- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #42.981
En iyisi evde doğuralım canım :)), yani hiç biri doktor gibi değil bende sanırım clinart a gideceğim her şeyi göze alıp.Yada yıldızlı da ki diğer medical park a.Bende erkek doktordan pek çekiniyorum ama mecbur kalırsam gideceğim artık napalım.Senin az kaldı birde canım,imperialde dilek hanım da var olmazsa onu deneyeyim.Ama hastane zaten kabus gibi1
Canım Şükrettin diye bir doktorunn saati uygundu bana ona aldım az önce randevu. Vazgeçersem değiştiricem. Hiç Bayan doktor yok. Fatihte kadın doğum bölümü yok. Üniversiteye de giderek randevu alınıyor sanırım. Eşimle gideceğim için erken saatte olması gerek. 9u 20 geçeye aldım pazartesi gününe. aslında bayan doktor istiyordum çatı muayenesi olabileceğim için haftaya. Ama yok. Neyse artık yapacak bir şey yok canım.
Medical parka gitmeyeli kaç hafta oldu bak. Arayan soran yok hiç. Nasıl takip yapıyorlarsa artık.
İmperial devlet hastanesi gibi sözde sıralı giriliyor ama giren çıkan belli değil muayenehaneye. gelen giriyor.
Şimdi tekrar el izi sistemine dönmüşler aşağıdan alıyorlar kayıtları.
Nstdeki kadın suratsızın teki, ona ayrı gıcık oldum.
Bebişiniz hıçkırıyor mu? Benimki hergün 1-2 kez hıçkırık nöbetine tutuluyor 10-15 dk sürüyor. Öyle hafifte geçmiyor, ben hıçkırıyormuşum gibi oluyor hop hop içim oynuyor. Üzülüyorum bebeğim rahatsızlık hissediyor mu die çünkü ço
Bebişiniz hıçkırıyor mu? Benimki hergün 1-2 kez hıçkırık nöbetine tutuluyor 10-15 dk sürüyor. Öyle hafifte geçmiyor, ben hıçkırıyormuşum gibi oluyor hop hop içim oynuyor. Üzülüyorum bebeğim rahatsızlık hissediyor mu die çünkü çokta tekmeliyor bu sırada
kta tekmeliyor bu sıra nasıl anlayacağım hiçkırmasını açaba ben anlayamıyorum bazen düzenli aralıklarla piT pit hafif tekme gibi seyretme oluyor o mu acaba
En iyisi evde doğuralım canım :)), yani hiç biri doktor gibi değil bende sanırım clinart a gideceğim her şeyi göze alıp.Yada yıldızlı da ki diğer medical park a.Bende erkek doktordan pek çekiniyorum ama mecbur kalırsam gideceğim artık napalım.Senin az kaldı birde canım,imperialde dilek hanım da var olmazsa onu deneyeyim.Ama hastane zaten kabus gibi
cnm bizim burası küçük bi yer biraz. 1 kadın doğumcu vardı. mecbur ona gidiyodum. şimdi yeni başhekim geldi o da kadın doğumcu randevusu falan açık gözükmüyo diğeri olmayınca bakıyo sanırım. Dün o vardı ama muayene olmak istemedim son zaman ya şimdi doğum tarihiyle ilgili falan konuşacaktım şimdi öbürüne nasıl sorayım. 2 gün sonra gittiğimde bakmaz bi de dedim tekrardan. bakalım yarın gidicem. Başka bi ilçedeki hastaneye de takibe gideyim diyodum ama benim hastam değilsin deyip hiç ilgilenmemişti sinir olmuştum. Bakalım artık hayırlısı canımCanım devlet hastanesinde belirli bir doktora gitmem ben olsam. Çünkü doğum anında zaten orada kim varsa o girecek. bir kişinin takip etmesi gerekli değil bence. Tabii sen bilirsin ama.
Haklısın canım,karşılığını alabilsek para vermeye de razıyız da aslında.Sen bir git bakalım bu doktora,sonra zaten bir şey kalmıyor geriye.Daha hiç para yedirmeyeceğim canım özel'e. Şu çatı muayenesini de yapsınlar daha gitmem belki de doktora sancım olmadığı sürece. Herşey normalse zaten kaldı 2 hafta. Haftayaki kontrolden sonra kalacak 1 hafta. Evimde stressiz beklerim kuzumu.
