2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
En iyisi evde doğuralım canım :)), yani hiç biri doktor gibi değil bende sanırım clinart a gideceğim her şeyi göze alıp.Yada yıldızlı da ki diğer medical park a.Bende erkek doktordan pek çekiniyorum ama mecbur kalırsam gideceğim artık napalım.Senin az kaldı birde canım,imperialde dilek hanım da var olmazsa onu deneyeyim.Ama hastane zaten kabus gibi

Ben.anlamiuorim

Daha hiç para yedirmeyeceğim canım özel'e. Şu çatı muayenesini de yapsınlar daha gitmem belki de doktora sancım olmadığı sürece. Herşey normalse zaten kaldı 2 hafta. Haftayaki kontrolden sonra kalacak 1 hafta. Evimde stressiz beklerim kuzumu.

Huzursuz bi gece geçirenlerden biri de benim.
Sık sık kasılmam oldu, hele bir tanesi nefesimi kesti resmen.
Yatmadan önce bebek öyle feci yakıyordu ki canımı, alt bölgeyi, çıktı çıkıcak gibi çok aşağıda hissettim.
Ağlayabilirdim o derece yani, ilk defa böyle oldu.

Şükür ki geçti, yoksa doktora gitcektim bugün.

Dayan güzel kızııımm, su mayıs ayını bi geçelim hayırlısıyla en azından

Canım devlet hastanesinde belirli bir doktora gitmem ben olsam. Çünkü doğum anında zaten orada kim varsa o girecek. bir kişinin takip etmesi gerekli değil bence. Tabii sen bilirsin ama.
cnm bizim burası küçük bi yer biraz. 1 kadın doğumcu vardı. mecbur ona gidiyodum. şimdi yeni başhekim geldi o da kadın doğumcu randevusu falan açık gözükmüyo diğeri olmayınca bakıyo sanırım. Dün o vardı ama muayene olmak istemedim son zaman ya şimdi doğum tarihiyle ilgili falan konuşacaktım şimdi öbürüne nasıl sorayım. 2 gün sonra gittiğimde bakmaz bi de dedim tekrardan. bakalım yarın gidicem. Başka bi ilçedeki hastaneye de takibe gideyim diyodum ama benim hastam değilsin deyip hiç ilgilenmemişti sinir olmuştum. Bakalım artık hayırlısı canım

Haklısın canım,karşılığını alabilsek para vermeye de razıyız da aslında.Sen bir git bakalım bu doktora,sonra zaten bir şey kalmıyor geriye.

O ne demekmiş öyle benim hastam değilsin. Bakmak zorunda bana. Şikayet etseydin keşke canım. Sinir oluyorum ya bu doktorlara. Kaf dağında görüyorlar kendilerini. Sen bana muhtaçsın ben sana değil, senin paranı ben veriyorum. Hrrrrr çok sinirleniyorum yaa...

Canım ebnce
Canim bence doktora bir görün çünki suyun azalması iyi değil. Diyorlar o yüzden git için rahat etsin

Hep aynı ritimde ise hıçkırıktır canım. Benim ki çok şiddetli , dışardan karnıma bakan bile anlıyor, hopluyorum dakikalarca. Bebeğin duruş şekline göre değişiyordur hissetmek. Benimki başaşağı kanala girmiş şekilde duruyor.

O
O.zaman benzin oğluş ta hiçkırıyor aynen dedin gibi 10 15 kere pit pit seyreliyor karnim ay yerim. Ben onları

bizim burda devlettekiler öyle cnm ya teyzeme de ben bi hastanın 2. doktoru olamam demişlerdi. girdim içeri benim hastam değilsin dedi kontrol amaçlı geldim dedim. ultrasona aldı tamam normal dedi 1 dk sürdü sürmedi. ben bekliyorum bşy dicek diye tamam dedi. Eşim de nolduğunu anlayamadı. elime kağıt tutuşturdu kendim anlamaya çalıştım kilosunu boyunu benim bilgilerimim olduğundan da emin değildim haftası geri gözüküyodu bebek moralim bozuldu çok. sonra kendi doktoruma gidince rahatladım. başkasının çıktısını verdi sanırım. Şikayet etmekle falan uğraşmadım cnm ya ama gerçekten kayıtsız kalmamak lazım aslında.

Selamlar canlar , ben yine kayboldum bi kac gun kadar, ama isten ayrildim gectigimiz persembe, evde netim yok benim tel bozuk hepsi ust uste geldi , esim de artik evdeyim sıkılıyorum diye kendi telini birakti bana ben de ordan girdim simdi,
İyiyiz biz oglusumla cok sukur, hemen yazayim dogurmadim henuz, evimin isleriyle ugrasayim dedim ama neye elimi atsam belimin agrisindan geri Cekiliyorum mecburen mutfak dolaplarim ve camlarim kaldi yaa hafta sonu esim beraber yapariz ben hlledrrim dokunma diyo ama otur otur yat yat sıkılıyorum evde
Siz napiyosunuz herkes iyi mi bakalim?

Normal gözüküyor

Normal gözüküyor canım senin nasıl hayırlısı neyse ikimiz içinde öyle olsun senin kız mi erkek mi oglusumu sabırsızlıkla bekliyorum ben
Benimki sezeryan günüm belli değil ama daha bende kız bekliyorum

Midem bulanıyor başım dönüyor 2 gündür kızlar yaa , hala aynı durumdayım geçmiyor daa kalktım iş yapmak için başım dönmeye başladı yine .. dünde bi iş yapamamıştım bulaşıklarım duruyor dahaa şimdi uzandım geçmesini bekliyorum işler beni bekliyor offff

merhaba güzel anneler oğluş çizgi film izliyor bende biraz sizlere bakayım dedim dun akşam biraz sancım vardı ama çok sürmedi gündüz iyiyim ama gece fena oluyorum neden böyle anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…