yürüyüşüne çıktım kahvaltıda yapar eve dönerim.ya çalışırken bu ladar erken kalkmıyordum
Ben iki kere dogumumu gordum bebeimi pek animsayamiyorum. Biri normal dogumdu digerinde sezaryene aliyolardi. Ruyamda ikisinide yasamis oldumgünaydın annişler bugün erken uyandık kahvaltı hazırlıyorum yumurtayı haşlarken bi kızlara bakayım dedim ay rüyamda oğluşumu gördüm bir sürü bebeği yan yana dizmişlerdi bende bakıyorum benimki nerde diye sonra işte ordaaa diyorum gidiyorum yanına yatıyorum kokusunu içime çekiyorum üstünde de mavi tulum var senin tulumunu yerim ben diye seviyodum o kadar güzel bi bebekti ki sanki gerçek gibiydi ya bian hiç uyanmak istemedim
Ne mutlu canım ya.Güle güle büyütün analı babalı.Allah bağışlasın.Kizlar ben dogurdum dun 2 bucukta. Minicik cok tatli sarisin tam ruyamda gordugumun aynisi, 2505gr bi oglum oldu. Sevmeye kiyamiyorum cok guzel bir duygu. Aglayarak girdim doguma cok duygulandim heyecanlandim. Epidural sezeryan oldum. Alt tarafimi uyusturdular bilincim acikti esim yanimdaydi bebegimin ilk sesine sahit oldum. Dogum boyunca heyecandan hep agladim istemsiz bi sekilde. Bebegimin sagligi yerinde cok sukur kuvezlik durumu yok denildi yanima cikardilar daha dogum olayina adapte olamadigi icin ememedi nefes alis verisleri duzelsin die solunumu taktilar.Sagligi iyi cok sukur. Hersey yolunda. Dualariniz icin Allah razi olsun bnde sizler icin dua ettim bol bol.
şimdi kalktım ilk haberini okudum çok sevindim. ele gelince bol bol mıncırırsın. duygulandımKizlar ben dogurdum dun 2 bucukta. Minicik cok tatli sarisin tam ruyamda gordugumun aynisi, 2505gr bi oglum oldu. Sevmeye kiyamiyorum cok guzel bir duygu. Aglayarak girdim doguma cok duygulandim heyecanlandim. Epidural sezeryan oldum. Alt tarafimi uyusturdular bilincim acikti esim yanimdaydi bebegimin ilk sesine sahit oldum. Dogum boyunca heyecandan hep agladim istemsiz bi sekilde. Bebegimin sagligi yerinde cok sukur kuvezlik durumu yok denildi yanima cikardilar daha dogum olayina adapte olamadigi icin ememedi nefes alis verisleri duzelsin die solunumu taktilar.Sagligi iyi cok sukur. Hersey yolunda. Dualariniz icin Allah razi olsun bnde sizler icin dua ettim bol bol.
ay ne gzl fikirmiş. aylardır evdeyim aklıma gelmiyor. gez kahvaltı et gel çay may herşey hazır mis.Günaydın arkadaşlae sabah yürüyüşüne çıktım kahvaltıda yapar eve dönerim.ya çalışırken bu ladar erken kalkmıyordum
Canım allah anali babalı büyütsün İnş darısı bizim.başımıza her geçen gün heyecanim artıyor özlüyorum bebegimi doya.doya op koklaKizlar ben dogurdum dun 2 bucukta. Minicik cok tatli sarisin tam ruyamda gordugumun aynisi, 2505gr bi oglum oldu. Sevmeye kiyamiyorum cok guzel bir duygu. Aglayarak girdim doguma cok duygulandim heyecanlandim. Epidural sezeryan oldum. Alt tarafimi uyusturdular bilincim acikti esim yanimdaydi bebegimin ilk sesine sahit oldum. Dogum boyunca heyecandan hep agladim istemsiz bi sekilde. Bebegimin sagligi yerinde cok sukur kuvezlik durumu yok denildi yanima cikardilar daha dogum olayina adapte olamadigi icin ememedi nefes alis verisleri duzelsin die solunumu taktilar.Sagligi iyi cok sukur. Hersey yolunda. Dualariniz icin Allah razi olsun bnde sizler icin dua ettim bol bol.
Hadi yaCanım bende öyleyim inan geceleri düşünüyorum süreklitabi sabretmekten başka bir çaremiz yok .. Normal doğumda da bebeği önce çıkarıyorlar canım sonra sen çıkıyorsun hani dikiş olayı falan oluyor yaa ben öyle biliyorum
Canim Allah anali babali buyutsun oyy yerim ben onu mis gibi kokuyodur simdi Allah bagislasin melegini canimKizlar ben dogurdum dun 2 bucukta. Minicik cok tatli sarisin tam ruyamda gordugumun aynisi, 2505gr bi oglum oldu. Sevmeye kiyamiyorum cok guzel bir duygu. Aglayarak girdim doguma cok duygulandim heyecanlandim. Epidural sezeryan oldum. Alt tarafimi uyusturdular bilincim acikti esim yanimdaydi bebegimin ilk sesine sahit oldum. Dogum boyunca heyecandan hep agladim istemsiz bi sekilde. Bebegimin sagligi yerinde cok sukur kuvezlik durumu yok denildi yanima cikardilar daha dogum olayina adapte olamadigi icin ememedi nefes alis verisleri duzelsin die solunumu taktilar.Sagligi iyi cok sukur. Hersey yolunda. Dualariniz icin Allah razi olsun bnde sizler icin dua ettim bol bol.
Caniimm gozunuz aydinn Allah size bagislasin guzel yawrunu. Dogum yapanlari okuyunca heyecan we duygu yogunlugu yasiyorumm.Kizlar ben dogurdum dun 2 bucukta. Minicik cok tatli sarisin tam ruyamda gordugumun aynisi, 2505gr bi oglum oldu. Sevmeye kiyamiyorum cok guzel bir duygu. Aglayarak girdim doguma cok duygulandim heyecanlandim. Epidural sezeryan oldum. Alt tarafimi uyusturdular bilincim acikti esim yanimdaydi bebegimin ilk sesine sahit oldum. Dogum boyunca heyecandan hep agladim istemsiz bi sekilde. Bebegimin sagligi yerinde cok sukur kuvezlik durumu yok denildi yanima cikardilar daha dogum olayina adapte olamadigi icin ememedi nefes alis verisleri duzelsin die solunumu taktilar.Sagligi iyi cok sukur. Hersey yolunda. Dualariniz icin Allah razi olsun bnde sizler icin dua ettim bol bol.
Hadi yaTüh. O zaman ben kocamı doğuma girmeye ikna edeyim de o ayırmasın gözünü çocuktan. Ay bende de saçma bi korku var böyle. dizilerde, haberlerde göre göre bebişim başka bebişle karışırsa die bi endişe oluştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?