2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

yatıyorum cnm dünden beri oğlumun hareketlerini hissedimiyorum bugün 1 2 kere hissettim dün nst de sancım çıktı ayakta durduğum an kasılma ve sancı başlıyo korku bi yandan stres bi yandan hayırlısıyla şu dönemi bi atlatıp oğlumu kucağıma alsaydım

Ben en iyisi sezeryan olayim dikisten acayipppp korkuyorummm ilk dogummu olcak sizin? Neden dikis atildi

Sevilaycım günaydın.Kendi kendini çok strese sokuyorsun canım,sakin ol.Güzel bir duş al doktora git muayene ol.Annen nerede çağırsana yanına canım yakındı hatırladığım kadarıyla.

şuan hissediyorum biraz hareketleri dinleniyorum zaten ya moralim o kadar bozuk ki kimseyi görmek kimseyle konuşup derdimi anlatmak istemiyorum evet annem yakın ama bana gelim ihtiyacın varsa bi işin varsa yapim sen ağırlaştın demiyo bende bişe demiyorum bu bile canımı sıkıyo benim güya bütün herkes burda ama arayan soran ihtiyacın varmı bişeye diye soran yok asıl üzüldüğüm nokta da bu kaynanam görümcelerim annem hepsi 10 dk uzaklıkta ama kimsenin umrunda değilim

Canim doktora git belki acilman olmustur baksinlar korkma. Belki surekli yatmn gerekicek. Gitt hic bekleme. Sende yalnizsin bnm gibi. O caresizligi bilirim.

şimdilik iyim cnm duş aldım uzanıyorum çok sağol desteğin için evet bütün ailem herkes burda dibimde ama yalnızım şuan sadece oğlumla ilgileniyorum konuşuyorm karnımı seviyorum onunla dertleşiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum

Canim allah sana kolaylik versin ama sakın kendini yıpratma dada.yormada bak.ayni seyi bende yaşadım artık. Dayanamadim. Zaten. Bir.de çalışıyorum dayanamadım annemi aradım sürekli. Akıl. Veriyordu. Kaynana gelsin falan bende hem.ona arayıp kızdım hemde diğerine baya bir.kizdim ama artık sabrim taştı gel yok giden yok. Evim.uzAk diye yakınken herkes geliyordu. Bu hafta sonu baktık temizlihe ikiside geldi .bu hafta da kayinvalide kalacak.yanimda çalışıyorum yemekten yapamıyorum diye. Sende içinde biriktirme söyle annene özellikle çekinme hiç mi Düşünmüyonuz beni diye konuş annen sonuçta çekinme. Ben. Öyle yaptım. Bir hafta ağladım konuşunca içimi dokunce rahatladım Allah kolaylik versin canım

dün bende aynen böyle olmuştum kalktığım an tansiyonum düşüyodu bütün gün o şekilde yattım aç susuz

merhaba güzel anneler oğluş çizgi film izliyor bende biraz sizlere bakayım dedim dun akşam biraz sancım vardı ama çok sürmedi gündüz iyiyim ama gece fena oluyorum neden böyle anlamadım...

bütün dertler ağrılar sancılar gece çıkarmış zaten bi atlatsaydık hayırlısıyla

çok sağol cnm kimse beni düşünmedikten sonra ben dekimseye yakınmak istemiyorum ha söylüyorum temizlik yapıyorum zorla yada yemek yapamadım ağrım vardı falan diye hem anneme hem kaynanama falan ama kimse oralı olmuyo bende herşeyden herkesten elimi ayağımı çektim en basit kaynım eşimle beraber çalışıyo ve her gün eve bırakıyo onu kaynanam daha bu zamana kadar bir kere olsun oğlum yemek yapmamıştır rahatsızdır uğraşmasın al şu bi kap yemeği götür demedi zoruma gidiyo ya

Kıyamam sana haklısın çok. Hemde bende.once dedin gibi yaptım ağrım. Var yapamıyorum falan onlar ondan sonra destek oldu ben de bundan güç alarak söylendim zaten içimde hiç bir şey Tutamıyorum ben bazen bu yüzden esimde. Kızıyor

9 ay boyunca hiç acıkarak yemek yemedim.Nedret ettim herşeyden işkence geliyordu en sevdiğim yemekler bile gözümde yoktu.mide yanmalarımdan hep şikayet ettim kar etmiyordu ne içsem.doktoruma cumartesi öylesine mide yanmaları lafı geçti ki söylemiyordum artık.dur dedi tablet yazayım aç karna sabahları.arkadaşlar iki gündür hiç şikayeti yok Bir iştah var anlatamam.şükrediyorum

Başından beri sorun vardı zaten canım
sende plesnta yaşlanması mı çıktı canım. ben dün kontrole gittim plesante yaşlanmaya başlamış dedi . bakıcaz bebek kilo almazsa kan akımlarında da sıkıntı olursa bebeği alıcaz dedi. sana ne dedi doktorun. ne zaman ortaya çıktı. kilo alıyormu peki bebeğin?

Ah canım benim kıyamam.

Sancın kaçlarda çıktı.

Doktorun ne dedi, doğum yakın mı?

Ah canım benim kıyamam.

Sancın kaçlarda çıktı.

Doktorun ne dedi, doğum yakın mı?

40 a kadar çıktı devlet hastanesine gittik acile ordaki doktor sancın çıkmış hep alttan bakılacak dedi bende bi an duraksadım istemezsen yapılmaz zorla değil dedi hama hiç sancı ağrı hissetmedim ki o an bende korktum heycanlandım bian kabul etmedim öylece çıktık geldik eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…