2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum, ve 2 doktora gidiyorum.
İkisi de iğnenin normal doğuma etkisi olmadığını söylüuor, yani o konuda merak etme bence.

Coraspin kanamaya sebebp oluyormuş doğumda ama iğnenin etkisi yokmuş...

SelaM papatyacim
iyiyim sen naailain sonuna geldik artik :) benim o ovulasyon teatleri de hala duruyor onlari siparia ettigimde hamileymisim ya megersem

Az kaldi artik sabirsizlaniyorum
bende iyiyim canım son günleri bekliyorum az kaldı evet bitirdik çok şükür. bende tatildeyken sipariş verecektim dönüşte veirrim dedim iyiki almamışım bebiş bizimleymiş zaten :) sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. neyin olacak canım benim ki kız :)

Canim cok tesekkurler. Gidince sorarim ben. Dedigin mantikli duruslari degisik artik ondan kaynaklanabilir

Selam kizlar herkese iyi pazarlarrr :)
Dogum yapan anneler Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin darisi bize insallah..

solunum sıkıntısı var canım çok hızlı nefes alıyomuş oyüzden kuvözde.susuz kalan bebeklerdde genelde girermiş
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün canım. En kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle. Suyunun azaldığını sen farkedebildin mi canım yani su gelmesi olayı mı oldu yoksa ultrasonda mı belli oldu?

Kizlar ya benden belli gun aralikarla kahverengiye yakin akintilar geliyor sizlerdede varmi boyle bisey.Doktorum rahim baski yaptiktikca kanallardan boyle aknti gelmesi normal kirmizi ve pembe degilse problem yok dedi ama

Yok canım suyum çok aZalmıştı 10gün balcalıda yattım.bitme seviyesine gelip bebek riske girince ortadoğuda doğum yaptım apar topar.şimdi orda kuvözde oğlum.2710 gr doğdu

Massallah cnm kilosu da iyi çok kalmaz kuvözde sıkma canını peki kontrolde mı suyun bittiği anlaşıldı bende bu yönde tereddütteyim daha 2 hafta kontrole

amin canım inşallah.ben farketmedim çünkü suyum gelmedi sızıntı akıntı olmadı.rutin kontrolde ultrasonda belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…