2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ayyy dun hep baktim valla geldimi haber varmi diye hadi gozun aydin cnmm rabbim bizede nasip etsin insallah cok sevindim...

Gunaydin hanim. Malum meleklerimizin gelmesine az kaldi. Dolaba ne hazirlayip koysam. Manti,sarma, poğaça haricinde var mi bana bi öneriniz??

Şuan evde temizlik başlamış bulunuyor. Annem saolsun girişti işlere. Ben ise uzandım size bakınıyorum. İçim gidiyor yardım edemediğim için ama yürümek bile yasak olduğundan, elime bişey alsam hemen kızıyor annem oturtuyor yerime.

Günaydın Herkese,
Kızlar iş yerinde çok yoğunum ..Bir yandan kendi işlerimi toparlamaya çalış bir yandan giriş katta arkadaş olmadığı zaman yerine bak bunların hepsi sıkıstırıyor beni arkamda iş bırakmak istemıyorum.
22 maayısta izne ayrılacam bir hafta var aşağıdaki arkadaş benim yerime gelecekdi onun yerine personel bulamadık.Çok geç aranmaya başlandı birtanesi tam başlayacakdı balıkesire gitme kararı aldı başka birisi müdürler beğenmedi ..
Geçen Perşembe başlıyacak kişi ise babası vefat etmiş Gelmesi 1-2 haftayı bulur resmen patladıkkk.
Onun dışında sıkıntim yok çok şükür iyiğiz oğlumla

Gözün aydın cnmmm maşallah oğluna allah ayırmasın sizi bi ömür, çok özendim darısı başımıza

Az önce kontrolden geldik plesantamda yaşlanma Başlamış bir haftada nerdeyse hiç kilo almamış kuzum dua edin bize bişey Olmasın bebeğime

Az önce kontrolden geldik plesantamda yaşlanma Başlamış bir haftada nerdeyse hiç kilo almamış kuzum dua edin bize bişey Olmasın bebeğime
Olmaz Allah'ın izniyle canım. Olumsuz düşünme sen. Doktorun sıkı takip eder, getek gördüğü durumda doğuma alır zaten haftan çok iyi, erken değil artık doğma zamanı gelmiş

Gozunuz aydin canim
Allah anali babali buyutsun
Hayirli evlat olsun insallah:)

Merhaba arkadaşlar dün gece 11 i geçe geldik eve yazamadım.

Gittim önce tekrar ultrasona girdim sonra nst ye.

Nst yine bozuk çıktı, kalp atışları güzel ama hareket yoktu.

Kocaman bir dondurma, 1 paket meyvesuyu, koca bir çikolata eşliğinde 1 şişe surumla düzene girdi.

Şimdi şükür iyiyim.

Merak eden ve dua eden herkesten Allah razı olsun.

Bebeğin şekeri düşmüş bile olabilirmiş.

Ayrıca bebeğim kanalada başını dayamış her an doğadabilirmiş.

Geçmiş olsun canım atlattın bu stresi de bak düzelmiş ne güzel. Sen normalde tatlıdan uzak duruyordun dimi. Artık vücudun ihtiyaç duyuyor demekki ye biraz biraz. Ben şekerim yükselmesin die yemedim hiç tatlı aylarca ama artık yiyorum tahin pekmez, çikolata, dondurma. Doğuma enerjili girelim.
Seninki de kanalı bulmuş demek, sağlıkla gelsin kuzularımız.

Canım tatlı yiyince midem cayır cayır yanıyordu ben de yemiyordum.

Dün o kadar tatlıya allahtan komaya vs. girmedim.

Şimdilik iyi şükür.

Bakalım acil bir durum olursa hemen gideceğim, hareketlerinde vs. azalma.

tekrar serum takacaklar, yoksa cuma gününe gün verdi doktorum.

Valla şekerin yüksek değilse ye canım demek ki şekere de ihtiyaçları oluyor.

Allah hepimizin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin.

Cok sukur canim bi sikinti yok bak bende senden haber bekliyordum insan son zamanlar cok tedirgin oluyor benimde bebgin basi asagida dr 3 hafta sonra gelin dedi ama bende sık sık gitmek istiyorum rabbim yardim etsin hepimize yavrucaklarimza kavusalik hayirlisiyla

Valla şekerin yüksek değilse ye canım demek ki şekere de ihtiyaçları oluyor.

Allah hepimizin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin.
Ben normal doğum istediğim için bebişim çok kilolu olursa sıkıntı yaratır die de korkuyordum. hep 10-15 gün ilerde çıkıyordu ultrasonda. Eyvah dedim şekerli şeyler kilo mu aldırıyor bebişe de ondan mı iri boyutları die tamamen kestim tatlıyı. Meyve bile yemedim bi süre. Ama şimdi sat ile uyumlu çıkıyor. Kilosu 2 gün önceki kontrolde 35+4 te 2.600 küsürdü. Normal değerde. Ve benim oğlanın kafası en az 2 haftadır kanalda. Dr her an doğabilir dedi die tatlıya başladım bende. 3 kilo bari olsun diyorum şimdi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…