2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar hiç ayağa kalkamıyorum ya sancım başlıyo oğlum anında kasılıyo bulaşığı yarım bıraktım dayanamadım kendimi yatağa zor attım ne yapıcam ya her yer her yerde bende başka yapacak yardım edecek kimse yok

Hic paniklememek lazim kuzum insan strese girdikce dogumu kolaylastiran hormon salgilanmiyormus. O nedenle bolca gulmeye neseli sarkilar dinlemeye calisiyorum.
Aynen bebış de keyıflenıyordur Ama senın çok az kalmış ben ıkı hafta gecse hemen dıye dua edıyorum sonra bekletmesın benı bebış gelsın :) sen potadasın suan hadı guzel haberlerını beklıyorum

Canim benim once sakin olmaya calis Allah korusun suyun gelmediyse kanama yoksa sakin ol ben de ayni senin gibi Oldum 1 hafta rapor aldim yattim bikac hafta once sen icin rahat etsin diye ya kendi doktoruna ya da yakinda bir kadin dogumcuya git canim

Suyun bir miktaril geldiğinde noluyomus kızlar.benim iki gün önce gelmis olabilir de

Ya dun bende ayni seyi yasadim ve tedirginim tam tuvalet sonrasi olduğu icin emin değilim ama bildiginiz tuvaletten kalktim bir adim attim bir cay bardagina yakin ilik islaklik geldi sakir sakir degikdi ama cis gibide degildi gece 1 gibi oldu agri sanci yok sadece dunden beri karnim sertlesip gevsiyor doktorumu aricam ins aksilik yoktur

inatla dr a da gitmiyorsun kalk git baksınlar alttan için rahatlar. serum fln takıyorlar genelde toparlarsın.

günaydın anneler.
bugün teras demirime branda gelecek nasıl olacak acaba heyecanlıyım :)
karnım büyüdükçe büyüyor gece dönemiyorum resmen. ne zmn gelecek acaba
Aslında daha zamanımız var ama biz telaş ediyoruz :) kuzuların yerleri rahat demek ki :) benim de o yalancı sancılar falan geçti. Diyorum herhâlde vazgeçti bizim kız gelmekten

Canim doktora git belki acilman olmustur baksinlar korkma. Belki surekli yatmn gerekicek. Gitt hic bekleme. Sende yalnizsin bnm gibi. O caresizligi bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…