2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ne güzel bak dikkatini çekmiş.

Ben senin yerinde olsam başka doktora da görünürüm.

düzgün bi devlet hastanesi varsa orda doğum yapın kızlar. inanın özelin sadece adı özel. ebeye ve hemşireye 50şer tl verin. oh mis. ben özelde doğum yaptığıma pişman oldum. boş masraf

Benim nst geçen hafta bozuk çıkınca ilki normal olmasına rağmen acil sez. yapabilirim dedi.

Suni sancı ile başlatamaz mısınız dedim, sıkıntıda olan bebeğe suni sancı verip daha da sıkıntıya sokamayız dedi.

Doktoruma güveniyorum şöyleki sonra akşam saatine de nst yazdı gececi nöbetçi doktorda aynısını söyledi, sıkıntıda olan bebeğe sancı verilmez dedi.

Şükür ki serumdan ve o kadar tatlıdan sonra düzene girdik.

cnm genelde drler normal doğuma girmio ondan olabilir.

cnm genelde drler normal doğuma girmio ondan olabilir.

Benim doktorum hafta içi gece gündüz farketmez normal doğuma giriyor, ama hafta sonu 4 doktor nöbetleşe giriyorlar.

Mesela bana bundan sonraki haftalar için hafta içi olursa ben gireceğim, 30 Mayıs cumartesine denk gelirse de ben gireceğim dedi.

Ama ama 23-24-31 Mayıs olursa nöbetçi doktorlar girecek.

Ne güzel bak dikkatini çekmiş.

Ben senin yerinde olsam başka doktora da görünürüm.
37 yi bekliyim ozaman. Bi tane daha war ozel ewe yakin bolge hastanesi hem oranin muayene ucreti, dogumuda uygun. Bura her yonden yuksek geliyo bize. Doktora bagliyiz yne bakallim hakkimizda hayirlisi

ne güzel cnm böylebir dr ye denk gelmissin. ama o tarihleri bilmek de insanı strese sokar yahu ya o gün doğum olursa diye:)

Benim hastane normal dogum 2700 sezaryen ve epidural 3400 suit oda istersen +350, muayene 140lira. Ablam cok pahali diyo kendi dogum yaptigi hastane 1000liraymis cokta memnun kaldim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…