2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam ben dün gittim gordum bebisi. Kalp atisini da dinledik yine. Kan degerlerim normal cikti. Sadece idrarda az bakteri varmis. Bi daha ki gelisinde tekrarlariz testi dedi. 3 hafta sonra zeka testi yapicaz o zaman gel dedi. 4 gün önden gidiyodu, hala öyle. 8+6 haftalikti dün. Bugun 9+0 olduk. Surekli kustugum icin hap verdi. Devam ederse gel yatis vericem serum baglaticam dedi.

selam kızlar.

Aynı düşünce bende de oluşmaya başladı, ya bebeğimin kalbi durursa:)

Kontrolüm de 24 kasımda hada 12 gün var, geçen hafta perşembe gittim herşey yolundaydı, hatta hareketlerini bile gösterdi doktorum ama yinede ya kalbi durursa düşüncesinden kendimi alamıyorum.

canım ben 1 hafta önce falan gördüm rüyamda çok net kızdı ultrasonda görüyordum. Senin şekerin falan mı var yiyemiyosun tatlı? Doktor bana da yeme dedi aslında çünkü biraz kilolu hamile kaldim

Benim ilk hamileligim.cok kisi ruya gorurmus ve cikarmis.ablam da rüyasında gördükleri oldu 2 hamileliğin de de. Bende ikiz bekliyorum ama hala rüya görmedim.

48 kiloyum canım ya.tedavi öncesi çıkınca seker hic yemiyorum diyebilirim.bazen gözüm dönüyor inan:) severken mahrum kalmak oldu benimki.. Esim canın birşey istiyor mu diye sormuyor artik.hep tatlı istiyormuş um:):)

Rahat doğum içinde dikkat etmek lazimmis seker ve tuza

benım birşey yıyınce de gecmıyor valla keske gecse bak az önce öğle yemeğimi yedım bakalım ne zaman baslıcak ama benım zaten mıde rahatsızlığım hep vardı şükür rabbim dayanma gucunu verıyor ve bebeğimiz için herseye deger.. bnım de bu 8. hafta da basladı kasılmalar anlayamadım ama normal dıyorlar ..

aynen canım. benimde 6-7 haftalarda bulantılarım oldu ama şiddetli olmadı şükür. şu ara rahatım. istediğimi yiyorum, yemek pişirebiliyorum işlerimi yapbiliyorum. sadece biraz mayışıklık var o da olsun o kadar diyorum artık

aranızda karnı hafif belli olmaya başlayan var mı?

benim aynı 4 aylık gibi duruyor ama önce de zayıf değildim göbek vardı baya koca göbüşlü bi hamiş olcam

Bir doğum yapmama rağmen hiç göbeğim yoktu, şimdi biraz belli olmaya başladı bende daha erken diye düşünüp acaba gaz vs. mi diye düşünmeye başlamıştım. Demek herkeste hafif göbek çıkmış, benimki gibi.

o düşünce bendede cok oluyo canım ama allah korusun eğer kalbi durursa zaten vücut onu içinde barındırmıyo düşük oluşuyo endişelenme kafanı rahat tut.

Kızlar benim bulantılarım çok oluyor..yemek dahi pişiremiyorum o derece şu zamana kadar leblebi ve tuzlı kraker denedim ama faydası olmamıştı..iki gündür ayva yiyorum çok rahatlatıyor beni ..zaten sürekli ekşi yiyorum canım istiyorsizlerede faydası olur belki ..

o düşünce bendede cok oluyo canım ama allah korusun eğer kalbi durursa zaten vücut onu içinde barındırmıyo düşük oluşuyo endişelenme kafanı rahat tut.

İlk bebeğim 9+2 günlükken düşmüştü ama kanamam vardı.

3 Ay sonra tekrar hamile kaldım 31 gün sonra 7 yaşına girecek bir prensesim var.

Şimdi de 2. bebeğime hamileyim ama insan ister istemez endişeleniyor.

Buradaki arkadaşları okudum hiçbir belirti vermeyen ve bebeğinin kalbi duranlar var.

Benim kanamam olmuştu ve düşmüştü, şimdi belirtisiz kalp durmalarını da okuyunca insanın içine kurt düşüyor.

olacak olduktan sonra doğuma yakında olur canım bol bol dua et bu risk sonuçta tüm hamileler için var iyi şeyler düşünmeye bak

7-8. haftalarda çok yedim ayvayı.

Şimdi o kadar yiyemiyorum.

Şimdi de mandalina, dün ilk kez tatlı olarak muz denedim.

Ekşi elma çok tükettim.

Leblebi, çubuk kraker daha kötü etti beni.

Ömrümün sonuna kadar bir daha tüketmem herhalde.

bende balık ve etten tiksindim. eti zorla yiyorum ama balığın kokusu midemi mahvediyor.

Muzun hafif olmamışıda iyi geliyor mideye evet..ama tatlı muz da midemi bulandırıyor..umarım bir an önce geçer.. İlaç taraftarı olmadığımdan soğal yöntemler deniyorun bakalım ..

olacak olduktan sonra doğuma yakında olur canım bol bol dua et bu risk sonuçta tüm hamileler için var iyi şeyler düşünmeye bak

Aynen öyle.

Doktorumda taaa kızımda demişti dünyadaki bir canlı nasıl 1 yaşında da ölebiliyor, 9o yaşında da ölebiliyorsa, anne karnındaki bebekte 9 haftalıkken de 9 aylıkken de kalbi durabilir demişti.

Muzun hafif olmamışıda iyi geliyor mideye evet..ama tatlı muz da midemi bulandırıyor..umarım bir an önce geçer.. İlaç taraftarı olmadığımdan soğal yöntemler deniyorun bakalım ..

Ablam beslenme diyet uzmanı.

Geçen haftalarda sırf hamilelerde beslenme eğitimi aldı, bana bir sürü şey önerdi bulantı için inan hiç ama hiç biri fayda etmedi. Hastalıkla alakalı değil, hormonlarla alakalı olduğu için sadece hafifletti geçirmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…