- 25 Şubat 2013
- 1.158
- 298
- 113
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.561
Hmm anladım o zaman 2 hafta daha sıksın dişini:)
Kizlar artik yatmak zorlaştı kalkmak zorlaati o kadar agirlastim ki yemek yapsam bulasik kaliyor bulasik yikasam yemek yapamiyorum. Artık gelse kuzusu. O zaman ayri dert olur bu cocuk niye agliyor diye baslik acariz belki ama en azindan yuzunu goruruz yavrularimizin.
Kizlar neden bilmiyorum doguracagim gun hissedermisim gibi geliuor ve su aralar hic oyle bir hissim yok. Hatta hamile olmadigim o 49 kg oldugum zamanlari animsayamiyorum bile. Sonsuza kadar da boyle hamile kalacakmisim gibi bitmiyor bitmiyor42 haftaya kadar bekleyen hamileler var anam ben o kadar beklersem hulk gibi okurum kocaman iri bir sey. Disarda bile kadinlar supheyle bakiyor gozlerinde su dusunceyi goruyorum : hemen burda dogurmaz ins. :)
Ben de doğum yaptım canım 34+5 de. 14.05.2015 de doğdu oğlum şuan kuvözde malesef.
geçenlerde ne gzl bende böyle diyordum bu sbh tekmesi ağlattı resmen nasıl acıtıyor. babası da örtü örtüp karanlık olursa uyur diyor. kuş kafesi sankiBu aralar benim bebişim çok uslu, rahat rahat uyuyorum, çok ağrım olmuyor.. Doğuma kadar hep böyle devam ederiz inşallah
Ben de doğum yaptım canım 34+5 de. 14.05.2015 de doğdu oğlum şuan kuvözde malesef.
Kizlar ben dogurdum dun 2 bucukta. Minicik cok tatli sarisin tam ruyamda gordugumun aynisi, 2505gr bi oglum oldu. Sevmeye kiyamiyorum cok guzel bir duygu. Aglayarak girdim doguma cok duygulandim heyecanlandim. Epidural sezeryan oldum. Alt tarafimi uyusturdular bilincim acikti esim yanimdaydi bebegimin ilk sesine sahit oldum. Dogum boyunca heyecandan hep agladim istemsiz bi sekilde. Bebegimin sagligi yerinde cok sukur kuvezlik durumu yok denildi yanima cikardilar daha dogum olayina adapte olamadigi icin ememedi nefes alis verisleri duzelsin die solunumu taktilar.Sagligi iyi cok sukur. Hersey yolunda. Dualariniz icin Allah razi olsun bnde sizler icin dua ettim bol bol.
Yok canım suyum çok aZalmıştı 10gün balcalıda yattım.bitme seviyesine gelip bebek riske girince ortadoğuda doğum yaptım apar topar.şimdi orda kuvözde oğlum.2710 gr doğduAa hayırlı uğurlu olsun cnm gözün aydın çok şaşırdım inşallah bian önce kendini toparlarda çıkar küvözden üzme kendini kaç kilo doğdu suyun falan mı geldi ki bu kadar acele etti yaramaz
Inamiyorummmm aynisi oldu ve bende kara kara düşünüyordum. Bir hafta arayla ayni ölçümleri söylediler ve bende ultrason aletleriniin farkliligindan kaynaklaniyor diye düşündümuyordum ama bebeginin gelisimi duran anneler benide tedirgin etti.Yarin doktor randevum var benim. Bakalim belli olucak canim. Gelisim mi durdu yoksa ultrason aleti farkimjGunaydin kizlar mutlu bi pazar olsun inşallah:)
Sabah sabah kafamda şüpheyle uyandim. Bebeklerinin gelisimi duran anneleri görünce tedirgin oldumm.
Dün doktora gittim. Iki doktora gidiyorum ben guvenemedigimden. Onceki hafta ölçüm yapan doktor sat.la uyumlu olcmustu. 1 hafta gecti uzerinden, bu diger doktor olctu. Ve gecen haftayla ayni ölçüleri soyledi. Soracagim su ki iki doktor iki ultrason arasinda olcum farkli olabilirmi? Kilo boy dln ayni soylesi gecen haftayla...
Dun aklimda değildi olcum hatasi diyodum ama daha cok eşim kafaya takinca , burdanda gelisim durmalarini okuyunca aklim kaldi.......
ohh maş. allah analı babalı büyütsün. sabah sabah güzel haberlerCanim hayirlisi olsun allah saglikla biyutmeyi nasip etsin. Ayin 7 sinde bende preeklampsi sebebiyle dogurdum epiduralle oglum 4 gun kuvozde kaldi beslenme sikintisi senebiyle ama simdi ikimizde cok iyiyiz cok sukur oglum yanimda. Hele o mememe yapisip emmesi yokmu icim eriyor bakmaya doyamiyorum. Herkese hayirli dogumlar nadip etsin rabbim
makina ölçümleri arasında fark oluyormuş.Gunaydin kizlar mutlu bi pazar olsun inşallah:)
Sabah sabah kafamda şüpheyle uyandim. Bebeklerinin gelisimi duran anneleri görünce tedirgin oldumm.
Dün doktora gittim. Iki doktora gidiyorum ben guvenemedigimden. Onceki hafta ölçüm yapan doktor sat.la uyumlu olcmustu. 1 hafta gecti uzerinden, bu diger doktor olctu. Ve gecen haftayla ayni ölçüleri soyledi. Soracagim su ki iki doktor iki ultrason arasinda olcum farkli olabilirmi? Kilo boy dln ayni soylesi gecen haftayla...
Dun aklimda değildi olcum hatasi diyodum ama daha cok eşim kafaya takinca , burdanda gelisim durmalarini okuyunca aklim kaldi.......
teşekkür ederim canım inşallah.suyum bitmek üzereydi oyüzden erken aldılar oğlumuCanım gözünaydın en kısa zamanda kavuşursun inşallah oğluna , bu arada neden erken geldi ki bebiş
İnşallah çok teşekkür ederimGözün aydin, allah anali babali buyutsun tez zmanda bebis kendini toplar inşallah
Canim benim Allah anali babali buyutsun . Tez zamanda cikacak yawrun hic uzulmeBen de doğum yaptım canım 34+5 de. 14.05.2015 de doğdu oğlum şuan kuvözde malesef.
çok sağol canım inşallahCanim benim Allah anali babali buyutsun . Tez zamanda cikacak yawrun hic uzulme
Ay canim bna da haber verirsin gelişmelerden tamammi unutma bak:) yoksa bende doktora tekrar gitmeyi düşünüyordum acikcasi. bnce ultrasondandir ama yinede insanin icinde şüphe kaliyor. Ayni seyi yasamisiz tevafuk iste::) ins bisiyi yoktur kuzularin.Inamiyorummmm aynisi oldu ve bende kara kara düşünüyordum. Bir hafta arayla ayni ölçümleri söylediler ve bende ultrason aletleriniin farkliligindan kaynaklaniyor diye düşündümuyordum ama bebeginin gelisimi duran anneler benide tedirgin etti.Yarin doktor randevum var benim. Bakalim belli olucak canim. Gelisim mi durdu yoksa ultrason aleti farkimj
Gunaydin kizlar mutlu bi pazar olsun inşallah:)
Dogumun normal mi oldu canim zorunlu sezaryen mii
çok sağol canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?