2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ay cok saol cnm icime su serptin

V
Ben de doğum yaptım canım 34+5 de. 14.05.2015 de doğdu oğlum şuan kuvözde malesef.
Cnm gunlerımız aynı sayılır oğlunun kilosu çok iiymiş maşallah neden kuveze gırdı ? Emınım bıkaç gune çıkar cnmm gözünüz aydın

Günaydın anneler. 37 haftalık hamileyim. Kan sulandırıcı kullanıyorum.Rahim ağzımda dikiş vardı alındı, açılmam da varmış.Doktor normal doğum yaparsın dedi. Netten araştırdığım kadarıyla kan sulandırıcı kullanan gebelere normal doğum tavsiye etmiyorlar, kanama durmaz diye. Ama doktorum sorun olmaz ben çok doğurttum dedi. İğneyi kesmeyi henüz düşünmüyor, pıhtı atmasın diye. Kafam karıştı. Bi fikri olan var mı?

Ayy Nihayet dikisi alinan birini gorebildimm. Cnm bndede dikis var. Aldigi zaman cok acidi mii? Bide kacinci haftada aldi. Dikis olanlara ne tur doğum tavsiye ediyorlar? Normal dogum daha kolaymi oliyormussssss ne olur cvp ver cooookkkk merak ediyorum

Allah sanada hayrli dogumlar nasip etain yolun sonlarindasin.masallah

tamam canim sabah randevum hemen sana yazicam. Ama bende ultrasondandir diye düşünüyorum. Çünkü bir kere daha ayni sey olmuştu. Ama insan genede kuşkulanlaniyor. Insallah iyidir bebisler

Bende kan sulandirici igne kullaniyorm ve iki doktora gidiyorum. Ikiside normal dogumun sakincali olmadigini söylüyor. Igneyide son ana kadar vurulucam. Sanci gelirse vurulmuycam canim bir b tek

Kızlar günaydın. Bizim doğumumuz ramazan ayına geliyor. Gelen misafirlere ne ikram edeceksiniz. normalde tatlı felan ikram edilir fakat ramazan olduğu için edemeyeceğiz gibi. Bebek şekeri yaptırdım bir de bebeğe özel çikolata mı yaptırsam diyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Yok canım suyum çok aZalmıştı 10gün balcalıda yattım.bitme seviyesine gelip bebek riske girince ortadoğuda doğum yaptım apar topar.şimdi orda kuvözde oğlum.2710 gr doğdu
gözün aydın canım kuzunu bi an önce kucağına alır evinize götürürsünüz uumarım ultrasonda kaç kilo görünüyodu oğlun?

Canim kafani rahat tutmani oneririm. Ben de gittigimde ayni olculeri soylemisti 5 gun oncesiyle. Dedi ki gelisimi iyi merak etme. Karninda tam dik olarak durmadigi icin olcumlerin yanilim payi oluyor yuzde yu net olcemeyiz dedi. Yani yavrularimizin durusundan kaynaklaniyormus.

gittigin vakit yine de mutlaka doktoruna danis canim aklinda kalmasin. Kan akimina kordona bakiyorlar.

Canim ayni ben ayni... benim karnimda cok olsu. Aktardan catlak yagi aldim alerji yapti bir de alerji oldum biraktim.

Hicbir seyi kesmedim napayim oldu bir kerw oğlum da iri ben de iriyim

Bende kan sulandirici igne kullandim ve normal dogum yaptim cnm doktorun buyuk problem olsa yapma derdi bence...

Merhaba anneler yarin kont var bakalim ne diyecek doktor iki gundur bebwgin hareketleri cok azaldi telas etmemeye calisiyorum ama yinede bir tuafim bizden boyle umarim sizler iyisinizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…