2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar dün benden bir çay bardağı kadar su gelmişti.ağrım olmadı.bebek hareketleri de normal sebebi nedir
Devamı gelmedimi dikkat et yarın yinede bir baktır suyuna.allah korusun bebişin susuz kalmasın.

ya benim acilmam vardi 4 cm acilmam ve sancim cardi 9 saat suni sanci verdiler ben hissetmedim ama sancilar tavan yapti acilmam 8 cm oldu bebek kanala girmedi bir turlu sezeryanda fark edildiki kordon iki defa biynuna dolanmis
Canım gözünaydın.sağlıkla büyüsün miniğin, darısı bizim başımıza

Çok şükür hissettirdi oğlum kendini ama yinede az geliyo bana normalde daha fazla hareket ederdi bugün bişeylik vardı zatrn hem bende hem oğlumda bütün gün tansiyonum düştü hiç kalkamadım ayağa

Kizlar benimdebugun karnım
Sık sık sertlesti ve yumusadi az oncede tuvaletten kalktigimda ilik ama az miktarda bacaklarimdan su suzuldu suyum mu geldi emin olamadim sizce onemli bi durummudur ne okur akil verin bana panikledm

merhaba arkadaşlar. avent süt pompamı satmak istiyorum. garantisi hala devam ediyor. hem elektirikli hem manuel hem de pille çalışıyor. 15.01.2016 a kadar garantisi devam ediyor. ben 7 aydır kullanmıyorum. ikinci bebeği düşünmediğim içinde satıyorum. fiyat olarak sıfırı 230 tl civarı. ben 100 TL ye satıcam. İstanbul içi elden alabilir yada karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim.

Kizlar benimdebugun karnım
Sık sık sertlesti ve yumusadi az oncede tuvaletten kalktigimda ilik ama az miktarda bacaklarimdan su suzuldu suyum mu geldi emin olamadim sizce onemli bi durummudur ne okur akil verin bana panikledm

Aynısı bana da oldu, bi kaç gün sonra gittim kontrole doktor dedi su geldiyse bebek mikrop kapabilir,hemen niye gelmedin. Kan testi yaptırdı, temiz çıktı neyseki. Ama kuzenim de benle aynı hamileydi, onunda geldi öyle suyu, hemen gitmiş o.Suyu azalmış,aldılar bebeği sezeryanla , 2100 gr doğdu. Benden yarım çay bardağı kadar falan gelmişti.

Benim eşim istiyor bend görsün istiyorum hayatta kaç kez yaşarki insan

Çok şükür hissettirdi oğlum kendini ama yinede az geliyo bana normalde daha fazla hareket ederdi bugün bişeylik vardı zatrn hem bende hem oğlumda bütün gün tansiyonum düştü hiç kalkamadım ayağa
Canım meraklanma cumartesi doktorum dedi.yeri artık daraldı çok az hareketler hissedersin hafif bir tekme el kol hareketi gibi dedi.çok endişelenir isen tatlı birşyler ya hafif dolaş sessiz karanlık odaya uzan takip et.

Acaba idrarmi diye tereddüt ettim cunku tuvaletten kalktim ve bir karis asagi dogru suzuldu bacak arlarim islakti ama sonrasinda devami gelmedi gecede agrim falan yoktu esimde dogum baslagini anlariz deyip gecirtirdi tedirginim ama saat ilerlesin doktorumu aricam

Günaydınnn Bu gece doğurcam sandım, belime ağrı girdi sıksık. Yatakta kıvrandım durdum, uyuyamadım. Hatta oğlum 19 mayıs doğumlu olcak, adını Egemen mi koysak die bile geçirdim aklımdan Ama şimdi ne ağrı ne bişey... Kandırdı annesini yaramaz

Günaydın herkese mide bulantısıyla gözümü açtım gün uzun bakalım daha neler bekliyo beni nerden çıktı bu bulantı ya midem ağzımda off

Sıcakkk... Yaz birden geldi. Ne güzelmiş serin havalar meğer, kıymetini bilmemişim. Oturduğu yerden boncuk boncuk terler mi insan.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…