- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.301
Merhabalarbende aranıza yeni katıldım..aslında bebeğimin ilk haberini aldığımdan beri takip ediyorum sayfayı ,ama bugün yazmak nasip oldu ..bugün 8+3 olduk ..hesabınızın altındaki çizelgeyi nasıl oluşturdunuz acaba?
canım ben 1 hafta önce falan gördüm rüyamdaçok net kızdı ultrasonda görüyordum. Senin şekerin falan mı var yiyemiyosun tatlı? Doktor bana da yeme dedi aslında çünkü biraz kilolu hamile kaldim
benım birşey yıyınce de gecmıyor valla keske gecseben yarın sabah gidicem saatler kaldı heheh inşallah iyidir
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah canım bende yarın gidiyorum 10 hafta içindeyiz tam kaç günlük olduğunu bilemiyorum satla eşit gitmiyordu bizimki bakalım ne kadar büyümüş bıcırık
ben sabahları kalktığımda mide ağrısı yaşıyorum bişeyler yeyince geçiyor. acıktığımda kasılıyor midem
heheh ben sabahları hiç kalkmasam diyorum bu sabah erkenn kalktım. ondan sonra baktım dayanamıyorum vurdum kafayı yattım kendime anca geldim
göbek altında şişkinlik var sanki :)aranızda karnı hafif belli olmaya başlayan var mı?
benım birşey yıyınce de gecmıyor valla keske gecsebak az önce öğle yemeğimi yedım bakalım ne zaman baslıcak ama benım zaten mıde rahatsızlığım hep vardı şükür rabbim dayanma gucunu verıyor ve bebeğimiz için herseye deger.. bnım de bu 8. hafta da basladı kasılmalar anlayamadım ama normal dıyorlar ..
aranızda karnı hafif belli olmaya başlayan var mı?
aranızda karnı hafif belli olmaya başlayan var mı?[/QUO bende zaten gobus var :) daha gobus seviyorum bebis degil insallah bebis sevdigimiz gunler gelir
o düşünce bendede cok oluyo canım ama allah korusun eğer kalbi durursa zaten vücut onu içinde barındırmıyo düşük oluşuyo endişelenme kafanı rahat tut.selam kızlar.
Aynı düşünce bende de oluşmaya başladı, ya bebeğimin kalbi durursa:)
Kontrolüm de 24 kasımda hada 12 gün var, geçen hafta perşembe gittim herşey yolundaydı, hatta hareketlerini bile gösterdi doktorum ama yinede ya kalbi durursa düşüncesinden kendimi alamıyorum.
Evet canım ya araştırınca buldumyapmışsın sende canım
o düşünce bendede cok oluyo canım ama allah korusun eğer kalbi durursa zaten vücut onu içinde barındırmıyo düşük oluşuyo endişelenme kafanı rahat tut.
olacak olduktan sonra doğuma yakında olur canım bol bol dua et bu risk sonuçta tüm hamileler için var iyi şeyler düşünmeye bakİlk bebeğim 9+2 günlükken düşmüştü ama kanamam vardı.
3 Ay sonra tekrar hamile kaldım 31 gün sonra 7 yaşına girecek bir prensesim var.
Şimdi de 2. bebeğime hamileyim ama insan ister istemez endişeleniyor.
Buradaki arkadaşları okudum hiçbir belirti vermeyen ve bebeğinin kalbi duranlar var.
Benim kanamam olmuştu ve düşmüştü, şimdi belirtisiz kalp durmalarını da okuyunca insanın içine kurt düşüyor.
Kızlar benim bulantılarım çok oluyor..yemek dahi pişiremiyorum o dereceşu zamana kadar leblebi ve tuzlı kraker denedim ama faydası olmamıştı..iki gündür ayva yiyorum çok rahatlatıyor beni ..zaten sürekli ekşi yiyorum canım istiyorsizlerede faydası olur belki ..
bende balık ve etten tiksindim. eti zorla yiyorum ama balığın kokusu midemi mahvediyor.anladım ben de balık yeyemıyorum zaten cok sevmıyordum,ama doktora esımle gıtmıstım malesef doktorum haftada 2 kere de balık yemen gerek demıstı.Sımdı her hafta sonu zorla balık yemeye goturuyor..Hafta sonları gelmesın deye dua eder oldum
Muzun hafif olmamışıda iyi geliyor mideye evet..ama tatlı muz da midemi bulandırıyor..umarım bir an önce geçer.. İlaç taraftarı olmadığımdan soğal yöntemler deniyorun bakalım ..7-8. haftalarda çok yedim ayvayı.
Şimdi o kadar yiyemiyorum.
Şimdi de mandalina, dün ilk kez tatlı olarak muz denedim.
Ekşi elma çok tükettim.
Leblebi, çubuk kraker daha kötü etti beni.
Ömrümün sonuna kadar bir daha tüketmem herhalde.
olacak olduktan sonra doğuma yakında olur canım bol bol dua et bu risk sonuçta tüm hamileler için var iyi şeyler düşünmeye bak
Muzun hafif olmamışıda iyi geliyor mideye evet..ama tatlı muz da midemi bulandırıyor..umarım bir an önce geçer.. İlaç taraftarı olmadığımdan soğal yöntemler deniyorun bakalım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?