2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bebişiniz hıçkırıyor mu? Benimki hergün 1-2 kez hıçkırık nöbetine tutuluyor 10-15 dk sürüyor. Öyle hafifte geçmiyor, ben hıçkırıyormuşum gibi oluyor hop hop içim oynuyor. Üzülüyorum bebeğim rahatsızlık hissediyor mu die çünkü çokta tekmeliyor bu sırada

Hahah bazen benimki de oluyor hık hık hık sonra gıcık oluyor heralde tak bi tekme hıkhıkhık çok gülüyorum içimde böyle kalp atışından biraz daha kuvvetli dalgalanma oluyor ritmik şekilde

Günaydın herkese mide bulantısıyla gözümü açtım gün uzun bakalım daha neler bekliyo beni nerden çıktı bu bulantı ya midem ağzımda off
Sevilaycım günaydın.Kendi kendini çok strese sokuyorsun canım,sakin ol.Güzel bir duş al doktora git muayene ol.Annen nerede çağırsana yanına canım yakındı hatırladığım kadarıyla.

Büyük ihtimal suyun değildir canım ama ne olur ne olmaz görün doktoruna. Bizim ikinci doktorumuz yasakladı ilişkiyi son ayda. Sıkıntı olabilir dedi.
Pofudukçum gece geçmişi okurken gördüm,bu doktorada gitmeyeceğim demişsin.Ya benimde kafam pek karışık,hangisine gitmeyi düşünüyorsun Fatih e mi,fakülteye mi?Benim doktorum yemin ederim mal gibi bir şey,artık doğum geldi kadın hala bana al bu benim numaram bir sıkıntı olursa ara demedim.Şeytan diyor clinart a git,bir tek yol büyüyor gözümde.

Canım nasıl oldun ? Bende dün rahatsızdım okuyamadım .. dün aşırı halsizdim ve başım dönüyordu ayağa kalkamıyordum hiçbir iş yapamadım bile Sırtımda ve kasıklarımda ağrı vardı , ağrım geçti çok şiddetli değildi ama dün saat 11 gibi oturuyordum ayağa kalktım birden bi sızıntı oldu iç çamaşırıma geçti ıslandı , bildiğin su gibiydi aktı ama çok azdı çay kaşığından biraz daha fazla bu haftalarda böle olması normalmiş burda kızlardan duydum birkaç kişi de olmuş 2 gün sonra doktor kontrolüm var sorucam

Canım

Canım, dikişi masada aldı doktor, açıkçası acı oldu, ama dayandım. 5dk. sürdü nerdeyse. Dikiş alındığında doktor 2 cm açılman var demişti. Ara ara sancım oldu. 36 da aldı dikişleri. Yürümekte zorlandım ilk hafta. Normal doğum yaparsın dedi doktorum.Hayırlısı.İnşallah hepimiz minnaklarımıza kavuşuruz sağlıkla.

Canım dün gittim kontrole. Yazdığım gibi kaç saat randevu sırası bekledim, beklerken nstye gireyim de çıksın aradan dedim. nstye girdim çıktım, Doktora girdim ultrasona almadı neymiş 2 haftada 1 girecekmişim ultrasona herşey çok güzel haftaya pazartesi gel dedi. Başından savdı resmen. Kaşüstüne gitmeyi düşünüyorum ama orada da doktorlar hep izne çıkmış sanırım randevu listesinde doğru düzgün doktor yok. Fakülteyle Fatih hakkında bir fikrim yok. Çok fena arada kaldım yani canım. Ama özelde doğurmayacağım ona karar verdim. O kadar para veriyoruz devlet hastanesinden farkı yok.

Kizlar benimdebugun karnım
Sık sık sertlesti ve yumusadi az oncede tuvaletten kalktigimda ilik ama az miktarda bacaklarimdan su suzuldu suyum mu geldi emin olamadim sizce onemli bi durummudur ne okur akil verin bana panikledm

Canım sende de mi oldu bana da dün aynısı oldu sızıntı oldu akıntı değildi eminim su gibi aktı , ama bu haftalarda az suyun gelmesi normalmiş telaş etmedim bende

Kizlar benimdebugun karnım
Sık sık sertlesti ve yumusadi az oncede tuvaletten kalktigimda ilik ama az miktarda bacaklarimdan su suzuldu suyum mu geldi emin olamadim sizce onemli bi durummudur ne okur akil verin bana panikledm

Canım sende de mi oldu bana da dün aynısı oldu sızıntı oldu akıntı değildi eminim su gibi aktı , ama bu haftalarda az suyun gelmesi normalmiş telaş etmedim bende

Aynen öyle canım,birde bekliyoruz beklediğimize değse.Başka alternatifte yok,diğer medical park ve clinart çok uzak kalıyor bana ilçede olduğumdan.Bir telefonla ara sor istersen canım kaşüstüne yoğunluktan randevular dolu olabilir.Ay bunalıma giriyorum şu doktor hastane olayı yüzünden valla.

Ay canım. Çok saol normal gözüküyor dedi.doktorum ama benim Birazkasilmalarim var doktor bebeğinin kafası. Çok asagida o yüzden bol.bol dinle dedi ama.calissiyorim senin nasıl olacak belli mi

Benim doktor 1 aydır ultrasona almadı beni yaa 15 gün öncesi gittim nstye girdim. ultrasonla ayda 1 kere diyo. merak ediyorum ben de ne kadar olduk Allah korusun bi sorun var mı diye. Dün gittim büyük bi heyecanla... izin almış yarına kaldık bakalım. inşallah yarın görebilcem kızımı. Benim ki devlet gerçi ama özelden de memnun olmayanlar çokmuş

1

Canım Şükrettin diye bir doktorunn saati uygundu bana ona aldım az önce randevu. Vazgeçersem değiştiricem. Hiç Bayan doktor yok. Fatihte kadın doğum bölümü yok. Üniversiteye de giderek randevu alınıyor sanırım. Eşimle gideceğim için erken saatte olması gerek. 9u 20 geçeye aldım pazartesi gününe. aslında bayan doktor istiyordum çatı muayenesi olabileceğim için haftaya. Ama yok. Neyse artık yapacak bir şey yok canım.
Medical parka gitmeyeli kaç hafta oldu bak. Arayan soran yok hiç. Nasıl takip yapıyorlarsa artık.
İmperial devlet hastanesi gibi sözde sıralı giriliyor ama giren çıkan belli değil muayenehaneye. gelen giriyor.
Şimdi tekrar el izi sistemine dönmüşler aşağıdan alıyorlar kayıtları.
Nstdeki kadın suratsızın teki, ona ayrı gıcık oldum.

Canım devlet hastanesinde belirli bir doktora gitmem ben olsam. Çünkü doğum anında zaten orada kim varsa o girecek. bir kişinin takip etmesi gerekli değil bence. Tabii sen bilirsin ama.

Hoşgeldin cnm.sezeryan mi normal mi olacak
Hoşgeldin cnm sezeryan mi normal mi olacak
Normal gözüküyor
Hoşgeldin cnm.sezeryan mi normal mi olacak
Hoşgeldin cnm sezeryan mi normal mi olacak
Normal gözüküyor canım senin nasıl hayırlısı neyse ikimiz içinde öyle olsun senin kız mi erkek mi oglusumu sabırsızlıkla bekliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…