2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Dokuz ay boyunca igne kulanan arkadaşlar allah kolaylik versin cok zor bizim gelinimizde kullandı oda bacak gobek kol nere denk gelirse vuruyor du.

Cnm Cenabi Hak sana saglikli hayirli evlat versin en kisa zamanda inşaallah...
Her işte var bir hayır...
Daha sağlıklı gurbuz bi tosuncuk gelecek inşaallah...
Güzel kizina saril Cenabi Hak onu bagislasin sana...
Bak bu kadar gebisin duasini aldin
Uzulme ALLAH'IN almalarinda daha iyisini verme vardır...

Rabbim sizin bebislerinize hayırlı ömür versin inşallah. Çok teşekkür ederim desteginiz icin :*
canim gecmis olsun yeni gordum Allah sabrini verir sana insallah herzaman hersey icin hakkimizda hayirlisini istemekten baska birsey gelmiyo elimizden umarim yeniden aramiza katilirsin Rabbim gonlundekini nasip eylesin

benim gibi tatlıdan nefret etmeye başlayan var mı aranızda.
ben var canim tuzlu seyleri yiyebiliyorum ama tatli adini duyunca dahi midem kalkiyor annem pekmez ye diyo yok olmuyo yani gecmiyo bogazimdan ruyamdada erkek gordum ama hadi hayirlisi

benimki 13.6 cikti canim bu yasima kadar hep 9 falan cikardi hamile kalana kadar kan ilaclarina devam ettim ilk defa boyle yuksek dr ilaca gerek yok 3. ay multivitamin vercem dedi

Bunu ogrendigim iyi oldu bende cok gaz oluyo cunku

Ben ilk gidişimde devlet hastanesine gittim. benim ilk çocuğum olucak. yaşım da genç olduğundan çok tecrübesizim. açıkçası devlet hastanesindeki doktorlar adam yerine koyup iki kelime konuşmuyorlar bile. soru bile soracak fırsat olmuyor. onu geçtim 3 saat sıra bekledikten sonra mide bulantılarıyla beraber artık orada beklemeyi hiç göze alamadım. ben trabzon'da yaşıyorum. doğumla ilgili merkezdeki hastahane ilçedeki büyük bir hastanenin bir bölümü olarak alınmış gidip gelirken de içim dışıma çıktı açıkçası. bu yüzden özelden başka çare kalmadı. ben 45 tl ödüyorum burda kan tahlillerine ücret almıyorlar dedi tanıdıklarımız ama daha yaptırmadım bilemiyorum açıkçası net olarak. İnşallah ilerki yıllarda şartlar daha iyileştirilir.

Günaydın kızlar sizleri takip ediyorum. ama bir türlü yazmaya fırsat bulamıyorum. Dun dr gittim Bebeğimi gördüm kalp atışını dinledim, 11+2 deyiz cok mutlu oldum dünden beri asg resmine bakıp duruyorum. Allah olmayan herkese yasatsin bu duyguyu inşallah sag salim bebeklerimizi kucagimiza alırız

günaydın arkadaşlarrr çok uykum var yine ama sebebi belli gece uyuyamamak 3 gibi bir uyanıyorum sonrasındada namazdan sonra anca geçtiğimiz 1 ay boyunca eşimin işleri çok yoğundu gece 3 ten önce eve gelmiyordu gelince uyandırıyordu beni ondan alışkanlık kaldı malesef. birde tırnak mantarı derdim var hamilelikten önce doktora gittim gebelik düşündüğüm için tedaviye başlamadı son 2-3 haftadır inanılmaz sıkıntılı benim için sürekli kaşınıyor uyuduğum nadir zamanlarda birde onun için uyanıyorum bildiğiniz doğal çözüm var mı?

Canım cok gecmiş olsun.Rabbım kımseye yasatmasın cok zor.Benimde 3 tane düşügüm var.Ve senin bu yazını okuduktan sonra acaba kalbi durdumu diye düşünmekten sabahı yapamadım ve doktora gitmeme daha 15 gün var.sanki bulantım gecti eskisi gibi değil.İnanılmaz etkilendim bence burda bu şekilde seyler paylaşılmasa çok daha iyi olur.Benim fikrim ve acınızı anlıyorum.İnanın takıntı oldu ya kalbi durduysa.Belirtide olmuyormus bir de nasıl anlıcaz kalbinin durduğunu.Kafayı yicem sanki.

Günaydınn.... Al benden de o kadar. Gecen hafta delı bulantım vardı ama bu hafta o kadar değil nasıl korkuyorum anlatamam benımde 10 gün var daha doktora gitmeme Rabbim korusun bebişlerimizi...

Maalesef bende aynı durumdayım.Burda kalbi durupta kürtaj olanları okuduğumdan beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Arkadaşlara çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın ama zaten bulantı vb belirtileri yaşamıyordum şimdi daha çok kafaya taktım doktora gitmeme 12 gün var eşime söyledim panik yapıyorsun gereksiz yere doktora gitmeyelim dedi.Bakalım 12 gün nasıl geçicek.

Günaydın Annişler. Hepiniz için güzel bir gün olsun
günaydın canımm inşallah
günaydınn canım maşallah size bende kalp atışlarını ve bebeğimi görünce herşeyi unutmuştum.

Slm, Rabbim nasip ederse ben de haziran annesi olacam inşallah. Geçen sene Mayıs olacaktı ama nasip olmadı. 12. haftasında bebeğimin kalbi durdu ve malesef aldırmak zorunda kaldım. Şimdi ben de iğne kullanıyorum günlük. Aslında formu ilk günden beri takip ediyorum ama bir türlü üyelik girişi yapamadığım için yazamadım. Şimdiye kadar 2 kere kontrole gittim. En son dün gittim ve çok şükür her şey yolunda. Tam bir bebek şeklinde gözüküyordu, küçük mücizem. 9+3 günlük :)

tebriklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…