- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.601
Ben hamilelik boyunca ara sıra oldım.Bir sıkıntım olmadı.Aminn canimm insallah. Bugun afrdersin ishalle uyandim. Hamileyken onemli bsy mi acaba
Günaydın anneler. 37 haftalık hamileyim. Kan sulandırıcı kullanıyorum.Rahim ağzımda dikiş vardı alındı, açılmam da varmış.Doktor normal doğum yaparsın dedi. Netten araştırdığım kadarıyla kan sulandırıcı kullanan gebelere normal doğum tavsiye etmiyorlar, kanama durmaz diye. Ama doktorum sorun olmaz ben çok doğurttum dedi. İğneyi kesmeyi henüz düşünmüyor, pıhtı atmasın diye. Kafam karıştı. Bi fikri olan var mı?
canım nasılsın uzun zamandır görmüyordum seni en son ovilasyonda beraberdik :)Kızlar belki bizim kuzular 19 mayisi bekliyorumut dunyasi
geçenlerde ne gzl bende böyle diyordum bu sbh tekmesi ağlattı resmen nasıl acıtıyor. babası da örtü örtüp karanlık olursa uyur diyor. kuş kafesi sanki
canım nasılsın uzun zamandır görmüyordum seni en son ovilasyonda beraberdik :)
bende iyiyim canım son günleri bekliyorum az kaldı evet bitirdik çok şükür. bende tatildeyken sipariş verecektim dönüşte veirrim dedim iyiki almamışım bebiş bizimleymiş zaten :) sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. neyin olacak canım benim ki kız :)SelaM papatyacim
iyiyim sen naailain sonuna geldik artik :) benim o ovulasyon teatleri de hala duruyor onlari siparia ettigimde hamileymisim ya megersem
Az kaldi artik sabirsizlaniyorum
son ultrasonda 3080 gr gorunuyodu 3.5 kg 52 cm dogdu masallah.cnm bizinm haftamiza,gore ilerden gidiyoduk zaten.Hayırlı olsun cnm gözün aydın demek senin bebişte aceleci çıktı iyi olmasına çok sevindim cnm kaç kilo doğdu yaramaz
Canim cok tesekkurler. Gidince sorarim ben. Dedigin mantikli duruslari degisik artik ondan kaynaklanabilirCanim kafani rahat tutmani oneririm. Ben de gittigimde ayni olculeri soylemisti 5 gun oncesiyle. Dedi ki gelisimi iyi merak etme. Karninda tam dik olarak durmadigi icin olcumlerin yanilim payi oluyor yuzde yu net olcemeyiz dedi. Yani yavrularimizin durusundan kaynaklaniyormus.
gittigin vakit yine de mutlaka doktoruna danis canim aklinda kalmasin. Kan akimina kordona bakiyorlar.
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün canım. En kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle. Suyunun azaldığını sen farkedebildin mi canım yani su gelmesi olayı mı oldu yoksa ultrasonda mı belli oldu?solunum sıkıntısı var canım çok hızlı nefes alıyomuş oyüzden kuvözde.susuz kalan bebeklerdde genelde girermiş
Yok canım suyum çok aZalmıştı 10gün balcalıda yattım.bitme seviyesine gelip bebek riske girince ortadoğuda doğum yaptım apar topar.şimdi orda kuvözde oğlum.2710 gr doğdu
sağol canım inşallah.aynı gün girdiğim ultrasonda 2600 çıkmıştıgözün aydın canım kuzunu bi an önce kucağına alır evinize götürürsünüz uumarımultrasonda kaç kilo görünüyodu oğlun?
amin canım inşallah.ben farketmedim çünkü suyum gelmedi sızıntı akıntı olmadı.rutin kontrolde ultrasonda belli olduGözün aydın, Allah analı babalı büyütsün canım. En kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle. Suyunun azaldığını sen farkedebildin mi canım yani su gelmesi olayı mı oldu yoksa ultrasonda mı belli oldu?
inşallah canım bekliyoruz bakalım hayırlısıyla alalım kucağımıza.kontrolde belli oldu.ben hiç anlamadımMassallah cnm kilosu da iyi çok kalmaz kuvözde sıkma canını peki kontrolde mı suyun bittiği anlaşıldı bende bu yönde tereddütteyim daha 2 hafta kontrole
nerde doğum yaptın canım:)son ultrasonda 3080 gr gorunuyodu 3.5 kg 52 cm dogdu masallah.cnm bizinm haftamiza,gore ilerden gidiyoduk zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?