2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim hastane normal dogum 2700 sezaryen ve epidural 3400 suit oda istersen +350, muayene 140lira. Ablam cok pahali diyo kendi dogum yaptigi hastane 1000liraymis cokta memnun kaldim diyo
burda da var öyle bi hastane aama gerekten çok pahalı yahu... nedir bu allah aşkına

Kuşlar bugün dusta sut gibi akinti geldi.bildiğiniz bacalardan akti yani.
Dr te gittim normal dedi. Bilginiz olsun normalmis.ilk gebelik olunca bisey bilmiyor imsan

ne güzel cnm böylebir dr ye denk gelmissin. ama o tarihleri bilmek de insanı strese sokar yahu ya o gün doğum olursa diye:)

İlk kızımda da aynı hastane ve aynı doktora gidiyordum canım.

Evet ya şimdi de ya o günlerde gelirse diye düşünüyor insan.

burda da var öyle bi hastane aama gerekten çok pahalı yahu... nedir bu allah aşkına
Esim tutturdu orasi diye bana kalsa pek istemiyorum cunku bi ara acil durumum oldu we doktora ulasamadim baska doktora gittim, bide ustune hic normal dogum duyamaman soguttu biraz beni. Bi hastane daha war ama ordada yenidogan yogun bakim unitesi yokmus nasil yapsam. Ordada 1000tl norml dgum

Kuşlar bugün dusta sut gibi akinti geldi.bildiğiniz bacalardan akti yani.
Dr te gittim normal dedi. Bilginiz olsun normalmis.ilk gebelik olunca bisey bilmiyor imsan

O kadar gelmese de benden de geliyor canım.

Bana da doktorum normal dedi.

Selam anneler biz bugün dr a gıttık çatı muayenesi olduk çok az bi açılma varmış dr un parmaklarına bebişimin kafası dokunmuş bol bol yürü de doğsun bebek dedi erken gelebilirmiş oğluşum nts de bişey çıkmadı gayet normal dedi 2900 kilosu 49 cm boyu

Amanınnn o kadar inmiş mi aşağı.

hadi bakalım sıra sende anlaşılan.

Normal dogumda dogumu doktorun yaptiriyor dogru ama her zaman doktorun basinda durmuyor 9 saat dogum sancisi cektim doktorumu 3 kere gordum ilk giriste 2.suyumu patlatmaya geldi 3.dogum aninda seninle ilgilenen ebeler yani bende oyle oldu

Sizinle aynı günmüş BDT ımız 35. Haftamizda bizde 2750 gr 50 cm çıkmıştık bugun goremedik haftaya bakalım ne olucaz

Normal dogumda dogumu doktorun yaptiriyor dogru ama her zaman doktorun basinda durmuyor 9 saat dogum sancisi cektim doktorumu 3 kere gordum ilk giriste 2.suyumu patlatmaya geldi 3.dogum aninda seninle ilgilenen ebeler yani bende oyle oldu

Evet bende de doğum zamanı geldi başımda durmadı canım.

Normal doğum eylemi kişiden kişiye değişmekle uzun sürüyor, onca saat nasıl beklesin.

Mesela geceye denk gelince sürekli telefonla iletişim halinde oluyor ebeler, doğum zamanı yaklaşınca da doktorun geliyor.

Düzelttim canım.
Biz beraber doğurucaz zaten benden önce doğurmak yok bak, önce ben

Hah şöyle hayırlı ve sağlıklı zamanda doğuralım inş. canım.

Tamam birlikte doğuralım.

Son belirtilerin neler.

Benim akıntım arttı, sancım yok ama bazen kasıklarıma feci vuruyor bebek.

Herşeyimiz hazır bekliyoruz.

Yarın tatil kızımla ve eşimle gezmek istiyorum.

Çarşamba da şöyle bir tekrardan evi elden geçiririm.

Perşembe doğsalar ne güzel olur demi.

Bugün tam 37 haftalık olduk biz.

Sizde 37+2.

Perşembe ye kadar 37+3 oluruz.

Hah şöyle hayırlı ve sağlıklı zamanda doğuralım inş. canım.

Tamam birlikte doğuralım.

Son belirtilerin neler.

Benim akıntım arttı, sancım yok ama bazen kasıklarıma feci vuruyor bebek.
Vajinanın yanındaki iki kemik çok ağrı yapıyor sık sık canım. İshal var biraz. Kuyruk sokumu kısmında da ağrı oluyor ara ara. Sabah kalktığımda karnımda çok gaz oluyor ağrı yapıyor.

Offfffffffff
Çok pis daraldımmm.
Evde tek ne yapacağımı bilmez halde odadan odaya dolanıp duruyorum, hava da sıcak, zamanda geçmiyor
karpuz kes ye serin serin, boya yap, yemek yap
of yemek yapasım var tabi yemek derken kek börek çörek yapmıyorum, yaptıkça yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…