O ne demekmiş öyle benim hastam değilsin. Bakmak zorunda bana. Şikayet etseydin keşke canım. Sinir oluyorum ya bu doktorlara. Kaf dağında görüyorlar kendilerini. Sen bana muhtaçsın ben sana değil, senin paranı ben veriyorum. Hrrrrr çok sinirleniyorum yaa...cnm bizim burası küçük bi yer biraz. 1 kadın doğumcu vardı. mecbur ona gidiyodum. şimdi yeni başhekim geldi o da kadın doğumcu randevusu falan açık gözükmüyo diğeri olmayınca bakıyo sanırım. Dün o vardı ama muayene olmak istemedim son zaman ya şimdi doğum tarihiyle ilgili falan konuşacaktım şimdi öbürüne nasıl sorayım. 2 gün sonra gittiğimde bakmaz bi de dedim tekrardan. bakalım yarın gidicem. Başka bi ilçedeki hastaneye de takibe gideyim diyodum ama benim hastam değilsin deyip hiç ilgilenmemişti sinir olmuştum. Bakalım artık hayırlısı canım
Benimde erkek canim Allah izin werirse. Durduklari kadar dursun minnaklarimiz anneciginin karninda. Gelisimi nasil bebisinin olcumleri kilosu falan iyi miAaa cidden mi ee senin kız mi erkek mi bakalım kim önce doğuracak hayırlısı ikimizin icinde:))
Canim bence doktora bir görün çünki suyun azalması iyi değil. Diyorlar o yüzden git için rahat etsinYa dun bende ayni seyi yasadim ve tedirginim tam tuvalet sonrasi olduğu icin emin değilim ama bildiginiz tuvaletten kalktim bir adim attim bir cay bardagina yakin ilik islaklik geldi sakir sakir degikdi ama cis gibide degildi gece 1 gibi oldu agri sanci yok sadece dunden beri karnim sertlesip gevsiyor doktorumu aricam ins aksilik yoktur
Hep aynı ritimde ise hıçkırıktır canım. Benim ki çok şiddetli , dışardan karnıma bakan bile anlıyor, hopluyorum dakikalarca. Bebeğin duruş şekline göre değişiyordur hissetmek. Benimki başaşağı kanala girmiş şekilde duruyor.Ben.anlamiuorim
O.zaman benzin oğluş ta hiçkırıyor aynen dedin gibi 10 15 kere pit pit seyreliyor karnim ay yerim. Ben onlarıHep aynı ritimde ise hıçkırıktır canım. Benim ki çok şiddetli , dışardan karnıma bakan bile anlıyor, hopluyorum dakikalarca. Bebeğin duruş şekline göre değişiyordur hissetmek. Benimki başaşağı kanala girmiş şekilde duruyor.
BENİM yazacaktim benzin olmus alisamadim dahaO
O.zaman benzin oğluş ta hiçkırıyor aynen dedin gibi 10 15 kere pit pit seyreliyor karnim ay yerim. Ben onları
bizim burda devlettekiler öyle cnm ya teyzeme de ben bi hastanın 2. doktoru olamam demişlerdi. girdim içeri benim hastam değilsin dedi kontrol amaçlı geldim dedim. ultrasona aldı tamam normal dedi 1 dk sürdü sürmedi. ben bekliyorum bşy dicek diye tamam dedi. Eşim de nolduğunu anlayamadı. elime kağıt tutuşturdu kendim anlamaya çalıştım kilosunu boyunu benim bilgilerimim olduğundan da emin değildim haftası geri gözüküyodu bebek moralim bozuldu çok. sonra kendi doktoruma gidince rahatladım. başkasının çıktısını verdi sanırım. Şikayet etmekle falan uğraşmadım cnm ya ama gerçekten kayıtsız kalmamak lazım aslında.O ne demekmiş öyle benim hastam değilsin. Bakmak zorunda bana. Şikayet etseydin keşke canım. Sinir oluyorum ya bu doktorlara. Kaf dağında görüyorlar kendilerini. Sen bana muhtaçsın ben sana değil, senin paranı ben veriyorum. Hrrrrr çok sinirleniyorum yaa...
Ne givi sıkıntı.erken doğum muBüyük ihtimal suyun değildir canım ama ne olur ne olmaz görün doktoruna. Bizim ikinci doktorumuz yasakladı ilişkiyi son ayda. Sıkıntı olabilir dedi.
Benimki sezeryan günüm belli değil ama daha bende kız bekliyorumNormal gözüküyor
Normal gözüküyor canım senin nasıl hayırlısı neyse ikimiz içinde öyle olsun senin kız mi erkek mi oglusumu sabırsızlıkla bekliyorum ben
Bilmiyorum canım onu demedi.Ne givi sıkıntı.erken doğum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?