- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.901
alemsiniz ya. sancı çıkınca açılma var mı diye bakıyorlar ona göre müdahale yapılacak. evde doğuracaksınız böyle giderseKızlar acilden geldik nst ye girdim fazla sancım çıktı alttan bakılacak dedi nöbetçi doktor ben de kabul etmedim bianda söyleyince hem korktum hem heycanlandım bugün hiç hissetmedim onun için gittim hiç aklıma gelmedi ki alttan bakılacağı
Kasılma derken nasıl oluyor tarif edermisin30 40 lardaydı cnm ya off şuan yine hissetmiyorum sancımda var kasılma
Ben 10dan yukariya ciktigini gormedim iki kere girdimBenımde 20 dkkada ıkı kez 40 çıkmıştı bundan bı ay once sanmıyorum cnm acılman olduğunu ama in rahat eder baktır sen. Şimdi sen strese gırdın o yuzden bebiş de etkılendı ışık bır duş al uzan cnm rahatla hissediceksin bebişi merak etme
Beni sirt ustu yatiriyoo ayy suan sasirmis durumdayim bilmiyomu bu hemsire ya yazik cocugum ondan aleti ittiriyo. Gidince sorarim onanst de özellikle yan yatırıyorlar sen niye sırtüstü yatıyorsun :) yan yat
Canım şimdiye kadar sorun yok muydu, neden ysşlanırmuş plesanta?Az önce kontrolden geldik plesantamda yaşlanma Başlamış bir haftada nerdeyse hiç kilo almamış kuzum dua edin bize bişey Olmasın bebeğime
Kasılma derken nasıl oluyor tarif edermisin
Benide sırtüstü yatiriyoor. Gicik olmuştum kadina zatenn suratsizin tekiBeni sirt ustu yatiriyoo ayy suan sasirmis durumdayim bilmiyomu bu hemsire ya yazik cocugum ondan aleti ittiriyo. Gidince sorarim ona
Benjmkıde aksıne surtustu yatınca yerı acılıyor sankı horon tepiyorBen 10dan yukariya ciktigini gormedim iki kere girdimbenim kiz nstye baglaninca hic kipirdamiyor. Sirtustu yatiriyor kadin, bugun yan yatirdi ama yine oynamadi
SaKin ol canim beniim. Noluyor sana... baktirsaydin alttan hala hastanedeysen...Psikolojim alt üst oldu hıçkıra hıçkıra aglamak istiyorum bağırıp icimi boşaltmak istiyorum
Canın acıyorsa onemlı olabılır cnm ya ama yalancı doğum sancısı da olabılır. Dıkkate almak lazım ılık dus al dedım y ii gelebılır devam ederrse hastaneye gıt canımmTam kasığımda şeyimin üstünde böyle toplanıyo oraya baskı yapıyo baya canım acıyo
SaKin ol canim beniim. Noluyor sana... baktirsaydin alttan hala hastanedeysen...
Benimki oynamıyor diye durtuyor kadin çocuğumu. O da inadina oynamıyorBenjmkıde aksıne surtustu yatınca yerı acılıyor sankı horon tepiyorama sancı çıkması haraketı ıle alakalı dııl karnım sertleşimce sancı çıkıyor bende. Top gıbı toplanıyor arada yırgun olunca çok oluyor işte o zaman sancj 40 lara çıkıyor. Yalancı dopum sancısıymış. Duzenlı dııl
Ilik bir dus al canim dinlen biraz soluna yat. Gecmezse git tekrar baktir canim.Yok cnm evdeyim zaten bin tane şey kafamda kurup gittim doktor da sancın var alttan bakılacak deyince ne yapıcamı şaşırdım bianda çok korktum şuan evdeyim biraz daha devam ederse tekrar gidicem
keske baktrsaydin acilma olup olmadigini gorurlerdi en azindanKızlar acilden geldik nst ye girdim fazla sancım çıktı alttan bakılacak dedi nöbetçi doktor ben de kabul etmedim bianda söyleyince hem korktum hem heycanlandım bugün hiç hissetmedim onun için gittim hiç aklıma gelmedi ki alttan bakılacağı
Benımde 20 dkkada ıkı kez 40 çıkmıştı bundan bı ay once sanmıyorum cnm acılman olduğunu ama in rahat eder baktır sen. Şimdi sen strese gırdın o yuzden bebiş de etkılendı ışık bır duş al uzan cnm rahatla hissediceksin bebişi merak etme
Ben 10dan yukariya ciktigini gormedim iki kere girdimbenim kiz nstye baglaninca hic kipirdamiyor. Sirtustu yatiriyor kadin, bugun yan yatirdi ama yine oynamadi
Psikolojim alt üst oldu hıçkıra hıçkıra aglamak istiyorum bağırıp icimi boşaltmak istiyorum
Oo 60 mısut icince oglan hareketleniyor benim de. Bugun bizimki de bayagi sessizdi. Uc nstde de 60 a varan sancilarim oldu dr bunlar hazirlayicilar onlar olmazsa bebek asagi inemez dedi. O nedenle onemsemedim 3 hafta da var deyince. Esimle bir yerlere kacsak olurdu da kim ugrasacak gunun yarisi uyuyorum zaten :)
canim benim sakin ol onceoikle orada isini bilen kisiler vardir muhakkak kendi dr una sor ve ne derlerse ona bildir onun da haberi olsun onun onayiyla olsun
Oo 60 mıama senın gunun benden ıkı hafta once olduundan olabılır ben 60 ı gorsem panıklerım doğuruyom diye 40 a alıştım ama )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?