2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ha birde baş aşağı pozisyonda olduğu için bazen hareketlerinde ellerini mi neresini bilmiyorum kasıklarıma dayıyor genleşir gibi kısa süreli.
ben de aşağıda hep eli sanıyordum ultrasonda dr ayağını gösterdi orada. yoga yapıyorlar sanırım

düzgün bi devlet hastanesi varsa orda doğum yapın kızlar. inanın özelin sadece adı özel. ebeye ve hemşireye 50şer tl verin. oh mis. ben özelde doğum yaptığıma pişman oldum. boş masraf
Hangi açılardan pişman oldun canım? Sadece masraf die mi yoksa ilgi alaka konusunda eksiklik mi vardı?

dr nesine üşenmişse altı üstü jel sürüp bakacak. kontrol de olsa muayene gb bakması lazım. ben başta lazım olmasada kontrol hakkımı çocuğa bakmak için kullanıyordum.
Çok aşırı yoğunluk vardı canım. Belki ondan da olabilir. Yarın tatil ya. Doktorum da 1haftadır yoktu. Seminere gitmişti sanırım. Tıklım tıkıştı. Ama sadece nstye bakacağını bilseydim o kadar saat beklemezdim hemen nstyi cektirir gösterir giderdim.

cmt vermişler kargoya hemen. inş. gerçek ottur :) sürme de almıştım gelmiş

Eklentiler

• IMG_20150518_182059.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 150
Ben girecegim canim Allah izin werrirse. Esim girmek istiyo. Doktora soyledik normal olursa tabiki beraber alirim sizi dedi. Hatta kordonunuda babaya kestiriyolarmis

aklında kalacağına farklı dr lara görün. ama o da onda doğur diye yaparız normal diye numaradan konuşmasın. bilinen birine git kontrol ol. açılmaya fln baksın
Bi tane buldum iyi bi doktr, 37yi doldurayim bakalim duruma gore hemen oraya gidicem Allah izin werirse. Oda cati muayenesi yapmak isterse bisey olur mu acaba

Kimiside çok acıyo diyor bunu duymak iyi geldi inşlh bizde sorun yaşamayız doktor söylüyomu ne zaman çatı muayenesi yapacağını
tercihi bana bıraktı canım. istersen şimdi yapalım istersen haftaya dedi. ben bugun yapalım dedim. yoksa bir hafta düşüp kurardım kafamda.

ben hevesinde hemen sezeryan yapalım derdim
normal doğum yanlısıyım ama sezeryanla tarihin belli olması çok cazip
evet kesinlikle çok cazip :) herkeste bir rahatlama var zaten ben hariç :) annem bile zamanının belli olması iyi birsey demeye başladı.

kızlar arada girip okuyorum ama yazmaya mecalim yok bugün ne oldu bana bilmiyorum sürekli tansiyonum düşüyo ayağa kalkamıyorum başım dönüyo oğlum da hareketsizdi bütün gün ona da canım çok sıkkın hadi nasıl stres yapmiim ki

Bi tane buldum iyi bi doktr, 37yi doldurayim bakalim duruma gore hemen oraya gidicem Allah izin werirse. Oda cati muayenesi yapmak isterse bisey olur mu acaba
yaptır bence yoksa nasıl anlayacak ki. zaten korkulacak bir şey yok. kalp atışı yüksek çıkınca acil de bana yapacağız dedi dk sürmüyor 5 sn lik bişi. çatala yatıp kalkman neredeyse bir oluyor. Dr bakmıyor bile eliyle anlıyor.

Bende 2 hafta önce öyleydim canım. Az su tüketmiştim o sıralar bi de yemek aralarını uzun tutmuştum ondan düşüyormuş tansiyonum. Bol su iç, 2 saatte bir bişeyler ye. Ani kalkıp oturmamaya çalış, kötü olduğunda soluna yat ayaklarını yükseğe (yastık üzerine) koy. Geçmiş olsun

aynen bnde oyleyim cnm ayaga kalkinca bacakalim titriyor hic biseye mecalim yok 2 haftaya napicam bakalim

Cesaretlendim walla. Bakalim carsamba muayene war. Cati icin iki hafta sonra demisti

Benım eşim normal yaparsam dayanamaz duramaz yanımda ama sezeryan olursa mutlaka yanımda olmalı. Zaten normal doğum olursa onu gözüm görmez yada dalarım acıdan yazık olur kocama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…