2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
valla belli zamanlarda hareket edıyor zaten gece 2 den sonra sabah 7 de bı de onun dısında cok az hareketı ıyıce tedırgın oldum herkes 10 defa saatte hareket edıyor dıyınce.Ama nette de gun ıcınde 10 defa hareket etmesı yeterli dıyor

Artık her gece yatağa yattığımda doğumu düşünür oldum. Tecrübeli arkadaşlara sormak isterim; normal doğum olduktan sonra bebeği anneden önce mi çıkarıyorlar doğumhaneden, birlikte mi? Ben hep oğlum kucağımda çıkmayı hayal ediyorum da. Bian bile gözümün önünden ayırmasınlar istiyorum.

bebege resmen ısgence etmısler ya cıplak cıplak herkese gosterıyorlar zavallı nasıl tıtrıyor

Geçen hafta nst ye girdiğime bi bayan gelmişti doğuma, nst ye bağlamadan önce tamamen soyup hastane önlüğü giydirdiler. Doğum sancısı başlamıştı . Açılması artan bi bayan vardı yanında bi tane de onu da nst den çıkarıp doğum odasına götürdüler. Yani sancı falan başlayınca direk nstye bağlıyolar, orda bakıyolar herhalde açılmaya. Perde çekiyolardı tabi 3 kişilik nst odasıydı. İlk kızımda başka hastanedeydim, orda nst her odada ayrı ayrıydı. :) Bu hastane de özel ama nst odası bi tanecik. :)

Gayet hoş canim kullanisli. Ben aldimda hazirlamadim daha. Bide kac tane almamiz lazim yanimiza doktora sorsak mi

Canım aldıysan hemen yıka ve hazırla bence , 1 tanede yedek götür tatlım sonucta 1 gün kalıp çıkıcaz .. Hastaneye gidiceğin kıyafeti de ayarlarsın tamamdır o zaman

illaki çamaşırı çıkartacağız ztn. üzerime ince kot tunik giyeceğim. elbiseyle yolda git gezinirken bacaklarımı rahat hareket ettiremem gibi geldi. sancı çekerken şekilden şekile giriyormuşsun. şimdi bile koltukta otururken bacaklarımı yana estetik oturunca ancak rahat ediyorum. çok değişik oturuyorum

Canım bende öyle yaptım hastaneye giderken giymek için kıyafetleri ayarladım vede iç çamaşırlarımı da bide onun telaşını yaşamıyım diye

Canım bende öyleyim inan geceleri düşünüyorum sürekli tabi sabretmekten başka bir çaremiz yok .. Normal doğumda da bebeği önce çıkarıyorlar canım sonra sen çıkıyorsun hani dikiş olayı falan oluyor yaa ben öyle biliyorum

Kizlar ben dogurdum dun 2 bucukta. Minicik cok tatli sarisin tam ruyamda gordugumun aynisi, 2505gr bi oglum oldu. Sevmeye kiyamiyorum cok guzel bir duygu. Aglayarak girdim doguma cok duygulandim heyecanlandim. Epidural sezeryan oldum. Alt tarafimi uyusturdular bilincim acikti esim yanimdaydi bebegimin ilk sesine sahit oldum. Dogum boyunca heyecandan hep agladim istemsiz bi sekilde. Bebegimin sagligi yerinde cok sukur kuvezlik durumu yok denildi yanima cikardilar daha dogum olayina adapte olamadigi icin ememedi nefes alis verisleri duzelsin die solunumu taktilar.Sagligi iyi cok sukur. Hersey yolunda. Dualariniz icin Allah razi olsun bnde sizler icin dua ettim bol bol.

Canım şükürler olsun bak oğlun da sende iyisiniz masaallah gözünaydın çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…