2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bebeğim beni duydu herhalde nasıl bir bulantı oldu az önce anlatamam tuvalete zor yetiştim şimdi de kasılıyor karnım sanki siz neler yaşıyorsunuz çok zormuş anne olmak aklım çıkıyor ya birşey olursa diye

Ben de bilmiyorum arkadasim bi ara burada baya yogun konusulmustu..cig et ,kedi, yikNmamis sebze meyvelerden geciyormus
canım günaydın ... ben de dün aldım sonuçlarımı doktorla telefonda görüştüm şükür negatif benım hepsı ama koru kendını ben yolda kedının yanından bıle gecmıyorum et yemıyorum kıyma bıle çiğköfte vs vs. dikkat et kendıne bi iki ay et yemezsek ölmeyız ki Allahtan ben hiç aramıyorum.. :) ama sen içini ferah tuttt herşey güzel olucak :)

Mrb canim ne zamandir gorusemiyoruz nasilsin bizim kedimiz vardi evlenmeden once acaba ondan mi ki..cig kofteyi cok yerim ama etsiz olandan..degrleri hatirlsmiyorum ama o kisim kep pozitifti neyse hayirlisi bakalim..senin bebis nasil..bugun doktora gitcem cok heyecanliyim

Kzlar mrb bisey sorcam.toxoplasma degeri pozitif cikti..negatif mi cikmaliydi..onemli biseymis galiba

Negatif çıkarsa sorun yok, pozitifse değer kaç acaba ? Ne kadar yüksek?

Ben de bilmiyorum arkadasim bi ara burada baya yogun konusulmustu..cig et ,kedi, yikNmamis sebze meyvelerden geciyormus

Iyice karisti arkadaslar bilen varsa bi aciklik getirelim. Benim bildigim pozitif cikarsa bu bikroba karsi bagisikligin var demek negatif cikarsa bagisiklik yok dikkat et demek... ben sokak kedilerine her sabah mama dagitirim gelip surtunuyorlar hemen eliminayagimi yikiyom ama ne kadar kacabilirim... biz yaradilana merhamet edelim Yaradanda bize ve bebeklerimize merhamet etsin insaallah. Basimiza gelen hersey Allahtan Rabbim iki cihan saadeti nasib etsin cumlemize

geçen hafta zordu ama bu hafta daha iyiyim canım bebeğim iyidir herhalde ben 2 ay da gidicem doktorum o zaman gel demişti ne sıklıklarla gidiyorsun doktora

Merhaba,
Bu sırakar çokkkk uykum var akşam yemekden sonra direk sızma modunda sabah kaltığımda ise sanki hiç uyumamış gibiyim şimdi işyeirndeyim gine uykum var böyle kafamı koysam uyuyacam ama allaha şükür mide bulantım yok yemek yapabiliyorum he rşeyi yiyebiliyorum.

nasıl yanı et yemesek?Olmaz kı ama ,doktorum ozellıkle et yemen gerekıyor dedı haftada 2 kere falan,hatta balık yeyemesen onu cevız ve fındıkla telafı edersın ,ama et mutlak ye dedı.Bence etı guzel yıkadıktan sonra bıldıgınız yerden de alınca sorun olmaz.Unutmayın cıg et olmaz soylenmıs et yemeyın degıl

herkese mrb kk^nın güzel anne adayları. c.tesi bebişimi görücem çok heyecanlıyım. 6 haftalıkkenki ultrason görüntüsü var elimde ona bakıp duruyorum bütün ultrason görüntülerini saklıycam bebişimin. ya bide bişey sorucam kızşar herkesin kesesi yuvarlak veya oval benmki bildiğiniz dikdörtgen içinizde böyle olan var mı?

Ben sağlık ocağında hemogram tahlili yaptırdım canım hastanede yaptırdığım testlerden ayrı olarak yani kan değeri hemogram tahlilde cikiyor

ne yazıyor karşısında hemogram 11 mi yoksa başka bir harf mi vermişler.Hemogram dediğin tam kan sayımı onu hepimiz yaptırıyoruz zaten bende araştırma hastanesinde yaptırdım.

