- 27 Ekim 2014
- 111
- 100
- 48
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.281
Negatif çıkarsa sorun yok, pozitifse değer kaç acaba ? Ne kadar yüksek?
Ben de bilmiyorum arkadasim bi ara burada baya yogun konusulmustu..cig et ,kedi, yikNmamis sebze meyvelerden geciyormusPozitif cikmasi bu mikrobua bagisiklik oldugu anlamina gemiyomuydu ben oyle hatirliyorum sanki..
canım günaydın ... ben de dün aldım sonuçlarımı doktorla telefonda görüştüm şükür negatif benım hepsı ama koru kendını ben yolda kedının yanından bıle gecmıyorum et yemıyorum kıyma bıle çiğköfte vs vs. dikkat et kendıne bi iki ay et yemezsek ölmeyız ki Allahtan ben hiç aramıyorum.. :) ama sen içini ferah tuttt herşey güzel olucak :)Ben de bilmiyorum arkadasim bi ara burada baya yogun konusulmustu..cig et ,kedi, yikNmamis sebze meyvelerden geciyormus
Mrb canim ne zamandir gorusemiyoruz nasilsincanım günaydın ... ben de dün aldım sonuçlarımı doktorla telefonda görüştüm şükür negatif benım hepsı ama koru kendını ben yolda kedının yanından bıle gecmıyorum et yemıyorum kıyma bıle çiğköfte vs vs. dikkat et kendıne bi iki ay et yemezsek ölmeyız ki Allahtan ben hiç aramıyorum.. :) ama sen içini ferah tuttt herşey güzel olucak :)
Kzlar mrb bisey sorcam.toxoplasma degeri pozitif cikti..negatif mi cikmaliydi..onemli biseymis galiba
Negatif çıkarsa sorun yok, pozitifse değer kaç acaba ? Ne kadar yüksek?
Ben de bilmiyorum arkadasim bi ara burada baya yogun konusulmustu..cig et ,kedi, yikNmamis sebze meyvelerden geciyormus
canım günaydın ... ben de dün aldım sonuçlarımı doktorla telefonda görüştüm şükür negatif benım hepsı ama koru kendını ben yolda kedının yanından bıle gecmıyorum et yemıyorum kıyma bıle çiğköfte vs vs. dikkat et kendıne bi iki ay et yemezsek ölmeyız ki Allahtan ben hiç aramıyorum.. :) ama sen içini ferah tuttt herşey güzel olucak :)
geçen hafta zordu ama bu hafta daha iyiyim canım bebeğim iyidir herhalde ben 2 ay da gidicem doktorum o zaman gel demişti ne sıklıklarla gidiyorsun doktoraMrb canim ne zamandir gorusemiyoruz nasilsinbizim kedimiz vardi evlenmeden once acaba ondan mi ki..cig kofteyi cok yerim ama etsiz olandan..degrleri hatirlsmiyorum ama o kisim kep pozitifti neyse hayirlisi bakalim..senin bebis nasil..bugun doktora gitcem cok heyecanliyim
nasıl yanı et yemesek?Olmaz kı ama ,doktorum ozellıkle et yemen gerekıyor dedı haftada 2 kere falan,hatta balık yeyemesen onu cevız ve fındıkla telafı edersın ,ama et mutlak ye dedı.Bence etı guzel yıkadıktan sonra bıldıgınız yerden de alınca sorun olmaz.Unutmayın cıg et olmaz soylenmıs et yemeyın degılcanım günaydın ... ben de dün aldım sonuçlarımı doktorla telefonda görüştüm şükür negatif benım hepsı ama koru kendını ben yolda kedının yanından bıle gecmıyorum et yemıyorum kıyma bıle çiğköfte vs vs. dikkat et kendıne bi iki ay et yemezsek ölmeyız ki Allahtan ben hiç aramıyorum.. :) ama sen içini ferah tuttt herşey güzel olucak :)
Ben sağlık ocağında hemogram tahlili yaptırdım canım hastanede yaptırdığım testlerden ayrı olarak yani kan değeri hemogram tahlilde cikiyor
