2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ay kizlar karnim sonunda tam hamile karni gibi oldu yusyuvarlak gecen hatta erkek karnina benziyo dediler uzadi top gibi oldu :))

Kızlar herkese merhaba, ben de 37.haftamdayım. Nst de bebeğimin kalp atışları hızlı çıkıyor, yani taşikardi. 170 lere çıktığı oluyor. 4 saat sonra girdiğimde daha yavaşlamış oluyor. Yavaşlama doktorum sezeryanla alacağını söylüyor. Ben panikliyorum sanırım ondan bebeğim de panik oluyor. Benim gibi olan var mı??

Bende bugün gittim artık dönmüş kızım başı bayağ aşağı inmiş dedi doktorum gerçi sezeryan olucam bebeğim normal yola girsede:)

Canim panik yapmamaya calis. Zsten stres oliyoruz kalp atislarini duyunca sirtistu yattigimiz icin bebislerde haliyle cok rahatsiz oluyolar. Tw yi actir hemsireye izle derin nefes al wer. Benimde esim bsy dedi heyecnlandim baktim hemen yukseldi kalp atisi. Bize bagli yawrucaklar

Benım eşim normal yaparsam dayanamaz duramaz yanımda ama sezeryan olursa mutlaka yanımda olmalı. Zaten normal doğum olursa onu gözüm görmez yada dalarım acıdan yazık olur kocama:)
Kursta bi ebe anlatmisti, bi kadin sancilandigi sirada ebenin parmagini agzina sokmus isirmis war gucuyle. Bi diger kadinda kocasini tokatlamisBakalim biz ne kiliga gircez

Off hiç bir sıkıntım yok şükürde tek sıkıntım çatı kemiğim rahim ağzı kemiği sol taraf feci acıyor oturup kalkarken özellikle.bebişim gelsin artık hiçde niyeti yokmuş gibi ama

Kızlar acilden geldik nst ye girdim fazla sancım çıktı alttan bakılacak dedi nöbetçi doktor ben de kabul etmedim bianda söyleyince hem korktum hem heycanlandım bugün hiç hissetmedim onun için gittim hiç aklıma gelmedi ki alttan bakılacağı

Kaça çıktı cnm sancıların? Keşke baktırsaydın ama anlıyorum seni ani olmuş

bende aynı şeyi bir kere yaşadım senin nabzının iki katı atar sen heyecan yapma dedi doktor, stres olmamaya çalış inşaallah bir sıkıntı çıkmaz

benim de 2 nst de yüksek çıktı ztn 4 kere girdim. ama tansiyonum düşük diye daha relaks lar sanırım. devlette 2 kere acilde serumla normale düşürdüler. geçen hafta kendi dr uma gittim. nst de hareket ettiğinde tuşa bastım. normal çıktı. hareketli olması da etkiler dedi. yapacağım birşey var mı dedim. sen sakin ol çocukta sakin olsun dedi.
hatta 27 sinde randevum. açılmaya bakıp ona göre belki sezeryan diyecek. aynı zamanda kg lu bebek olduğundan.
özetle farklı bir dr da da baktır değerlerine.

nst de özellikle yan yatırıyorlar sen niye sırtüstü yatıyorsun :) yan yat

30 40 lardaydı cnm ya off şuan yine hissetmiyorum sancımda var kasılma
Benımde 20 dkkada ıkı kez 40 çıkmıştı bundan bı ay once sanmıyorum cnm acılman olduğunu ama in rahat eder baktır sen. Şimdi sen strese gırdın o yuzden bebiş de etkılendı ışık bır duş al uzan cnm rahatla hissediceksin bebişi merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…