ben tiksindim de yanı kayınvalıdem her allahın gunu yaptıgı için kokusuna tahammulum yok ve zaten dediğimgibi ben başka şeylerden alıyorum bol baklıyat tuketmeye calısıyorum kuruyemıs ıhmal etmıyorum ama pimpirikliyim ben yapmıyorum o yemeği yiyemem yani o eti

geçen hafta zordu ama bu hafta daha iyiyim canım bebeğim iyidir herhalde ben 2 ay da gidicem doktorum o zaman gel demişti ne sıklıklarla gidiyorsun doktora
Ben 5 haftalikkken gitmistim..simdi gitcem bide 9 oldum galiba onun disinda ayda bir giderim heralde..saglik ocaklarinda bebek biraz buyudukten sonra kalp atisi dinlenebiliyormus..arada oraya giderim ya ben cok ustune dusmek istemiyorum..ne bileyim cok okudukca cok sey bildikce ya bisey olursa diyorum..ikili taramalar gecse bide..sagliklica elimize almayi nasip etsin Allah..

aynen canım ben de çok girmiyorum buralara kafada karışıyor zaten Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerımızı.. Sen nerede oturuyorsun ?

anladım ben de balık yeyemıyorum zaten cok sevmıyordum,ama doktora esımle gıtmıstım malesef doktorum haftada 2 kere de balık yemen gerek demıstı.Sımdı her hafta sonu zorla balık yemeye goturuyor..Hafta sonları gelmesın deye dua eder oldum

ben var canim tuzlu seyleri yiyebiliyorum ama tatli adini duyunca dahi midem kalkiyor annem pekmez ye diyo yok olmuyo yani gecmiyo bogazimdan ruyamdada erkek gordum ama hadi hayirlisi
Ben de normalde acayip tatlı severdim bi oturuşta yarım kilo baklava yediğimi Hatırlıyorum. Ama şu sıralar midem kalkıyo kokusuna tahammülüm yok. ekşi acı ne varsa kankam oldu

Herkese selamlar yine toksoplazma konuşulmus ben ogluma hamile kalmadan önce yaptirmistim bu testleri size ve resmini cektim bagidsikligim var o yuzden kedimle mutlu mesut yaşa dik:) lgg negatif ise bagisiklik yok demek dikkat edilcek

Kzlar mrb bisey sorcam.toxoplasma degeri pozitif cikti..negatif mi cikmaliydi..onemli biseymis galiba
Cnm ben kac hafta bu kabusla yaşadım...
Ilk once kendine sorun etme...
Toxoplazma igm mi pozitif...?
Dr una sonucu gosterdiysen avidite tahlili isticek...
Toxoplazma igmye tekrar ve igg ile aviditeye bakacaklar.
Kisacasi igg pozitif
Igm negatif
Avidite %30 dan yüksek isr gebelikten ÖNCE gecirmissin bebek icin risk yok demek...
Bagisiklik kazanmissin yani bundan sonra gecirme riskin yok...
Avidite onemli cnm...
%30 dan dusuk ise o zaman tedavisi var canini sıkma doktorun gerekeni anlatir zaten sana...

AYRICA ET YEMENIZ YASAK DEGIL KIZLAR...
CIG ETTEN YANI IYI PISMEMIS ETTEN UZAK DURUN...
YESILLIKLERI SIRKELI SUYLA YIKAYIN...
KEDI SURTUNMESI VS EL UST BAS YIKAMAYLA KURTULACAGINIZ BISEY DEGIL...
BU MIKROBU TEMIZLIK MALZEMELERI OLDUREMIYOR...
SOKAK KEDILERINDEN AŞISIZ KEDILERDEN UZAK DURUN...
KEDI KAKASINDAKI BU MIKROP 4 AY YASAYABILIYORMUS...

Merhabalarbende aranıza yeni katıldım..aslında bebeğimin ilk haberini aldığımdan beri takip ediyorum sayfayı ,ama bugün yazmak nasip oldu ..bugün 8+3 olduk ..hesabınızın altındaki çizelgeyi nasıl oluşturdunuz acaba?

bebişimi görmeme son 2 gün Rabbim güzel şeyler duyarız inşallah doktorumuzdan.

ben yarın sabah gidicem saatler kaldı heheh inşallah iyidir

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah canım bende yarın gidiyorum 10 hafta içindeyiz tam kaç günlük olduğunu bilemiyorum satla eşit gitmiyordu bizimki bakalım ne kadar büyümüş bıcırık

ben sabahları kalktığımda mide ağrısı yaşıyorum bişeyler yeyince geçiyor. acıktığımda kasılıyor midem

heheh ben sabahları hiç kalkmasam diyorum bu sabah erkenn kalktım. ondan sonra baktım dayanamıyorum vurdum kafayı yattım kendime anca geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…