2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
alemsiniz ya. sancı çıkınca açılma var mı diye bakıyorlar ona göre müdahale yapılacak. evde doğuracaksınız böyle giderse

Ben 10dan yukariya ciktigini gormedim iki kere girdim benim kiz nstye baglaninca hic kipirdamiyor. Sirtustu yatiriyor kadin, bugun yan yatirdi ama yine oynamadi

Ben 10dan yukariya ciktigini gormedim iki kere girdim benim kiz nstye baglaninca hic kipirdamiyor. Sirtustu yatiriyor kadin, bugun yan yatirdi ama yine oynamadi
Benjmkıde aksıne surtustu yatınca yerı acılıyor sankı horon tepiyor ama sancı çıkması haraketı ıle alakalı dııl karnım sertleşimce sancı çıkıyor bende. Top gıbı toplanıyor arada yırgun olunca çok oluyor işte o zaman sancj 40 lara çıkıyor. Yalancı dopum sancısıymış. Duzenlı dııl

Tam kasığımda şeyimin üstünde böyle toplanıyo oraya baskı yapıyo baya canım acıyo
Canın acıyorsa onemlı olabılır cnm ya ama yalancı doğum sancısı da olabılır. Dıkkate almak lazım ılık dus al dedım y ii gelebılır devam ederrse hastaneye gıt canımm

SaKin ol canim beniim. Noluyor sana... baktirsaydin alttan hala hastanedeysen...

Yok cnm evdeyim zaten bin tane şey kafamda kurup gittim doktor da sancın var alttan bakılacak deyince ne yapıcamı şaşırdım bianda çok korktum şuan evdeyim biraz daha devam ederse tekrar gidicem

Benimki oynamıyor diye durtuyor kadin çocuğumu. O da inadina oynamıyor aksam oluyor o kasılma gibi sertlesme bende :))

Nst ye nezaman bağlıyolar kızlar bugün gittim doktorum bişey demedi nstyle ilgili iki hafta sonra gel. Dedi

keske baktrsaydin acilma olup olmadigini gorurlerdi en azindan

sut icince oglan hareketleniyor benim de. Bugun bizimki de bayagi sessizdi. Uc nstde de 60 a varan sancilarim oldu dr bunlar hazirlayicilar onlar olmazsa bebek asagi inemez dedi. O nedenle onemsemedim 3 hafta da var deyince. Esimle bir yerlere kacsak olurdu da kim ugrasacak gunun yarisi uyuyorum zaten :)

Psikolojim alt üst oldu hıçkıra hıçkıra aglamak istiyorum bağırıp icimi boşaltmak istiyorum

canim benim sakin ol onceoikle orada isini bilen kisiler vardir muhakkak kendi dr una sor ve ne derlerse ona bildir onun da haberi olsun onun onayiyla olsun

Oo 60 mı ama senın gunun benden ıkı hafta once olduundan olabılır ben 60 ı gorsem panıklerım doğuruyom diye40 a alıştım ama )

Oo 60 mı ama senın gunun benden ıkı hafta once olduundan olabılır ben 60 ı gorsem panıklerım doğuruyom diye40 a alıştım ama )

Hic paniklememek lazim kuzum insan strese girdikce dogumu kolaylastiran hormon salgilanmiyormus. O nedenle bolca gulmeye neseli sarkilar dinlemeye calisiyorum.

Kızlar dün benden bir çay bardağı kadar su gelmişti.ağrım olmadı.bebek hareketleri de normal sebebi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…