ben tiksindim de yanı kayınvalıdem her allahın gunu yaptıgı için kokusuna tahammulum yok ve zaten dediğimgibi ben başka şeylerden alıyorum bol baklıyat tuketmeye calısıyorum kuruyemıs ıhmal etmıyorum ama pimpirikliyim ben yapmıyorum o yemeği yiyemem yani o etinasıl yanı et yemesek?Olmaz kı ama ,doktorum ozellıkle et yemen gerekıyor dedı haftada 2 kere falan,hatta balık yeyemesen onu cevız ve fındıkla telafı edersın ,ama et mutlak ye dedı.Bence etı guzel yıkadıktan sonra bıldıgınız yerden de alınca sorun olmaz.Unutmayın cıg et olmaz soylenmıs et yemeyın degıl
Ben 5 haftalikkken gitmistim..simdi gitcem bide 9 oldum galibageçen hafta zordu ama bu hafta daha iyiyim canım bebeğim iyidir herhalde ben 2 ay da gidicem doktorum o zaman gel demişti ne sıklıklarla gidiyorsun doktora
aynen canım ben de çok girmiyorum buralara kafada karışıyor zaten Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerımızı.. Sen nerede oturuyorsun ?Ben 5 haftalikkken gitmistim..simdi gitcem bide 9 oldum galibaonun disinda ayda bir giderim heralde..saglik ocaklarinda bebek biraz buyudukten sonra kalp atisi dinlenebiliyormus..arada oraya giderim ya ben cok ustune dusmek istemiyorum..ne bileyim cok okudukca cok sey bildikce ya bisey olursa diyorum..ikili taramalar gecse bide..sagliklica elimize almayi nasip etsin Allah..
anladım ben de balık yeyemıyorum zaten cok sevmıyordum,ama doktora esımle gıtmıstım malesef doktorum haftada 2 kere de balık yemen gerek demıstı.Sımdı her hafta sonu zorla balık yemeye goturuyor..Hafta sonları gelmesın deye dua eder oldumben tiksindim de yanı kayınvalıdem her allahın gunu yaptıgı için kokusuna tahammulum yok ve zaten dediğimgibi ben başka şeylerden alıyorum bol baklıyat tuketmeye calısıyorum kuruyemıs ıhmal etmıyorum ama pimpirikliyim ben yapmıyorum o yemeği yiyemem yani o eti
Ben de normalde acayip tatlı severdim bi oturuşta yarım kilo baklava yediğimi Hatırlıyorum. Ama şu sıralar midem kalkıyo kokusuna tahammülüm yok. ekşi acı ne varsa kankam olduben var canim tuzlu seyleri yiyebiliyorum ama tatli adini duyunca dahi midem kalkiyor annem pekmez ye diyo yok olmuyo yani gecmiyo bogazimdan ruyamdada erkek gordum ama hadi hayirlisi
Cnm ben kac hafta bu kabusla yaşadım...Kzlar mrb bisey sorcam.toxoplasma degeri pozitif cikti..negatif mi cikmaliydi..onemli biseymis galiba
bebişimi görmeme son 2 günRabbim güzel şeyler duyarız inşallah doktorumuzdan.
Slm, Rabbim nasip ederse ben de haziran annesi olacam inşallah. Geçen sene Mayıs olacaktı ama nasip olmadı. 12. haftasında bebeğimin kalbi durdu ve malesef aldırmak zorunda kaldım. Şimdi ben de iğne kullanıyorum günlük. Aslında formu ilk günden beri takip ediyorum ama bir türlü üyelik girişi yapamadığım için yazamadım. Şimdiye kadar 2 kere kontrole gittim. En son dün gittim ve çok şükür her şey yolunda. Tam bir bebek şeklinde gözüküyordu, küçük mücizem. 9+3 günlük :)
bebeğim beni duydu herhalde nasıl bir bulantı oldu az önce anlatamam tuvalete zor yetiştim şimdi de kasılıyor karnım sanki siz neler yaşıyorsunuz çok zormuş anne olmak aklım çıkıyor ya birşey olursa diye
Merhaba,
Bu sırakar çokkkk uykum var akşam yemekden sonra direk sızma modunda sabah kaltığımda ise sanki hiç uyumamış gibiyim şimdi işyeirndeyim gine uykum var böyle kafamı koysam uyuyacam ama allaha şükür mide bulantım yok yemek yapabiliyorum he rşeyi yiyebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?