2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Onu sorcaktimda cekindim canim. Icimi okudun walla. Bizde uc aydir girmiyoruz bundan korkuyorum daralmis midir zorlar mi diye. Bide kac yillik ewlisin
4 senelik evliyiz canım biz. doktorum bana dedi ki ya bu hafta ya da haftaya yapalım dedi. ama istersen haftaya kalsın psikolojik olarakta hazırlarsın kendini çünkü bazısı çok sıkıyor kendini ve zor oluyor dedi. bende haftaya bekleyerek daha çok stres olurum dedim oldum. ama dediğim gibi çok rahattım o yüzden de acımadı. ama normalde de acıyacak birsey göremedim. ben baya elini falan sokacak sandım ama yok öyle birsey parmaklarla iki dakikada bakıverdi. şöyle diyim ilişkiye girsem daha çok acırdı belki :)

Ailen falan yakın değil mi?

Anneni çağır biraz yürüyüş yap.

Yakın canım, sürekli yanımda oluyor zaten,
Ama bu hafta sonu kuzenimin düğünü var, o yüzden suan oraya gitti yardıma ablasına

Arabayla 15-20 dk.lık yer aslında, gel dedi sırf erindiğimden gitmedim, şimdide pişman oldum

Ayy rahatladim bi an walla, stres icindeydim. Bana 26haftalikken yapilmisti bi alette sokmustu. Okadar canim yaniyoduki onlari hissetmiyodum. Elle yapiyosa iyi kimisi diyo elini sokuo icinde açıyo ayy deisik deisik seyler duydum

Ayy rahatladim bi an walla, stres icindeydim. Bana 26haftalikken yapilmisti bi alette sokmustu. Okadar canim yaniyoduki onlari hissetmiyodum. Elle yapiyosa iyi kimisi diyo elini sokuo icinde açıyo ayy deisik deisik seyler duydum
ay yok o ne oyle. eli sokup içinde açıcak. yoktur herhalde öyle yapan canım ya.

acaba bnm dr ne diyecek normal doğum için.
Doğum anında karar verir bence senin dr un. tabi sezeryan derse ne gzl tarihin belli olur
yok canım kararı ben vericem dogumdan önce. bakalım düşünücem bir hafta. ama herkes riske atmamam gerektiğini söylüyor.

kızlar benim bildiğim çatı muayenesinde dr işaret parmağı ve orta parmağını sokup açıo hepsi bundan ibaret. pike mi ne öyle bişey diolar onada. yani el filan sokma gibi bi durum yok. eskiden hiç yapmazlrmış öyle bişey doğum anına kadar, şimdi erkenden yapıo dr le nedense.

Evet canım aynen senin anlattığın gibi.

Ben çatı muayenesi olmadım ama normal doğum yaptım ve sık sık açıklığımı kontrol ettikleri için acısız bir şey olduğunu biliyorum.

Bugün benimde kontrolüm vardı. Gittim nst ye girdim. 3 tane ufak sancı çıktı. Dr a gözüktüm sadece nst ye bakarak bebek iyi durumda gecen hafta suyunda iyiymiş haftaya tekrar geliceksin yine nst olacak açılma ve ultrason bakılcak dedi. Sinirim bozuldu. Kızımı görürüm diye umut ediyodum.

Evet canım aynen senin anlattığın gibi.

Ben çatı muayenesi olmadım ama normal doğum yaptım ve sık sık açıklığımı kontrol ettikleri için acısız bir şey olduğunu biliyorum.
cnm ben sezaryen oldum 13 saat sancıya rağmen hiç açılma olmamıştı bi kez bu şekilde bakıldı. erken doğum oldu zaten. ama normal de çok sık bu şeilde kontrol ettiklerini biliorum.

Ya devlet hastanesi mi? Anlayamiyorum yani oraya kadar sizi oraya kadar yorup bebege bakmadan geri mi yolluyorlar ne acayippp. Yani allah korusun bebege hep bakmalari lazim helede aon zamanlarda. Suyu nasil kordon nasil diye
Özel hastane tatlım. 10gun geçmeden muayene parası vermiyorsun ya ondan mı bakmıyor acaba ne bileyim. Sevmiştim de doktoru. Hayal kırıklığı oldu benim için. Doğurana kadar doktora gitmiycem en sonunda.

Allah allah nedne zorlarına giriyor ki ultrasonda bakmak.

Kizlar bisey dicem ben doktorumdan memnunumda son zamanda bazi seyler aklimi karistiriyo nezaman gitsek doktor sezaryenden cikmis oluyo. Hemde iki tane arkaarkaya girmis oluyomus. Bi kere bile normal dogumdan ciktigini duymadim. Banada 37de cati muayenesi dedi banada sezaryen derse sizce baska doktora gorunim mi bi fikir werin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…