2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın anneler

al benden de o kadar. erken gelir falan diyordum dr gayet rahat 15 gün sonraya randevu yazıp hareket et vs diyince umudumu kestim. şimdi de doğmayacak gb geliyor..

Ben de doğum yaptım canım 34+5 de. 14.05.2015 de doğdu oğlum şuan kuvözde malesef.

Allah bağışlasın. tez vakitte toparlar kendini inş.

Bu aralar benim bebişim çok uslu, rahat rahat uyuyorum, çok ağrım olmuyor.. Doğuma kadar hep böyle devam ederiz inşallah
geçenlerde ne gzl bende böyle diyordum bu sbh tekmesi ağlattı resmen nasıl acıtıyor. babası da örtü örtüp karanlık olursa uyur diyor. kuş kafesi sanki

Canim hayirlisi olsun allah saglikla biyutmeyi nasip etsin. Ayin 7 sinde bende preeklampsi sebebiyle dogurdum epiduralle oglum 4 gun kuvozde kaldi beslenme sikintisi senebiyle ama simdi ikimizde cok iyiyiz cok sukur oglum yanimda. Hele o mememe yapisip emmesi yokmu icim eriyor bakmaya doyamiyorum. Herkese hayirli dogumlar nadip etsin rabbim

Gunaydin kizlar mutlu bi pazar olsun inşallah:)

Sabah sabah kafamda şüpheyle uyandim. Bebeklerinin gelisimi duran anneleri görünce tedirgin oldumm.

Dün doktora gittim. Iki doktora gidiyorum ben guvenemedigimden. Onceki hafta ölçüm yapan doktor sat.la uyumlu olcmustu. 1 hafta gecti uzerinden, bu diger doktor olctu. Ve gecen haftayla ayni ölçüleri soyledi. Soracagim su ki iki doktor iki ultrason arasinda olcum farkli olabilirmi? Kilo boy dln ayni soylesi gecen haftayla...

Dun aklimda değildi olcum hatasi diyodum ama daha cok eşim kafaya takinca , burdanda gelisim durmalarini okuyunca aklim kaldi.......

Aa hayırlı uğurlu olsun cnm gözün aydın çok şaşırdım inşallah bian önce kendini toparlarda çıkar küvözden üzme kendini kaç kilo doğdu suyun falan mı geldi ki bu kadar acele etti yaramaz
Yok canım suyum çok aZalmıştı 10gün balcalıda yattım.bitme seviyesine gelip bebek riske girince ortadoğuda doğum yaptım apar topar.şimdi orda kuvözde oğlum.2710 gr doğdu

Inamiyorummmm aynisi oldu ve bende kara kara düşünüyordum. Bir hafta arayla ayni ölçümleri söylediler ve bende ultrason aletleriniin farkliligindan kaynaklaniyor diye düşündümuyordum ama bebeginin gelisimi duran anneler benide tedirgin etti.Yarin doktor randevum var benim. Bakalim belli olucak canim. Gelisim mi durdu yoksa ultrason aleti farkimj

ohh maş. allah analı babalı büyütsün. sabah sabah güzel haberler

makina ölçümleri arasında fark oluyormuş.

gunaydin kizlarrr telden girdigim icin hep yazamiyorum ama hep aklimdssiniz masallah bebislerimiz dogmaya baslamis bile Allahim hepsine uzun omurler saglikli anali babali buyumeler nasip etsin hayirli olsun dogum yapanlara gecmis olsun .... darisi kolaylikla basimiza insallah . aranizda benim gibi dana olan var mi ki 20 kilo aldim ben cok kotu psikolojim ekmegide azaltttim ama olmuyo almaya devam ediyorum seker proplemimde yok cok sukur ama muthis catlaklarim var hele bacaklarim basenlerim harita oldu ne sursemde faydasi yok annemde hic olmamis ben kime cekmisim azaltmanin bir mumkunati yok mu ki

Ay canim bna da haber verirsin gelişmelerden tamammi unutma bak:) yoksa bende doktora tekrar gitmeyi düşünüyordum acikcasi. bnce ultrasondandir ama yinede insanin icinde şüphe kaliyor. Ayni seyi yasamisiz tevafuk iste::) ins bisiyi yoktur kuzularin.

Cnmm gunaydın , bende ıkı dra gıdıyorum bı hafta ara ile gıttığim çok oldu ve boy kılo aynı çıktığı da çok oldu. bnm doktorlardan bırı kafasını 3 hafta onde cıkarıyor dolayısıyla kılo da artıyor, dıgerı kafayı bı hafta onde cıkarıyor kılo da ona gore dusuk cıkıyor yanı milimlik bir el haraketı bu cnm haftaya gittiğinde anlıcaksın korkcak bısı olmadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…