2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    487
Vajinanın yanındaki iki kemik çok ağrı yapıyor sık sık canım. İshal var biraz. Kuyruk sokumu kısmında da ağrı oluyor ara ara. Sabah kalktığımda karnımda çok gaz oluyor ağrı yapıyor.


Seninde benim gibi tam bir belirtin yok.

Gerçi benim kızımda da ishal olacakmışım gibi karın ağrısından 1 saat sonra suyum ve nişamım geldi. Onda da pek bir belirtim yoktu.

Nst de sancı vs. çıkmazdı.

Birde alt tarafa öyle feci vuruyor ki bazen altıma kaçıracağım sanıyorum.
 
Hayırlı gunler herkese kızlar ruhsal durumunuz nasıl heyecanlimisinoz


Hayırlı günler sana da canım.

Heyecanlı değilim ben, ama artık zaman geçmiyor, ne zaman gelecek, hazırlıklı olacak mıyım geldiğinde diye düşünmekten strese giriyorum.

Bir an önce en hayırlı zamanda doğsa da artık tek başıma değil de babası ile, kardeşi ile, annem ile bakımını paylaşsak diye düşünüyorum. :)
 
Doğuma eşiyle birlikte girecekler var mı? Ben çok istiyorum, (eşim biraz çekinse de) onu yanımda görmek bana güç vericektir.
Henüz druma sormadım ama artık bütün özel hastanelerde (genel anestezili sezeryan dışında) girebiliyorlar sanırım. Ben normal doğum planlıyorum kısmetse, umarım sorun olmaz.
 
Ha birde baş aşağı pozisyonda olduğu için bazen hareketlerinde ellerini mi neresini bilmiyorum kasıklarıma dayıyor genleşir gibi kısa süreli.
 
Benim eşim hayatta giremez çünkü kan tutar, heyecanlanır ve bayılır :)
 


Benim eşim girmek istemeyeceği için doktoruma hiç sormadım bile canım.

Dayanamayacağını söylüyor.

Sancı çekerken falan annem eşim hep yanımda oluyor, zaten sadece kafası çıkacağı an doğum haneye girdim oda 20 dk. de geri çıktım.
 
A Ay evet bazen oluyor öyle :) dur kıız diyorum kızıyorum :)
 
Aaa ne güzelmiş.

Normal doğum 1200.

Sezeryan 1700.

Epidural ve spinal istersen onların fiyatları farklı ek olarak 300 mü 400 mü ne.
Malatyadayım belki ondan farkediyo İstanbul vs illere göre uygun ben epiduralmi yapıyosunuz diye sordum doktoruma biz yapmıyoruz anne hissetmediği için ıkınamıyo ve o iğneden dolayı İstanbul da uygulayanlar da problem çıktı bizde yapmıyoruz artık dedi ona umut bağlamıştım biraz korktum açıkcası
 
Bitmedi mi canım daha işlerin.
büyük işler bitti ama evin işi bitmiyor ki. hele adamın arkasını toplamak. alet edevat ıvır zıvır elektronik kablo herşeyi kutulara koydum :)
evi aksesuarlardan temizlemeye çalışıyorum ne kdr ıvır zıvır o kadar dağılıyor ev. mutfak dolaplarınıda da düzenlemeyi düşünüyorum.
 


Kolay gelsin canım.

Benim büyük temizlik bitti şükür, günlük temizliklere kaldım.
 
Kızlar uzun zamandır giremiyodum nete. Ne çok şey birikmiş
Bu arada doğum yapanlar oldu mu merak ettim
 
Özel hastane tatlım. 10gun geçmeden muayene parası vermiyorsun ya ondan mı bakmıyor acaba ne bileyim. Sevmiştim de doktoru. Hayal kırıklığı oldu benim için. Doğurana kadar doktora gitmiycem en sonunda.
dr nesine üşenmişse altı üstü jel sürüp bakacak. kontrol de olsa muayene gb bakması lazım. ben başta lazım olmasada kontrol hakkımı çocuğa bakmak için kullanıyordum.
 
aklında kalacağına farklı dr lara görün. ama o da onda doğur diye yaparız normal diye numaradan konuşmasın. bilinen birine git kontrol ol. açılmaya fln baksın
 

Doğrudur valla canım ben nette bi gazete haberinde gördüm dediğin doğru bunamış iyice bu karı güldürdün beni hahahhh
 
Ben de aynı endişeyi taşıyorum canım aynen benim drunda hep sezeryana gittiğine geldiğine şahit oldum da normale girdiğini göremedim. Öyle denk geliyor die düşünmeye çalışsam da içimde şüphe var. Bi dahaki kontrolde açıkaçık sorcam.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…