- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.261
Kzlar mrb bisey sorcam.toxoplasma degeri pozitif cikti..negatif mi cikmaliydi..onemli biseymis galiba
Cnm Cenabi Hak sana saglikli hayirli evlat versin en kisa zamanda inşaallah...inşallah ama biraz toparlamaya ihtiyacım var sanki genel anestezi altında yapılmadı kürtaj maalesef sadece rahim biraz uyusturuldu ama hissettim hep kötü oldum ama şimdi iyiyim elhamdulillah.
tabi ne demek anlatayım bulantim yoktu baştan beri bebek canliyken de yoktu zaten. Goguslerim hic inmedi aksine aciyordu hep pazar günü kahverengi leke geldi göğüslerim gergin ve acıyor olunca bir aksilik olmadığını düşünüyordum ama bu gebeligi öğrendiğim den beri içimde bir şey var sanki dusurecegim diye hissediyordum.hmm bir de o sık idrara cikmadigim icin hep şüpheli yaklastim gebeligime nihayet aklıma gelen başıma geldi. Çok şükür ki daha buyumeden gitti yoksa harekeyini hissetsem daha çok uzulurdum.sadece kızıma açıklamak biraz zor oldu kardeşim diye karnımi öpüyordu hep.atlatirim bunu da da inşallah herşey bizim için hayatta.saglikla kalın inşallah. ..
canim gecmis olsun yeni gordum Allah sabrini verir sana insallah herzaman hersey icin hakkimizda hayirlisini istemekten baska birsey gelmiyo elimizden umarim yeniden aramiza katilirsin Rabbim gonlundekini nasip eylesinRabbim sizin bebislerinize hayırlı ömür versin inşallah. Çok teşekkür ederim desteginiz icin :*
Pozitif cikmasi bu mikrobua bagisiklik oldugu anlamina gemiyomuydu ben oyle hatirliyorum sanki..Negatif çıkarsa sorun yok, pozitifse değer kaç acaba ? Ne kadar yüksek?
ben var canim tuzlu seyleri yiyebiliyorum ama tatli adini duyunca dahi midem kalkiyor annem pekmez ye diyo yok olmuyo yani gecmiyo bogazimdan ruyamdada erkek gordum ama hadi hayirlisibenim gibi tatlıdan nefret etmeye başlayan var mı aranızda.
benimki 13.6 cikti canim bu yasima kadar hep 9 falan cikardi hamile kalana kadar kan ilaclarina devam ettim ilk defa boyle yuksek dr ilaca gerek yok 3. ay multivitamin vercem dediMerhaba sevgili annelerkan değeriniz nasıl benim 11.1 cikti. Referans aralığı en düşük 12 olmalı. Doktor çok düşük değil ama normalin altında dedi önemli olan doğuma kadar bu değeri korumak dedi ama nasıl olacak bilmiyorum hiç
Bunu ogrendigim iyi oldu bende cok gaz oluyo cunkuZaten Bebeğin gazlı olmaması için son bir ay kala hamilelerin Rezene içmesi önerilir aklınızda bulunsun. Doğumdan sonra da içmeye devam ediliyor malum annedeki gaz bebeğe de geçiyor. Ben ilkinde içmiştim ondan kalan bayaa stok rezenem var :)))
Sağlıkla doğsunlar ama bizde gerçekten şartlar kötü, özelde muayene 75 tl şu rutin kan testleri toxoplazma rubella falan yapılan içinse 280 tl verdik. Lekelenmelerim olduğu için şimdiye kadar 4 kere gittik, hem sgk hem özel sigortam var ama bilin bakalım burdaki özel sigortalar hamilelikteki doktor kontrollerini kapsamıyor, ayrı paket alman lazım, yani hasta yerine bile koymuyorlar. İkinci çocuğum malum yaş artık biraz ilerleyince de insan devlete gitmeye çekiniyor nolur nolmaz diye. Çalışanlar için doğum izninin uzatılacağını duydum geçenlerde ama herzaman öyle bişeyler ortaya çıkıp sonra düzgün bişey yapılmıyor, keşke şartlarımız daha insani olsa. Ben çok çekiniyorum daha yeni devlet hastanesinde hoca arkadaşımın gelinlerini perişan ettiler doğumda, doğamadı da zaten özele götürdüler, gece özeller almadı, sabahı beklediler ama bu arada kadın mahvoldu. Of inşallah bunlar sadece istisnalardır demek istiyorum, iyi olanları mutlaka vardır.
Günaydınn.... Al benden de o kadar. Gecen hafta delı bulantım vardı ama bu hafta o kadar değil nasıl korkuyorum anlatamam benımde 10 gün var daha doktora gitmeme Rabbim korusun bebişlerimizi...Canım cok gecmiş olsun.Rabbım kımseye yasatmasın cok zor.Benimde 3 tane düşügüm var.Ve senin bu yazını okuduktan sonra acaba kalbi durdumu diye düşünmekten sabahı yapamadım ve doktora gitmeme daha 15 gün var.sanki bulantım gecti eskisi gibi değil.İnanılmaz etkilendim bence burda bu şekilde seyler paylaşılmasa çok daha iyi olur.Benim fikrim ve acınızı anlıyorum.İnanın takıntı oldu ya kalbi durduysa.Belirtide olmuyormus bir de nasıl anlıcaz kalbinin durduğunu.Kafayı yicem sanki.
günaydın canımm inşallahGünaydın Annişler. Hepiniz için güzel bir gün olsun
günaydınn canım maşallah size bende kalp atışlarını ve bebeğimi görünce herşeyi unutmuştum.Günaydın kızlar sizleri takip ediyorum. ama bir türlü yazmaya fırsat bulamıyorum. Dun dr gittim Bebeğimi gördüm kalp atışını dinledim, 11+2 deyiz cok mutlu oldum dünden beri asg resmine bakıp duruyorum. Allah olmayan herkese yasatsin bu duyguyu inşallah sag salim bebeklerimizi kucagimiza alırız
tebriklerrrrSlm, Rabbim nasip ederse ben de haziran annesi olacam inşallah. Geçen sene Mayıs olacaktı ama nasip olmadı. 12. haftasında bebeğimin kalbi durdu ve malesef aldırmak zorunda kaldım. Şimdi ben de iğne kullanıyorum günlük. Aslında formu ilk günden beri takip ediyorum ama bir türlü üyelik girişi yapamadığım için yazamadım. Şimdiye kadar 2 kere kontrole gittim. En son dün gittim ve çok şükür her şey yolunda. Tam bir bebek şeklinde gözüküyordu, küçük mücizem. 9+3 günlük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?