- 17 Nisan 2013
- 232
- 150
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.741
kizlar cati muayenesi oldum bugün. Maalesef cok uygun degilmisim normal doguma. Doktor vakumla cekeriz dedi. Bebegin kilolu degil gelebilir dedi ama gelmezse kafası hemen sezeryana aliriz dedi. Iste o arada bebegin kafasi dogum kanalinda oldugu icin risk yaratabilirmis. Napicagimi bilemedim.
sen normali dğşünmeye devam et canım. bebeğin 4+ kilo olmadıkça sorun yok. eşimi de vakumla çekmişler, gayet normal bi adam
Ahh canım bi kaç gündür bende bu konudan yakınıyorum.
Su zamana kadar hiç çatlağım olmadı diye seviniyodum, taa ki merak edip aynadan inceleyene kadar,
Tam sezeryan kesiği atılan bölüm de bi sürü kırmızı çatlaklar gördüm
Aynı gün kalcam kasınmıştı bende kaşımıstım boş bulunup, ertesi gün tırnak çiziği gibi aynı yerde 3 tane kırmızı çatlak gördümBen yaptım yani onu da...
Sağlık olsun ne diyelim, su saatten sonra yapacak bişey yok...
Vakumun zarari yokmus zaten canim. ama vakumla gelmezse sikinti yaratabilirmjs. Haftaya kadar düşünucem sonra ayrıntılı konusucam doktorumla. Tüm riskleri anlatsın ona göre karar verelim.bebekte tam dogum pozisyonunda kilosuda uygun. Bari normal dogumu engelleyecek baska seyler daha olsaydida üzülmeseydim bu durumasen normali dğşünmeye devam et canım. bebeğin 4+ kilo olmadıkça sorun yok. eşimi de vakumla çekmişler, gayet normal bi adam
Benim drum haftada 200 civarı alır demişti.son ay bebişler azmı kilo alıyorlar fazlamı?kimsi haftada 400 gr alıyor diyorduoda abartı bence biraz ama doğrusu nedirki
ben eşimle anlaştım toparlanır toparlanmaz spora başlamak istiyorum. en azından yağlı ve çatlak olmasın
Bir hafta vaktim var düşünucem arastiricam canim. Doktoruma guveniyorum. Sezeryan olmam icin boyle birsey soylemez. Bir hafta düşün dedi. Vakumla alabiliryor catim tamamen dar degil tarif ettide neresinin sıkıntı yarattigini dinleyemedim tam o anda.sonra oturup konusucaz ayrintili bakalim.Acele karar verme bence, içine sinmiyorsa bir doktorun daha fikrini al. Hemen sezaryene gidip de sonra pişman olma. Hem doktorunda kesin olmaz dememiş, vakumla deneriz demiş, olmazsa sezaryene alırız demiş.
dönecek dönecek az daha sabredelim
benimde Haziran sonu görünüyor ama bence kalmıcak ozamanaBu arada herkese günaydııınnnnHepiniz teker teker doğurcaksınız benle kızım sona kalıcaz. O yüzden en deneyimli biz olcaz
yapma canım yaa, bende henüz çatlamadım ama demekki daha sevinmek için erken :/durup durup 38. haftada tüm karnım çatlak doldu. bir gün süren derim yırtılıyor bağırışlarımın akşamına karnımı kıpkırmızı çatlaklarla dolu buldum.
Canim hakkinda hayirlisi olsun. Doktorunla detayki konus bakalim kesin olarak ne dicek. Buarada cati muayenesi nasildi cok agridimi, ne hissettin.Bir hafta vaktim var düşünucem arastiricam canim. Doktoruma guveniyorum. Sezeryan olmam icin boyle birsey soylemez. Bir hafta düşün dedi. Vakumla alabiliryor catim tamamen dar degil tarif ettide neresinin sıkıntı yarattigini dinleyemedim tam o anda.sonra oturup konusucaz ayrintili bakalim.
Kızlar doktordayım sıramı bekliyorum. Bugün çatı muayenesi olabilirim ay tırsıyorum ve çekiniyorum.
Canim daha bugun oldum hic korkma hicbir sey yok. Bende baya elini sokcak saniyordum ama parmaklarıyla bakiveriyor hemenKızlar doktordayım sıramı bekliyorum. Bugün çatı muayenesi olabilirim ay tırsıyorum ve çekiniyorum.
Canim hiçbirr sey yokmuş. Azcik aciyor tabi ama azcik. kendimizi rahat birakmamiz onemli ama ben gevsektim baya kasmadim kendimi.Canim hakkinda hayirlisi olsun. Doktorunla detayki konus bakalim kesin olarak ne dicek. Buarada cati muayenesi nasildi cok agridimi, ne hissettin.
Canim ben de 18 almisim daha vakit var 20yi gececem 25 olmasa bariDoğrudur canım. Bizim kız 10gun önce 2800du 3u geçmiştir inşallah :) tekmeleri baya kuvvetlendi artık canımı acıtıyor :)
Veririz tabiii yaaa :))
Bende iki hafta sonra olcam kismet olursa, bakalim ne hale giricemCanim hiçbirr sey yokmuş. Azcik aciyor tabi ama azcik. kendimizi rahat birakmamiz onemli ama ben gevsektim baya kasmadim kendimi.
Ay cnm dogurmadin mi halaaaaaaMerhaba arkadaşlar 37. haftamızdan herkese selamlar.
Geçmişe bir göz attım herkes iyi şükürler olsun.
Bizde kızımla iyiyiz.
Ay cnm dogurmadin mi halaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?