2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Haha yok canım doğurmadım.

Zaten çarşamba gününe kadar doğmasın ya...

Doktorum 19 Mayısla birleştirmiş 4 gün izinli.

Şimdilik iyiyiz.

Sen nasılsın?
Top gibiyim yuvarlanip gidiyorum:))) haziranin ilk haftasini bekliyorum ins 5_7haziran arasi sogar bebisimmmm

Kendini sikma yeter canım. biz hamileliğin başından beri ilişkiye de girmiyoruz . ben bu yüzdende çok daha fazla acır dmeiştim.
Onu sorcaktimda cekindim canim. Icimi okudun walla. Bizde uc aydir girmiyoruz bundan korkuyorum daralmis midir zorlar mi diye. Bide kac yillik ewlisin

Sadece nstye girdim kızlar. Ultrasona haftaya girecekmişim
Ya devlet hastanesi mi? Anlayamiyorum yani oraya kadar sizi oraya kadar yorup bebege bakmadan geri mi yolluyorlar ne acayippp. Yani allah korusun bebege hep bakmalari lazim helede aon zamanlarda. Suyu nasil kordon nasil diye

Offfffffffff
Çok pis daraldımmm.
Evde tek ne yapacağımı bilmez halde odadan odaya dolanıp duruyorum, hava da sıcak, zamanda geçmiyor

Sıkıcı bir gün değil mi?

Allahtan yarın tatil, kızım ve eşim evde olacak.

Top gibiyim yuvarlanip gidiyorum:))) haziranin ilk haftasini bekliyorum ins 5_7haziran arasi sogar bebisimmmm

Biz ne kadar plan yapsakta tahmin yürütsekte maalesef onlar kendileri geleceği zamanı belirliyor.

İlk kızım şimdi 1 haftalıktı.

Bunda tık yok.

Son 21 gün.:)

Psikolojik te oluyor canım. ben kendi dr uma gözüken kdr risk var diye daha hassastım. Dr um iyi olduğumu söyleyince valla iş yapıyorum evde bir enerji geldi :) ama o beden yorgunluğuyla akşamları koltukta tv başında uyuyakalıyorum :)

Bitmedi mi canım daha işlerin.

Hemde ne sıkıcı
Sen sanslısın canım yaaa.

Ben az önce aradım eşimi "noluuurrr gell" diye.
Belki sürpriz yaparda gelir diye umutla bekliyoruz kızımla

Hehe adamı işinden alıkoyma, doğumdan sonra daha çok ihtiyacın olur.

acaba bnm dr ne diyecek normal doğum için.
Doğum anında karar verir bence senin dr un. tabi sezeryan derse ne gzl tarihin belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…