2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Doğrudur canım. Bizim kız 10gun önce 2800du 3u geçmiştir inşallah :) tekmeleri baya kuvvetlendi artık canımı acıtıyor :)
Veririz tabiii yaaa :))

Canim ben geldim dokTordan kilo almiS bebegim. Yani ultrason farkindan kaynaklaniyormus :) rahatla canim sendE. Yalniz bende plesanta yaslanmasi başlamış. Bir hafta kadar erken baslamis dedi doktor. eger kilo alimi durursa erken alicak bebegi.

bulaşık makinasını yerleştireyim dedim anında tansiyonum düştü şuan sersem gibiyim bayılacam sanki her yer dönüyo artık hiç bişe yapamıyorum ayakta kalamıyorum ne olacak böyle yapmam gerekiyo yardım edenim yokk

kizlar cati muayenesi oldum bugün. Maalesef cok uygun degilmisim normal doguma. Doktor vakumla cekeriz dedi. Bebegin kilolu degil gelebilir dedi ama gelmezse kafası hemen sezeryana aliriz dedi. Iste o arada bebegin kafasi dogum kanalinda oldugu icin risk yaratabilirmis. Napicagimi bilemedim.

Anladm cnm cok şükür tskler. plasenta yaslaninca kilo alimi da yavasliyodu sanirim.doğrudur. kac kg olmus peki bebeginnn. Şükür riskli haftalar gecmis. Artik gelecekse de gelain seninki cnmmm

Bence hic riske girme bebegi de riske atma. Bosuna sanci cekip sonra sezeryana da girme. Eninde sonunda sezeryana alcaksa sanci cekmeden kabul et şimdiden Cnmm.

böyle yapa yapa normalden soğutmaya çalışıyorlar. şükür ki doktorum bir problem yoksa bana sezeryan için gelmeyin diyor. inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur.

durup durup 38. haftada tüm karnım çatlak doldu. bir gün süren derim yırtılıyor bağırışlarımın akşamına karnımı kıpkırmızı çatlaklarla dolu buldum.

Simdi hastaneden geldim kizim 2800 kilo 46 cm boyu olmus nst soktu yarim saatte 2 defa yuksek sancim cikti doktor normal oldugunu soyledi sadece bebegin hareketleri azaldigi icin onu takip et dedi bir problem olmazsa 10 gun sonra gel dedi ama bakalim benim kiz durmaz sanki o kadar gibi geliyor bana bizden boyle simdi evi toplamam lazim kendinize iii.bakin

sen normali dğşünmeye devam et canım. bebeğin 4+ kilo olmadıkça sorun yok. eşimi de vakumla çekmişler, gayet normal bi adam

durup durup 38. haftada tüm karnım çatlak doldu. bir gün süren derim yırtılıyor bağırışlarımın akşamına karnımı kıpkırmızı çatlaklarla dolu buldum.

Ahh canım bi kaç gündür bende bu konudan yakınıyorum.
Su zamana kadar hiç çatlağım olmadı diye seviniyodum, taa ki merak edip aynadan inceleyene kadar,
Tam sezeryan kesiği atılan bölüm de bi sürü kırmızı çatlaklar gördüm

Aynı gün kalcam kasınmıştı bende kaşımıstım boş bulunup, ertesi gün tırnak çiziği gibi aynı yerde 3 tane kırmızı çatlak gördüm Ben yaptım yani onu da...

Sağlık olsun ne diyelim, su saatten sonra yapacak bişey yok...

Anladm cnm cok şükür tskler. plasenta yaslaninca kilo alimi da yavasliyodu sanirim.doğrudur. kac kg olmus peki bebeginnn. Şükür riskli haftalar gecmis. Artik gelecekse de gelain seninki cnmmm
Canim 2801 olmus kilosu. Karin cevresi geri 6 gun hic duzelmedi gerilik. 10 gun once 2361 di. Kilo almis yani.simdi bir hafta sonra cagirdi. Insallah almaya devam eder. Eğer etmezse zaten zorunlu sezeryan olurum. Ben hep normal dogum düşünmustum canim o yuzden üzüldüm ama riskliyse yapacak birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…