- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.841
Vajinanın yanındaki iki kemik çok ağrı yapıyor sık sık canım. İshal var biraz. Kuyruk sokumu kısmında da ağrı oluyor ara ara. Sabah kalktığımda karnımda çok gaz oluyor ağrı yapıyor.
Hayırlı gunler herkese kızlar ruhsal durumunuz nasıl heyecanlimisinoz
Benim eşim hayatta giremez çünkü kan tutar, heyecanlanır ve bayılır :)Doğuma eşiyle birlikte girecekler var mı? Ben çok istiyorum, (eşim biraz çekinse de) onu yanımda görmek bana güç vericektir.
Henüz druma sormadım ama artık bütün özel hastanelerde (genel anestezili sezeryan dışında) girebiliyorlar sanırım. Ben normal doğum planlıyorum kısmetse, umarım sorun olmaz.
Doğuma eşiyle birlikte girecekler var mı? Ben çok istiyorum, (eşim biraz çekinse de) onu yanımda görmek bana güç vericektir.
Henüz druma sormadım ama artık bütün özel hastanelerde (genel anestezili sezeryan dışında) girebiliyorlar sanırım. Ben normal doğum planlıyorum kısmetse, umarım sorun olmaz.
Ay evet bazen oluyor öyle :) dur kıız diyorum kızıyorum :)Seninde benim gibi tam bir belirtin yok.
Gerçi benim kızımda da ishal olacakmışım gibi karın ağrısından 1 saat sonra suyum ve nişamım geldi. Onda da pek bir belirtim yoktu.
Nst de sancı vs. çıkmazdı.
Birde alt tarafa öyle feci vuruyor ki bazen altıma kaçıracağım sanıyorum.
Malatyadayım belki ondan farkediyo İstanbul vs illere göre uygun ben epiduralmi yapıyosunuz diye sordum doktoruma biz yapmıyoruz anne hissetmediği için ıkınamıyo ve o iğneden dolayı İstanbul da uygulayanlar da problem çıktı bizde yapmıyoruz artık dedi ona umut bağlamıştım biraz korktum açıkcasıAaa ne güzelmiş.
Normal doğum 1200.
Sezeryan 1700.
Epidural ve spinal istersen onların fiyatları farklı ek olarak 300 mü 400 mü ne.
Benim eşim de dayanamaz aslında söylüyor da giremem fena olurum die ama ben ısrar ediyorum. Bakalım artık doğum anı gelipte ortalardan kaybolursa yapcak bişey yok yalnız gircem mecburBenim eşim hayatta giremez çünkü kan tutar, heyecanlanır ve bayılır :)
büyük işler bitti ama evin işi bitmiyor ki. hele adamın arkasını toplamak. alet edevat ıvır zıvır elektronik kablo herşeyi kutulara koydum :)Bitmedi mi canım daha işlerin.
büyük işler bitti ama evin işi bitmiyor ki. hele adamın arkasını toplamak. alet edevat ıvır zıvır elektronik kablo herşeyi kutulara koydum :)
evi aksesuarlardan temizlemeye çalışıyorum ne kdr ıvır zıvır o kadar dağılıyor ev. mutfak dolaplarınıda da düzenlemeyi düşünüyorum.
yok canım kararı ben vericem dogumdan önce. bakalım düşünücem bir hafta. ama herkes riske atmamam gerektiğini söylüyor.
dr nesine üşenmişse altı üstü jel sürüp bakacak. kontrol de olsa muayene gb bakması lazım. ben başta lazım olmasada kontrol hakkımı çocuğa bakmak için kullanıyordum.Özel hastane tatlım. 10gun geçmeden muayene parası vermiyorsun ya ondan mı bakmıyor acaba ne bileyim. Sevmiştim de doktoru. Hayal kırıklığı oldu benim için. Doğurana kadar doktora gitmiycem en sonunda.
aklında kalacağına farklı dr lara görün. ama o da onda doğur diye yaparız normal diye numaradan konuşmasın. bilinen birine git kontrol ol. açılmaya fln baksınKizlar bisey dicem ben doktorumdan memnunumda son zamanda bazi seyler aklimi karistiriyo nezaman gitsek doktor sezaryenden cikmis oluyo. Hemde iki tane arkaarkaya girmis oluyomus. Bi kere bile normal dogumdan ciktigini duymadim. Banada 37de cati muayenesi dedi banada sezaryen derse sizce baska doktora gorunim mi bi fikir werin
O kadının bir doktor kontrolünden geçmesi gerek. Akıl sağlığını yitirmiş sanırım.
yeni değil canım hep söylüyodu bunu. 3 taneyi sabah ye, 2 taneyi öğlen menemen yap, 3 taneyi de akşam ye falan diyo hattavalla ben yumurta her sabah hiç aksatmadan 2 tane yiyorum. öğlen akşam yiyemem ya yemek mi yiyeyim onu mu töbe töbe ya. bunak karı
Ben de aynı endişeyi taşıyorum canım aynen benim drunda hep sezeryana gittiğine geldiğine şahit oldum da normale girdiğini göremedim. Öyle denk geliyor die düşünmeye çalışsam da içimde şüphe var. Bi dahaki kontrolde açıkaçık sorcam.Kizlar bisey dicem ben doktorumdan memnunumda son zamanda bazi seyler aklimi karistiriyo nezaman gitsek doktor sezaryenden cikmis oluyo. Hemde iki tane arkaarkaya girmis oluyomus. Bi kere bile normal dogumdan ciktigini duymadim. Banada 37de cati muayenesi dedi banada sezaryen derse sizce baska doktora gorunim mi bi fikir werin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?