- 4 Eylül 2014
- 880
- 568
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.801
Kimiside çok acıyo diyor bunu duymak iyi geldi inşlh bizde sorun yaşamayız doktor söylüyomu ne zaman çatı muayenesi yapacağınıCanim daha bugun oldum hic korkma hicbir sey yok. Bende baya elini sokcak saniyordum ama parmaklarıyla bakiveriyor hemen
Kizlar bisey dicem ben doktorumdan memnunumda son zamanda bazi seyler aklimi karistiriyo nezaman gitsek doktor sezaryenden cikmis oluyo. Hemde iki tane arkaarkaya girmis oluyomus. Bi kere bile normal dogumdan ciktigini duymadim. Banada 37de cati muayenesi dedi banada sezaryen derse sizce baska doktora gorunim mi bi fikir werin
Geçen gittiğimde memnun kalmıştım fakat hayal kırıklığı oldu benim için. 1saat fazladan da bekledim boşu boşuna. Çok kızdım.İçine sinmeyen doktora ve hastaneye para harcamaktan sa en iyisi devlete git.
Geçen gittiğimde memnun kalmıştım fakat hayal kırıklığı oldu benim için. 1saat fazladan da bekledim boşu boşuna. Çok kızdım.
cnm genelde drler normal doğuma girmio ondan olabilir.Kizlar bisey dicem ben doktorumdan memnunumda son zamanda bazi seyler aklimi karistiriyo nezaman gitsek doktor sezaryenden cikmis oluyo. Hemde iki tane arkaarkaya girmis oluyomus. Bi kere bile normal dogumdan ciktigini duymadim. Banada 37de cati muayenesi dedi banada sezaryen derse sizce baska doktora gorunim mi bi fikir werin
Kim giriyo doguma pekicnm genelde drler normal doğuma girmio ondan olabilir.
cnm genelde drler normal doğuma girmio ondan olabilir.
Benim gittiğim hastanede normal doğum 730 sezeryan 780 dedilerdoğum ücreti ne kadar özelde?
37 yi bekliyim ozaman. Bi tane daha war ozel ewe yakin bolge hastanesi hem oranin muayene ucreti, dogumuda uygun. Bura her yonden yuksek geliyo bize. Doktora bagliyiz yne bakallim hakkimizda hayirlisiNe güzel bak dikkatini çekmiş.
Ben senin yerinde olsam başka doktora da görünürüm.
Benim gittiğim hastanede normal doğum 730 sezeryan 780 dediler
37 yi bekliyim ozaman. Bi tane daha war ozel ewe yakin bolge hastanesi hem oranin muayene ucreti, dogumuda uygun. Bura her yonden yuksek geliyo bize. Doktora bagliyiz yne bakallim hakkimizda hayirlisi
Amiin cnm insallahÖyle canım Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın inş.
hadi gözün aydın canımcnm perşembe 11 45 de randevunuz var diye aradılar:) gel perşembe gellllllllllllllll.......:)
ne güzel cnm böylebir dr ye denk gelmissin. ama o tarihleri bilmek de insanı strese sokar yahu ya o gün doğum olursa diye:)Benim doktorum hafta içi gece gündüz farketmez normal doğuma giriyor, ama hafta sonu 4 doktor nöbetleşe giriyorlar.
Mesela bana bundan sonraki haftalar için hafta içi olursa ben gireceğim, 30 Mayıs cumartesine denk gelirse de ben gireceğim dedi.
Ama ama 23-24-31 Mayıs olursa nöbetçi doktorlar girecek.
teşekkür ederim cnm merak etmeye başlamıştım he he:)hadi gözün aydın canım
Hiç bilmiyorum canım konuşmamıştım. Gitmeyeceğim de oraya .doğum ücreti ne kadar özelde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?