- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.941
Canim sakin olmaya calis insan korkuyor haklisin ama bende de var kasilmalar normal artik yine kendi doktorUna git icin rahat etsin
Canim bence hemen doktora git suyundur o 1 cay bardagi fazlaKızlar dün benden bir çay bardağı kadar su gelmişti.ağrım olmadı.bebek hareketleri de normal sebebi nedir
Aynen bebış de keyıflenıyordur Ama senın çok az kalmış ben ıkı hafta gecse hemen dıye dua edıyorum sonra bekletmesın benı bebış gelsın :) sen potadasın suan hadı guzel haberlerını beklıyorumHic paniklememek lazim kuzum insan strese girdikce dogumu kolaylastiran hormon salgilanmiyormus. O nedenle bolca gulmeye neseli sarkilar dinlemeye calisiyorum.
Canim benim once sakin olmaya calis Allah korusun suyun gelmediyse kanama yoksa sakin ol ben de ayni senin gibi Oldum 1 hafta rapor aldim yattim bikac hafta once sen icin rahat etsin diye ya kendi doktoruna ya da yakinda bir kadin dogumcuya git canimKızlar hiç ayağa kalkamıyorum ya sancım başlıyo oğlum anında kasılıyo bulaşığı yarım bıraktım dayanamadım kendimi yatağa zor attım ne yapıcam ya her yer her yerde bende başka yapacak yardım edecek kimse yok
Canim bebegin suyunun azalmasi iyi degil sen emin misin suyun olduguna hem miktarini falan doktor degerlendirir doktora gorunmekte fayda var icin rahat ederSuyun bir miktaril geldiğinde noluyomus kızlar.benim iki gün önce gelmis olabilir de
inatla dr a da gitmiyorsun kalk git baksınlar alttan için rahatlar. serum fln takıyorlar genelde toparlarsın.Kızlar hiç ayağa kalkamıyorum ya sancım başlıyo oğlum anında kasılıyo bulaşığı yarım bıraktım dayanamadım kendimi yatağa zor attım ne yapıcam ya her yer her yerde bende başka yapacak yardım edecek kimse yok
inşallah canım çok sağolCanım gözünaydın. Yavrun biran önce kucağına gelsin inşallah..
Aslında daha zamanımız var ama biz telaş ediyoruz :) kuzuların yerleri rahat demek ki :) benim de o yalancı sancılar falan geçti. Diyorum herhâlde vazgeçti bizim kız gelmektengünaydın anneler.
bugün teras demirime branda gelecek nasıl olacak acaba heyecanlıyım :)
karnım büyüdükçe büyüyor gece dönemiyorum resmen. ne zmn gelecek acaba
Suyum mu bilmiyorum ilişki esnasında geldiCanim bebegin suyunun azalmasi iyi degil sen emin misin suyun olduguna hem miktarini falan doktor degerlendirir doktora gorunmekte fayda var icin rahat eder
Hoşgeldin cnm sezeryan mi normal mi olacakNe kadar güzel bir konu açmışsiniz bende yeni katıldım. Tam.Tam.bugun 35 haftaligim oğlumu çok merak.ediyorum artık
Canim doktora git belki acilman olmustur baksinlar korkma. Belki surekli yatmn gerekicek. Gitt hic bekleme. Sende yalnizsin bnm gibi. O caresizligi bilirim.Kızlar hiç ayağa kalkamıyorum ya sancım başlıyo oğlum anında kasılıyo bulaşığı yarım bıraktım dayanamadım kendimi yatağa zor attım ne yapıcam ya her yer her yerde bende başka yapacak yardım edecek kimse yok
Canim hosgeldiinn. Dogum tarihlerimiz ayniiNe kadar güzel bir konu açmışsiniz bende yeni katıldım. Tam.Tam.bugun 35 haftaligim oğlumu çok merak.ediyorum artık
Su gelmesi suphesi disinda baska sikayetin varmiHoşgeldin cnm.sezeryan mi normal mi olacak
Hoşgeldin cnm sezeryan mi normal mi olacak
Yok cnm yaa napiimSu gelmesi suphesi disinda baska sikayetin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?