2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Acele karar verme bence, içine sinmiyorsa bir doktorun daha fikrini al. Hemen sezaryene gidip de sonra pişman olma. Hem doktorunda kesin olmaz dememiş, vakumla deneriz demiş, olmazsa sezaryene alırız demiş.

ben eşimle anlaştım toparlanır toparlanmaz spora başlamak istiyorum. en azından yağlı ve çatlak olmasın

sen normali dğşünmeye devam et canım. bebeğin 4+ kilo olmadıkça sorun yok. eşimi de vakumla çekmişler, gayet normal bi adam
Vakumun zarari yokmus zaten canim. ama vakumla gelmezse sikinti yaratabilirmjs. Haftaya kadar düşünucem sonra ayrıntılı konusucam doktorumla. Tüm riskleri anlatsın ona göre karar verelim.bebekte tam dogum pozisyonunda kilosuda uygun. Bari normal dogumu engelleyecek baska seyler daha olsaydida üzülmeseydim bu duruma

ben eşimle anlaştım toparlanır toparlanmaz spora başlamak istiyorum. en azından yağlı ve çatlak olmasın

Benim de 2 hafta önce başladı çatlaklarım göbeğimin altında kaldığı için görmüyorum :) Zaten ergenlikten kalma bir sürü çatlağım vardı, yenilerini eklemiş olduk, çok da kafama takmıyorum. Kilolar için de kendime doğumdan sonra 1 sene verdim, öyle ya da böyle aldığım kiloları vereceğim. Bebişlerimiz sağlıklı olsun, biz sağlıklı olalım gerisi ayrıntı, çok da önemli değil

Acele karar verme bence, içine sinmiyorsa bir doktorun daha fikrini al. Hemen sezaryene gidip de sonra pişman olma. Hem doktorunda kesin olmaz dememiş, vakumla deneriz demiş, olmazsa sezaryene alırız demiş.
Bir hafta vaktim var düşünucem arastiricam canim. Doktoruma guveniyorum. Sezeryan olmam icin boyle birsey soylemez. Bir hafta düşün dedi. Vakumla alabiliryor catim tamamen dar degil tarif ettide neresinin sıkıntı yarattigini dinleyemedim tam o anda.sonra oturup konusucaz ayrintili bakalim.

Kızlar S skelebeks @tubiser 3'ümüzde aynı haftadayız günlerimiz yakın ve bebişlerimiz dönmemiş
dönecek dönecek az daha sabredelim

Bu arada herkese günaydııınnnn Hepiniz teker teker doğurcaksınız benle kızım sona kalıcaz. O yüzden en deneyimli biz olcaz
benimde Haziran sonu görünüyor ama bence kalmıcak ozamana

durup durup 38. haftada tüm karnım çatlak doldu. bir gün süren derim yırtılıyor bağırışlarımın akşamına karnımı kıpkırmızı çatlaklarla dolu buldum.
yapma canım yaa, bende henüz çatlamadım ama demekki daha sevinmek için erken :/

Kızlar doktordayım sıramı bekliyorum. Bugün çatı muayenesi olabilirim ay tırsıyorum ve çekiniyorum.

Canim hakkinda hayirlisi olsun. Doktorunla detayki konus bakalim kesin olarak ne dicek. Buarada cati muayenesi nasildi cok agridimi, ne hissettin.

Offfffffffff
Çok pis daraldımmm.
Evde tek ne yapacağımı bilmez halde odadan odaya dolanıp duruyorum, hava da sıcak, zamanda geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…